comentarii (im)pertinente la poze noi
Moderator: anjin-san
h0va, hana unde-i??????
nanuka, iti recomand cu caldura sa lasi dracu photoshopu si sa folosesti un fond de ten mat, sau macar o pudra, cred ca are mai mult efect.... parerea mea umila, in rest e totu' foarte bine.
			nanuka, iti recomand cu caldura sa lasi dracu photoshopu si sa folosesti un fond de ten mat, sau macar o pudra, cred ca are mai mult efect.... parerea mea umila, in rest e totu' foarte bine.
I've got PMS and a gun, don't push it!
		- 

Arthemis
baiat dejtept, s+a prinsa dece asteapta toti poze cu "el"...
bre, sa nu uit, voi sa nu va luatz de nuki da? ce daca nu stie sa intuarca o poza?
			bre, sa nu uit, voi sa nu va luatz de nuki da? ce daca nu stie sa intuarca o poza?
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken 
meropi, ramane cum am stabilit
		meropi, ramane cum am stabilit
- 

memetshot
Bine, multumesc Arthemis. Am sa tin cont de recomandarea ta:p..dar eu zic ca e de la mult blitz..mereu imi iese fruntea lucioasa in poze...desi asha in realitate nu am deloc tenul gras, e chiar uscat..anyway mercic:D

Hova esti un neusferit...lol
			Hova esti un neusferit...lol
That's my ShiT
		- 

Nanuka
^^ Nu sunt gothica deloc, doar poza aceea...si chair si cu atata negru nu cred ca arat gothica deloc, dar te-ai trezit tu sa dai din gura aiurea
			I don`t like to watch myself in the mirror cause i`m a narcississt,
I simply like to see myself exist.
- 

LoveVerde
- 

Daimon
love verde, pe zi ce trece devi tot mai penisoidabila. felicitari
			If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
		- 

eyewitness
- 

cutuma©
care gothice frate? alea wannabe?  vreau si eo! sunt super mega extra cul!
 vreau si eo! sunt super mega extra cul!
love verde.. dragutza.
love verde.. dragutza.

indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
		---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
- Wild Rose
- Junior Member
Testoaso, ma tot uitam asa la pozele tale... si ai tu ceva acolo, ceva frumos, ceva blond.
			Fecioarei Maria i-a fost implantat un embrion extraterestru al carui C.S. a fost adaptat la soma pamanteasca pentru a introduce legea non-hibridarii pe Pamant si pentru a strica programul de inginerie genetica al supercivilizatiei lui Satan.
Intrebari?
		Intrebari?
- 

Voidship
- Junior Member
nu te mai uita la poze, nu vezi bine..este un magazin...o[tinova ii zice..au ochelari de toata dioptriile, se rezolva si problema ta  (OC Dia)
 (OC Dia)
			 (OC Dia)
 (OC Dia)am carapacea mea, sunt pionier...
"probabil poza ta, din rama ti-ar sopti...stii? nu esti ce-mi doream sa fii" Ion
		"probabil poza ta, din rama ti-ar sopti...stii? nu esti ce-mi doream sa fii" Ion
- o_tzestoasa
- Junior Member
LoveVerde scrie: nu cred ca arat gothica deloc, dar te-ai trezit tu sa dai din gura aiurea
Duduie (sau daca vrei duda), threadu se numeste comentarii IMPERTINENTE la poze, deci se presupune ca pt asta a fost facut. Aici e threadu unde se posteaza ce cred altzii, daCA CUiva i se pare ca semeni cu Jeana Gheorghiu aici scrie, capisci?
Ai dreptate, nu aratzi ¨gothica¨ (alea in general arata misto, chiar daca au un punct kitsch). Intrebarea e: preferai un comentariu de gen ¨fa, al de tz-a dat cu pamatufu cu negru pe la ochi avea Parkinson sau te-a palit consortu si maschezi urmele¨ ????
dDSGAS: shak, nu am nici o treaba cu astea ¨mai gotice¨, chiar imi plac... daca nu intra in gradina ridicolului
human being/being human
		- 

basstard
- Junior Member
Rajaf ur scary!
anyways ... singurul motiv pt care nu am mai postat nimic e pt ca nu am avut timp sa postez sau sa ma bag pe internet sa scriu un post mai lung de 2 linii pt ca am avut scoala, basket si am avut meciuri de PDZ on xbl ... dar stai linistit ... cunosc toate datele care le-ai cerut ...
			anyways ... singurul motiv pt care nu am mai postat nimic e pt ca nu am avut timp sa postez sau sa ma bag pe internet sa scriu un post mai lung de 2 linii pt ca am avut scoala, basket si am avut meciuri de PDZ on xbl ... dar stai linistit ... cunosc toate datele care le-ai cerut ...
- 

LoveVerde
nu am fost la cutite niciodata, doar ca eu sunt fana xbox ... PS3 va fi puternica dar inca nu a aparut .. plus ca va fi scumpa ca dracu ... 
esti scary in sensul ca areti scary ...
			esti scary in sensul ca areti scary ...
- 

LoveVerde
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma