kant emir scrie:ei nah
si ce daca ie frumos, da' nu te baga in seama? fuge de tine ca dracu de tamaie (sau invers), si tu ii scrii imnuri pe forumuri
serios, incep sal conpatimesc pe bietu om, creca o saj dea demisia deacolo si o sa fuga incotro va vedea cu ochii, numa sa nu te mai vada cum balejt dupa iel
(ce, tu cand erai mai pujtuaica si vedeai cate un tomnatec libidinos ca-si prelinge ochii pe tine si te desbraca dimpriviri cum era?)
tomnateca libidinoasa e ma-ta ma. eu am oricand admiratori de varsta lu neagu. pishky e unul, culturistu cu care eram la mare si care s-a rugat de mine crancen sa-i dau pizda e altu, ba inca am si baieti de 16 ani cu care ma inteleg ok si care au zis ca mi-ar fi si tras-o daca nu le-ar fi fost frica ca am niste pesti in spate -vezi ca si cu ala de 16 ani sunt acolo pe blog.
mi se zice doamna, ce-i drept, da inca isi mai fac multi laba pe mine.
era unu de vreo 17-18 ani in tramvai asta vara si asa se mai zgaia la cracii mei, iar eu care am niste vene pe picioare care mi s-au dilatat eram terifata si ma gandeam: ia uite, ce-o zice si baiatu asta cand m-o vedea cu alea pe picioare si umbland in mini.
da dupa un timp de zgait am vazut cum ii creste pula in pantalonii de trening si cum si-o ia la mangiat si m-a bufnit rasul, iar el se uita la mine si zambea si si-o freca. n-oi fi io frumoasa, da am charm cu blanitele alea roz si cu fustele alea colorate.
neagu are o doar o mica problema de erectie.
“Love, work and knowledge are the wellsprings of our lives, they should also govern it.â€Â