Cu ce vedeta ti-ai petrece o noapte ?
Moderator: anjin-san
Re: Cu ce vedeta ti-ai petrece o noapte ?
Loool , daca ar fi sa imi petrec o noapte cu vrun artist ... cred ca ash petrece o noapte sau chiar doo chiar daca ar fii 3 nici 4 nu m-ar epuiza ... cu Mia Iogovivi
:pPpPPpPppPPpppPPppppPppPpPpPPpppppp

- aurolacu
Vedeta autohtona care mi-a bantuit noptile este Dan Helciug.
Arata ca un barbat adevarat: e sexy,are tot ce-i trebuie,e inteligent.Pentru o noapte ar fi bun shi Pepe.Iar dintre vedetele internationale genul meu de barbat e Ricky Martin.Nu stiu despre
voi,dar mie nu-mi plac barbatii de un metru jumatate,care-i ia vantul shi nu-i ia liftul.Asta,oricat de bine ar canta.Un barbat trebuie sa arate a barbat sau macar sa lase impresia...
Nici unul dintre Animalele X nu se ridica la statutul de BARBAT.Oricat de talentati ar fi....
Arata ca un barbat adevarat: e sexy,are tot ce-i trebuie,e inteligent.Pentru o noapte ar fi bun shi Pepe.Iar dintre vedetele internationale genul meu de barbat e Ricky Martin.Nu stiu despre
voi,dar mie nu-mi plac barbatii de un metru jumatate,care-i ia vantul shi nu-i ia liftul.Asta,oricat de bine ar canta.Un barbat trebuie sa arate a barbat sau macar sa lase impresia...
Nici unul dintre Animalele X nu se ridica la statutul de BARBAT.Oricat de talentati ar fi....
- adiane
- Unregistered
wow!da' ce noapte!!!
Eu una as vrea cu macho-ul de la akcent, cu marius!!!Mi sa pare incredibil!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- Unregistered
Re: Re: Cu ce vedeta ti-ai petrece o noapte ?
eu mi-=as petrece o noapte cu r4prezentantul trupei sistem, adica cu toth zoli. are un fund!!!!!!!!!!!!
- Unregistered
Re: Re: Re: Cu ce vedeta ti-ai petrece o noapte ?
intr-adevar zoli de la sistem ii un bunoc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
si eu mi-as petrece o noapte tot cu el!!!!!!!!!!!!!!!!!
si eu mi-as petrece o noapte tot cu el!!!!!!!!!!!!!!!!!
- Unregistered
Re: Re: Re: Re: Cu ce vedeta ti-ai petrece o noapte ?
sa stiti ca nu numai zoli de la sistem ii bunoc. mai ii si robert magheti(tot din trupa) si cu el mi-as petrece o noapte. si inca cum!!!!!
- Unregistered
Re: Re: Re: Re: Re: Cu ce vedeta ti-ai petrece o noapte ?
cu cine mi-as petrece eu o noapte ?cu cine altcineva decat robi de la sistem!are niste forme de-ti vine a f... cand il vezi.
- Unregistered
deci .... mai copii....ma distrati copios......cum sa va spun ....bwaaahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaahhaah ....asa.... si inka ceva....la 14 ani carnatula ala nu avea cum sa faca sex pt ca ii lipsea exact instrumentul....adik io nici akum nu sunt sigur ca il are (pare cam scarnavie) dar asta e parerea mea......
- the_little_girl_eating_monster
Intr-adevar,de fiecare data cand il vad pe Robi imi vine sa-i sar in brate si ...........continuarea o stiti voi,pe parcursul a multor,foarte multor nopti......
- Unregistered
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cu ce vedeta ti-ai petrece o noapte ?
Da,Robi de la Sistem e un bunoc,dar uitati-va si la Phlo.......o sa va placa ce veti vedea!!!!!!
- Unregistered
Cu ce vedeta ti-ai petrece o noapte ?
ce ma dispera alea de mai sus!!!!!!!!!!! nu ii adevarat ce or zis de robi ala de la sistem, adevarul e ca si el e destul de dragut , dar cici este cel mai cel dintre toti, deci prin urmare cu el mi-as petrece o noapte!
- Unregistered
Re: Cu ce vedeta ti-ai petrece o noapte ?
Si cine a zis ca Cici nu e fain,ce esti asa de ofensata?sau ofensat....
- Unregistered
Re: Re: Cu ce vedeta ti-ai petrece o noapte ?
si ce tu? nu am zis ca robi e si el dragut?
- Unregistered
ce se tot cearta alea de mai sus? tu fetelor se stiti ca toti de la sistem is super sool, asa ca nu va mai certati. votati-i pe toti 6.
- Unregistered
[Normal ca toti cei 6 de la Sistem sunt super,mai ales Nashu!!!!
- Unregistered
eu una mi-as petrece o noapte cu toti trei(Zoli, Robi si Phlo)...Zoli e cel mai experimentat...Robi cel mai tandru si atent iar Phlo...ooooo...cel mai bunok(Jucaus)!!!!!!!!!Super,nu????Dar din pacate pe Cici nu-l prea cunosc asa ca....
- Unregistered
Dar tu de unde stii draga cum sunt?Sa nu-mi spui ca....Hai sa fim seriosi.Du-te cu minciunile tale stupide altundeva
- Unregistered
Cici este cel mai tare! Dar cel mai mortal este Nashu!
- Unregistered
Initial trimis de Unregistered
Dar tu de unde stii draga cum sunt?Sa nu-mi spui ca....Hai sa fim seriosi.Du-te cu minciunile tale stupide altundeva
Habar n-ai cat de bina ii cunosc...si daca e sa stii nu am facut-o cu nici unul dar sunt prieteni mei cei buni...si ii cunosc...Te-am lanurit???
- Unregistered
Habar n-ai cat de bina ii cunosc...si daca e sa stii nu am facut-o cu nici unul dar sunt prieteni mei cei buni...si ii cunosc...Te-am lanurit???
Si sper ca nu ai vrea sa te cred?......Hahahahahaha.....ce bine am ras!Daca ai fi asa buna prietena cu ei nu te-ar fi lasat obrazul sa scrii asa ceva despre "prietenii" tai......ai fi avut un pic de jena sa scrii mai cu respect cat de cat fata de ei.!!!!!!!!!!!!!
- Unregistered
Asta care a scris de baietii de la Sistem!Nu te cred nici cat negru sub unghie! Dovedeste!!!!!!!!Esti proasta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- Unregistered
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cu ce vedeta ti-ai petrece o noapte ?
Asta care a scris de baietii de la Sistem!Nu te cred nici cat negru sub unghie! Dovedeste!!!!!!!!Esti proasta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Aicea era chestia sa-ti dai cu parerea...nu vad nimic rau in a-mi exprima opinia...faptul ca petrec ceva tp. cu ei asta imi da tp. de a-mi forma si o parere despre asa ceva...oricum ma inteleg super cu ei...e drept ne mai si cestam, iar voi credeti sau nu...suntem intr-o tara libera...
- Unregistered
Extra!
Cu Shakira SI Salma Hayek. Dar de ce numai o noapte?
It all seems so stupid / It makes me want to give up / But why should I give up / When it all seems so stupid
Adevãrul absolut este cã totul e relativ
- Pirtea Sorin
- Junior Member
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cu ce vedeta ti-ai petrece o noapte ?
Unregistered, dovedeste ca esti destept!
It all seems so stupid / It makes me want to give up / But why should I give up / When it all seems so stupid
- Pirtea Sorin
- Junior Member
Cici este cel mai tare! Dar cel mai mortal este Nashu!
Ai cea mai mare dreptate...

- Unregistered
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma