Debutantul lunii pe forum

discutii pe care nu stii unde sa le incepi, haz de orice caz; ca intre prieteni

Moderator: anjin-san

Mesajde Oribilul Mosh » Mar Mai 28, 2002 1:56 pm

M-am decis sa fac un subiect separat..dedicat celui mai bun debutant al lunii...de pe forumul fanclub.

Sunt foarte putin useri care au ceva interesant de spus..si de aceea forumul nostru incearca sa ii descopere si sa le faca cunoscuta valoarea.

Aceste premii au fost initiate de mine,Oribilul Mosh..si vor fi decernate in fiecare luna...pe data de 1.

Priumul laureat al premiului Debutantul lunii a fost Joao. Acest user si-a confirmat valoarea dupa ce a primit acesta importanta distinctie.

Pe 1 iunie..voi desemna (cu ajutorul vostru) al doilea user ce intra in posesia premiului !

Candidatzii sunt :

Bagheera
Mig 29
bhuttu
SOD

Mai jos urmeaza posturile ce au fost mutate de pe subiectul Top User :

Asadar..a venit vremea pentru a decerna un nou trofeu "Most Valuble Rookie of the month".
Adica..cel mai valoros nou user in ultima luna.

Pentru inceput sa reamintim ca trofeul se afla la cea de-a doua editzie..iar primul laureat a fost Joao.

A fost 1 luna foarte tumultoasa pe forum. S-au produs o serie de schimbari,unele dintre ele destul de importante.
Probabil..a fost una dintre cele mai frumoase perioade ale forumului. Astfel incat..avem mai multzi candidatzi...!

Acestia sunt (random order) : Bagheera, Mig 29,SOD si bhuttu !

Personalitatzi foarte diferite. Imi este foarte greu sa aleg un castigator.
Parca i-ash da premiul lui Bagheera..omul care merge pana in panzele albe pentru a-si sustine ideile (vezi cazul marijuanei). Bagheera este un om deschis..si spune intodeauna ce are pe suflet..iar eu il apreciez pentru acest lucru. De asemenea este politicos si bine crescut. La inceputurile lui pe forum..era cunoscut drept Colonel.
Dar..i-ash da si lui Mig 29 premiul ! La inceput era cunoscut pe forum drept Acid Jazz. Ii place de yugoslavi,ii place de rusi....si asta e foarte bine. Ii mai place si de Gabriel Byrne...ceea ce e si mai bine. Mananca shawarme si bea beri de calitate...ceea ce e pe gustul meu ! :) Migutz..imi declara ca...bea numai Calsberg,iar atunci cand nu are bani bea Tuborg ! Pai asa om mai zic si eu !
Urmareste filme bune,ii asculta pe Bajaga...cunoaste chiar si fotbal...deci nu e de neglijat.
Dar bhuttu ? Cum am putea sa uitam de el...si sa nu-i acordam premiul ? El nu are sinceritatea lui Bagheera....este chiar viclean. Eu ,mai demult,il comparam cu un cameleon. Acum spun ca este viclean si intelept precum o vulpe batrana. Cunoaste literatura,filozofie,psihologie si chiar..muzica ! Asa ca..nu putem sa nu il avem in vedere.
Dar parca si SOD merita acest premiu. Mesajele lui,cu toate ca sunt imbracate in haine simple....sunt de o mare finetze. Daca Bagheera este sincer,Mig este exuberant iar bhuttu este viclean...SOD este un sufletist. Un om pasionat de muzica,sport si filme...dar cu care potzi vorbi despre aproapre orice. Spun aproape orice..pentru ca de exemplu despre NBA nu stie nimic ! :D

Acestia sunt cei 4 candidatzi. Astept si parerile voastre. Cui i-atzi decerna trofeul ? Iar eu ma voi gandi bine..voi cantari evolutziile lor pe forum..si va voi anuntza rezultatul...la inceputul lunii iunie !
Mesajele aiurea..vor fi sterse fara avertisment !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde bhuttu » Mar Mai 28, 2002 7:57 pm

Un voice chat aseara cu Gabitzu, din punctul meu de vedere destul de interesant. Gabitzu este un copil ratacit, care n-a avut parte de corectarile necesare atunci cand a fost cazul si a ajuns un pusti idiot care asculta Andre! Inca nu e tarziu pentru el. Sa speram c-o sa-si gaseasca mentorul!
Iar cu ce spuneai tu, Gabitzule, ca pleci de pe fanclub, stai linistit! Eu unul n-o sa-ti simt lipsa!

PS: Asa ma Moshule, sunt viclean?:D Oricum, mersi pentru aprecieri! Ma simt onorat!
If there's a war, we'll all fight!
bhuttu

Mesajde Oribilul Mosh » Mar Mai 28, 2002 8:03 pm

Da..esti viclean..si stii sa intri pe sub pielea oamenilor !

Ceilaltzi useri...rog sa va spunetzi parerea in legatura cu Bagheera, Mig29,bhuttu si SOD....astfel incat in maxim 1 saptamana sa stabilim cine este debutantul lunii ,pe fanclub !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde bhuttu » Mar Mai 28, 2002 8:06 pm

Initial trimis de Oribilul Mosh
Da..esti viclean..si stii sa intri pe sub pielea oamenilor !

WHO, ME? Intru pe sub pielea oamenilor? Viclean? Asta imi seamana a ipocrizie! Si urasc ipocrizia!
Nu ma cunosti, Moshule! ;)

PS: Bafta cu scoala si tie, tovaras al meu de suferinti provocate de Politehnica!
bhuttu

Mesajde darkshines » Mar Mai 28, 2002 8:16 pm

Initial trimis de bhuttu

WHO, ME? Intru pe sub pielea oamenilor? Viclean? Asta imi seamana a ipocrizie! Si urasc ipocrizia!
Nu ma cunosti, Moshule! ;)

PS: Bafta cu scoala si tie, tovaras al meu de suferinti provocate de Politehnica!

e sun protectia lui Thoth[remember bhuttu? :D] care e tocmai unul dintre cei mai finutzi si sinceri zei egipteni!

To speak is to be silent
The concept is dead. There's nothing death should interrupt,
I went to bed last night with one sip left in the cup.
darkshines

Mesajde Zgubilici » Mar Mai 28, 2002 8:40 pm

bai, io vreau sa fiu ca SOD cand o sa fiu mare, asa ca votul meu merge spre el, plus ca a ajutat forumu'.
de bhuttu si restu, mai tarziu.
......noapte buna si pofta buna la masa...de Demostene Botez
Zgubilici
Junior Member

mda

Mesajde Joao » Mar Mai 28, 2002 9:44 pm

Initial trimis de Zgubilici
bai, io vreau sa fiu ca SOD cand o sa fiu mare, asa ca votul meu merge spre el, plus ca a ajutat forumu'.
de bhuttu si restu, mai tarziu.

subscriu la opinia lui zgubii!
SOD luna asta!
eu ca former winner,ar trebui sa decernez premiul,nu?
Aici sunteti cu totii: "de la maimute la pentium 8"
Joao
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Mar Mai 28, 2002 10:02 pm

Da..Joao..tu inmanezi premiul !

Dar sa isi mai dea si altzii cu parerea . Oricum..castigatorul il anuntz eu in cateva zile..asa ca sa va mai tin in suspans ! :D
Oricum...tin cont si de parerile voastre...dar totusi eu am drept de vetto....asa cum odinioara avea Imparatul la romani ! :D

Aliosha,Sopra,Darky....va astept cu pareri competente !
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde bhuttu » Mar Mai 28, 2002 10:27 pm

Oricum...tin cont si de parerile voastre...dar totusi eu am drept de vetto....asa cum odinioara avea Imparatul la romani ! :D

Aliosha,Sopra,Darky....va astept cu pareri competente !

NAAAAAAAAAAAAH!
Penalizare, Moshule! Nu imparatul avea drept de veto, ci cei doi tribuni(reprezentanti ai poporului), alesi de catre plebei cu mandat de cate un an fiecare. Mai multa atentie cand folosesti date d-astea si sunt si eu prin preajma!
bhuttu

Mesajde Oribilul Mosh » Mar Mai 28, 2002 11:04 pm

Penalizare pt. bhuttu !

Imparatul la romani avea 3 calitatzi :
1.stapanul armatei ! ostile ii stateau la dispozitzie
2.mare tribun...cu drept de vetto la toate adumarile
3.Pontifus Maximus..adica mai mare peste biserici

Cu aceasta grava greseala a sa..bhuttu a iesit din cursa pentru debutantul lunii ! Au mai ramas 3 oameni !
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde darkshines » Mar Mai 28, 2002 11:30 pm

indeed SOD is the one!

To speak is to be silent
The concept is dead. There's nothing death should interrupt,
I went to bed last night with one sip left in the cup.
darkshines

Mesajde Rolf » Mie Mai 29, 2002 9:44 am

Oribile, stii!
Rolf
Junior Member

Mesajde K-gula » Mie Mai 29, 2002 10:15 am

eu votez cu toti. sunt ghidusi in egala masura.

K-gula.:B
Dreapta In Univers Centru In Intuneric
K-gula

Mesajde Sopra Tutt1 » Mie Mai 29, 2002 10:23 am

Chiar bai Moshule, K-gula nu e debutant?
Sopra Tutt1
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Mie Mai 29, 2002 10:26 am

Nu ! K-gula e inscris pe 1 aprilie pe forum ! Deci..are 2 luni vechime ! Ce debutant sa mai fie ?
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde gaga » Mie Mai 29, 2002 12:12 pm

Eu tot pe SOD il votez. Chiar daca a vorbit urat pe Rock :D a avut mesaje de bun simtz shi PM-uri idem.

In ce consta premiul?
gaga

Mesajde Oribilul Mosh » Mie Mai 29, 2002 12:57 pm

Premiu consta in urmatoarele produse oferite de mine ,pt. ca eu am fost initiatorul acestui premiu :

1. o bere Silva (bruna sau blonda)
2. o inghetata Top Gun

dar pe rand..ca sa nu va doara burta ! :p

Iar Sopra...da si el ceva...dar il las personal sa va spuna !

....................

Joao...te astept la vara in capitala..pentru a-tzi ridica premiul ! :D
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Bagheera » Mie Mai 29, 2002 1:42 pm

Ii multumesc Moshului pentru nominalizatre dar consider ca nu merit premiul. Spre deosebire de ceilalti 3 m-am coborat de mai multe ori in discutii cu infectii acestui forum. Oricum apreciez! :)
Bagheera
Junior Member

Mesajde bhuttu » Mie Mai 29, 2002 5:52 pm

Penalizare pt. bhuttu !

Imparatul la romani avea 3 calitatzi :
1.stapanul armatei ! ostile ii stateau la dispozitzie
2.mare tribun...cu drept de vetto la toate adumarile
3.Pontifus Maximus..adica mai mare peste biserici

Cu aceasta grava greseala a sa..bhuttu a iesit din cursa pentru debutantul lunii ! Au mai ramas 3 oameni !

Te-am intrebat aseara pe Messenger daca stii mai multe si se pare ca intr-adevar nu greseam nici unul din noi. Tu vorbeai de perioada etrusca, iar eu de perioada repubilcii! Greseala mea ca nu mi-am dat seama mai inainte!

Cat despre competitie... daca ma exclud pe mine(ca nu pot sa fiu obiectiv altfel) raman trei oameni in cursa. Iar votul meu se duce la SOD. Ca lucreaza in BS si ca e un gras de treaba!
bhuttu

Mesajde Zgubilici » Mie Mai 29, 2002 7:06 pm

mama, mama, ce premiu substantial...
pai cand eram si io mica de ce nu erau concursuri? ;P
Zgubilici
Junior Member

moshuleeeeeeee

Mesajde Joao » Mie Mai 29, 2002 10:23 pm

pai eu il anunt mai,se voteza,se numara,dar de anuntat eu,pt ca asa ne intelesaram,nu?
Joao
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Mie Mai 29, 2002 10:26 pm

He,he..Zgubi tu o duci bine ! Eu cand eram debutant...imi luam numai p*** in gura..de la mamutzi ! Dar acum a venit momentul sa le intorc favorul ! :)
Eu ash fi fost fericit....sa fie lumea mai buna cu mine la inceputuri...nici prin cap nu ma gandeam la vreun premiu.

Joao...am zis ca tu inmanezi premiul..nu ca anuntzi tu ! De anuntat o sa anuntz eu...pe 1 iunie !
Pana una alta....la vara..te astept sa itzi dau berea si inghetata.
Hai..mai bagatzi cu cine vretzi sa votatzi..si lasatzi prostiile !
Oribilul Mosh
Junior Member

moshule

Mesajde Joao » Mie Mai 29, 2002 10:30 pm

intra pe ym!
eu il inmanez,deci eu il anunt,ca pana ne intalnim noi,hehehehe!
asta,doar daca nu esti vreun despot ceva!
Joao
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Mie Mai 29, 2002 10:33 pm

Joao....nu ai cum sa anuntzi tu un premiu pe care eu l-am initiat !
Daca mai dai asemenea posturi....ele itzi vor fi sterse ! Vezi ca eu ma enervez repede.
O sa intru si pe yahoo..ca nu am scapare...tre' sa imi povestesti ce fete ai mai pacalit !
Oribilul Mosh
Junior Member

bine moshule

Mesajde Joao » Mie Mai 29, 2002 10:38 pm

fa ce stii!:cool:
Joao
Junior Member

Mesajde Zgubilici » Joi Mai 30, 2002 5:36 am

pai vezi moshule de ce erau mamutzii rai cu tine...
ca nu vroiai sa imparti cu ei, egoistule ;P
Zgubilici
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Joi Mai 30, 2002 5:44 am

Va place atat de mult sa scrietzi oftopic..incat stricatzi toate subiectele. Va rog si eu ceva.....iar voi deviatzi intodeauna !
Ce doritzi de la sufletul meu ?
Zgubi..in numele Domnului....nici macar nu e 7 dimineatza !!!!! ....si ma iei in primire,deja.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde angus » Vin Mai 31, 2002 11:30 am

Mosh, eu care m-am nascut abia ieri pe acest forum, am dreptul sa particip la preselectie? Sau am ghinion de nesansa? Care sunt criteriile de selectie pentru nominalizati?
angus
Junior Member

Mesajde Rolf » Vin Mai 31, 2002 11:43 am

Raspund eu in locul Oribilului, nu de alta, dar sa afli mai repede: tu esti gata nominalizat, dar pentru editia urmatoare. Premiul asta instituit de oribilu se acorda lunar, de catre el! Numai sa mai fi prezent si peste o luna aici....
Rolf
Junior Member

Mesajde angus » Vin Mai 31, 2002 12:55 pm

Initial trimis de Rolf
Raspund eu in locul Oribilului, nu de alta, dar sa afli mai repede: tu esti gata nominalizat, dar pentru editia urmatoare. Premiul asta instituit de oribilu se acorda lunar, de catre el! Numai sa mai fi prezent si peste o luna aici....

Mersi pentru iluminare...Si tu ai fost "omul lunii", cand erai tu mic?
angus
Junior Member

Următorul

Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma