Cu ce vedeta ti-ai petrece o noapte ?

discutii pe care nu stii unde sa le incepi, haz de orice caz; ca intre prieteni

Moderator: anjin-san

Re: Cu ce vedeta ti-ai petrece o noapte ?

Mesajde aurolacu » Joi Sep 12, 2002 4:24 am

Loool , daca ar fi sa imi petrec o noapte cu vrun artist ... cred ca ash petrece o noapte sau chiar doo chiar daca ar fii 3 nici 4 nu m-ar epuiza ... cu Mia Iogovivi :) :pPpPPpPppPPpppPPppppPppPpPpPPpppppp
aurolacu

Mesajde Unregistered » Joi Sep 12, 2002 3:39 pm

sigur cu cornel de la vank!e super tipu' si saruta si bine!
Unregistered

Mesajde laura_ttt » Lun Sep 16, 2002 2:01 am

Eu mi-ai petrece o noapte cu EMINEM....:) Sunt surprinsa ca nu la mai ales nimeni..Ce?... Nu arata bine tipu???
:D
laura_ttt

Mesajde adiane » Lun Sep 16, 2002 2:31 am

Vedeta autohtona care mi-a bantuit noptile este Dan Helciug.
Arata ca un barbat adevarat: e sexy,are tot ce-i trebuie,e inteligent.Pentru o noapte ar fi bun shi Pepe.Iar dintre vedetele internationale genul meu de barbat e Ricky Martin.Nu stiu despre
voi,dar mie nu-mi plac barbatii de un metru jumatate,care-i ia vantul shi nu-i ia liftul.Asta,oricat de bine ar canta.Un barbat trebuie sa arate a barbat sau macar sa lase impresia...
Nici unul dintre Animalele X nu se ridica la statutul de BARBAT.Oricat de talentati ar fi....
adiane

Mesajde Unregistered » Mar Sep 17, 2002 7:44 pm

voi ati auzit de Brian Molko?Da' de Raul Gonzalez?De Ryan Phillippe ce sa mai zic....
Unregistered

Mesajde Hera » Mie Sep 18, 2002 9:45 pm

mmmm...cu Mel Gibson cand era el mai tinerel, nu ca acum nu imi place, a ramas la fel de bun actor, dar acum ii cam batranel pentru mine :D, dar mor dupa okii lui albashtri :)
Hera
Junior Member

wow!da' ce noapte!!!

Mesajde Unregistered » Vin Sep 20, 2002 8:25 pm

Eu una as vrea cu macho-ul de la akcent, cu marius!!!Mi sa pare incredibil!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Unregistered

Re: Re: Cu ce vedeta ti-ai petrece o noapte ?

Mesajde Unregistered » Sâm Sep 21, 2002 12:01 pm

eu mi-=as petrece o noapte cu r4prezentantul trupei sistem, adica cu toth zoli. are un fund!!!!!!!!!!!!
Unregistered

Re: Re: Re: Cu ce vedeta ti-ai petrece o noapte ?

Mesajde Unregistered » Sâm Sep 21, 2002 12:06 pm

intr-adevar zoli de la sistem ii un bunoc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
si eu mi-as petrece o noapte tot cu el!!!!!!!!!!!!!!!!!
Unregistered

Re: Re: Re: Re: Cu ce vedeta ti-ai petrece o noapte ?

Mesajde Unregistered » Sâm Sep 21, 2002 6:43 pm

sa stiti ca nu numai zoli de la sistem ii bunoc. mai ii si robert magheti(tot din trupa) si cu el mi-as petrece o noapte. si inca cum!!!!!
Unregistered

Re: Re: Re: Re: Re: Cu ce vedeta ti-ai petrece o noapte ?

Mesajde Unregistered » Sâm Sep 21, 2002 6:45 pm

cu cine mi-as petrece eu o noapte ?cu cine altcineva decat robi de la sistem!are niste forme de-ti vine a f... cand il vezi.
Unregistered

Mesajde the_little_girl_eating_monster » Sâm Sep 21, 2002 11:52 pm

deci .... mai copii....ma distrati copios......cum sa va spun ....bwaaahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaahhaah ....asa.... si inka ceva....la 14 ani carnatula ala nu avea cum sa faca sex pt ca ii lipsea exact instrumentul....adik io nici akum nu sunt sigur ca il are (pare cam scarnavie) dar asta e parerea mea......
the_little_girl_eating_monster

Mesajde Unregistered » Dum Sep 22, 2002 3:43 pm

Intr-adevar,de fiecare data cand il vad pe Robi imi vine sa-i sar in brate si ...........continuarea o stiti voi,pe parcursul a multor,foarte multor nopti......
Unregistered

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cu ce vedeta ti-ai petrece o noapte ?

Mesajde Unregistered » Dum Sep 22, 2002 3:46 pm

Da,Robi de la Sistem e un bunoc,dar uitati-va si la Phlo.......o sa va placa ce veti vedea!!!!!!
Unregistered

Cu ce vedeta ti-ai petrece o noapte ?

Mesajde Unregistered » Lun Sep 23, 2002 11:52 am

ce ma dispera alea de mai sus!!!!!!!!!!! nu ii adevarat ce or zis de robi ala de la sistem, adevarul e ca si el e destul de dragut , dar cici este cel mai cel dintre toti, deci prin urmare cu el mi-as petrece o noapte!
Unregistered

Re: Cu ce vedeta ti-ai petrece o noapte ?

Mesajde Unregistered » Lun Sep 23, 2002 12:14 pm

Si cine a zis ca Cici nu e fain,ce esti asa de ofensata?sau ofensat....
Unregistered

Re: Re: Cu ce vedeta ti-ai petrece o noapte ?

Mesajde Unregistered » Lun Sep 23, 2002 12:16 pm

si ce tu? nu am zis ca robi e si el dragut?
Unregistered

Mesajde Unregistered » Lun Sep 23, 2002 12:20 pm

ce se tot cearta alea de mai sus? tu fetelor se stiti ca toti de la sistem is super sool, asa ca nu va mai certati. votati-i pe toti 6.
Unregistered

Mesajde Unregistered » Mar Sep 24, 2002 8:16 pm

[Normal ca toti cei 6 de la Sistem sunt super,mai ales Nashu!!!!
Unregistered

Mesajde Unregistered » Mie Sep 25, 2002 2:01 pm

eu una mi-as petrece o noapte cu toti trei(Zoli, Robi si Phlo)...Zoli e cel mai experimentat...Robi cel mai tandru si atent iar Phlo...ooooo...cel mai bunok(Jucaus)!!!!!!!!!Super,nu????Dar din pacate pe Cici nu-l prea cunosc asa ca....
Unregistered

Mesajde Unregistered » Mie Sep 25, 2002 2:42 pm

Dar tu de unde stii draga cum sunt?Sa nu-mi spui ca....Hai sa fim seriosi.Du-te cu minciunile tale stupide altundeva
Unregistered

Mesajde Unregistered » Mie Sep 25, 2002 2:44 pm

Cici este cel mai tare! Dar cel mai mortal este Nashu!
Unregistered

Mesajde Unregistered » Joi Sep 26, 2002 6:55 am

Initial trimis de Unregistered
Dar tu de unde stii draga cum sunt?Sa nu-mi spui ca....Hai sa fim seriosi.Du-te cu minciunile tale stupide altundeva

Habar n-ai cat de bina ii cunosc...si daca e sa stii nu am facut-o cu nici unul dar sunt prieteni mei cei buni...si ii cunosc...Te-am lanurit???
Unregistered

Mesajde Unregistered » Joi Sep 26, 2002 9:47 am

Habar n-ai cat de bina ii cunosc...si daca e sa stii nu am facut-o cu nici unul dar sunt prieteni mei cei buni...si ii cunosc...Te-am lanurit???

Si sper ca nu ai vrea sa te cred?......Hahahahahaha.....ce bine am ras!Daca ai fi asa buna prietena cu ei nu te-ar fi lasat obrazul sa scrii asa ceva despre "prietenii" tai......ai fi avut un pic de jena sa scrii mai cu respect cat de cat fata de ei.!!!!!!!!!!!!!
Unregistered

Mesajde Unregistered » Joi Sep 26, 2002 10:07 am

Asta care a scris de baietii de la Sistem!Nu te cred nici cat negru sub unghie! Dovedeste!!!!!!!!Esti proasta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Unregistered

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cu ce vedeta ti-ai petrece o noapte ?

Mesajde Unregistered » Joi Sep 26, 2002 2:08 pm

Asta care a scris de baietii de la Sistem!Nu te cred nici cat negru sub unghie! Dovedeste!!!!!!!!Esti proasta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Aicea era chestia sa-ti dai cu parerea...nu vad nimic rau in a-mi exprima opinia...faptul ca petrec ceva tp. cu ei asta imi da tp. de a-mi forma si o parere despre asa ceva...oricum ma inteleg super cu ei...e drept ne mai si cestam, iar voi credeti sau nu...suntem intr-o tara libera...
Unregistered

Extra!

Mesajde Pirtea Sorin » Joi Sep 26, 2002 3:52 pm

Cu Shakira SI Salma Hayek. Dar de ce numai o noapte?
It all seems so stupid / It makes me want to give up / But why should I give up / When it all seems so stupid
Adevãrul absolut este cã totul e relativ
Pirtea Sorin
Junior Member

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cu ce vedeta ti-ai petrece o noapte ?

Mesajde Pirtea Sorin » Joi Sep 26, 2002 3:54 pm

Unregistered, dovedeste ca esti destept!
It all seems so stupid / It makes me want to give up / But why should I give up / When it all seems so stupid
Adevãrul absolut este cã totul e relativ
Pirtea Sorin
Junior Member

Mesajde Unregistered » Vin Sep 27, 2002 6:48 am

Cici este cel mai tare! Dar cel mai mortal este Nashu!

Ai cea mai mare dreptate...:)))Hai sa nu ofensam lumea...ca doar Nashu e un baiet super de treaba...asta ati putea sa va convingeti si voi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
Unregistered

Mesajde Unregistered » Vin Sep 27, 2002 1:44 pm

Pentru cea care a spus ca ii cunoaste asa de bine pe baietii de la Sistem!Daca te crezi chiar asa de desteapta: de unde ii stii asa de bine?Esti cumva prietena lui Robi sau a lui Phlo sau a lui Zoli?????????Sa te vad,desteapta ce esti!!!!!!!!
Unregistered

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma