dati un leu pentru jeleu

discutii pe care nu stii unde sa le incepi, haz de orice caz; ca intre prieteni

Moderator: anjin-san

Mesajde Ayala » Lun Iul 28, 2008 12:18 pm

cretu nu m-a placut pentru ca nu eram imbracata sexy ca-n pozele de pe net, pentru ca eram obosita si cu parul strans si eram eu, imbufnata si absenta, nu masca ranjita pe care am afisat-o pe blog.

du-te rpd si sterge-ti pozele alea a poil
Ayala

Mesajde kant emir » Lun Iul 28, 2008 2:05 pm

ai avut o mare problema in a intelege alea 2 randuri care le-am zis eu, cu google cum naiba te descurci?

are, ca tot omu, o problema cu intelesu

daca nui interesant, nici nu observa, dapoi sa mai si toceasca pricepatuarea

si nu se descurca nici cu gugal, decat in masura in care ii confirma ceea ce ia stie, nehreshit si mai presus de indoeli

cinei ella 87?

nu te ridic in slavi si ti se pare ca nu imi place de tine

ba ejmort dupa ia, numa nu vrei sa recunojt

da' ia stie
"... deasupra-i cer de stele" si legea morala din mine
kant emir

Mesajde cr3tz » Lun Iul 28, 2008 2:13 pm

cum adica cine e ella87? [-X ~r

http://www.fanclub.ro/showpost.php?p=518435&postcount=20874

http://www.fanclub.ro/showthread.php?t=19054&page=1&pp=20

http://www.fanclub.ro/showpost.php?p=513855&postcount=20

acum iti aduci aminte? A-)

p.s. imi fac blog anonim sub numele "rona te iuesc la nebuniiiiiiiiieeeeeeee!"
cr3tz

Mesajde jl_rona » Lun Iul 28, 2008 6:29 pm

cr3tz scrie:eu zic sa citesti mai bine. ai avut o mare problema in a intelege alea 2 randuri care le-am zis eu, cu google cum naiba te descurci?

cretule, hai sa facem pace ca e penibil. o sa ne mai vedem pe la metrou, ce dreaq.

Shaki scrie:emy, numa cine se marita e realizata sau cum?
siapoi de cand conteaza ce cred altii? sunt altii mai breji, sa ma judece pe mine, ayala sau rona ca nu suntem maritate? :)
ca ai zis ceva pe threadu asta - parca - care nu mi-o placut

shaki si cu mine nu ne maritam pentru ca nu ne futem iar ayala nu se marita pentru ca se fute. dumnezeu sa-i mai inteleaga si pe barbati.

Ayala scrie:du-te rpd si sterge-ti pozele alea a poil

ce poze sa-mi sterg fa?

Shaki scrie:buna rona. da, m-am intors. a fost foarte mijto, cu exceptia faptului ca oamenii pe la sat cam cu barfa isi duc zilele. dar, asta e, nimeni nu e perfect...

uite si o poza in care ma ascundeam in iarba :)) poze cu peisaje nutz dau k ai zis ca nu itzi plac

http://i196.photobucket.com/albums/aa158/shaki_rechina/chiojd117.jpg

misto de tot poza!!!

pai vezi? ti-am zis io ca village sucks.
“Love, work and knowledge are the wellsprings of our lives, they should also govern it.â€Â
jl_rona
Junior Member

Mesajde jl_rona » Lun Iul 28, 2008 6:31 pm

Shaki scrie:emy, numa cine se marita e realizata sau cum?
siapoi de cand conteaza ce cred altii? sunt altii mai breji, sa ma judece pe mine, ayala sau rona ca nu suntem maritate? :)
ca ai zis ceva pe threadu asta - parca - care nu mi-o placut

shaki si cu mine nu ne maritam pentru ca nu ne futem iar ayala nu se marita pentru ca se fute. dumnezeu sa-i mai inteleaga si pe barbati.

Ayala scrie:du-te rpd si sterge-ti pozele alea a poil

ce poze sa-mi sterg fa?
“Love, work and knowledge are the wellsprings of our lives, they should also govern it.â€Â
jl_rona
Junior Member

Mesajde Ayala » Lun Iul 28, 2008 6:47 pm

daca te vede pijke fara chiloti pe internet nu mai pupi tu casatorie cu el

lasa-l pe Dumnezeu, pe barbati numai tu nu-i intelegi
Ayala

Mesajde jl_rona » Lun Iul 28, 2008 7:02 pm

de-aia te-ai maritat tu ayalo, ca esti pudica, nu ca mine.

hai sa fim serioase. nu vezi ca orice ai face tot aia e, si cu chiloti si fara? daca e sa ne bagam picioarele, ni le bagam. oricum nu-i pasa nimanui. atata timp cat muncesc pentru fiecare banut si nu m-ajuta nici un barbat, ba cei cu care ma intalnesc nu sunt in stare decat sa-mi rupa dresul si sa spuna ca eu tre sa ma fut cu ei ca cica mi-au platit o bere sau un bilet la spectacol care costa mai putin decat dresul respectiv, io zic ca e cazul sa fac ce-mi place.

iar asta cu pozele e joaca de copii. n-au trimis ei femeile la servici? acuma sa-si futa "prietenele" pe care le-a mai futut un cartier intreg, daca n-au fost in stare sa le tina cuminti acasa.

mi se pare absurd sa ma chinui eu sa fiu eu ceea ce nu sunt visand la blana ursului din padure.
jl_rona
Junior Member

Mesajde Ayala » Lun Iul 28, 2008 7:07 pm

rona, certificatu de casatorie nu e un scop in viata, nu ma dor insinuarile tale, incearca sa intelegi
insa cu pozele alea iti pierzi si ultima farama de demnitate
Ayala

Mesajde cr3tz » Lun Iul 28, 2008 8:23 pm

jl_rona scrie:cretule, hai sa facem pace ca e penibil. o sa ne mai vedem pe la metrou, ce dreaq.

tu spui ca eu am samanta de scandal, mai bagi ca te pisi pe mine si apoi tot tu vrei pace... lol. esti cu capu? :calm:
cr3tz

Mesajde cr3tz » Lun Iul 28, 2008 8:41 pm

Shiva scrie:un sut in cur nu vrei? :D
sau un bocanc in gura?
:D:

bah asa gandesti tu rebut uman depsre rona?

aaaa
tu esti ala prost care nu stie pe ce subiect posteaza, uite iti zic eu cum se numeste subiectul , poate acum intelegi intrebarea :

dati un leu pentru jeleu
cr3tz

Mesajde jl_rona » Lun Iul 28, 2008 9:38 pm

Ayala scrie:rona, certificatu de casatorie nu e un scop in viata, nu ma dor insinuarile tale, incearca sa intelegi
insa cu pozele alea iti pierzi si ultima farama de demnitate

ah, te-ai speriat. da cand vezi ca-ti intra pula-n pizda nu te mai sperii.

ba, cand oi invata tu ce-i demnitatea sa ne povestesti si noua ce-ai inteles.

in locul tau as fi fericita ca lu rona i se rupe de piskeshu si de ideile lui arabo-cretine din cap.

sa mor io, iar nu ma lasi sa dorm si nu-mi permit sa fac acuma ciuperci tocmai cand ma pregatesc sa ma duc din nou la Varna ca sa sug pula de bulgar.

Asa, hai pe scurt si gata.

DIGNITY:

1. The quality or state of being worthy of esteem or respect.

2. Inherent nobility and worth: the dignity of honest labor.

3a. Poise and self-respect.

b. Stateliness and formality in manner and appearance.

4. The respect and honor associated with an important position.

5. A high office or rank.

6. dignities The ceremonial symbols and observances attached to high office.

7. Archaic A dignitary.

In timp ce pentru mine dignity este pct. 3a, pentru tine este pct. 3b.
jl_rona
Junior Member

Mesajde jl_rona » Lun Iul 28, 2008 9:40 pm

cr3tz scrie:bah asa gandesti tu rebut uman depsre rona?

aaaa
tu esti ala prost care nu stie pe ce subiect posteaza, uite iti zic eu cum se numeste subiectul , poate acum intelegi intrebarea :

dati un leu pentru jeleu

ba, shiva nu-i rebut uman. e ca lumea gagiul. tu esti naiv si sincer, d-aia m-a deranjat cand ai zis ca-s urata, ca inseamna ca chiar asa e. tu nu esti in stare sa minti.

azi aratam mai bine, da n-ai venit la metrou. murphy.
jl_rona
Junior Member

Mesajde kant emir » Lun Iul 28, 2008 9:43 pm

ah, te-ai speriat. da cand vezi ca-ti intra

tu nici nu mergi pana acolo, este? tzietz ajunge sa bifezi oportunitatea, ocheada

restu ie pentru provinciali vulgari si netelectuali futaciosh, nu?

da dice nu definejtu niciodata nicacu vorbele tale? dice faci trimitere numa la dictionarele altor linbi?

(si ce zici tu ca faci la varna? ha?)

tu esti naiv si sincer, d-aia m-a deranjat cand ai zis ca-s urata, ca inseamna ca chiar asa e. tu nu esti in stare sa minti.

tare

creca asta ie a doa vorba de la tine carem place

da degeaba, daca spui doo vorbe intrun noian de opsute deposturi pline de prostii

ca asta:

ba, shiva nu-i rebut uman. e ca lumea gagiul.
kant emir

Mesajde Shaki » Lun Iul 28, 2008 11:58 pm

jl_rona scrie: shaki si cu mine nu ne maritam pentru ca nu ne futem
for the record, eu fac sex, da nu simt nevoia sa vb despre asta :)
oricum sexu e una si casnicia e altceva
aliatzi, right? :D

A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...
Shaki

Mesajde Ayala » Mar Iul 29, 2008 12:18 am

si zici ca faci si poze?
Ayala

Mesajde kant emir » Mar Iul 29, 2008 12:29 am

torni gaz peste foc

shitz place
kant emir

Mesajde Invincible » Mar Iul 29, 2008 5:12 am

cr3tz scrie:bah asa gandesti tu rebut uman depsre rona?

aaaa

dati un leu pentru jeleu

desteptu' lu peste, aia ti se adresa tie fiindca ai obiceiul sa te bagi ampulea in seama si cand te bagi nici la obiect nu vorbesti! de ce crezi ca ti se spune Spam? uita-te pe "say" sa vezi cat de retard postezi. tu n-ai priceput ca eu n-am ce discuta cu tine? eu doar rad de prosti. ba!

iar daca nu ma adresam Prostiei Tale, urmatorul vizat ar fi fost Daimon, fiindca el e initiatorul campaniei "Dati un leu pentru Jeleu!".
Hai sa-ti zugravesc o imagine mai plastica, sa pricepi cum ar veni treaba:

Intr-o seara Invincible isi plimba linistit cei 3 cerberi pe malul Begai. La un momendat isi face aparitia Daimon cu un caiet in mana si zice: "Dati un leu pentru Jeleu!". Atunci, Invincible, bun de memorie cum il stim, isi aduce amintea ca odata, pe Moco, Daimon i-a dat avert pentru o faza inchipuita iar mai apoi l-a banat fiindca il injurase pe privat pentru acea treaba.
Si-atunci, drept raspuns voinicul cuvanta asa:"Un sut in cur nu vrei? sau un bocanc in gura? ia, mai bine fa tu cunostiinta cu cerberii mei. Sho pa el, baieti!"
Imagine Imagine Imagine
Invincible

Mesajde cr3tz » Mar Iul 29, 2008 6:49 am

jl_rona scrie:ba, shiva nu-i rebut uman. e ca lumea gagiul. tu esti naiv si sincer, d-aia m-a deranjat cand ai zis ca-s urata, ca inseamna ca chiar asa e. tu nu esti in stare sa minti.
unde am zis ca esti urata?

shiva e un idiot cu tastatura si conexiune la net, care rade de el insusi.
cr3tz

Mesajde jl_rona » Mar Iul 29, 2008 10:16 pm

kant emir scrie:torni gaz peste foc

shitz place

nu e nici un gaz peste nici un foc. sa vad intai daca ma duc, doi daca il (mai) gasesc, trei daca nu e cu alta, patru daca (inca) mai vrea sa-mi dea pula la supt si alti daca. asta-i tot. am poze cand iau muie, da imi sta urat si n-o sa le pun pe blog. piskeshu are si el niste poze de-ale mele pe care de asemenea n-o sa le pun pe blog ca nu-s de blog.

da da, pe daimon! so pa el!

shiva, vorbesti ca o femeie. ai pizda?
jl_rona
Junior Member

Mesajde cr3tz » Mar Iul 29, 2008 10:42 pm

sa inteleg ca nu vrei sa mai vb cu mine. bun asa, m-am lamurit si cu tine.

sper sa nu te combini cu shiva.
cr3tz

Mesajde jl_rona » Mar Iul 29, 2008 11:02 pm

cr3tz scrie:
sper sa nu te combini cu shiva.

... heh. ;)
jl_rona
Junior Member

Mesajde Invincible » Mie Iul 30, 2008 3:31 am

cr3tz scrie: shiva e un idiot cu tastatura si conexiune la net, care rade de el insusi.

:D: Incredibil!
emiroi, ia inveleste-l cu un cearsaf, poate pricepe de la tine.

Rona:shiva, vorbesti ca o femeie.
adica?

Emiroi: da degeaba, daca spui doo vorbe intrun noian de opsute deposturi pline de prostii
ca asta: "ba, shiva nu-i rebut uman"

unu....
carutzule, can oi ajunge la trei, vai de stelele tau!
Imagine Imagine Imagine
Invincible

Mesajde kant emir » Mie Iul 30, 2008 7:39 am

mi se pare mie, sau chiar ameninti pe cineva?
kant emir

Mesajde Invincible » Mie Iul 30, 2008 10:02 am

mi se pare mie, sau chiar ameninti pe cineva?
Imagine Imagine Imagine
Invincible

Mesajde kant emir » Mie Iul 30, 2008 11:06 am

da

cum s-ar zice, ai fi putut sa zici doi

shacuma zi si trei si fa vai de ce vrei tu, sa te vaz

si sa manspaimant, sa tremur si sa fug

(chiar fug. in cateva zile fug la mare)
kant emir

Mesajde cr3tz » Mie Iul 30, 2008 11:17 am

shiva te-ai mai dat tu tare in gura cam acum un an, ca la prima intalnire bagi un drum la bucuresti si ma bati. :ban:

ai ramas fara bani de tren? nu ai benzina la bicicleta? :n:

doar pana la 3 ai invatat sa numeri sau ce? ~a

emire concediu placut.
cr3tz

Mesajde Invincible » Mie Iul 30, 2008 11:32 am

emiroi, eu, personal, ma astept de la tine la mult joc de glezne, dar si la mai mult joc de neuroni.

postul 171= joc de glezne.
ia ghici, ce s-a vrut prin postarea 172? ;)

DUAR_CR3TZ:shiva te-ai mai dat tu tare in gura cam acum un an, ca la prima intalnire bagi un drum la bucuresti si ma bati.
ai ramas fara bani de tren? nu ai benzina la bicicleta?
pai mai intai tr sa ma intalnesc cu tine ca sa pot veni la Bucuresti sa te bat :D:

5061 p014 :da:
Imagine Imagine Imagine
Invincible

Mesajde cr3tz » Mie Iul 30, 2008 3:31 pm

bre tuta, ma gasesti in bucuresti. cand iti strangi mucii si banii de tren da-mi un semn.

tu cu guritza ta ai zis ca vei veni la o intalnire forumista sa ma bati.
tr sa ma intalnesc cu tine ca sa pot veni la Bucuresti sa te bat
si ca sa te intalnesti cu mine tre sa ajungi in bucuresti. nu sa te intalnesti cu mine la milano si apoi sa venim in bucuresti sa ma bati. hai ca poti. ;M :-:
cr3tz

Mesajde jl_rona » Mie Iul 30, 2008 9:39 pm

kant emir scrie:tu nici nu mergi pana acolo, este? tzietz ajunge sa bifezi oportunitatea, ocheada

restu ie pentru provinciali vulgari si netelectuali futaciosh, nu?

da dice nu definejtu niciodata nicacu vorbele tale? dice faci trimitere numa la dictionarele altor linbi?

tare

creca asta ie a doa vorba de la tine carem place

da degeaba, daca spui doo vorbe intrun noian de opsute deposturi pline de prostii

ca asta:

ma cam grabesc in seara asta. e tarziu.

1. shiva n-a spus nici o idiotie de cand a aparut pe-aici si e si mai la obiect ca tine.

2. referitor la ce-a zis cretu, tie-ti place autocritica ieftina.

3. asta e mai complicata. io nu vad futaiul ca pe-un sport. pana la 30 de ani l-am vazut ca pe formarea unui cuplu, iar pe urma l-am vazut ca aducator de copii. tu nu esti femeie, deci parerea ta despre futai e de 2 lei sau, ma rog, e cea de mascul care-si imprastie semintele.

muia este = 0, pentru ca nu planteaza seminte in vagin. futerea in pizda te ravaseste. o sa zici ca io nu sunt in masura sa apreciez lucrurile astea, pentru ca nu ma fut, da cand ma fut cu facaletu-n cur nu plang, cand o iau la muie nu plang. plang doar atunci cand ma fut in pizda si cand as vrea sa fie de-adevaratelea si barbatul respectiv sa fie un potential tata.

cam asta e cu futerea. cele care zic ca futerea e distractie sunt ori handicapate, ori nu le-a futut nici unul bine de nu simt rostul futerii.

e o anomalie aicea. cuvantul futere este de cele mai multe ori ridiculizat si folosit in sens peiorativ, cu toate ca ea e pana la urma sensul si mijlocul vietii. means am vrut sa zic. in engleza ma descurc mai bine.

daca ayala se fute imbuibandu-se cu anticonceptionale si mai ales nedorindu-si nici macar teoretic copiii barbatului care-o fute, atuncea face o laba sinistra. decat asa, mai bine cu facaletu.

pai ea ma ia pe mine ca-mi pun pozele cu mine goala pe net? asa m-a lasat dumnezeu. si io pacatuiesc facandu-mi laba, dar sa transform futerea intr-un sport, asta-i prea de tot. io daca as ramane gravida acuma, as face copilul ala. asa ca atentie mare piskeshu si cretu! ~p

acuma, la drept vorbind, habar n-am ce caut io dupa un salvamar, dar m-am saturat pana in gat de laba lu piskeshu care am sperat o vreme ca o sa coopereze. n-a cooperat, m-am reorientat si eu. nu e nici o razbunare, ca n-a ajuns el asa de important pentru mine.

doar ma intreb cum dreaq nu se poate vedea ce cacat mare este cu ifose de intelectual care nu intelege nimic nici din psihologia mea si nici din stilul meu vestimentar. un cocalar.

atata e: ca m-am saturat de remarcile lui deplasate cum ca sunt taranca, cand el se vede clar ca e mult mai taran decat mine din posturile lui care n-au nici un fel de substanta si de urma de cizelare. piskeshu e un fel de tragedian d-ala de cartier care doarme pe marginea trotuarului in chip de filozof.

m-am reorientat pentru ca m-am sictirit. m-a dezamagit.
jl_rona
Junior Member

Mesajde Ayala » Mie Iul 30, 2008 9:56 pm

deci: eu imi pot permite sa am pareri despre tine ca ti-ai expus viata pe forumuri dar tu nu stii despre mine nimic, asa ca fii isteata si scuteste-ma

muia este = 0, pentru ca nu planteaza seminte in vagin... sa transform futerea intr-un sport, asta-i prea de tot

pai nu, ca muia e sportu mintii tale
Ayala

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma