salutare uameni.
bre lasati testoasa ca e tinerica poate vrea sia sa se marite, sa se dezabieze, las sa fie supla, ce va bagatz.
io gigiele ai ghicit, nu ma mai ating de br momentan, eri am beut vinu ala roshu care a fost ceva exceptional deci astazi mai iau o stecla. si asta nunseamna ca beau ci ca fac (cum m-a invatat maestrul pacha) vinoterapie. e de angajament cadarca de minish.
cat despre diete, vam mai zis, pentru revenire de pateu a fo ok cam o saptamana si mai bine cu o zi legume, una fructe, una peshte. da daca ash vrea sa zlabesc (desi nu tzin mortish) la mine nu au nici un efect dietele astea. nici una, nici disociata nici asociata nici nica. la mine ca si la auschwitz exista pentru zlabit un sport: cand cineva iti da ceva de mancare cu atentie misti capul spre stanga, revii usor spre dreapta si tot asa pana se intelege ca e NU!
dealfel la dieta pe care am tinuto sio cand eram micutza asa ca tzestuasa mancam orice si in 7 zile am zlabit 5 kile

e simplu. manci cate f putin din ce vrea mujkii tai (nu slanina, da?) dimineatza la trezire. si pana a doua zi nica. a doua zi faci la fel si pohtele adunate peste zi le pui in parfuria de dimineatza in cantitati mititele. si iarashi. asta la mine efect a avut, da vam zis eram de varsta tzestuasei.
asa ca dezintocsicarea a trecut asa ca az: ciunperci umplute cu telemea de oaie estem, gratar de borc si jnitzele, salata de tofelu de cruziciuni, oo ferte cu mujtar si sper, pe seara sa vie si cadarca
zmorning si guzbai ca trebi.