M-ati gasit voi ca va-njur p-aicea si vi s-a parut interesant, da o sa va plictisiti
de acord
numa ca nu neaparat interesant, ci asa, amuzant
ca asta facem, ne amuzam
deci vreau sa zic ca pe mine, UNLIKE pe altii, Katika m-a interesat.
bai, ma lasi?
Moderator: anjin-san
M-ati gasit voi ca va-njur p-aicea si vi s-a parut interesant, da o sa va plictisiti
deci vreau sa zic ca pe mine, UNLIKE pe altii, Katika m-a interesat.
o poza cu neagu ca sa vezi si tu cum arata un barbat frumos.
kant emir scrie:ei nah
si ce daca ie frumos, da' nu te baga in seama? fuge de tine ca dracu de tamaie (sau invers), si tu ii scrii imnuri pe forumuri
serios, incep sal conpatimesc pe bietu om, creca o saj dea demisia deacolo si o sa fuga incotro va vedea cu ochii, numa sa nu te mai vada cum balejt dupa iel
(ce, tu cand erai mai pujtuaica si vedeai cate un tomnatec libidinos ca-si prelinge ochii pe tine si te desbraca dimpriviri cum era?)
neagu are o doar o mica problema de erectie.
eu am oricand admiratori
pishky e unul
au zis ca mi-ar fi si tras-o daca nu le-ar fi fost frica ca am niste pesti in spate
kant emir scrie:ofcors ca numa cu tine
da' cum drec de nare cine sa te sature de sex, de sa nu mai unbli cu linba scuasa pe forumuri? si sa te iee shacasa, satz faca si ploz, si tot restu?
sa nu pleci deacasa zilele astea, ca are satz trimita (prin pojta, binentzeles) inelu de logodna
deci asa zice lumea de tine? cu blanitzele alea roz?
ca nu oricine e-n stare sa scoata
s-au mai rugat de el cel putin inca vreo 6 pizde de la servici, tinere toate, si n-a fost in stare
kant emir scrie:este cacand najungi la slanina, zici ca pute?
Shaki scrie:ca sa se mire prostii...
jrona, daca nu se spala de ce il mai vrei / vroiai?...
cr3tz scrie:am citit si eu subiectul pana aici (mai mult sau mai putin pe sarite) si am unele intrebari, dar ce mi se pare ciudat : jl_rona tu spui cai terminat o facultate, ai in jur de 38 de ani si castigi doar 8 milioane pe luna?
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Google [Bot] şi 1 vizitator