Intalniri forumiste sezonul 2004-2005
Moderator: anjin-san
vreau sai rererererererererererererereamintesc merlucieneshte iuzarului al carui nume im scapa ca eo nu am participat la nicio intalnire forumista. eo am comsumat nejte ber. data viitoare, daca mai face remarci de genu asta, o sa ramana numa iel shi cu biteru lui. sa nu zica ca nu iam zis.
-
neatza - Mesaje: 5820
[quote="zoso"]zilele trecute a avut loc o intalnire forumista la care au participat urmatorii: eu cu korn bitch, de 2 ori, odata la cetate si odata in tren. a facut 18 ani, arata mai delicios]
Wow ce descriere interesanta ... oh well ... mi`a facut placere sa il revad pe vali si poate cu ocazia asta mai trec si eu pe la o intalnire de`a voastra ...
Wow ce descriere interesanta ... oh well ... mi`a facut placere sa il revad pe vali si poate cu ocazia asta mai trec si eu pe la o intalnire de`a voastra ...
A-Ur Attractive B-Ur Beautiful C- Ur Charming D-Ur Delicious E-Ur Exciting F-Ur Funny G-Ur Gorgeous H-Ur Heavenly I-Im J-Just K-Kidding L-Loser!!!! :fuck:
-
KoRn_bitch - Junior Member
aha. pai si au loc acolo 15-20 de persoane cat vin de obicei la intalnire forumista?
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
zoso scrie:urmatoare intalnire se tine la mine acasa...
si cine vine ?
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
Vad k n-a scris decat katzy in jurnal... o super-intalnire forumista a avut loc sambata in Mall... Chiar forumista 100%: katzy, dark soul, gabizzu, scorpy si eu, care am mai si intarziat
... e cam departe Mall-ul. Katzy racita, eu racita, dark avusese febra de dimineatza... sper k se simte bine acum. Am mancat (eu si dark cel mai mult
), am discutat foarte mult, ne-am fatzait prin magazine, katzy si-a cumparat un medalion, eu posterul cu Shakira, si toti am fost tentatzi sa ne facem tatuaj
. Scorpy are piercing in nas si ii sta bine
... ma bucur k am revazut-o. Cel mai mult cred k s-au placut dark si katzy, m-au facut geloasa chiar
Data viitoare sper sa vina si katzy La Ruine. Cred k pot spune k a fost una dintre cele mai frumoase intalniri forumiste 

aliatzi, right? 
A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...

A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...
-
Shaki - Mesaje: 7089
Si io si io!:yD
pei, ce sa zic...cu cateva zile ma suna shaki inainte sa'mi ceara directii pentru mall...si o inteb pe mama, comunicandu'i lui shak ce'mi spune mama...pana la urma am dat'o pe mama la tel ca nu mai intelegeam nik:D
asha...vine ziooa cea mare...ma pregatesc...si plec spre mall...pe suarele ala si caldura aia infernala...pe drum primesc mesaj de la gabi ca mai intarzie...
La mall...m'asteapta scorpy...in departare...apare dark soul...dar nu cred ca ne recunoaste;n( copilu, pe mine mai inteleg, da pe scorpy, mamah?)
Vine si shaki grabita( si moshu zicea de mine ca alerg)...de la 'meditatiile vietii', copirait shaki
Soseste si gabi...citat din jurnal..."gata gashca":yD
Ne ducem in mall..la o masa...eu cu scorpy si gabi ne ducem la mcdonald's si misha&shak la kfc...noi la mc ne luam cu vorba si pierdem cuada la care stam...lumea isi ia de mancare...numai eu cu scorpy nu, gabi face cateva drumuri...in final ma decid si eu sa'mi iau de mancare;n...deeeh...fuaaaamneeeeaaaa...
apoi ne plimbam prin magazine...eu caumpar pandantivul si shaki posterul...desi e tenatata si de unul de pe peretii unui magazin prin care am trecut;D
trecem si pe la tatuaje...si pe la carti&media...eu ma duc la cartile pt copii prescolari:yD...apoi ma mai plimb si eu p'acolo, printre lume...
Ne mai plimbam ce ne mai plibam...si apoi vine momentu despartirii...nuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu:(...faza tare...am intrat prin spate si am iesit prin fata la mall~p)
A fost cam scurta pentru mine, dar mi'a placut~)
pei, ce sa zic...cu cateva zile ma suna shaki inainte sa'mi ceara directii pentru mall...si o inteb pe mama, comunicandu'i lui shak ce'mi spune mama...pana la urma am dat'o pe mama la tel ca nu mai intelegeam nik:D
asha...vine ziooa cea mare...ma pregatesc...si plec spre mall...pe suarele ala si caldura aia infernala...pe drum primesc mesaj de la gabi ca mai intarzie...
La mall...m'asteapta scorpy...in departare...apare dark soul...dar nu cred ca ne recunoaste;n( copilu, pe mine mai inteleg, da pe scorpy, mamah?)
Vine si shaki grabita( si moshu zicea de mine ca alerg)...de la 'meditatiile vietii', copirait shaki
Soseste si gabi...citat din jurnal..."gata gashca":yD
Ne ducem in mall..la o masa...eu cu scorpy si gabi ne ducem la mcdonald's si misha&shak la kfc...noi la mc ne luam cu vorba si pierdem cuada la care stam...lumea isi ia de mancare...numai eu cu scorpy nu, gabi face cateva drumuri...in final ma decid si eu sa'mi iau de mancare;n...deeeh...fuaaaamneeeeaaaa...
apoi ne plimbam prin magazine...eu caumpar pandantivul si shaki posterul...desi e tenatata si de unul de pe peretii unui magazin prin care am trecut;D
trecem si pe la tatuaje...si pe la carti&media...eu ma duc la cartile pt copii prescolari:yD...apoi ma mai plimb si eu p'acolo, printre lume...
Ne mai plimbam ce ne mai plibam...si apoi vine momentu despartirii...nuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu:(...faza tare...am intrat prin spate si am iesit prin fata la mall~p)
A fost cam scurta pentru mine, dar mi'a placut~)
- kahlan
- Junior Member
da, a fost o intalnire tare dragutza. un fel de subiect al lu alex "eu si fetele" in realitate
dupa cum au spus si shaki si katzy ne-am intalnit in mall, am papat, am discutat despre olimpiada, forum :rolleyes: , tenisi, carti si alte chestii. ati uitat sa spune ca scorpy si-a luat cercel pt nas. eu si shaki eram in elementul nostru la diverte si ne ratacisem printre carti, fiecare citindu-i celalalt cate ceva despre o carte interesanta. in final, vazandu-le pe celelalte fete ca bat din picior, am concluzionat ca daca am avea un pat la diverta acolo nu m-as misca din locu' ala o saptamana, si am plecat.
pe shaki o stiam, pe darks.. o stiam, pe scorpy m-am bucurat sa o vad dupa un an de zile de cand tot vorbim... pe katzy m-am bucurat sa o cunosc, intr-adevar, tare simpatica.
am plecat de acolo cu shaki care era la prima ei venire in mall
si cu care am mers pana la eroilor, dupa care destinele noastre au luat cursul lor normal...eu la casa mea, ea la ei. cam atat.

dupa cum au spus si shaki si katzy ne-am intalnit in mall, am papat, am discutat despre olimpiada, forum :rolleyes: , tenisi, carti si alte chestii. ati uitat sa spune ca scorpy si-a luat cercel pt nas. eu si shaki eram in elementul nostru la diverte si ne ratacisem printre carti, fiecare citindu-i celalalt cate ceva despre o carte interesanta. in final, vazandu-le pe celelalte fete ca bat din picior, am concluzionat ca daca am avea un pat la diverta acolo nu m-as misca din locu' ala o saptamana, si am plecat.
pe shaki o stiam, pe darks.. o stiam, pe scorpy m-am bucurat sa o vad dupa un an de zile de cand tot vorbim... pe katzy m-am bucurat sa o cunosc, intr-adevar, tare simpatica.
am plecat de acolo cu shaki care era la prima ei venire in mall

- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
- Toţi in păr!
-
gabuba - Mesaje: 6847
k@tzy ...mai tare a fost intalnirea la care am fost eu sambata noaptea. voi nici macar nu v-ati imbatat. ;B
La noi a participat asa : Miracolul din Titan (adica eu) , Miracolul din Canada (adica Aliosha) , Superba Oana (nu e miracol..dar e din Rahova) , Decret (pustiul de pe Moshilor), Cruela ( ;d ) si El Mundo ( :yD ) .
Au venit si baietii de la inout sa ne pozeze...dupa cum se observa mai jos.
(intalnirea s-a tinut la Festivalul Burger...unde am avut placerea de a-i asculta pe aia de canta ..."hai vino si stange-ma in bratze pana numar la 3" )
La noi a participat asa : Miracolul din Titan (adica eu) , Miracolul din Canada (adica Aliosha) , Superba Oana (nu e miracol..dar e din Rahova) , Decret (pustiul de pe Moshilor), Cruela ( ;d ) si El Mundo ( :yD ) .
Au venit si baietii de la inout sa ne pozeze...dupa cum se observa mai jos.
(intalnirea s-a tinut la Festivalul Burger...unde am avut placerea de a-i asculta pe aia de canta ..."hai vino si stange-ma in bratze pana numar la 3" )
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Astazi de dimineatza m-am gandit ca ar fi bine sa-l cunosc pe CrashOver...si am zis sa-l poftesc la o mini intalnire forumista, daca tot ma intalneam cu Hades sa-mi dea cadourile care mi le-a adus din Grecia. (o icoana a Maicii Domnului..facatoare de minuni si o sticla de ouzo. foarte scumpe amandoua)
De fapt...am stabilit doar eu cu Crash Over intalnirea..ca Hades s-a trezit pe la pranz. Dar daca tot s-a trezit...a venit si el. Si mi-a adus cadoul. :B
Ne-am intalnit toti 3 in fatza la Pani Pat, la orele 17. Eu am ajuns la 16:51, Hades la 16:55 si Crash Over la 17:00. Am mers la Hanu' lu' Manuc si am baut Ursus (eu cu Crash) iar Hades nectar de piersici...ca cica e gras.
Dupa ..am fost la KFC iar eu cum nu mai aveam bani..m-a imprumutat Crash Over cu 100 EURO. (mi s-a parut un super gest...tinand cont ca era prima oara cand ne vedeam). Eu cu Crash am manacat meniuri variety mari, iar Hades niste crispy strips.
Crash ne-a vorbit despre familia lui si ne-a propus si noua sa intram in ea, dar am refuzat cand am vazut urmele de gloante de pe bratzul sau.
Ne-am despartit pe la 19:32, cu promisiunea ca data viitoare mergem la restaurant chinezesc. (sper sa faca Crash Over cinste...daca isi ia restantele
) Si mai sper sa nu trimita recuperatorii...dupa aia 100 EURO...si nici sa nu ceara dobanda prea mare.
Ca o concluzie...sunt mandru de mine ca am descoperit inca un mare forumist...care va fi vedeta toamnei 2004 la intalnirile forumiste. Crash Over, mi-a parut bine sa te cunosc !
Hai sa zic 2 cuvinte si despre Hades. Recomandandu-i un meniu de 89 mii la KFC a replicat : "nu. e prea ieftin ! ". Iar in urma cu 1 luna...manca paine goala prin Busteni. *p
Cam atat ! Ne vedem la o 9 intalnire !
De fapt...am stabilit doar eu cu Crash Over intalnirea..ca Hades s-a trezit pe la pranz. Dar daca tot s-a trezit...a venit si el. Si mi-a adus cadoul. :B
Ne-am intalnit toti 3 in fatza la Pani Pat, la orele 17. Eu am ajuns la 16:51, Hades la 16:55 si Crash Over la 17:00. Am mers la Hanu' lu' Manuc si am baut Ursus (eu cu Crash) iar Hades nectar de piersici...ca cica e gras.
Dupa ..am fost la KFC iar eu cum nu mai aveam bani..m-a imprumutat Crash Over cu 100 EURO. (mi s-a parut un super gest...tinand cont ca era prima oara cand ne vedeam). Eu cu Crash am manacat meniuri variety mari, iar Hades niste crispy strips.
Crash ne-a vorbit despre familia lui si ne-a propus si noua sa intram in ea, dar am refuzat cand am vazut urmele de gloante de pe bratzul sau.
Ne-am despartit pe la 19:32, cu promisiunea ca data viitoare mergem la restaurant chinezesc. (sper sa faca Crash Over cinste...daca isi ia restantele

Ca o concluzie...sunt mandru de mine ca am descoperit inca un mare forumist...care va fi vedeta toamnei 2004 la intalnirile forumiste. Crash Over, mi-a parut bine sa te cunosc !
Hai sa zic 2 cuvinte si despre Hades. Recomandandu-i un meniu de 89 mii la KFC a replicat : "nu. e prea ieftin ! ". Iar in urma cu 1 luna...manca paine goala prin Busteni. *p
Cam atat ! Ne vedem la o 9 intalnire !
-
Well, ce pot sa spun...
A fost o onoare sa-i cunosc in carne si oase pe miracolul din Titan si pe capul mafiei din Sicilia:D
Data viitoare sa-mi spui moshule cand mai iei ceva picant... ca si acum ma ustura limba de la aripioarele alea de pui
Sincer, mi-a facut placere sa va cunosc si abia astept urmatoarele intalniri... mai ales daca e vorba de mancare
Si da, daca trec restantele de la mate si statistica, fac cinste la chinezesc... daca nu ... oricum fac
Stay linistit ca nu trimit recuperatorii peste tine... se considera ca esti de-al nostru acum. Hades, sa ai grija sa nu ma suni pe nr de connex decat daca e ceva GRAV si sa nu-l dai la nimeni ca nici macar yo nu-l stiu:D
A fost o onoare sa-i cunosc in carne si oase pe miracolul din Titan si pe capul mafiei din Sicilia:D
Data viitoare sa-mi spui moshule cand mai iei ceva picant... ca si acum ma ustura limba de la aripioarele alea de pui

Sincer, mi-a facut placere sa va cunosc si abia astept urmatoarele intalniri... mai ales daca e vorba de mancare

Stay linistit ca nu trimit recuperatorii peste tine... se considera ca esti de-al nostru acum. Hades, sa ai grija sa nu ma suni pe nr de connex decat daca e ceva GRAV si sa nu-l dai la nimeni ca nici macar yo nu-l stiu:D
Of all the things I've lost, I miss my mind the most...
-
CrAsh0v3r - Mesaje: 899
Bah .. imi pare rau ca nu am putut ajunge si io. M-am intalnit cu Hades caruia i-a crescut paru si as fi venit da mergeam la ziua unuia (facea cinste) .
Cu hades am discutat una alta... mi-a zis ca a luat o sticla de ouzo pt mine
Cu hades am discutat una alta... mi-a zis ca a luat o sticla de ouzo pt mine

-
monk - Mesaje: 2747
-
Tanase - Mesaje: 1238
Pai intalniti-va toti 3...si faceti poze sa vad si eu. 

-
-
Tanase - Mesaje: 1238
Primul mare meeting forumist al toamnei 2004
Pe timpul verii intalnirile oficiale ale fanclubului s-au suspendat, lasand locul unor intalniri neoficiale care au fost in numar mare, dar probabil nu au reunit zecile de forumisti de alta data, cand se uneau cate 5-6 mese pentru ca cei prezenti sa incapa.
Astazi am placuta sarcina de a va anuntza deschiderea sezonului de toamna al intalnirilor oficiale ale forumului fanclub.
Iata coordonatele primei intalniri din toamna celui de'al treilea sezon forumistic :
Data :sambata 25 septembrie 2004
Ora : 17:00
Pentru cei care nu stiu unde se afla Hanul lui Manuc, cateva explicatii :
Aflandu-va in fatza McDonald's Unirii ..sa presupunem ca stati cu fatza spre Mc. Intoarceti-va spre stanga si traversati vis-a-vis unde se afla magazinul de echipament sportiv. Sa zicem ca acum va aflati cu fatza spre magazin. Va intoarceti iar stanga si traversati pe trotuarul de vis-a-vis. De aici...tineti directia inainte si mai mergeti 50 de metri. Va intoarceti spre dreapta si observati Hanul lui Manuc. (k@tzy tu daca vii cu 104...e prima statie dupa ce treci de Unirii. te dai jos si intri in han)
Pentru mai multe detalii...iata siteul oficial al hanului : http://www.hanulmanuc.ro/
(puteti afla localizarea si pe site)
Este asteptat orice categorie de forumist : lutze, cm-isti, locomotive, useri cu 15 posturi, useri cu 10 000 de posturi.
Va rog sa va anuntati prezenta...si pana sambata mai stabilim detalii !
Va rog sa nu postati "aiurea-n'tramvai" ci doar daca aveti de gand sa veniti.
De asemenea nu bagati posturi ca : "poate vin daca ma lasa parintii" ...ca nu ne intereseaza catusi de putin parintii vostrii. Postati doar daca veniti !
Si inca o regula pe care am stabilit-o de comun acord cu un grup de forumisti : nu mai aduceti la intalniri oameni din afara forumului !
Eu ma inscriu primul pe lista de participare !
Am facut subiect special ca sa aiba un impact mai mare. Dupa terminarea intalnirii, voi ruga un admin sa uneasca acest subiect cu cel clasic de intalniri.
Astazi am placuta sarcina de a va anuntza deschiderea sezonului de toamna al intalnirilor oficiale ale forumului fanclub.
Iata coordonatele primei intalniri din toamna celui de'al treilea sezon forumistic :
Data :sambata 25 septembrie 2004
Ora : 17:00
Pentru cei care nu stiu unde se afla Hanul lui Manuc, cateva explicatii :
Aflandu-va in fatza McDonald's Unirii ..sa presupunem ca stati cu fatza spre Mc. Intoarceti-va spre stanga si traversati vis-a-vis unde se afla magazinul de echipament sportiv. Sa zicem ca acum va aflati cu fatza spre magazin. Va intoarceti iar stanga si traversati pe trotuarul de vis-a-vis. De aici...tineti directia inainte si mai mergeti 50 de metri. Va intoarceti spre dreapta si observati Hanul lui Manuc. (k@tzy tu daca vii cu 104...e prima statie dupa ce treci de Unirii. te dai jos si intri in han)
Pentru mai multe detalii...iata siteul oficial al hanului : http://www.hanulmanuc.ro/
(puteti afla localizarea si pe site)
Este asteptat orice categorie de forumist : lutze, cm-isti, locomotive, useri cu 15 posturi, useri cu 10 000 de posturi.
Va rog sa va anuntati prezenta...si pana sambata mai stabilim detalii !
Va rog sa nu postati "aiurea-n'tramvai" ci doar daca aveti de gand sa veniti.
De asemenea nu bagati posturi ca : "poate vin daca ma lasa parintii" ...ca nu ne intereseaza catusi de putin parintii vostrii. Postati doar daca veniti !
Si inca o regula pe care am stabilit-o de comun acord cu un grup de forumisti : nu mai aduceti la intalniri oameni din afara forumului !
Eu ma inscriu primul pe lista de participare !
Am facut subiect special ca sa aiba un impact mai mare. Dupa terminarea intalnirii, voi ruga un admin sa uneasca acest subiect cu cel clasic de intalniri.
-
sunt sanse suficient de mari sa vin si eu la intalnire. in plus, voi fi insotit de o foarte placuta surpriza.
ANTI
-
Baixule, sper ca prezenta aia speciala sa fie forumista ca altfel ma ridic de la masa si plec :p
Anyway....cred ca vin si eu...sa vedem din ce parte bate vantu'...
p.s: Moshule sa-i anunti si pe Eufrosinelutz si pe Satyritzush
Anyway....cred ca vin si eu...sa vedem din ce parte bate vantu'...
p.s: Moshule sa-i anunti si pe Eufrosinelutz si pe Satyritzush

-
Love2Fly - Junior Member
merci pentru invitatie moshule...
cred ca yo o sa ajung cel mai usor... ies din bloc, trec prin parcare si gata am ajuns:D
see ya on saturday!!
acum am si yo aparatul foto... si o sa facem o gramada de poze:D
cred ca yo o sa ajung cel mai usor... ies din bloc, trec prin parcare si gata am ajuns:D
see ya on saturday!!
acum am si yo aparatul foto... si o sa facem o gramada de poze:D
Of all the things I've lost, I miss my mind the most...
-
CrAsh0v3r - Mesaje: 899
Love2Fly scrie:Baixule, sper ca prezenta aia speciala sa fie forumista ca altfel ma ridic de la masa si plec
in cazul asta, po-ti sa stai acasa.
ANTI
-
Onorabilul Eufrosin Poteca si-a anuntat si el prezentza si se scuza ca nu mai intra pe forum din motive ca nu ii merge netul la domiciliu.
Vine si sarpele. :p
Vine si sarpele. :p
-
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma