de angus » Mar Oct 29, 2002 2:48 pm
hihihi...io am postere cu teatru. da' numa' in bucatarie, ca pe faianta merge scociu usor, ca-n casa nu-mi permit sa stric peretii. cea mai proaspata achizitie se lafaie pe frigidel, e programul de la "Negutatorul din Venetia", cu Dan Condurache sugubat ce te priveste dintr-o parte in rolul camatarului Shylock, in costum negru, cu joben si cu o garoafa rosie la butoniera, pe un fundal de ape venetiene. frumos afis. tot pe frigidel mai este si "cimitirul pasarilor", cu portretul mare al doamnei Olga Tudorache, Mitica Popescu, si ceilati actori din piesa, mai mititei. mai e p-acolo si "sonata fantomelor", o piesa tot la teatrul Mic (ce sa fac, daca doar astia fac programele sub forma de afis, traiasca don' director Florin Calinescu), un poster innegurat, cu stanca pe care se petrece actiunea iesind din mare, cu portative si note, de mereu cand vad posterul imi aud muzica din piesa. mai am doo afise de la doo spectacole de la Nottara, si astia au scos anul trecut un set de afise competitive, pe hartie de calitate, ("Hora iubirilor" si inca unul cu Shakespeare, o piesa pe care nu am vazut-o inca). Plus unul mic cu "Strip-tease", o piesulita tare interesanta de Slawomir Mrozek, jucata acu' vreo doi ani la IATC, cu Cosmin Selesi si Rares Budileanu. Astea-s cele mai reprezntative, restu's mai mici. Am castigat?!
lucrurile nu sunt ce par a fi