Initial trimis de Portnoy
Nu, multumesc... Am treburi mai importante... Iti acord deja [B]prea multa atentie aici...
Nu ma intereseaza atata timp cat nu ma bruiezi... Daca ma bruiezi, trebuie sa ma "apar" si eu cumva... Nu te "vaid" (in romaneste "vad"), dar esti o carte deschisa... Te-am citit repede, pentru ca ai putine pagini...
LOL!!! Si acum ce faci? Esti degeaba, fetito... ;h Aberatia nr. 1
Daca n-ai citit nici acum mesajul (asta inseamna ca nici pe ultimul nici pe celelalte), atunci cum ai stiut ce sa-mi raspunzi? ;h Aberatia nr. 2... ;h
Daca vezi un prost care se cunoaste bine si sta deoparte pentru ca-si stie limitele, toata stima... Numai ca unui prost care e si fudul, trebuie sa-i arate cineva ca nu poate sa o faca pe desteptul la nesfarsit... Eu nu cred ca prostii fuduli trebuie lasati in pace, pentru ca a doua zi iti sar in cap... De-aia voi maneloizii ati "cucerit" Romania, pentru ca prea multi au stat deoparte...
Aici m-ai bagat in ceata rau... "In caz contrar" la ce? Suferi rau cu logica... Sau nu stii ce inseamna "in caz contrar"? Doamne fere... (Isi face cruce)... Aberatia nr.3... ;h
;h ;h ;h Normal ca nu-ti place de mine... Nu's "baietas" de cartier, maneloid cu pulover rosu, pantofi cu ciucurei si manea in loc de sonerie la celular... ;h
Eu nu regret, as mai vorbi cu tine, de curiozitate sa vad pana unde duce prostia, dar se pare ca ai cam terminat textele...
Asta era si scopul... ;h Dar ai cedat cam repede... [/B]
Mi-a fost dor de tine si am dispozitia necesara sa vb. cu tine.Uite ce e iubire...Sunt constienta de faptul ca esti tu mare si tare,dar draga,du-te afirmate in societate nu aici!!
Eu ti-am spus aceste vorbe iar daca tu m-ai ai chef de comentarii fa-le ca pe mine de data aceasta ma lasa rece!
Vai,vai...nu mai judeca pe altii mai desteptule,nu te mai crede tu cel mai mare si tare ca nu esti puiut.Dar ma rog,poate ar fi mai bine sa nu iei in considerare cele spuse de mine pt. ca sunt sigura ca e placut sa te crezi mare si tare...In concluzie...FA CE VREI!!Cu siguranta ca faci fara sa iti spun eu!
PA PA