Noapte buna, Wild Rose...oriunde te-ai afla !
Moderator: anjin-san
nb nocti :p
nb mig,necko,hova,cub,raider .. :kiss:
pies : monk si gabuba,marsh in pat! (voi n-aveti scoala?) :p
nuapte buna si suomnic usuor copilu,moshu,dia,michi,baix,uaild,amaterasu si celor care inca mai freaca menta pe forum :yD
nb mig,necko,hova,cub,raider .. :kiss:
pies : monk si gabuba,marsh in pat! (voi n-aveti scoala?) :p
nuapte buna si suomnic usuor copilu,moshu,dia,michi,baix,uaild,amaterasu si celor care inca mai freaca menta pe forum :yD
quod me nutrit me destruit
-

Jasmine - Junior Member
Noapte buna! ;r
*"Oamenii cer libertatea de exprimare ca o compensatie pentru libertatea gandirii pe care o folosesc rar"-Soren Kierkegaard
*"In order to understand something, you mustn't try to understand everything."-Weinberg - Lump Law
oPsedatii stiu de ce
*"In order to understand something, you mustn't try to understand everything."-Weinberg - Lump Law
oPsedatii stiu de ce
-

Mtz - Mesaje: 522
-

Daimon - Mesaje: 5074
Noapte Buna! :kiss:
*"Oamenii cer libertatea de exprimare ca o compensatie pentru libertatea gandirii pe care o folosesc rar"-Soren Kierkegaard
oPsedatii stiu de ce
oPsedatii stiu de ce
-

Ce face fetele? Va simtetzi bine? ~p
ah...da:) Noapte buna si somn din ala de care zice uaildroz mai putin k@tzy care e rugata sa se indrepte vertiginos spre birou si sa inchida o data (sau de mai multe ori :p ) mama lui de calculator ca o sa faca cearcane de 3 cm adancime
. Dah! ce te uiti asha? vorbesc de CALCULATOR! 
ah...da:) Noapte buna si somn din ala de care zice uaildroz mai putin k@tzy care e rugata sa se indrepte vertiginos spre birou si sa inchida o data (sau de mai multe ori :p ) mama lui de calculator ca o sa faca cearcane de 3 cm adancime
. Dah! ce te uiti asha? vorbesc de CALCULATOR! 
-

Love2Fly - Junior Member
Noapte buna forumisti!
oPsedatii stiu de ce
oPsedatii stiu de ce
-

gud nait forum!
Some people are like Slinkies...not really good for anything, but you still can't help but smile when you see one tumble down the stairs.
-

Crazy Babe - Mesaje: 722
somn ushor wildie, si tie sauvage:D
si mai ales tie... :kiss: dar o sa iti spun asta personal putin mai tarziu
si mai ales tie... :kiss: dar o sa iti spun asta personal putin mai tarziu
-

Noapte buna tuturor! Vise placfute... Va doresc sa aveti parte de multa imaginatie in seara asta
Eu iar ma pierd in patu' diavolului...
Eu iar ma pierd in patu' diavolului...indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
- Wild Rose
- Junior Member
-

Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma