Intalniri forumiste sezonul 2004-2005

discutii pe care nu stii unde sa le incepi, haz de orice caz; ca intre prieteni

Moderator: anjin-san

Mesajde neatza » Lun Aug 02, 2004 12:21 pm

vreau sai rererererererererererererereamintesc merlucieneshte iuzarului al carui nume im scapa ca eo nu am participat la nicio intalnire forumista. eo am comsumat nejte ber. data viitoare, daca mai face remarci de genu asta, o sa ramana numa iel shi cu biteru lui. sa nu zica ca nu iam zis.
AKM - powered by another.ro

Am trei alter ego, toti bonavi de schizofrenie.
neatza

Mesajde KoRn_bitch » Lun Aug 02, 2004 9:51 pm

[quote="zoso"]zilele trecute a avut loc o intalnire forumista la care au participat urmatorii: eu cu korn bitch, de 2 ori, odata la cetate si odata in tren. a facut 18 ani, arata mai delicios]

Wow ce descriere interesanta ... oh well ... mi`a facut placere sa il revad pe vali si poate cu ocazia asta mai trec si eu pe la o intalnire de`a voastra ...
A-Ur Attractive B-Ur Beautiful C- Ur Charming D-Ur Delicious E-Ur Exciting F-Ur Funny G-Ur Gorgeous H-Ur Heavenly I-Im J-Just K-Kidding L-Loser!!!! :fuck:
KoRn_bitch
Junior Member

Mesajde vali » Joi Aug 05, 2004 9:48 pm

urmatoare intalnire se tine la mine acasa... :)
some people deserve to die
vali

Mesajde baixinho© » Joi Aug 05, 2004 9:50 pm

aha. pai si au loc acolo 15-20 de persoane cat vin de obicei la intalnire forumista?
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde Oribilul Mosh » Joi Aug 05, 2004 10:26 pm

zoso scrie:urmatoare intalnire se tine la mine acasa... :)

si cine vine ?
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde vali » Joi Aug 05, 2004 10:30 pm

eu si korn-bitch...
vali

Mesajde Shaki » Lun Aug 23, 2004 8:09 am

Vad k n-a scris decat katzy in jurnal... o super-intalnire forumista a avut loc sambata in Mall... Chiar forumista 100%: katzy, dark soul, gabizzu, scorpy si eu, care am mai si intarziat :(... e cam departe Mall-ul. Katzy racita, eu racita, dark avusese febra de dimineatza... sper k se simte bine acum. Am mancat (eu si dark cel mai mult :D), am discutat foarte mult, ne-am fatzait prin magazine, katzy si-a cumparat un medalion, eu posterul cu Shakira, si toti am fost tentatzi sa ne facem tatuaj :D. Scorpy are piercing in nas si ii sta bine :)... ma bucur k am revazut-o. Cel mai mult cred k s-au placut dark si katzy, m-au facut geloasa chiar :D Data viitoare sper sa vina si katzy La Ruine. Cred k pot spune k a fost una dintre cele mai frumoase intalniri forumiste :)
aliatzi, right? :D

A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...
Shaki

Mesajde kahlan » Lun Aug 23, 2004 9:09 am

Si io si io!:yD
pei, ce sa zic...cu cateva zile ma suna shaki inainte sa'mi ceara directii pentru mall...si o inteb pe mama, comunicandu'i lui shak ce'mi spune mama...pana la urma am dat'o pe mama la tel ca nu mai intelegeam nik:D
asha...vine ziooa cea mare...ma pregatesc...si plec spre mall...pe suarele ala si caldura aia infernala...pe drum primesc mesaj de la gabi ca mai intarzie...
La mall...m'asteapta scorpy...in departare...apare dark soul...dar nu cred ca ne recunoaste;n( copilu, pe mine mai inteleg, da pe scorpy, mamah?)
Vine si shaki grabita( si moshu zicea de mine ca alerg)...de la 'meditatiile vietii', copirait shaki
Soseste si gabi...citat din jurnal..."gata gashca":yD
Ne ducem in mall..la o masa...eu cu scorpy si gabi ne ducem la mcdonald's si misha&shak la kfc...noi la mc ne luam cu vorba si pierdem cuada la care stam...lumea isi ia de mancare...numai eu cu scorpy nu, gabi face cateva drumuri...in final ma decid si eu sa'mi iau de mancare;n...deeeh...fuaaaamneeeeaaaa...
apoi ne plimbam prin magazine...eu caumpar pandantivul si shaki posterul...desi e tenatata si de unul de pe peretii unui magazin prin care am trecut;D
trecem si pe la tatuaje...si pe la carti&media...eu ma duc la cartile pt copii prescolari:yD...apoi ma mai plimb si eu p'acolo, printre lume...
Ne mai plimbam ce ne mai plibam...si apoi vine momentu despartirii...nuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu:(...faza tare...am intrat prin spate si am iesit prin fata la mall~p)
A fost cam scurta pentru mine, dar mi'a placut~)
kahlan
Junior Member

Mesajde gabuba » Lun Aug 23, 2004 9:25 am

da, a fost o intalnire tare dragutza. un fel de subiect al lu alex "eu si fetele" in realitate :D
dupa cum au spus si shaki si katzy ne-am intalnit in mall, am papat, am discutat despre olimpiada, forum :rolleyes: , tenisi, carti si alte chestii. ati uitat sa spune ca scorpy si-a luat cercel pt nas. eu si shaki eram in elementul nostru la diverte si ne ratacisem printre carti, fiecare citindu-i celalalt cate ceva despre o carte interesanta. in final, vazandu-le pe celelalte fete ca bat din picior, am concluzionat ca daca am avea un pat la diverta acolo nu m-as misca din locu' ala o saptamana, si am plecat.
pe shaki o stiam, pe darks.. o stiam, pe scorpy m-am bucurat sa o vad dupa un an de zile de cand tot vorbim... pe katzy m-am bucurat sa o cunosc, intr-adevar, tare simpatica.

am plecat de acolo cu shaki care era la prima ei venire in mall :D si cu care am mers pana la eroilor, dupa care destinele noastre au luat cursul lor normal...eu la casa mea, ea la ei. cam atat.
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde Oribilul Mosh » Lun Aug 23, 2004 11:15 am

k@tzy ...mai tare a fost intalnirea la care am fost eu sambata noaptea. voi nici macar nu v-ati imbatat. ;B
La noi a participat asa : Miracolul din Titan (adica eu) , Miracolul din Canada (adica Aliosha) , Superba Oana (nu e miracol..dar e din Rahova) , Decret (pustiul de pe Moshilor), Cruela ( ;d ) si El Mundo ( :yD ) .
Au venit si baietii de la inout sa ne pozeze...dupa cum se observa mai jos.
(intalnirea s-a tinut la Festivalul Burger...unde am avut placerea de a-i asculta pe aia de canta ..."hai vino si stange-ma in bratze pana numar la 3" )
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Lun Aug 30, 2004 7:30 pm

Astazi de dimineatza m-am gandit ca ar fi bine sa-l cunosc pe CrashOver...si am zis sa-l poftesc la o mini intalnire forumista, daca tot ma intalneam cu Hades sa-mi dea cadourile care mi le-a adus din Grecia. (o icoana a Maicii Domnului..facatoare de minuni si o sticla de ouzo. foarte scumpe amandoua)

De fapt...am stabilit doar eu cu Crash Over intalnirea..ca Hades s-a trezit pe la pranz. Dar daca tot s-a trezit...a venit si el. Si mi-a adus cadoul. :B

Ne-am intalnit toti 3 in fatza la Pani Pat, la orele 17. Eu am ajuns la 16:51, Hades la 16:55 si Crash Over la 17:00. Am mers la Hanu' lu' Manuc si am baut Ursus (eu cu Crash) iar Hades nectar de piersici...ca cica e gras.
Dupa ..am fost la KFC iar eu cum nu mai aveam bani..m-a imprumutat Crash Over cu 100 EURO. (mi s-a parut un super gest...tinand cont ca era prima oara cand ne vedeam). Eu cu Crash am manacat meniuri variety mari, iar Hades niste crispy strips.
Crash ne-a vorbit despre familia lui si ne-a propus si noua sa intram in ea, dar am refuzat cand am vazut urmele de gloante de pe bratzul sau.
Ne-am despartit pe la 19:32, cu promisiunea ca data viitoare mergem la restaurant chinezesc. (sper sa faca Crash Over cinste...daca isi ia restantele ~p ) Si mai sper sa nu trimita recuperatorii...dupa aia 100 EURO...si nici sa nu ceara dobanda prea mare.

Ca o concluzie...sunt mandru de mine ca am descoperit inca un mare forumist...care va fi vedeta toamnei 2004 la intalnirile forumiste. Crash Over, mi-a parut bine sa te cunosc !

Hai sa zic 2 cuvinte si despre Hades. Recomandandu-i un meniu de 89 mii la KFC a replicat : "nu. e prea ieftin ! ". Iar in urma cu 1 luna...manca paine goala prin Busteni. *p

Cam atat ! Ne vedem la o 9 intalnire !
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde vali » Lun Aug 30, 2004 7:47 pm

daca are urme de gloante pe brat, nu are nevoie de recuperatori. el e recuperatorii :)
vali

Mesajde CrAsh0v3r » Lun Aug 30, 2004 7:54 pm

Well, ce pot sa spun...
A fost o onoare sa-i cunosc in carne si oase pe miracolul din Titan si pe capul mafiei din Sicilia:D
Data viitoare sa-mi spui moshule cand mai iei ceva picant... ca si acum ma ustura limba de la aripioarele alea de pui ~p
Sincer, mi-a facut placere sa va cunosc si abia astept urmatoarele intalniri... mai ales daca e vorba de mancare :) Si da, daca trec restantele de la mate si statistica, fac cinste la chinezesc... daca nu ... oricum fac :D

Stay linistit ca nu trimit recuperatorii peste tine... se considera ca esti de-al nostru acum. Hades, sa ai grija sa nu ma suni pe nr de connex decat daca e ceva GRAV si sa nu-l dai la nimeni ca nici macar yo nu-l stiu:D
Of all the things I've lost, I miss my mind the most...
CrAsh0v3r

Mesajde monk » Lun Aug 30, 2004 8:02 pm

Bah .. imi pare rau ca nu am putut ajunge si io. M-am intalnit cu Hades caruia i-a crescut paru si as fi venit da mergeam la ziua unuia (facea cinste) .

Cu hades am discutat una alta... mi-a zis ca a luat o sticla de ouzo pt mine :D
Tre sa ma apuc de karate sa nu ma bata Dumnezeu

The Wake Up Show™
monk

Mesajde Cristy » Lun Aug 30, 2004 9:38 pm

intalniri forumiste prin cta ceva ? :D
Moved away.
Cristy

Mesajde shakti » Mie Sep 01, 2004 12:22 pm

cine vine in vama la stuf?
don t hate me....
shakti

Mesajde Tanase » Mie Sep 01, 2004 1:02 pm

Si wild Rose am auzit ca intreba acelasi lucru, POate va intalnitzi pe acolo
Tanase

Mesajde Oribilul Mosh » Mie Sep 01, 2004 1:03 pm

Pai intalniti-va toti 3...si faceti poze sa vad si eu. :D
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Tanase » Mie Sep 01, 2004 1:06 pm

Asa te-a invata pe tine Sf petru sa vorbesti?
Eu am treaba, cant
Tanase

Mesajde Wild Rose » Dum Sep 05, 2004 5:14 pm

N`am mai ajuns la stuf ... poveste lunga :(

Se anunta vreo intalnire prin Bucuresti?
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
Wild Rose
Junior Member

Mesajde Titina » Dum Sep 05, 2004 10:03 pm

ash veni shi eu...sa aflu dak se mai face shi cand...unde...,etc....
Titina
Junior Member

Primul mare meeting forumist al toamnei 2004

Mesajde Oribilul Mosh » Mie Sep 22, 2004 6:41 pm

Pe timpul verii intalnirile oficiale ale fanclubului s-au suspendat, lasand locul unor intalniri neoficiale care au fost in numar mare, dar probabil nu au reunit zecile de forumisti de alta data, cand se uneau cate 5-6 mese pentru ca cei prezenti sa incapa.

Astazi am placuta sarcina de a va anuntza deschiderea sezonului de toamna al intalnirilor oficiale ale forumului fanclub.

Iata coordonatele primei intalniri din toamna celui de'al treilea sezon forumistic :

Data :sambata 25 septembrie 2004
Ora : 17:00

Pentru cei care nu stiu unde se afla Hanul lui Manuc, cateva explicatii :
Aflandu-va in fatza McDonald's Unirii ..sa presupunem ca stati cu fatza spre Mc. Intoarceti-va spre stanga si traversati vis-a-vis unde se afla magazinul de echipament sportiv. Sa zicem ca acum va aflati cu fatza spre magazin. Va intoarceti iar stanga si traversati pe trotuarul de vis-a-vis. De aici...tineti directia inainte si mai mergeti 50 de metri. Va intoarceti spre dreapta si observati Hanul lui Manuc. (k@tzy tu daca vii cu 104...e prima statie dupa ce treci de Unirii. te dai jos si intri in han)
Pentru mai multe detalii...iata siteul oficial al hanului : http://www.hanulmanuc.ro/
(puteti afla localizarea si pe site)

Este asteptat orice categorie de forumist : lutze, cm-isti, locomotive, useri cu 15 posturi, useri cu 10 000 de posturi.

Va rog sa va anuntati prezenta...si pana sambata mai stabilim detalii !
Va rog sa nu postati "aiurea-n'tramvai" ci doar daca aveti de gand sa veniti.
De asemenea nu bagati posturi ca : "poate vin daca ma lasa parintii" ...ca nu ne intereseaza catusi de putin parintii vostrii. Postati doar daca veniti !
Si inca o regula pe care am stabilit-o de comun acord cu un grup de forumisti : nu mai aduceti la intalniri oameni din afara forumului !

Eu ma inscriu primul pe lista de participare !

Am facut subiect special ca sa aiba un impact mai mare. Dupa terminarea intalnirii, voi ruga un admin sa uneasca acest subiect cu cel clasic de intalniri.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Titina » Mie Sep 22, 2004 6:47 pm

io vin!! :) sigur-sigur vin.. :p
Titina
Junior Member

...

Mesajde Hades » Mie Sep 22, 2004 7:18 pm

ne vedem sambata!
There is no save game in real life...
Hades

Mesajde baixinho© » Mie Sep 22, 2004 7:36 pm

sunt sanse suficient de mari sa vin si eu la intalnire. in plus, voi fi insotit de o foarte placuta surpriza.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde Love2Fly » Mie Sep 22, 2004 7:57 pm

Baixule, sper ca prezenta aia speciala sa fie forumista ca altfel ma ridic de la masa si plec :p
Anyway....cred ca vin si eu...sa vedem din ce parte bate vantu'...
p.s: Moshule sa-i anunti si pe Eufrosinelutz si pe Satyritzush ~p
Love2Fly
Junior Member

Mesajde CrAsh0v3r » Mie Sep 22, 2004 8:19 pm

merci pentru invitatie moshule...
cred ca yo o sa ajung cel mai usor... ies din bloc, trec prin parcare si gata am ajuns:D

see ya on saturday!!
acum am si yo aparatul foto... si o sa facem o gramada de poze:D
Of all the things I've lost, I miss my mind the most...
CrAsh0v3r

Mesajde vali » Joi Sep 23, 2004 12:15 pm

Oribilul Mosh scrie:nu ne intereseaza catusi de putin parintii vostrii.

decat daca te cheama superba oana. :)
vali

Mesajde baixinho© » Joi Sep 23, 2004 12:30 pm

Love2Fly scrie:Baixule, sper ca prezenta aia speciala sa fie forumista ca altfel ma ridic de la masa si plec

in cazul asta, po-ti sa stai acasa.
ANTI

baixinho©

Mesajde Oribilul Mosh » Joi Sep 23, 2004 12:49 pm

Onorabilul Eufrosin Poteca si-a anuntat si el prezentza si se scuza ca nu mai intra pe forum din motive ca nu ii merge netul la domiciliu.
Vine si sarpele. :p
Oribilul Mosh
Junior Member

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma