Aia 0,012% au shi eu o familie care o sa ii planga.Asta e cu adevarat tragic
Dar aia 98% din Irakienii care mor de foame si care traiesc intr-o saracie crunta ce reprezinta pentru tine? nu o tragedie? nu un GENOCID?...dar aia care au fost impuscati de garzile lu' Saddam doar pentru ca asha a vrut EL.? astia ce sunt?
Cum spunea si Mr Hyde...multi au zis ca "Domne, americanii nu au facut nimic in Afganistan ca nu l-au prins pe bin Laden...insa nimeni nu a aflat ca mai nou la ei in tzara se joaca FOTBAL pe stadioane si ca acolo nu mai au loc executii publice sau JUPUIRI de oameni VII pe care le faceau talibanii.....asta nu o vede nimeni! Asha si cu Irakul....toata lumea vede decat un aspect al celor de acolo....
A auzit cineva de masoni?
eu!
Sunt ucenic in Marea Loja a Romaniei, de ce? consideri ca masonii au legatura cu razboiul?:)
SUA vor distruge Irakul, dar sper ca UE sa invetze din asta, shi sa nu ishi mai lase asha de usor interesele calcate in picioare. nimik nu dureaza forever, orice inceput are shi eu sfarsit, vezi Uniunea Sovietica, shi multe alte exemple.
Sigur...Irakul fara Saddam nu mai e NIMIC...!:) cat despre U.E...ce puteau sa faca? decat sa-si dea cu parerea?
Exemplul tau cu ala care vine sa imi dea 30.000 de para e interesant, tu chiar crezi ca asta fac americanii?? Crezi ca pe americani ii doare undeva de nivelul nostru de trai?
In definitiv crezi ca exista vreo tzara careia sa-i pese de noi?...lol...macar americanii ne mai baga si ei bani in tzara...
Epilog: Razboiul nu aduce nimic bun, aduce moarte, seamana ura si invrajbeste popoare. Niciodata nu vom putea stii cine a avut dreptate si cine NU insa un lucru vom stii...multe vieti cad prada intereselor unor popoare, multe razboaie se poarta din motive stupide si multi civili vor mai murii pana cand LUMEA isi va da seama ca dictatorii trebuiesc eradicati. Ce putem face noi?....decat sa invatzam din greselile trecutului!
Nu sunt un sustinator al razboiului insa......daca asha a fost sa fie...si Saddam a TREBUIT sa fie dat jos doar prin fortza atunci "faca-se voia Domnului".
p.s: A vazut cineva "marius tuca Show " in seara asta?(25.03.2003)