comentarii (im)pertinente la poze noi
Moderator: anjin-san
h0va, hana unde-i??????
nanuka, iti recomand cu caldura sa lasi dracu photoshopu si sa folosesti un fond de ten mat, sau macar o pudra, cred ca are mai mult efect.... parerea mea umila, in rest e totu' foarte bine.
nanuka, iti recomand cu caldura sa lasi dracu photoshopu si sa folosesti un fond de ten mat, sau macar o pudra, cred ca are mai mult efect.... parerea mea umila, in rest e totu' foarte bine.
I've got PMS and a gun, don't push it!
-
Arthemis - Mesaje: 689
baiat dejtept, s+a prinsa dece asteapta toti poze cu "el"...
bre, sa nu uit, voi sa nu va luatz de nuki da? ce daca nu stie sa intuarca o poza?
bre, sa nu uit, voi sa nu va luatz de nuki da? ce daca nu stie sa intuarca o poza?
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
meropi, ramane cum am stabilit
-
memetshot - Mesaje: 7050
Bine, multumesc Arthemis. Am sa tin cont de recomandarea ta:p..dar eu zic ca e de la mult blitz..mereu imi iese fruntea lucioasa in poze...desi asha in realitate nu am deloc tenul gras, e chiar uscat..anyway mercic:D
Hova esti un neusferit...lol
Hova esti un neusferit...lol
That's my ShiT
-
Nanuka - Mesaje: 1510
^^ Nu sunt gothica deloc, doar poza aceea...si chair si cu atata negru nu cred ca arat gothica deloc, dar te-ai trezit tu sa dai din gura aiurea
I don`t like to watch myself in the mirror cause i`m a narcississt,
I simply like to see myself exist.
-
LoveVerde - Mesaje: 376
-
Daimon - Mesaje: 5074
love verde, pe zi ce trece devi tot mai penisoidabila. felicitari
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
-
cutuma© - Mesaje: 3047
care gothice frate? alea wannabe?
vreau si eo! sunt super mega extra cul!
love verde.. dragutza.

love verde.. dragutza.

indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
- Wild Rose
- Junior Member
Testoaso, ma tot uitam asa la pozele tale... si ai tu ceva acolo, ceva frumos, ceva blond.
Fecioarei Maria i-a fost implantat un embrion extraterestru al carui C.S. a fost adaptat la soma pamanteasca pentru a introduce legea non-hibridarii pe Pamant si pentru a strica programul de inginerie genetica al supercivilizatiei lui Satan.
Intrebari?
Intrebari?
-
Voidship - Junior Member
nu te mai uita la poze, nu vezi bine..este un magazin...o[tinova ii zice..au ochelari de toata dioptriile, se rezolva si problema ta
(OC Dia)

am carapacea mea, sunt pionier...
"probabil poza ta, din rama ti-ar sopti...stii? nu esti ce-mi doream sa fii" Ion
"probabil poza ta, din rama ti-ar sopti...stii? nu esti ce-mi doream sa fii" Ion
- o_tzestoasa
- Junior Member
LoveVerde scrie: nu cred ca arat gothica deloc, dar te-ai trezit tu sa dai din gura aiurea
Duduie (sau daca vrei duda), threadu se numeste comentarii IMPERTINENTE la poze, deci se presupune ca pt asta a fost facut. Aici e threadu unde se posteaza ce cred altzii, daCA CUiva i se pare ca semeni cu Jeana Gheorghiu aici scrie, capisci?
Ai dreptate, nu aratzi ¨gothica¨ (alea in general arata misto, chiar daca au un punct kitsch). Intrebarea e: preferai un comentariu de gen ¨fa, al de tz-a dat cu pamatufu cu negru pe la ochi avea Parkinson sau te-a palit consortu si maschezi urmele¨ ????
dDSGAS: shak, nu am nici o treaba cu astea ¨mai gotice¨, chiar imi plac... daca nu intra in gradina ridicolului
human being/being human
-
basstard - Junior Member
Rajaf ur scary!
anyways ... singurul motiv pt care nu am mai postat nimic e pt ca nu am avut timp sa postez sau sa ma bag pe internet sa scriu un post mai lung de 2 linii pt ca am avut scoala, basket si am avut meciuri de PDZ on xbl ... dar stai linistit ... cunosc toate datele care le-ai cerut ...
anyways ... singurul motiv pt care nu am mai postat nimic e pt ca nu am avut timp sa postez sau sa ma bag pe internet sa scriu un post mai lung de 2 linii pt ca am avut scoala, basket si am avut meciuri de PDZ on xbl ... dar stai linistit ... cunosc toate datele care le-ai cerut ...
-
nu am fost la cutite niciodata, doar ca eu sunt fana xbox ... PS3 va fi puternica dar inca nu a aparut .. plus ca va fi scumpa ca dracu ...
esti scary in sensul ca areti scary ...
esti scary in sensul ca areti scary ...
-
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma