Ce parere aveti despre acest lucru?
Moderator: anjin-san
Initial trimis de vali
nu stiu, dar atomic kitten mi se pare un cover bun. vorbim de alea imbecile ca dl problema, striptease a lui aia doi, ala a lu stigma si altele.
un cover bun ar fi "come with me" sau "every breath u take" a lu puff daddy sau knocking on heaven;s door. sau gangsta's paradise sau hitul ala a lu "sugarhill gang", imi scapa numel acum, remixat de da luniz.
Initial trimis de testoasa
Parerea mea e ca nimic nu se compara cu piesa originala, dar prin coveruri se mai aduc in actualitate piesele vechi, dar bune, ca sa nu uite lumea de ele... Dar in schimb se uita artistii, caci nu de multe ori am auzit zicandu-se : " Cantecul x e cantat de Y sau Z?"
Initial trimis de Vortex
Parerea mea e ca nu ai ce face si ai inceput sa iei la rand toate subiectele si sa aberezi. Coverurile se scot in multe alte scopuri, dar exista destule explicatii pe forum. Daca te-ai obosi sa si citesti, nu numai sa vezi titlul topicului si poc sa dai cu parerea.
p.s. posteaza la anunturi fete/baieti, poate gasesti o ocupatie mai nobila
Initial trimis de Vortex
Parerea mea e ca nu ai ce face si ai inceput sa iei la rand toate subiectele si sa aberezi. Coverurile se scot in multe alte scopuri, dar exista destule explicatii pe forum. Daca te-ai obosi sa si citesti, nu numai sa vezi titlul topicului si poc sa dai cu parerea.
p.s. posteaza la anunturi fete/baieti, poate gasesti o ocupatie mai nobila
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator