cretu nu m-a placut pentru ca nu eram imbracata sexy ca-n pozele de pe net, pentru ca eram obosita si cu parul strans si eram eu, imbufnata si absenta, nu masca ranjita pe care am afisat-o pe blog.
du-te rpd si sterge-ti pozele alea a poil
Moderator: anjin-san
ai avut o mare problema in a intelege alea 2 randuri care le-am zis eu, cu google cum naiba te descurci?
nu te ridic in slavi si ti se pare ca nu imi place de tine
cr3tz scrie:eu zic sa citesti mai bine. ai avut o mare problema in a intelege alea 2 randuri care le-am zis eu, cu google cum naiba te descurci?
Shaki scrie:emy, numa cine se marita e realizata sau cum?
siapoi de cand conteaza ce cred altii? sunt altii mai breji, sa ma judece pe mine, ayala sau rona ca nu suntem maritate?
ca ai zis ceva pe threadu asta - parca - care nu mi-o placut
Ayala scrie:du-te rpd si sterge-ti pozele alea a poil
Shaki scrie:buna rona. da, m-am intors. a fost foarte mijto, cu exceptia faptului ca oamenii pe la sat cam cu barfa isi duc zilele. dar, asta e, nimeni nu e perfect...
uite si o poza in care ma ascundeam in iarba) poze cu peisaje nutz dau k ai zis ca nu itzi plac
http://i196.photobucket.com/albums/aa158/shaki_rechina/chiojd117.jpg
Shaki scrie:emy, numa cine se marita e realizata sau cum?
siapoi de cand conteaza ce cred altii? sunt altii mai breji, sa ma judece pe mine, ayala sau rona ca nu suntem maritate?
ca ai zis ceva pe threadu asta - parca - care nu mi-o placut
Ayala scrie:du-te rpd si sterge-ti pozele alea a poil
Shiva scrie:un sut in cur nu vrei?
sau un bocanc in gura?
Ayala scrie:rona, certificatu de casatorie nu e un scop in viata, nu ma dor insinuarile tale, incearca sa intelegi
insa cu pozele alea iti pierzi si ultima farama de demnitate
cr3tz scrie:bah asa gandesti tu rebut uman depsre rona?
aaaa
tu esti ala prost care nu stie pe ce subiect posteaza, uite iti zic eu cum se numeste subiectul , poate acum intelegi intrebarea :
dati un leu pentru jeleu
ah, te-ai speriat. da cand vezi ca-ti intra
tu esti naiv si sincer, d-aia m-a deranjat cand ai zis ca-s urata, ca inseamna ca chiar asa e. tu nu esti in stare sa minti.
ba, shiva nu-i rebut uman. e ca lumea gagiul.
for the record, eu fac sex, da nu simt nevoia sa vb despre astajl_rona scrie: shaki si cu mine nu ne maritam pentru ca nu ne futem
cr3tz scrie:bah asa gandesti tu rebut uman depsre rona?
aaaa
tu esti ala prost care nu stie pe ce subiect posteaza, uite iti zic eu cum se numeste subiectul , poate acum intelegi intrebarea :
dati un leu pentru jeleu
unde am zis ca esti urata?jl_rona scrie:ba, shiva nu-i rebut uman. e ca lumea gagiul. tu esti naiv si sincer, d-aia m-a deranjat cand ai zis ca-s urata, ca inseamna ca chiar asa e. tu nu esti in stare sa minti.
kant emir scrie:torni gaz peste foc
shitz place
cr3tz scrie: shiva e un idiot cu tastatura si conexiune la net, care rade de el insusi.
adica?Rona:shiva, vorbesti ca o femeie.
Emiroi: da degeaba, daca spui doo vorbe intrun noian de opsute deposturi pline de prostii
ca asta: "ba, shiva nu-i rebut uman"
pai mai intai tr sa ma intalnesc cu tine ca sa pot veni la Bucuresti sa te batDUAR_CR3TZ:shiva te-ai mai dat tu tare in gura cam acum un an, ca la prima intalnire bagi un drum la bucuresti si ma bati.
ai ramas fara bani de tren? nu ai benzina la bicicleta?
si ca sa te intalnesti cu mine tre sa ajungi in bucuresti. nu sa te intalnesti cu mine la milano si apoi sa venim in bucuresti sa ma bati. hai ca poti.tr sa ma intalnesc cu tine ca sa pot veni la Bucuresti sa te bat
kant emir scrie:tu nici nu mergi pana acolo, este? tzietz ajunge sa bifezi oportunitatea, ocheada
restu ie pentru provinciali vulgari si netelectuali futaciosh, nu?
da dice nu definejtu niciodata nicacu vorbele tale? dice faci trimitere numa la dictionarele altor linbi?
(si ce zici tu ca faci la varna? ha?)
tare
creca asta ie a doa vorba de la tine carem place
da degeaba, daca spui doo vorbe intrun noian de opsute deposturi pline de prostii
ca asta:
muia este = 0, pentru ca nu planteaza seminte in vagin... sa transform futerea intr-un sport, asta-i prea de tot
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator