Internetul si viata sociala

discutii pe care nu stii unde sa le incepi, haz de orice caz; ca intre prieteni

Moderator: anjin-san

Mesajde tre » Mie Apr 14, 2004 2:01 am

muaama sa dea dracu... cat dracu mi-a luat sa scriu ala, ca erau doo posturi si acu is...multe!

da bre the curse nu conteaza conexiunea, netu tot ala e. doar daca nu-tz iei pe disketa juma de net ca poate nu-i reactualizat.

da ca sa fiu chiar serios si ontopic, nu conteaza timpu petrecut onlain, conteaza sa nu fie doza zilnica, pe care daca n-o iei iti pica-coiu stang. ca eu de exemplu (is un adevarat exemplu nu-i asa?), posa stau 12 ore sau mai mult cu ochii beliti in ecranu asta colorat, sau pot sa nu intru cu zilele, simpla intamplare facand ca jobu meu e d-asta de petrecut timpu onlain. da uite, inainte cand n-aveam conexiune d-asta tzapana, cand frecam menta pur si simplu frecam menta, acu imi permit sa frec menta virtual, avand chiar impresia ca fac ceva. parca mai fain e sa freci menta cu 2-3 ferestre deschise si alea aiurea, decat sa nu mai distingi botoanele pe taskbar si sa ai dedlainu a dooa zi.

iedit:
oribilule ce najpa, dai banu in mijlocu dezbaterii. da-l si tu la inceput sau la sfarsit, ce-i aia sa dai banu la mijloc, ptii! :D
" it's the end of the world as we know it ''
tre
Junior Member

...

Mesajde Hades » Mie Apr 14, 2004 2:05 am

acum copii, sa tragem concluzii... sa NU venitzi la intalniri caci acesti oameni sunt rai, oameni care vor sa profite din punc de vedere sexual de voi! fanclub.ro in spatele aparentzei de un site care promoveaza divertismentul se afla retzele de prostituate si de vanzari de carne vie... si mai presus de aceasta este si o secta numita S.S.M.A.P.(sexul este singurul mod de a ajunge in paradis) care promoveaza orgiile sexuale in public(a se vedea prin pozele de pe acest 'forum')... o sa-i avertizez pe cei de la protectzia minorilor in legatura cu acest 'forum'... o sa revin mai incolo cu noutatzi...

PacE
There is no save game in real life...
Hades

Mesajde RooT » Mie Apr 14, 2004 2:15 am

de mult vreau sa fac pe psihologul ...

am citit postu ala kilometric .. pe care cred ca l-am mai vazut de cateva ori pe fanclub.ro ... de fiecare data m-am intrebat ... buuun ... e clar ca omu asta vrea ceva .. dar ce ? ... sa fie el bun la suflet si sa ajute "bietzii prapaditzi cu 5000 de posturi" ? ... un lucru e clar .. isi da aere de superioritate si da lectzii ... dar ia sa vedem totushi ce spune ... de ce oare crede el ca lumea nu are prieteni pentru ca are 5000 de posturi ? ... opa ... o problema ... logica elementara ar spune ca un asmenea om este un om comunicativ .. un om care are ceva de spus ... deci nu prea are cum sa nu aiba prieteni ... pe urma ... o tot da el in boala internetului si in timpu petrecut la calculator dar face ce face si se intoarce de fiecare data la ideea ca nu pot exista prieteni adevaratzi pe acest forum ... de ce crede el asta ? ... nu se pune intrebarea ... el shtie asta ... e convins ca asha e ... dar culmea ... ne uitam si vedem 36 de posuri .. deci e nou .. rezulta ca iara vorbeshte din presupuneri ... pe urma vine patetismul cu 5 milioane ... scuza-ne frate ... dar noi fiind aia de munceshte .. vorba lui nanuk ... cred ca nu ne punem problema la 5 milione .. dar poate ti-ai pus-o tu cu prietenii aia ai tai si nu ti-qu dat alea 5 milione :) ... si totushi nu se intrevede motivul .... care sa fie el ? .... pe urma brusc sare la treaba cu diferentza de varsta si face ce face da mi se pare mie ca se refera la pozele in care badgirl cam pilita ii face pe catziva 5000+ishti sa rosheasca ... hmmm .. si piseaza pe asta pana la capat ... thatz a clue we have here :) ... ceva-l roade pe el la pozele alea .. si tare ma indoiesc ca e grija pentru tineretu romanesc ... bine .. pe urma sare nanuk model wannabe care of course e de-acord .. dar trage la interesu ei si anume problema eterna a gramaticii romane ... ma rog ... asta e prea simplu .. deci sa revenim la subiectul nostru preferat :) ... cum aude de munca .. de faptu ca ie interesant calculatoru .... pak sare la domeniul it ... ca auzi tu .. sacrifici ore de lucru ... omu nu shi-a pus problema ca unii muncesc din placere ... "frate .. pe ala care sufera 8 ore pe zi la comp il inteleg " - gandeshte el ... si uite un al doilea motiv .... dupa care neshtiind nimeni unde sta si cati dinti are in gura ... :) .. ne asigura ca e puternic ("mosule si crede-ma ca daca vreau sa te dau la corupere de minori am cum") ... neshtiind probabil nici macar cu ce persoane vorbeshte ... el e convins ca nu poate fi gasit si ca si-a asigurat "suprematia" .... dupa care nu uita sa ne aduca aminte de prietena lui :) ... deja ma miram cand vine si asta ... dar sa fie el atat de patetic si sa caute atentie doar pentru a se lauda cu asta ? ... sau e aia o urata saraca de ii e friqa sa o bage in discoteca si rad "prietenii" lui de el pe la spate ... nu vom shtii niciodata .. ca baiatu s-a calmat ...

e greu de spus .. io merg pe bagarea in seama :) .. fara argumente ... mai mult presupuneri ... si cu aura de mister caracteristica celor care posteaza din nou si din nou acelashi lurcu :) ... ashtept pareri ...
I'm not a slave to a god that doesn't exist
And I'm not a slave to a world that doesn't give a shit
RooT

Mesajde tre » Mie Apr 14, 2004 2:23 am

'nu vom sti' si nu 'nu vom stii'. :D

imi dau maine cu parerea ca acu imi duc patetica existenta in pat.
tre
Junior Member

Mesajde RooT » Mie Apr 14, 2004 2:31 am

:)

bleangabongabonga ... mai sunt .. tre sa fie :)
RooT

Mesajde Nanuka » Mie Apr 14, 2004 2:33 am

A cam exagerat pushtiulica asta intr-adevar, daca nu-i place sa nu intre la o adik, cine-l fortzeaza....???...nimeni *p

PS: Bleangabongabonga sau bongo bongo, tu ai o slabiciune numai la d-astia :):):):):):):):).,,am vazut yo:yD
That's my ShiT
Nanuka

Mesajde Weet-weet » Mie Apr 14, 2004 3:25 am

the_curse scrie:nu cred ca este f indicat sa iti faci o prietena pe internet....dar asta-i alta poveste:)

da' sa-tzi faci sotz/sotzie pe internet , cum mai e ?

Pushtiule , cred ca ai destule de invatzat despre viatza shi trebuie sa invetzi sa nu te iei dupa aparentze , ele insheala de cele mai multe ori .
Sunt in Franta de un an si ceva , internetul m-a ajutat sa trec peste multe momente grele in care sozul meu nu era langa mine . Fanclub .. da , am devenit dependenta , sunt mereu curioasa in legatura cu ce se intampla pe aici ... dar nu cred ca sunt bolnava d.p.d.v. mental . Internetul are o importanta crescuta in viata mea , pentru ca ma ajuta sa tin legatura cu ai mei , cu diferiti prieteni , facuti in viata reala sau "virtual"
Ce ai cu intalnirile forumiste ? Eu am fost la una din ele si nu am vazut nimic gresit acolo ... nu cred ca cei care erau acolo au renuntat la prietenii din viata reala pentru cei de pe fanclub .
Cat despre cei ce se iau de gramatica ta sau a altora .. de ce nu vezi partea buna ? Macar inveti cate ceva si nu te faci de kko in fatza cuiva , vorbind anapoda . Da , modul in care esti corectat lasa de dorit uneori ... dar ai putea sa inveti ceva , nu ?

Nu consider ca internetul a luat locul vietii sociale , nu in cazul meu cel putin ; e un mod de a-mi petrece timpul . prin fanclub incerc sa nu uit romana si incerc sa imi fac prieteni , nu vad nimic gresit aici ..

Asa ca ... lasa-te de facut morala , ca nu iti sta bine si daca nu iti place forumul , nu mai sta aici , nu te tine nimeni ... Drum bun !
Anti pro-ana
Weet-weet

Mesajde RooT » Mie Apr 14, 2004 4:19 am

M-a contactat pe ym si mi-a povestit ca el e expert in droguri femei cartier si alte d-astea ... e mare si tare .. si ciqa l-au scos ai lui cu 30 mil pe cautiune .... frumoasa treaba ... si tocmai unu ca asta da lectzii de viata ... i-am zis ca e cretin si el a zis ca ma respecta si nu ma injura ... ash fi vrut sa-i zic reciproca dar ce e de respectat la un om ca asta ? ... intrebarea mea ...
RooT

Mesajde Weet-weet » Mie Apr 14, 2004 4:45 am

Muahahahhahahhahaaa !
Varianta 1 : daca e adevarat .. atunci cum un pusti ca el , un om ca el are dreptul de a da lectii de viata ? Pai as prefera sa mut WCu' langa calc decat sa ajung ca el ... daca e adevarata treaba ...
varianta 2 : nu e adevarat ... suna a fi un om ratat care nu are ce face si inventeaza chestii din-astea care nu sunt decat patetice si nu impresionante

Banuiesc ca a fost o experienta interesanta , discutia cu el , nu xkran ? ;g
Anti pro-ana
Weet-weet

Mesajde memetshot » Mie Apr 14, 2004 8:20 am

pai mancavas si io am stat 10 ani in puscarie si m-au scos ai mei cu 100 mil de parai cautiune si va zic la aia care avetz peste 2000 de poaste sau la alorara care se ia de gresalele gramaticale ca daca nu se potoleste viu cu fratii mei din cartier si le dilesc familiili si le sparg moacele.
va sparsai, ba.
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
memetshot

2 chestii:

Mesajde Yellow Pinkie » Mie Apr 14, 2004 11:22 am

1. the_curse zice bine ca dependenta de lumea virtuala e o anormalitate, dar nu inteleg de ce, in loc sa vorbeasca in general, incepe sa se adreseze direct. Daca se limita la a initia o discutie generala era o treaba, dar nu vad sensul directionarii discutiei spre personal. In plus vehementa in crescendo de-a lungul mesajului denota si o frustrare.

2. Forumurile mai au un avantaj, in afara de a rezolva nelamuriri si a oferi spatiu de relaxare: in lumea reala intri in relatii cu persoane cu care esti, intr-un fel sau altul, in proximitate (serviciu, scoala, cartier, rude prin alianta, prieteni ale prietenilor etc...). Daca vrei amici cu care sa ai pasiuni comune, se poate intimpla sa nu ii gasesti niciodata. Dar netul iti pune la dispozitie aceste spatii de discutie: daca vreau sa port discutii pe teme de geografie, sau arheologie, e clar ca e mai greu sa nimeresc printre prieteni pasionati de asa ceva, asa ca intru pe un forum de discutii dedicat si pot discuta, pune intrebari etc...
It is I, Yellow Pinkie!
Yellow Pinkie
Junior Member

Mesajde darkshines » Mie Apr 14, 2004 1:36 pm

una dintre multele functii alte internetului este aceea de a permite oamenilor, care poate in mod normal n-ar avea prea multa treaba unii cu altii, sa comunice idei, pareri etc. convorbirile online nu difera cu mult de cele fata-in-fata, iar de obicei asemenea discutii (daca sunt si frecvente) se concretizeaza incet, incet in relatii de amicitie sau prietenie. bintenteles ca prietenia online nu e un substitut valid pentru cea offline, dar daca te si intalnesti cu persoana respectiva in afara spatiului virtual si relatia ramane aceeasi - daca nu chiar se imbunatateste - nu ai motive sa respingi ideea ca aceasta ar putea fi o prietenie de durata. la fel cum nu se schimba nimic daca vorbesti pe net cu prietenii din viata reala. asta a fost punctu' 1, acu' urmeaza restul...

Mi se pare incredibil cum un baiat sau o fata de 14-15 ani ar putea sta la masa cu alti oameni de 25 30 40 de ani!

mie nu. daca baiatul sau fata de 15 ani are ce discuta cu ei, nu vad care e problema. eu am 15 ani, si imi face placere sa discut cu oameni de 25 30 40 de ani in cazul in care avem ceva in comun. copiii de 15 ani nu sunt obligati sa stea la masa cu "oamenii mari" la fel cum nici "oamenii mari" nu sunt fortati sa stea cu copiii. daca ambele parti se simt bine in compania celeilalte, diferenta de varsta nu ar trebui sa fie luata in calcul decat in cazuri extreme.
ar putea fi doar ca minorii au ajuns sa bea si sa se sarute cu persoane cu 5-10 ani mai in varsta

asta se intampla de foarte mult timp, si in afara, si in romania, iar daca vrei sa arati cu degetul la cineva, analizeaza umpic mesajele sexuale din mass-media, filme, pop culture, si alte alea, si apoi o sa-ti dai seama de ce tineretul e asa dornic de activitate. faptul ca partenerii pe care si-i aleg sunt cu 5-10 ani mai mari decat ei face parte tot din dorinta de a deveni adult mai repede. in fine, e mai mult de spus, dar ma opresc aici.
stiu doar ..sa dea in cap'' ba cu gramatica ba cu alte prostii

bre, ai dreptate, gramatica e o mare prostie, eu zic sa o scoata din programa scolara ca e inutila. dar serios acum, apropos de asta, mi-am adus aminte de un club online unde discutau oameni carora le facea placere sa-si bata joc de prostie, "Mock the stupid" se numea. acest sport foarte amuzant se practica si aici si daca ai avut ghinionul de a fi mingea pe teren si-ai luat suturile prea in serios atunci ... naspa de tine.

gata, am terminat.

To speak is to be silent
The concept is dead. There's nothing death should interrupt,
I went to bed last night with one sip left in the cup.
darkshines

Mesajde cubu » Mie Apr 14, 2004 4:27 pm

Ce simpatic e omuletu asta, dupa ce ii judeca pe "aia cu 5000 de posturi", oameni pe care nu-i cunoaste, vine cu o vorba mare, care m-a emotionat pana lalacrimi:
the_curse scrie:Ma repet inainte de a judeca pe cineva priviti-va in oglinda!
indescifrabil
cubu

Mesajde tre » Mie Apr 14, 2004 6:19 pm

stati bre sa ne vina interlocutoru ca asa ne racim tastele geaba. asta-i baietas d-ala de cartier ma?
tre
Junior Member

Mesajde gabuba » Joi Apr 15, 2004 1:05 am

curse, ma, totusi, inainte de a te da cunoscutor n-ar trebui sa-ti faci tu o lista de prioritati? uite, eu cand am intrat pe forumul asta aveam 12 ani si eram "mingea in care se da cu piciorul". de ce? pentru ca eram pur si simplu un copil care nu acorda nici un fel de importanta "coierentei" si gramaticii. tu ai 17 ani si esti mai indecis decat eram eu la 12 . ce am invatat eu de pe forumul asta? pai cred ca m-am ambitionat ca timpul liber pe care il petrec aici sa-l transform in ceva constructiv, in sensul ca am inceput sa-mi revizuiesc mesajele, am inceput sa scriu cat mai corect. asta mi-a folosit atat in relatiile cu cei de pe forum cat si in viata reala.
in rest... pot sa spun ca o groaza de lucruri s-au intamplat in viata mea de cand cu internetul si cu persoanele de aici. poate ca daca eu nu stiam ce e aia internet ramaneam prieten cu colegii mei de clasa si cu aia de bloc si nu mergeam peste doua zile la munte cu niste super tipi, poate ca nu stiam atat de multe despre lumi la care tu in mod sigur nu ai acces. in plus, aici te poti exterioriza mult mai mult decat ai face-o uitandu-te la o telenovela pe acasa tv cand marimar ramane gravida si avorteaza...
am aflat multe de aici si am dat peste oameni care m-au modelat intr-un fel si asta in sensul bun, oameni de a caror sinceritate in mod cert nu ai fi avut parte in viata reala. ah, si cu siguranta (ce ticuri am in seara asta, nu imi vine a crede...:)) sfaturile lor m-au ajutat in viata reala, precum a spus si tre, netul face parte din viata reala.
sa-ti mai spun cat de important poate fi pentru cineva internetul , evident, daca stie cum sa se foloseasca de avatajele oferite de el? crezi ca e rau ca niste oameni sa schimbe impresii, idei si sa afle chestii noi , pe care unu' dintr-un sat uitat de lume din moldova nu le va afla nici in ultimul ceas al mortii?
si nu, nu sunt dependent nici de net si nici de forum. stau doar de placere, si cred ca e ceva mult mai constuctiv decat sa te droghezi non stop sau sa te joci o aberatie de joc de dimineata pana seara, evident sunt de acord ca adevarata viata nu e pe net ci dincolo, dar asta o stim toti si ne-o traim...n-avem nevoie de sfaturile unuia ca tine - no offence.
in final tin sa-ti mai spun ca esti absurd. cam atat. noapte buna!
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde gaga » Joi Apr 15, 2004 10:06 am

doar o vorba sa spun si io: io creca is multzi care se oftica pe aia cu 5k de posturi finca stau pe net 8 ore pe zi, se distreaza si is si platitzi pentru asta :D

deh, nu toata lumea are noroc in viatza
semnatura fara culori si nestridenta
gaga

Mesajde memetshot » Joi Apr 15, 2004 10:24 am

dana...norocuaso
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
memetshot

Mesajde Delphyna » Joi Apr 15, 2004 6:26 pm

Hahaha! Da mai oameni buni, Lumea e (mai putin) plina de norocosi si nenorociti, ofticosi si alte specimene...!:)
Dupa ce cativa ani am facut parte din categoria celor care pierdeau nopti intregi sau cateva zeci de minute in timpul zilei prin internet-caffe-uri ala de imparte destinele a zis ca de ce sa nu-mi dea bonus in sfarsit acces la net cand si cum vreau...
De cand fenomenul s-a intamplat stau mai putin online, fanclubul il descoperisem in prealabil, da` nu simtisem nevoia sa ma esprim... si mai am cate un acces de febra netomaniacala o data pe luna... cand un sfarsit intreg de saptamana ma misc din fata computerului numai pentru ceva cafea, un sandvis, mers la toaleta sau 2-3 ore de somn din 24... poate si mai rar de o data pe luna. Dupa faza asta poate sa dureze ceva vreme pana imi reiau activitatile tastatorii...
Am cunoscut si ceva oameni prin intermediul netului... si am aflat o groaza de chestiuni de care as fi fost inconstienta pana la adanci batraneti daca n-as fi dat de vreun loc cu informatii interesante timp in care am ramas la fel de constienta ca or sa ramana o mai mare multime de informatii pe care n-o sa le aflu... si ma podideste plansul!...
In fanclub m-am "inrolat" cand m-am deplasat ceva mai departe de casa... spre deosebire de alti nou-veniti mie imi plac majoritatea celor cu kile multe de posturi si-s teribil de intristata de greselile gramaticale sau de esprimare care aspru ar trebui taxate daca tovarasa/doamna invatatoare n-a facut-o cand trebuia, sau daca praful alcooalelor s-a asternut intr-un strat prea gros pe memoria in slabire a celor corectati la vremea care trebuia (printre care am impresia ca ma numar)...
S-auzim de bine!
...realitatea nu exista... totul este o iluzie, in timp ce nimic nu este intamplator...
Delphyna

Mesajde SOD » Joi Apr 15, 2004 11:50 pm

da stiu ca m-am distrat. auzi tu, cum il facetzi pe om , pusti si copchil. si taman cine, niste pustoaice si niste pustani. evident, cu mari pretentzii.

1. omu chiar are dreptate, dar in prima faza. si prin faza asta am trecut cu totzii. unii chiar acum trec. e chiar asa de greu de recunoscut?
2. dupa oarece timp, cand intr-adevar ajungi sa iesi la beri cu internetistii, problema se schimba, dar nu radical.
3. si da, e nasol sa vii la intalniri si sa stai la masa cu pustani si pustoaice pentru ca efectiv nu ai ce sa vorbesti.

hsgjkwdkfk : au mai fost niste formulari care mi-au provocat hilaritate, da nu pot sa le spui ca-mi iau ban :D
Rape me tender 'cos I'm verry sensitive
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde Dany_S » Vin Apr 16, 2004 1:01 am

SOD - depinde de subiectele de discutie si de varsta mentala a celor cu care stai de vorba, dar in general ai dreptate

Si eu recunosc ca am virusul forumurilor, cel putin acum, nu stiu cat o sa-l mai am, e adevarat ca nu-i bine sa petreci asa mult timp pe net dar daca face placere omului, ce conteaza pana la urma! Eu n-o fac ca n-am prieteni, ca aveam si inainte sa intru pe forumuri, dar intru din palcerea de a sdiscuta cu altii si citi lucruri informative si cateodata distractive in special despre subiectele care ma pasioneaza cel mai tare ( :rulz: AUTO )
Dany_S
Junior Member

Mesajde the_curse » Mar Apr 27, 2004 2:59 pm

SOD TOT RESPECTU :)
bai gabuba loooool mor de ras...ma pusti penal imi zici mie despre viata ?:) tu vezi ma ce face mami si tati daca ti-au adus bomboane acasa lol Hai sa iti zic eu o faza cu gramatica? Il stii pe Becali eh..eu as prefera sa fiu ca el sa nu stiu nimic decat sa injur si sa joc barbut dar sa am banii lui :)
alta poveste:
cineva spunea ca poti vb lejer cu copii de 14 15 ani indiferent de varsta.Ma intreb ce v-ar face voua parintii acestor copii daka ar sti cu cine sunt ei la masa:)
Hades baiatule vezi cum vb cu mine...uita-te la tine cum arati in *** mea de tocilar.in plus daka nu ma insel esti in liceu cu mine.
xran : nu dau lectii la nimeni si nu ma consider superior...poate doar tu.nu te am injurat pe messenger pt ca nu as ava de ce sa o fac.ESti un ratat si nu am ce discuta cu ratatii intelegi tu fratioare? nu am zis de nici o prieteni nu stiu de ce aberezi atat.Si crede-ma ca nu e saraca si urata.nu stiu cine de 20 de ani ma facea pe mine pusti. LOOL
mosule nu stiu dc m-ai banat vroiam doar sa termin cu acest topic acum poti sa ma banezi linistit nu ma mai intereseza.mai bine ti-ai vedea tu de mancarea ta de burta ta si sa ma lasi pe mine in pace.
in fine nu mai scriu nimic k am treaba pe afara.Aaa si nu am zis niciodata ca NU e bine sa intri e net sau ca NU e bine sa intri pe forum.E bine e chiar f bine dar sa nu creezi din asta in mod de viatza...pot sa am si 1 mil de posturi daka stiu ca am intrat doar pt relaxare pe un forum...v-am pupat pe portofele :) adio
the_curse
Junior Member

Mesajde Nicholas_Alex » Mar Apr 27, 2004 3:08 pm

Despre internet nu am nici o parere buna! De cind umblu prin forumul asta, nu am bumbacit nici o forumista! :(

Deci, internetul nu a contribuit pozitiv la viata mea sociala. Deci este prost. Ca si porumbul!
Nicholas_Alex
Junior Member

Mesajde the_curse » Mar Apr 27, 2004 5:05 pm

bingo :) ....
the_curse
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Mar Apr 27, 2004 6:01 pm

the curse, am auzit ca ii dai tarcoale lu' Wild Rose. poate ne spui si noua de ce apelezi la internet pentru a te intalni cu fetele.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde the_curse » Mar Apr 27, 2004 7:58 pm

WHAT ? mai da mi si mie sa mananc :) baaa da painea!
the_curse
Junior Member

Mesajde MiG29 » Mar Apr 27, 2004 8:02 pm

Auz vere tu iejti cu capu?Da sincer acuma?
The Earth is full.GO HOME!
MiG29

Mesajde the_curse » Mar Apr 27, 2004 8:05 pm

eu? cateodata sunt cel mai nebun dupa 500 de votka :)
sa revenim...faza cu wild rose m-am intalnit cu ea la tapinarii la concert si nu eu am kemat o pur si simplu venise fata la concert sa o vada pe shakti banuiesc..soo ce vina am eu ?!
the_curse
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Mar Apr 27, 2004 8:08 pm

lasa-l mah. ca poate ne pofteste la o intalnire in cimitir. :)

auzi...the_curse...daca te mai iei de Hades vreodata...vin si iti dau picioare in cap pana mori !

si hai..termina mai repede discutia ca ne plictisesti !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde the_curse » Mar Apr 27, 2004 8:10 pm

da?vino vezi ca stau in panduri hai in seara asta ?!
the_curse
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Mar Apr 27, 2004 8:11 pm

mai bine te astept in fatza liceului ca e mai aproape de mine !
Oribilul Mosh
Junior Member

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma