(desi pe ici pe colo frantzujii mai fac si gluma asta).
si pe de alta parte la reve pa ca e de trebi.
Moderator: anjin-san
(desi pe ici pe colo frantzujii mai fac si gluma asta).
nu de alta, da m-am apucat de dieta aia infernala ce i-o recomandam lu' Pacha! Azi am mancat conopida fiarta ~P maine...morcovi rashi cu cascaval shi...ATAT!!! Da cum termin cu nebunia asta, te contactez sa ma sfatuiesti ce sa mai incropesc in bucatarioara 
Azi am mancat conopida fiarta ~P maine...morcovi rashi cu cascaval shi...ATAT!!!
creca vine sfarsitu lumii, ca pre se leaga toate celekant emir scrie:ce buala ie de capu vost'?
e simplu. manci cate f putin din ce vrea mujkii tai (nu slanina, da?) dimineatza la trezire. si pana a doua zi nica. a doua zi faci la fel si pohtele adunate peste zi le pui in parfuria de dimineatza in cantitati mititele. si iarashi. asta la mine efect a avut, da vam zis eram de varsta tzestuasei.

)
Da amu lucrez shi la suplete shi la invatat sa gatesc omeneste, sa nu-mi dezamagesc viitorul sot (nu se exista niji cea mai mica perspectiva de maritis, da yo ma antrenez din vreme
). Azi is in ziua 4 de dieta shi era sa lesin cand am gatit bunataturi si n-avui voie sa gust nimic
... Dej no, serus Gaga!sau asta trebea sa-i zis lu nenea necko
)
mersic!
asa-s vrea shi yo, doo capete, cu unu sa manc de dieta shi cu unu pastele ce le-am facut la amiaza 
~p
~p jenial
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Google [Bot] şi 1 vizitator