curse, ma, totusi, inainte de a te da cunoscutor n-ar trebui sa-ti faci tu o lista de prioritati? uite, eu cand am intrat pe forumul asta aveam 12 ani si eram "mingea in care se da cu piciorul". de ce? pentru ca eram pur si simplu un copil care nu acorda nici un fel de importanta "coierentei" si gramaticii. tu ai 17 ani si esti mai indecis decat eram eu la 12 . ce am invatat eu de pe forumul asta? pai cred ca m-am ambitionat ca timpul liber pe care il petrec aici sa-l transform in ceva constructiv, in sensul ca am inceput sa-mi revizuiesc mesajele, am inceput sa scriu cat mai corect. asta mi-a folosit atat in relatiile cu cei de pe forum cat si in viata reala.
in rest... pot sa spun ca o groaza de lucruri s-au intamplat in viata mea de cand cu internetul si cu persoanele de aici. poate ca daca eu nu stiam ce e aia internet ramaneam prieten cu colegii mei de clasa si cu aia de bloc si nu mergeam peste doua zile la munte cu niste super tipi, poate ca nu stiam atat de multe despre lumi la care tu in mod sigur nu ai acces. in plus, aici te poti exterioriza mult mai mult decat ai face-o uitandu-te la o telenovela pe acasa tv cand marimar ramane gravida si avorteaza...
am aflat multe de aici si am dat peste oameni care m-au modelat intr-un fel si asta in sensul bun, oameni de a caror sinceritate in mod cert nu ai fi avut parte in viata reala. ah, si cu siguranta (ce ticuri am in seara asta, nu imi vine a crede...

) sfaturile lor m-au ajutat in viata reala, precum a spus si tre, netul face parte din viata reala.
sa-ti mai spun cat de important poate fi pentru cineva internetul , evident, daca stie cum sa se foloseasca de avatajele oferite de el? crezi ca e rau ca niste oameni sa schimbe impresii, idei si sa afle chestii noi , pe care unu' dintr-un sat uitat de lume din moldova nu le va afla nici in ultimul ceas al mortii?
si nu, nu sunt dependent nici de net si nici de forum. stau doar de placere, si cred ca e ceva mult mai constuctiv decat sa te droghezi non stop sau sa te joci o aberatie de joc de dimineata pana seara, evident sunt de acord ca adevarata viata nu e pe net ci dincolo, dar asta o stim toti si ne-o traim...n-avem nevoie de sfaturile unuia ca tine - no offence.
in final tin sa-ti mai spun ca esti absurd. cam atat. noapte buna!