Ce postere avetzi pe-acasa?

discutii pe care nu stii unde sa le incepi, haz de orice caz; ca intre prieteni

Moderator: anjin-san

Mesajde Oribilul Mosh » Mie Oct 23, 2002 12:43 am

He,he . Camera lu Deedee..e tipica pt. fetele la varsta de 15-16 ani !
Pai ma uit la verisoaramea,care are 15 ani si e clasa a IX a .
Mancav'ash ...e jale ce e la ea in camera ! Vreo 7 postere cu Bug Mafia ! Separat cu fiecare : Tataia,Uzzi si Mr. Juice ...si totzi impreuna.
Mi-e lehamite sa intru la ea in camera, din acest punct de vedere.
Si ma mai si intreaba : "Nu-i asa ca itzi place si tzie bi-u-gi mafia ? " :(

Nu,nu...verisoara'mea nu e Codrutza ! :p
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Dee Dee » Mie Oct 23, 2002 12:48 am

lol....si cand te gandeshti ca eu peste exact 6 zile implinesc 17 ani!!!!! :D e cam grav... :)
camera fetelor de 17 ani cum e ?
tot pe aici ? sau tre s-o skimb radical intr-o sap cat mai am timp ?!!? pentru ca apoi nu o sa ma mai incadrez .. in tipic .... :con:
It's too bad, but that's me
what goes around comes around, you'll see that I can carry the burden of pain 'cause it ain't the first time that a man goes insane and when I spread my wings to embrace him for life I'm suckin' out his love, 'cause I, I'll never be NOBODY`S WIFE !!!
Dee Dee
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Mie Oct 23, 2002 12:55 am

camera fetelor de 17 ani ?
pai ...d.p.d.v. al posterelor in nici un caz nu mai e cu d'alde Vierme si Soparla sau Laurentiu .
Poate 1-2 postere cu masini Sport sau cu fotbalisti celesti !

In rest camera nu difera foarte mult de 14-15 ani , poate doar ca prin noptiere mai gasesti cateodata pilule anti-conceptionale ! ;)
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Dee Dee » Mie Oct 23, 2002 11:30 pm

Initial trimis de Oribilul Mosh

In rest camera nu difera foarte mult de 14-15 ani , poate doar ca prin noptiere mai gasesti cateodata pilule anti-conceptionale ! ;)

loooolll :D
e bine ca nu am inca 17 ani!

anyway..ca tot "veni"vorba de postere..(defapt nu veni vorba ..pt ca despre asta era vorba aici ! )
Azi mi-am mai "facut rost" de inca un poster cu Linkin Park
what goes around comes around, you'll see that I can carry the burden of pain 'cause it ain't the first time that a man goes insane and when I spread my wings to embrace him for life I'm suckin' out his love, 'cause I, I'll never be NOBODY`S WIFE !!!
Dee Dee
Junior Member

Mesajde Wild Rose » Vin Oct 25, 2002 5:45 pm

hmm....mai demult (acum cateva luni de fapt:) ) aveam si eu cateva postere in camera...dar am renuntat la ele pentru ca am o camera 'colorata' si ar fi aratat mai nasol cu postere...prea plina...so, am niste pereti curati deocamdata...poate o sa ma apuce iar si o sa mai pun postere pe pereti dar deocamdata...
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
Wild Rose
Junior Member

Mesajde omu_vexx » Vin Oct 25, 2002 6:14 pm

Am trei postere mari si late (de fapt mici si inguste). Unu cu Parazitzii, unu cu Wu-tang si unu cu Cypress Hill.
I drink to drown my sorrows, but the damned things have learned to swim.
omu_vexx
Junior Member

Mesajde angus » Mar Oct 29, 2002 2:48 pm

hihihi...io am postere cu teatru. da' numa' in bucatarie, ca pe faianta merge scociu usor, ca-n casa nu-mi permit sa stric peretii. cea mai proaspata achizitie se lafaie pe frigidel, e programul de la "Negutatorul din Venetia", cu Dan Condurache sugubat ce te priveste dintr-o parte in rolul camatarului Shylock, in costum negru, cu joben si cu o garoafa rosie la butoniera, pe un fundal de ape venetiene. frumos afis. tot pe frigidel mai este si "cimitirul pasarilor", cu portretul mare al doamnei Olga Tudorache, Mitica Popescu, si ceilati actori din piesa, mai mititei. mai e p-acolo si "sonata fantomelor", o piesa tot la teatrul Mic (ce sa fac, daca doar astia fac programele sub forma de afis, traiasca don' director Florin Calinescu), un poster innegurat, cu stanca pe care se petrece actiunea iesind din mare, cu portative si note, de mereu cand vad posterul imi aud muzica din piesa. mai am doo afise de la doo spectacole de la Nottara, si astia au scos anul trecut un set de afise competitive, pe hartie de calitate, ("Hora iubirilor" si inca unul cu Shakespeare, o piesa pe care nu am vazut-o inca). Plus unul mic cu "Strip-tease", o piesulita tare interesanta de Slawomir Mrozek, jucata acu' vreo doi ani la IATC, cu Cosmin Selesi si Rares Budileanu. Astea-s cele mai reprezntative, restu's mai mici. Am castigat?!
lucrurile nu sunt ce par a fi
angus
Junior Member

Mesajde marian jan » Mar Oct 29, 2002 6:01 pm

angus,ai castigat.cele mai multe postere si cele mai bune.felicitari!
ps : unu cu marijuana n-ar strica:D
bravo baixule!
marian jan

Muhahaha...

Mesajde MissBugMafia » Mie Noi 20, 2002 10:02 pm

Nu,nu...verisoara'mea nu e Codrutza !

Moshuleee... :)) mi`o placut da sa stii ca m`ai nimerit.... adica eu is mai nebuna! Am zis asha: Daca intru la facultate chem un pictor sau unu care se pricepe sa`mi scrie mishto p pereti B.U.G.MAFIA dA` MARE :)).
Deocamdata .... am doar pe usha pe din afara sus la gemuletz un poster "SEX ZONE" :) si jos cu mafia (normal) iar sub el am scris mare cu markeru` "TERITORIUL MAFIEI"

Tot pe usha inauntru am 2 poster cu mafia sus pe gemuletz si jos intre 2 postere mafia am pus o piesa de`a lor scrisa si anume : " Fa`o ca`n Pantelimon" pe care nu o pot scrie acu` aici ca m`ar bana Sopra :)) . Oricum..ii acolo de 1 an si .... nu a citit`o tata ... sau da? Eh...nu cred ....ca de o citea acu` eram prin gara din Bucuresti la ciordeala :))
Codrutza
MissBugMafia
Junior Member

Mesajde Mirela » Sâm Noi 23, 2002 10:51 pm

Moshule , asta e posteru' cu Travolta si Samuel L. Jackson de care iti vorbeam ... numai ca e alb-negru ( ceea ce , dupa parerea mea , il face si mai superb )
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
We are not born with the conviction that Pepsi is better than Coke and that heavy metal liberates the soul (Solomon, 2003). We try it out for ourselves...
Mirela

Mesajde gabuba » Sâm Noi 23, 2002 11:49 pm

Io n-am postere pe pereti. Consider ca-i nasol. :D

P.S. didi tare mi-e cunoscuta figura din avatarul tau, e cumva Christina Aguillera?
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde ROBAKITA » Dum Noi 24, 2002 8:55 am

Desi la mama acasa in camera mea predominau cel mai mult postere cu RICHARD GERE,BRAT PITT,INXS,DEPECHE MODE,MADONNA,acum la sot acasa nu mai gasesti asa ceva pe pereti,dar in schimb am postere cu pisici,un cal fain,un iepure,un ciine si ceva postere DISNEY,asta bineinteles in camera fetei,in camera noastra am un peisaj din natura cu o cascada faina de tot.
''Pe masura ce aflu mai multe ,imi dau seama ca nu stiu nimic.'' SOCRATE
ROBAKITA
Junior Member

Mesajde Dee Dee » Lun Noi 25, 2002 1:32 am

Avea dreptate Moshul ... o data cu trecerea anilor .. m-am mai maturizat si eu .. :yD

Am mai skimbat cateva postere cu animale... cu altle cu .... 2 Linkin Park(noi :p ) + 1 Pink + 2 Nelly + 3 desene d-ale mele :hehe: + 1 poster cu reclama filmului "40 days & 40 night (without SEX )" + 1 AVRIL LAVIGNE + 1 Kibi Usa ( din desenele cu SAILOR MOON )

Ce "matura" Sunt !!!!!!
Dee Dee
Junior Member

Mesajde vali » Lun Noi 25, 2002 7:56 am

eu am niste page/plant, cargo, nirvana, deep purple, godzilla si bug mafia.

pe ala cu mafia il dau cui il vrea
some people deserve to die
vali

Mesajde J'adore » Lun Noi 25, 2002 8:06 am

EU am unul cu No DOubt, 1 cu Blink 182, 2 cu Eminem, 1 cu Shakira, Doua foarte mari.......unu cu toate trupele rock/punk.....ca no doubt, blink 182, pod, the calling..etc.
si celalalt cu r&b and hip hop singers, ca eminem, ja rule..etc:D :o
l'eternite soulage mes peines
J'adore
Junior Member

Mesajde Dee Dee » Mar Noi 26, 2002 10:14 pm

Initial trimis de Gabyzzu
P.S. didi tare mi-e cunoscuta figura din avatarul tau, e cumva Christina Aguillera?

lllllllllooooooolllllllllll

try again ! (cred ca ea ar fi fost ultima persoana pe care mi-ash fi pus`o ca avatar ! )

ps.oricum nu e o persoana cunoscuta fata din avaratul meu ...so n-ai de unde s-o cunoshti ...

sorry pt off-topic ....dupa ce citeshte gabyzzu postul ... :D sa-l stergeti .....
Dee Dee
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Mie Noi 27, 2002 1:23 pm

Initial trimis de Mirela
Moshule , asta e posteru' cu Travolta si Samuel L. Jackson de care iti vorbeam ... numai ca e alb-negru ( ceea ce , dupa parerea mea , il face si mai superb )

Abia astept sa mi-l aduci. Ai grija sa nu se indoaie. Sa ai grija de el...pentru ca vreau sa ajunga in perfecta stare pe peretzii camerei mele.

10x. :yD
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Mirela » Mie Noi 27, 2002 1:29 pm

Las' ca nu se " indoaie " ca-l aduc asa frumos , cum l-am adus si p'al lui dinu .
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
We are not born with the conviction that Pepsi is better than Coke and that heavy metal liberates the soul (Solomon, 2003). We try it out for ourselves...
Mirela

zosooooooooooooo

Mesajde MissBugMafia » Vin Dec 06, 2002 12:39 pm

Ce ziceai de posteru` cu mafia? Daca inca ii valabila
"oferta" ... sa`ti dau adresa mea|? :)
Codrutza
MissBugMafia
Junior Member

Mesajde dinu » Vin Dec 06, 2002 1:47 pm

Initial trimis de Mirela
asta e posteru' cu Travolta si Samuel L. Jackson [...] numai ca e alb-negru

Pentru asta unii te-ar acuza de rasism :p
dinu
Junior Member

Mesajde Mirela » Vin Dec 06, 2002 2:51 pm

poate , copilu'...daca nu specificam ca asta il face si mai superb....:p
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
Mirela

Mesajde MiG29 » Sâm Dec 07, 2002 2:54 am

Am mai facut shi io rost d un poster mare cu Dinamo,semnat de Stoican,Munteanu,Preda,Petre,Kirita Danciulescu shi Dinu.(autografele le-am obtzinut personal):D.Shi unu mai gen post card pe care l-am cumparat din grecia da abia acuma l-am lipit p perte cu un mos care rade shi cu inscriptzia Ilike you.
The Earth is full.GO HOME!
MiG29

Mesajde cutuma© » Sâm Dec 07, 2002 8:11 pm

Initial trimis de zoso
pe ala cu mafia il dau cui il vrea

vali...am nevoie de posterul ala cu mafia...fir-ar sa fie...a uitat mama sa ia hartie igienica..:)
Prohíbanos que odiamos cuervos

Decret despre Steaua - Sevilla : http://decret.blogspot.com
cutuma©

Vai vai...

Mesajde MissBugMafia » Mie Dec 11, 2002 6:45 pm

Decret.... chiar asa sarac esti? Hai ca vorbesc cu ai mei sa facem ceva donatii... ca tot vin sarbatorile:mad:
Codrutza
MissBugMafia
Junior Member

Mesajde xumbech » Dum Dec 15, 2002 9:26 pm

Am un poster cu Madonna si unul mai mare cu Robbie Williams si Nicole Kidman. "Something Stupid"
Atunci cand vei fi uitat, vei inceta sa mai existi
xumbech
Junior Member

Mesajde Wild Rose » Joi Dec 26, 2002 4:46 pm

ca tot au venit sarbatorile si se apropie un an nou...am decis si eu sa mai pun cateva postere prin camera :D Asa ca, acum am: Nelly, Linkin Park, 1 cu Britney, Eminem, Avril Lavigne, T.A.T.U, si, unu cu Animal X... (mic.... )

Acum, am descoperit ca mai vreau postere prin camera, asa ca astept postere noi :lol: (probabil peste cateva luni o sa le dau jos din nou, dar deocamdata imi plac! :p )
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
Wild Rose
Junior Member

Mesajde omnem » Vin Dec 27, 2002 1:52 pm

pai am postere cu: Steve Vai, Hetfield, Metallica, Rammstein shi mai am cateva postere de pe vreme cand citeam bravo... :)
omnem
Junior Member

Re: zosooooooooooooo

Mesajde vali » Dum Dec 29, 2002 1:36 am

Initial trimis de Codrutza
Ce ziceai de posteru` cu mafia? Daca inca ii valabila
"oferta" ... sa`ti dau adresa mea|? :)

mai bine, cand mai vii prin bucale. sau daca nu, da-mi adresa pe pm si ti-l trimit prin posta.

decret :bye: :fuck:
some people deserve to die
vali

Mesajde ballooba » Dum Dec 29, 2002 1:52 am

am poster de 10 anii cu East 17, unu cu Grinch shi restu cu Hi-q\
Adik mai am unu cu Dan Petrescu
butzi butzi!!
ballooba
Junior Member

Mesajde xumbech » Mar Dec 31, 2002 3:26 pm

Am primit de Craciun de la un prieten de-al meu din Italia, un poster mare cu o pisica si un caine (pisica avea pe cap o palarie de paie cu o funda mare rosie si cainele avea o sapca si ochelari de soare), pe care scrie "New Age, New Fashion, New Friendship"
Poate am sa-i fac intr-o zi o poza si am s-o atasez. E superb posterul si sunt foarte mandru. ;)
Atunci cand vei fi uitat, vei inceta sa mai existi
xumbech
Junior Member

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma