Ce va atrage cel mai mult la o fata/un baiat?

discutii pe care nu stii unde sa le incepi, haz de orice caz; ca intre prieteni

Moderator: anjin-san

Mesajde Nightmare » Lun Apr 14, 2003 7:04 pm

Initial trimis de Bamse
sa aiba banii nene..daca are banii ..io o iubesc

Degeaba are bani daca e proasta, urata si insuportabila.
Nightmare
Junior Member

...

Mesajde Love2Fly » Lun Apr 14, 2003 11:32 pm

SINCERITATEA - INTELIGENTZA - OCHII :)
Love2Fly
Junior Member

Mesajde JaJa Beens » Mar Apr 15, 2003 5:21 pm

cum zicea si sopra, vreau sa stiu cat de adanc ma pot uita in ochii ei, asta dupa ce ii studiez fizicul
Gone 4 good
JaJa Beens

Mesajde tUdOrUK » Joi Apr 17, 2003 11:09 pm

Iasmina pe mine ma atrag femeile cu sani perfectzi, ochi albastrii, cur a la "Kylie" shi restul de la j-lo, vocea shi averea. Eshti fana mare D12 sau Eminem?
tUdOrUK
Junior Member

Mesajde Shaki » Mie Apr 23, 2003 9:19 am

Neaparat ochii negri sau caprui inchis, la un baiat...Nu-mi plac baietii cu ochi verzi sau albastri, stiu ca e o prejudecata dar mi se pare ceva feminin. Dar fizicul nu conteaza asa mult. Eu am iubit numai baieti bruneti cu ochi negri, dar nu i-am ales dupa asta (decat poate in subconstient...). Conteaza cel mai mult pentru mine sa fie destept, sa pot purta o discutie interesanta cu el...altfel ma plictisesc. Sa aiba putin mister. Si simt al umorului. Sa fie sigur pe el, si sa incerce sa ma cunoasca cu adevarat. Sa fie romantic, sa creada in dragoste...
Deja o sa spuneti ca sunt pre pretentioasa, nu?
Shaki

shaki:))

Mesajde Bamse » Joi Apr 24, 2003 8:34 am

Eu sunt post pretentios. Sa faca prajituri bune...secs misto...sa alea alea

Nota: alea de dupa punct sunt asa ca sa nu fiu offtopic!

ps: si ce ochii negri am ....in avatar!:o
Go go shift+7 keep running!
Bamse
Junior Member

Re: shaki:))

Mesajde Shaki » Joi Apr 24, 2003 2:09 pm

Initial trimis de Bamse
Eu sunt [b]post pretentios. Sa faca prajituri bune...secs misto...sa alea alea

Nota: alea de dupa punct sunt asa ca sa nu fiu offtopic!

ps: si ce ochii negri am ....in avatar!:o [/B]

H-abar n-am sa fac prajituri... si nimic altceva, ca nu gatesc deloc. Am incercat o singura data sa fac chec... mi-a iesit. Dar nu m-am prostit sa ma apuc sa gatesc.
Shaki

Mesajde Bamse » Vin Apr 25, 2003 12:56 pm

Io intotdeauna am considerat ca int-o relatie trebuie sa faci compromisuri !
Bamse
Junior Member

...

Mesajde jane doe » Mar Apr 29, 2003 12:22 am

Pai in primul rand tre sa fiu sincera si sa recunosc ca aspectul conteaza destul de mult, dar asta doar la inceput pt ca nu de putine ori mi s-a intamplat sa prefer pe cineva care aparent nu e cine stie ce foto- model... Caracterul este f important, sinceritatea si punctele in comun!
Anyway depinde de la situatie la situatie!
I woke up this morning, the sunshine was shining / I put on my happy face / I'm living, I'm able, I'm breathing, I'm grateful / Woke up and realized this world's not so bad after all / looked at it through a child's eyes, and I saw these beautiful / Things that you never think about/
jane doe
Junior Member

Mesajde Bamse » Mar Apr 29, 2003 12:28 am

cum ar veni...depinde cat de disperata esti..;v
Bamse
Junior Member

Mesajde J'adore » Mar Apr 29, 2003 2:24 am

Bamse, haide ca nu e adevarat, decat sa fiu cu unu care e hot si prost, mai bine burlaca, ce naiba, daca e numai atractie fizica, fi sigur ca relatia nu o sa tin mult :D
Dar vezi femeile si barbatii gandesc diferit :D
Dar normal ca depinde de la om la om.......eu deabea anul trecut (2002..pe la sfarsit) am realizat ca nu am facut bine ce am facut pana atunci, tot ce ma interesa e sa fie el hot, altceva nu,acum ma intereseaza mai mult ce are in cap, normal ca ma mai atrag si alte lucruri la el ...ochii, buzele, felul lui de a fi..mai ales daca e indrasnet :)

Cum am mai zis depinde de la om la om, de la femeie la femeie, de la barbat la barbat.
P.S. bamse asta ma face disperata, eu nu as zice :rolleyes:
l'eternite soulage mes peines
J'adore
Junior Member

Mesajde Bamse » Mar Apr 29, 2003 2:54 am

Io ziceam de ce-a zis jane_doe ...ca din ce zicea ea pe acolo ..io asta am inteles..
In rest cica e okay ce ai zis tu , doar ca threadul asta ...se numeste "Ce va atrage cel mai mult la o fata/un baiat?"
si atunci e clar cand ma plimb pe strada la o fata ma atrage felul in care arata ..si aici intra tot tacamu. Acu sa nu intelegem ca daca mie imi plac fetele blonde (ipotetic vorbind :D ) atunci brunetele nu ma atrag deloc ..dar daca mi-ar place doar blondele atunci brunetele m-ar "atrage" si atat ...
Ce explicati voi pe acolo...intra deja in alt thread ..ca sa zic asa!

ps: interesanta treaba cu ..daca e doar atractie fizica atunci relatia nu tine...paradoxal daca te indragostesti de cineva urat (chiar si handicapat) ..ti se pare ok sau poate chiar frumos! Asta explica de ce au si urati si uratele cu cine sa se pupe ...
..s-apoi e klumea faza!
Bamse
Junior Member

Mesajde J'adore » Mar Apr 29, 2003 3:12 am

bamse, eu asa zic, daca e numai, si numai atractie fizica, numai atat......personal cred ca nu tine.......defapt asta am patit, am fost cu unul hot pt. mai bine de trei luni, nu aveam nimic in comun, pana la urma ne-am despartit, dar mai mult de atractie fizica nu a fost :o . asta e parerea mea, poate am sau nu am dreptate, dar oricum asa cred eu, stiu ca mai am multe de invatzat :)

Ca sa fiu on topic : imi plac tipii cu ochi frumosi......trebuie sa imi placa buzele ( so I can kiss them all day ...lol :cool: ), sa fie mai inalt de cat mine, sa fie destept......daca se poate.....daca nu, cat de cat destept, ma mai atrage personalitatea, si daca e indrasnet e si mai bine ;) , daca e glumet.....e bine (asta intra in categoria personalitate.....................
l'eternite soulage mes peines
J'adore
Junior Member

Mesajde sunset17 » Mar Apr 29, 2003 12:49 pm

primul lucru pe care il "simt"... este mirosul, parfumul, aftershave-ul respectivului... orice. apoi... unghiile... daca sunt curate, taiate, e ok... apoi hainele..... si mai departe gura... cu tot ce tine de ea. daca stie sa vb..... daca face glume bune... daca are buze marfa... si dinti albi.... llooooll.... si sa nu-i miroasa urat gura. :D am glumit. dar e si un sambure de adevar in asta. ar fi fost o ipocrizie sa zic ca ma atrag baietii inteligenti, pt ca primul lucru pe care il observi nu este inteligenta respectiului cu "ambalajul". per ansamblu, logic ca asta e foarte important in atractiile dintre sexe: IQ.
sunset17
Junior Member

Mesajde Aliks_2003 » Mie Apr 30, 2003 10:57 pm

Initial trimis de Oribilul Mosh
Hai mai Mirelo..ca o fata bruneta cu ochii verzi nu este o "unicitate" ! De ce exagerezi ?

Nu sunt unicitate brunetele cu ochi verzi! De exemplu eu am ochii verzi si sunt bruneta.....
For every winner there are dozens of losers..............Odds, are you one of them......
Aliks_2003
Junior Member

Mesajde Matrashita » Joi Mai 01, 2003 5:07 am

La un baiat trebuie sa-mi placa IN PRIMUL RAND temperamentul,modul de a se comporta,de a vorbi,increderea pe care mi`o inspira,istetzimea...etc..
Eu pun pe un loc secund modul in care arata!
Nu spun acum k asta nu conteaza,o haina dragutza ,cateva accesorii si putina atentie pt propria persoana fac dintr`un om simpaticutz unul chiar f dragutz.
La un baiat ma uit f mult la dantura,zambet,ochi,culoarea parului...in general la fatza!:p
Daca vrei sa schimbi lumea incepe cu tine insuti!
Matrashita

1907

Mesajde baixinho© » Joi Mai 01, 2003 10:42 am

Initial trimis de DeathQueen
La un baiat ma uit f mult la dantura

inseamna ca nu am nici o sansa la Regina Matrasita la cate carii am in gura.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Re: 1907

Mesajde Matrashita » Vin Mai 02, 2003 1:20 am

Initial trimis de baixinho

inseamna ca nu am nici o sansa la Regina Matrasita la cate carii am in gura.

Pai de aia sunt Regina,nu?:p ..am pretentii!
Macar fatzada sa fie intreaga baixinho!! :D
Daca vrei sa schimbi lumea incepe cu tine insuti!
Matrashita

Mesajde cutuma© » Vin Mai 02, 2003 9:44 pm

Pahi...parerea mea

Orice-ar fi, dar orice-ar fi, fatza vine pe primul loc. Corpul este important doar in materialele necesare in momente de singuratate shi de cautare a eu-lui pierdut. :) Eu prefer oricand o tipa fara forme deosebite dar in chipul careia sa ma pot pierde shi in a carei ochi sa ma regasesc ca intr-o oglinda, distantza dintre ochii mei shi ai ei sa fie ca sinapsa dintre doi neuroni, doar o punte de legatura.

Ah, k daca mergi pe strada shi vezi un posterior mai aparte este normal sa salivezi, dar atunci cand eshti pus in fatza unei relatzii, cel mai mult ar trebui sa te atraga comunicarea....if u know what i mean...

I really need to get some sleep, perhaps even a life, i heard there's a nice store that rents some, i definetely have to check it out.
Prohíbanos que odiamos cuervos

Decret despre Steaua - Sevilla : http://decret.blogspot.com
cutuma©

Mesajde Dia » Vin Mai 02, 2003 10:49 pm

Cred ca ma atrage mai mult un tip glumetz , sociabil, caruia ii place sa se distreze ...! exact cum a spus DeathQueen,,, un tip simpaticutz care are grija de el si stie ce haine sa isi puna pe el poate sa fie the boy of my dreams! singurul tip de care am fost indragostita cu adevarat a fost un tip simpaticutz , dar care m-a facut sa ma indragostesc in cateva secunde prin felul cum s-a purtat cu mine, cum a vorbit, prin micile defecte pe care le avea si prin neconventionalismul lui! aveam multe chestii in comun... aveam despre ce sa vorbim... si m-am indragostit! pot sa spun k in general pe strada in primul rand ma atrag negrii... si in al doilea rand tipii imbracati mai sport...si mai "altfel"...cu un piercing..cu un tatuaj...ceva de genu asta!! oricum negrutzii sunt pe primu loc!!
like a soul without a mind
in a body without a heart
i'm missing every part
Dia

Mesajde Alexys » Dum Mai 04, 2003 10:42 pm

Prima oara ma uit bine dak' e fata (cu tot echipamentul necesar)...si daca mai are si ochii deschisi la culoare si o inteligentza apropiata de a mea e perfect.Nu vreau sa umblu ce maimutzici!:)
Alexys
Junior Member

Mesajde Jasmine » Dum Mai 04, 2003 11:29 pm

ce ma atrage pe mine la un baiat??! sincera sa fiu.. pe mine m-a atras un singur baiat..alladin.. si.. ca sa fiu sincera.. nu are un fizic care sa ma scoata din minti.. e mic , slab , are cosuri(ei..nici chiar asa) nah.. mie-mi place.. pentru ca are personalitate si n-am mai intalnit pe nimeni ca el..felul lui de a fi.. nu stiu.. privirea ,zambetul(sau ranjetul :yD) lui.. sunt multe lucruri ..

quod me nutrit me destruit
Jasmine
Junior Member

Mesajde Shaki » Lun Mai 05, 2003 2:15 pm

Bamse: Nu sunt disperata si nici n-as face un compromis. Intr-o relatie, imi place sa fiu luata asa cum sunt.
Nu stiu daca sunt on topic, dar ce nu-mi place la un baiat: sa intarzie cand se intalneste cu mine, sa nu se tina de cuvant si sa ma insele. Din fericire, de ultima nu am avut parte.
Shaki

Mesajde PhutreGuy » Mie Mai 14, 2003 3:32 pm

Ce? Trebuie sa arate cat de cat bine (nici fotomodel dar nici prea "mare"), cand deschide gura sa nu ii trebuiasca bruiaj sonor si sa fie dezgetata la minte (adica sa pot aborda orice subiect) si sa stie sa se imbrace.
My name is Nobody because Nobody is perfect!
PhutreGuy
Junior Member

Mesajde foTon » Mie Mai 14, 2003 9:57 pm

Este absurd sa zici ca nu conteaza fizicul. Mie la o fata imi place sa aiba parul lung, eventual ondulat.... sa fie cam de inaltimea mea (putin mai mica). Si dupa ce trecem de testul primei priviri, trebuie sa fie capabila sa vina cu replici inteligente, sa nu ma sacaie cu episoade din esmeralda sau mai situ eu ce mare productie cinematografica a americii de sud :).
foTon
Junior Member

Mesajde Crystalized » Lun Mai 19, 2003 11:41 pm

Cel mai mult ma atrage forma gurii,apoi urmeaza fatza:sa nu fie patratzoasa.Imi plac ochii verzi,parul scurt si statura potrivita.Daca s-ar mai adauga istetimea si simtul umorului,atunci ar fi perfect.
Crystalized

Mesajde PhutreGuy » Joi Mai 29, 2003 9:05 am

If you like pina coladas,
And the feel of the ocean,
And the taste of champagne,
If you like make love day & night,
You'r the lady I look for
Come with me and escape.
My name is Nobody because Nobody is perfect!
PhutreGuy
Junior Member

Mesajde ROBAKITA » Joi Mai 29, 2003 10:21 am

Nu stiu daca am mai scris pe acest subiect,ce m-ar atrage la un baiat e in primul rind simtul umorului si sa stie de gluma,ca altfel...s-ar arde.:)
''Pe masura ce aflu mai multe ,imi dau seama ca nu stiu nimic.'' SOCRATE
ROBAKITA
Junior Member

Mesajde basstard » Joi Iun 19, 2003 8:40 am

miemi place la o fata sa fie mica, lata si de viteza
human being/being human
basstard
Junior Member

Mesajde Roxyanne » Vin Iun 20, 2003 11:19 am

Ochii.........
The lost Little Girl
Roxyanne