Sunt foarte putin useri care au ceva interesant de spus..si de aceea forumul nostru incearca sa ii descopere si sa le faca cunoscuta valoarea.
Aceste premii au fost initiate de mine,Oribilul Mosh..si vor fi decernate in fiecare luna...pe data de 1.
Priumul laureat al premiului Debutantul lunii a fost Joao. Acest user si-a confirmat valoarea dupa ce a primit acesta importanta distinctie.
Pe 1 iunie..voi desemna (cu ajutorul vostru) al doilea user ce intra in posesia premiului !
Candidatzii sunt :
Bagheera
Mig 29
bhuttu
SOD
Mai jos urmeaza posturile ce au fost mutate de pe subiectul Top User :
A fost 1 luna foarte tumultoasa pe forum. S-au produs o serie de schimbari,unele dintre ele destul de importante.
Probabil..a fost una dintre cele mai frumoase perioade ale forumului. Astfel incat..avem mai multzi candidatzi...!
Acestia sunt (random order) : Bagheera, Mig 29,SOD si bhuttu !
Personalitatzi foarte diferite. Imi este foarte greu sa aleg un castigator.
Parca i-ash da premiul lui Bagheera..omul care merge pana in panzele albe pentru a-si sustine ideile (vezi cazul marijuanei). Bagheera este un om deschis..si spune intodeauna ce are pe suflet..iar eu il apreciez pentru acest lucru. De asemenea este politicos si bine crescut. La inceputurile lui pe forum..era cunoscut drept Colonel.
Dar..i-ash da si lui Mig 29 premiul ! La inceput era cunoscut pe forum drept Acid Jazz. Ii place de yugoslavi,ii place de rusi....si asta e foarte bine. Ii mai place si de Gabriel Byrne...ceea ce e si mai bine. Mananca shawarme si bea beri de calitate...ceea ce e pe gustul meu !

Urmareste filme bune,ii asculta pe Bajaga...cunoaste chiar si fotbal...deci nu e de neglijat.
Dar bhuttu ? Cum am putea sa uitam de el...si sa nu-i acordam premiul ? El nu are sinceritatea lui Bagheera....este chiar viclean. Eu ,mai demult,il comparam cu un cameleon. Acum spun ca este viclean si intelept precum o vulpe batrana. Cunoaste literatura,filozofie,psihologie si chiar..muzica ! Asa ca..nu putem sa nu il avem in vedere.
Dar parca si SOD merita acest premiu. Mesajele lui,cu toate ca sunt imbracate in haine simple....sunt de o mare finetze. Daca Bagheera este sincer,Mig este exuberant iar bhuttu este viclean...SOD este un sufletist. Un om pasionat de muzica,sport si filme...dar cu care potzi vorbi despre aproapre orice. Spun aproape orice..pentru ca de exemplu despre NBA nu stie nimic !

Acestia sunt cei 4 candidatzi. Astept si parerile voastre. Cui i-atzi decerna trofeul ? Iar eu ma voi gandi bine..voi cantari evolutziile lor pe forum..si va voi anuntza rezultatul...la inceputul lunii iunie !
Mesajele aiurea..vor fi sterse fara avertisment !