iubesc 2 baieti

discutii pe care nu stii unde sa le incepi, haz de orice caz; ca intre prieteni

Moderator: anjin-san

Re: iubesc 2 baieti

Mesajde Unregistered » Mar Apr 22, 2003 11:38 am

Initial trimis de Blondina1
Imi place de doi baieti si nu stiu unul de altul. Nu stiu ce sa fac ca nu imi place sami insel iubitul, dar problema e ca amandoi sunt iubiti mei. Ce sa fac?

ai grija sa nu te frigi.gelozia e o boala ,daca afla unul de celalat e dezastru
Unregistered

Mesajde Dreamy_Girl » Vin Mai 02, 2003 9:27 pm

Imi place de doi baieti si nu stiu unul de altul. Nu stiu ce sa fac ca nu imi place sami insel iubitul, dar problema e ca amandoi sunt iubiti mei. Ce sa fac?

Poor you... Dont ever try to share your heart; you're gonna certainly break it.
And what more can I tell you?
"Dream about the sun, you queen of rain!"
Merg mai departe-acum------------Dac-ai sti
Sa caut iar lumina sa caut iarasi--Ce-i iubirea
Ce-am pierdut----------------------Poate-ai gasi fericirea
DIRECTIA 5-"Merg mai departe/Dac-ai sti"
Dreamy_Girl
Junior Member

fr4fr4wfr4fr

Mesajde blackkarma » Sâm Mai 03, 2003 8:29 pm

[quote]Initial trimis de Blondina1
[B]

"Ia mai taceti din gura "
sweet... nu -i de gluma! da sa stii, dear, ca daca ai sa mai vb si cu o alta parte a corpului ai sa fii tare! asa ca, da-i bataie! ... cu gura, daca crezi ca te mai tzine!
blackkarma

Mesajde Nightmare » Sâm Mai 03, 2003 9:01 pm

Initial trimis de FUTEVA-R SORILE DE RATATI ESTEPTI¨

RADE CIOB DE OALA SPARTA!DESTEPTILOR,PROFESORILOR DE ROMANA,EMINESCIENILOR,HAHAHAHA.MA PUPATI UNDEVA!!!!
DE CE SA INVETE ROMANA MAI FRAIERULE,ASTA AR INSEMNA SA SE INDOIASCA DE CUNOSTINTELE COLEGULUI SAU DE BANCA!!!!!!!!!!

Cum adica "rade ciob de oala sparta"? Nu prea am inteles ce ai vrut sa spui. Eu cel putin stiu sa vorbesc bine romana.
Daca tu crezi ca este un lucru normal sa nu stii bine limba pe care o vorbesti in fiecare zi imi dau seama de caracterul tau.
Cred ca inainte sa ma jignesti pe mine ar trebui sa te uiti la tine.
Postul tau denota idiotenie si incultura. Ma mir cum nu a fost sters pana acum.
Nightmare
Junior Member

Re: iubesc 2baietzi

Mesajde lory^_ » Lun Mai 05, 2003 1:17 pm

Initial trimis de juli3tta
pai ceea ce cred eu este ca lori
are dreptate cred ca trebuie sa fi dusa de acas ca sa iubesti cu adevarat 2 baietzi daca chiar iai iubi atunci nu cred ca teai ascunde de ei asa cum ascunzi faptul ca te intalnescti cu altul .nu .logic

Nu-mi vine sa cred ca iti faci aparitia pe aici.Pe mine de mult timp nu m-a interesat sa procedez la fel.Sper ca te-ai distrat de minune in aceasta vacanta si te asteptam sa vi pe la scoala.Cat despre adevarul care-l confirmai tu...as putea spune ca papusa nu e dusa de acasa...e prea bun acest cuvant pentru ea!Papusa este...cred ca nu ar trebui sa o mai judecam.Cu siguranta s-a rezolvat problema ei.
Ma bucur ca ti-ai facut aparitia si sa sti ca nu ma asteptam.
lory^_

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: iubesc 2 baieti

Mesajde lory^_ » Lun Mai 05, 2003 1:31 pm

Initial trimis de Portnoy

Nu, multumesc... Am treburi mai importante... Iti acord deja [B]prea multa
atentie aici...

Nu ma intereseaza atata timp cat nu ma bruiezi... Daca ma bruiezi, trebuie sa ma "apar" si eu cumva... Nu te "vaid" (in romaneste "vad"), dar esti o carte deschisa... Te-am citit repede, pentru ca ai putine pagini...

LOL!!! Si acum ce faci? Esti degeaba, fetito... ;h Aberatia nr. 1

Daca n-ai citit nici acum mesajul (asta inseamna ca nici pe ultimul nici pe celelalte), atunci cum ai stiut ce sa-mi raspunzi? ;h Aberatia nr. 2... ;h
Daca vezi un prost care se cunoaste bine si sta deoparte pentru ca-si stie limitele, toata stima... Numai ca unui prost care e si fudul, trebuie sa-i arate cineva ca nu poate sa o faca pe desteptul la nesfarsit... Eu nu cred ca prostii fuduli trebuie lasati in pace, pentru ca a doua zi iti sar in cap... De-aia voi maneloizii ati "cucerit" Romania, pentru ca prea multi au stat deoparte...

Aici m-ai bagat in ceata rau... "In caz contrar" la ce? Suferi rau cu logica... Sau nu stii ce inseamna "in caz contrar"? Doamne fere... (Isi face cruce)... Aberatia nr.3... ;h

;h ;h ;h Normal ca nu-ti place de mine... Nu's "baietas" de cartier, maneloid cu pulover rosu, pantofi cu ciucurei si manea in loc de sonerie la celular... ;h

Eu nu regret, as mai vorbi cu tine, de curiozitate sa vad pana unde duce prostia, dar se pare ca ai cam terminat textele...

Asta era si scopul... ;h Dar ai cedat cam repede... [/B]

Mi-a fost dor de tine si am dispozitia necesara sa vb. cu tine.Uite ce e iubire...Sunt constienta de faptul ca esti tu mare si tare,dar draga,du-te afirmate in societate nu aici!!
Eu ti-am spus aceste vorbe iar daca tu m-ai ai chef de comentarii fa-le ca pe mine de data aceasta ma lasa rece!
Vai,vai...nu mai judeca pe altii mai desteptule,nu te mai crede tu cel mai mare si tare ca nu esti puiut.Dar ma rog,poate ar fi mai bine sa nu iei in considerare cele spuse de mine pt. ca sunt sigura ca e placut sa te crezi mare si tare...In concluzie...FA CE VREI!!Cu siguranta ca faci fara sa iti spun eu!
PA PA
lory^_

Mesajde eyewitness » Lun Mai 05, 2003 1:49 pm

lori iar calci in strachini si iar trebe sa te trag de urechiuse:

-afirmate
-tu m-ai ai chef
ce zici , incerci sa fii mai atenta data viitoare?
eyewitness

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: iubesc 2 baieti

Mesajde cubu » Mar Mai 06, 2003 12:38 am

Initial trimis de lory^_

Mi-a fost dor de tine si am dispozitia necesara sa vb. cu tine.Uite ce e iubire...Sunt constienta de faptul ca esti tu mare si tare,dar draga,
Eu ti-am spus aceste vorbe iar daca tu m-ai ai chef de comentarii fa-le ca pe mine de data aceasta ma lasa rece!
Vai,vai...nu mai judeca pe altii mai desteptule,nu te mai crede tu cel mai mare si tare ca nu esti puiut.Dar ma rog,poate ar fi mai bine sa nu iei in considerare cele spuse de mine pt. ca sunt sigura ca e placut sa te crezi mare si tare...In concluzie...FA CE VREI!!Cu siguranta ca faci fara sa iti spun eu!
PA PA

Si mie mi-a fost dor de tine... Dar nu ai venit cu nimic nou... :con: Au, scuze, inca vreo doua trei greseli gramaticale... Cam atat... Inca mai astept dreptul la replica...
Initial trimis de lory^_

du-te afirmate in societate nu aici!!

Acelasi lucru te sfatuiesc si eu pe tine, dar mai intai invata sa scrii...
indescifrabil
cubu

Mesajde cat_ » Joi Sep 25, 2003 3:25 pm

cuuummm?numai 2!? :shock:
;o

hai mah,ca ma dezamagesti!!!:(
cat_
Junior Member

Anterior

Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma