Noapte buna, Wild Rose...oriunde te-ai afla !
Moderator: anjin-san
nb nocti :p
nb mig,necko,hova,cub,raider .. :kiss:
pies : monk si gabuba,marsh in pat! (voi n-aveti scoala?) :p
nuapte buna si suomnic usuor copilu,moshu,dia,michi,baix,uaild,amaterasu si celor care inca mai freaca menta pe forum :yD
nb mig,necko,hova,cub,raider .. :kiss:
pies : monk si gabuba,marsh in pat! (voi n-aveti scoala?) :p
nuapte buna si suomnic usuor copilu,moshu,dia,michi,baix,uaild,amaterasu si celor care inca mai freaca menta pe forum :yD
quod me nutrit me destruit
-
Jasmine - Junior Member
Noapte buna! ;r
*"Oamenii cer libertatea de exprimare ca o compensatie pentru libertatea gandirii pe care o folosesc rar"-Soren Kierkegaard
*"In order to understand something, you mustn't try to understand everything."-Weinberg - Lump Law
oPsedatii stiu de ce
*"In order to understand something, you mustn't try to understand everything."-Weinberg - Lump Law
oPsedatii stiu de ce
-
Mtz - Mesaje: 522
-
Daimon - Mesaje: 5074
Noapte Buna! :kiss:
*"Oamenii cer libertatea de exprimare ca o compensatie pentru libertatea gandirii pe care o folosesc rar"-Soren Kierkegaard
oPsedatii stiu de ce
oPsedatii stiu de ce
-
Ce face fetele? Va simtetzi bine? ~p
ah...da:) Noapte buna si somn din ala de care zice uaildroz mai putin k@tzy care e rugata sa se indrepte vertiginos spre birou si sa inchida o data (sau de mai multe ori :p ) mama lui de calculator ca o sa faca cearcane de 3 cm adancime
. Dah! ce te uiti asha? vorbesc de CALCULATOR! 
ah...da:) Noapte buna si somn din ala de care zice uaildroz mai putin k@tzy care e rugata sa se indrepte vertiginos spre birou si sa inchida o data (sau de mai multe ori :p ) mama lui de calculator ca o sa faca cearcane de 3 cm adancime

-
Love2Fly - Junior Member
Noapte buna forumisti!
oPsedatii stiu de ce
oPsedatii stiu de ce
-
gud nait forum!
Some people are like Slinkies...not really good for anything, but you still can't help but smile when you see one tumble down the stairs.
-
Crazy Babe - Mesaje: 722
somn ushor wildie, si tie sauvage:D
si mai ales tie... :kiss: dar o sa iti spun asta personal putin mai tarziu
si mai ales tie... :kiss: dar o sa iti spun asta personal putin mai tarziu
-
Noapte buna tuturor! Vise placfute... Va doresc sa aveti parte de multa imaginatie in seara asta
Eu iar ma pierd in patu' diavolului...

indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
- Wild Rose
- Junior Member
-
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma