Initial trimis de Bamse
sa aiba banii nene..daca are banii ..io o iubesc
Degeaba are bani daca e proasta, urata si insuportabila.
Moderator: anjin-san
Initial trimis de Bamse
Eu sunt [b]post pretentios. Sa faca prajituri bune...secs misto...sa alea alea
Nota: alea de dupa punct sunt asa ca sa nu fiu offtopic!
ps: si ce ochii negri am ....in avatar!:o [/B]
) atunci brunetele nu ma atrag deloc ..dar daca mi-ar place doar blondele atunci brunetele m-ar "atrage" si atat ...
), sa fie mai inalt de cat mine, sa fie destept......daca se poate.....daca nu, cat de cat destept, ma mai atrage personalitatea, si daca e indrasnet e si mai bine
, daca e glumet.....e bine (asta intra in categoria personalitate.....................
am glumit. dar e si un sambure de adevar in asta. ar fi fost o ipocrizie sa zic ca ma atrag baietii inteligenti, pt ca primul lucru pe care il observi nu este inteligenta respectiului cu "ambalajul". per ansamblu, logic ca asta e foarte important in atractiile dintre sexe: IQ.Initial trimis de Oribilul Mosh
Hai mai Mirelo..ca o fata bruneta cu ochii verzi nu este o "unicitate" ! De ce exagerezi ?
Initial trimis de DeathQueen
La un baiat ma uit f mult la dantura
Initial trimis de baixinho
inseamna ca nu am nici o sansa la Regina Matrasita la cate carii am in gura.

Eu prefer oricand o tipa fara forme deosebite dar in chipul careia sa ma pot pierde shi in a carei ochi sa ma regasesc ca intr-o oglinda, distantza dintre ochii mei shi ai ei sa fie ca sinapsa dintre doi neuroni, doar o punte de legatura.
.
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 0 vizitatori