L-am atins pe ....
Moderator: anjin-san
90 mesaje
• Pagina 2 din 3 • 1, 2, 3
Yo am avut ocazia sa le pup pe amandoua Andrele!!!I-am vazut pe cei de la O-zone,Animalx si 3se!!!!!!Dar nu in ultimul rand pe Sexxy!!!!!!!!!!
O ramai,ramai la mine
Te iubes atat de mult
Ale tale doruri toate
Nu mai yo stiu sa le asclult
Dinamo Forever!!!!!
Te iubes atat de mult
Ale tale doruri toate
Nu mai yo stiu sa le asclult
Dinamo Forever!!!!!
- Arny^D
- Junior Member
A! Si mai erau aia de la Bosquito
Neinteresanta formatie... sau neinteresante... daca ar fi fost eminem mai ziceam 

-
I`m With You - Junior Member
de cand eram mica ma fascinau culisele.asha ca faceam de fiecare data tot posibilul sa merg la vedete.shi "am atins" pe mai multzi.in primul rand ii mentzionez pe animal x.i-am intalnit la concerte shi emisiuni.holograf pe care i-am vazut dupa concert.a fost fantastic.au stat pana la ultimul fan.
apoi:andreEa,andreea balan,trei sud est,valahia(i-am intalnit shi-n orash),dan-omul cu shobolani(tot in orash),taxi,gianina corondan,ro-mania,voltaj...shi nu mai shtiu.
apoi:andreEa,andreea balan,trei sud est,valahia(i-am intalnit shi-n orash),dan-omul cu shobolani(tot in orash),taxi,gianina corondan,ro-mania,voltaj...shi nu mai shtiu.
- vulpyx
- Junior Member
Eu nu stiu de ce tot faceti atata caz ca l-ati atins pe ala, ati atins-o pe aia, etc. La urma urmei nu sunt altceva decat oameni ca si voi, doar ca sunt celebre intr-o mai mare sau mai mica masura. Eu una, traiesc printre astfel de oameni si nu mi se pare ceva extraordinar. Ba pot sa spun ca unii dintre ei sunt total diferiti fata de ceea ce sustin ca sunt. De exemplu, un foarte celebru artist, roman bineinteles, este cunoscut de toata lumea ca iubind foarte mult copiii. Dar de fapt nu-i suporta deloc.
- Unregistered
io am atins o vedeta din strainatate
io zic ca am un avantaj deosebit fatza de voi acu, a???
sunt tare???
o vedeta din strainatate face cat 100 de ale noastre, cred ... ca aia sunt vedete pe bune ....
;-)
sunt tare???
o vedeta din strainatate face cat 100 de ale noastre, cred ... ca aia sunt vedete pe bune ....
;-)
- Unregistered
3440
eu si Monica Barladeanu ne atingem reciproc in fiecare zi. cel mai misto este cand facem dus (nu-mi cereti detalii, ca nu va dau).
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
3450
pai cum sa nu stie cand facem dus impreuna? si nu ma refer la postere, ca nu am nevoie de asa ceva cand am originalu.
ANTI
-
3456
v-am zis ca nu va dau detalii? v-am zis, asa ca nu mai insista animaloole, da?
ANTI
-
3460
stai sa treaca sarbatorile astea si mai vorbim dupa.
ANTI
-
Re: L-am atins pe ....
Depinde cum... l-am atins pe sub masa...cu piciorul...i-am bagat limba in gura la baie....
- Unregistered
OFffffffff.....shi eu cand am facut thard-ul asta,ma gandeam la alt fel de atingeri..nu pe sub masa,in baie,pe acoperis.....:rolleyes:
Amintirea este un singura Rai,de unde nu te poate goni nimeni......
Si tot ea este floarea de pe mormantul ..unei iubiri PIERDUTE......
Si tot ea este floarea de pe mormantul ..unei iubiri PIERDUTE......
- cat_
- Junior Member
Initial trimis de d3a^crazY
looool! kind of diary... hmm.. :con:
mare kestie.. hai sa ne laudam in stg si`n dreapta cum cand pe cine am atins... nuj... dar nu e cazu` sa ne agitam asa.. pt ca la noi nu's cine stie ce artisti...mari vedete...
anyway...si ca sa rasp la intreb.... i'am vazut pe cei de la 3se prin intermediului unuia din dansatori care este coregraful meu...then.. pe animal x... si mai multi..majoritatea prin spectacole....culise...cand se nimerea sa aiba in acelasi timp cu noi...
![]()
si cam atat... in rest..simplu spectator...la diverse spectacole dp litoral... etc..
that's all folks! :kiss:
- alya
fratilor.. mie-mi pare rau de un singur lucru. Ca de fiecare data cand se propune un subiect.. incepeti si aberati, si va certati si se duce drequ tema si nimeni nu mai stie despre ce e vorba
referitor la atingerea vedetelor.. cred ca subiectu nu-si are locu, in conditiile in care in bucuresti prin magazinele mai selecte(nu dau nume) gasesti toate ¨vedetele¨.. si daca ai si putin noroc te ciocnesti cu ei la benzinaria de pe colt sau il vezi pe strada cum vb cu vecinu. Chestii perfect normale, apropos..
referitor la atingerea vedetelor.. cred ca subiectu nu-si are locu, in conditiile in care in bucuresti prin magazinele mai selecte(nu dau nume) gasesti toate ¨vedetele¨.. si daca ai si putin noroc te ciocnesti cu ei la benzinaria de pe colt sau il vezi pe strada cum vb cu vecinu. Chestii perfect normale, apropos..
- Unregistered
spunea cineva mai sus ca sunt shi ei oameni... asha e...
dak cei care ii idolatrizeza akim, i-ar fi intalnit pe vremea cand nu le aparea fatza pe TV. ,a tunci sigur n-ar fi dat 2 bani pe ei...acum se lauda ca i-a atins... mda...
eu am cunoscut-o pe Julia de la Candy pe vremea cand abia se puneau bazle trupei... faceam mediattzii la rom. pt capacitate cu aceiashi profa...
era o tipa de treaba pe vremea aia, dar celebritatea a schimbat-o mult... asta se intampla cu totzi cei care ies din anonimat...e inevitabil...
dak cei care ii idolatrizeza akim, i-ar fi intalnit pe vremea cand nu le aparea fatza pe TV. ,a tunci sigur n-ar fi dat 2 bani pe ei...acum se lauda ca i-a atins... mda...
eu am cunoscut-o pe Julia de la Candy pe vremea cand abia se puneau bazle trupei... faceam mediattzii la rom. pt capacitate cu aceiashi profa...
era o tipa de treaba pe vremea aia, dar celebritatea a schimbat-o mult... asta se intampla cu totzi cei care ies din anonimat...e inevitabil...
- B_zkita
- Junior Member
Da, mai, asta spuneam si eu acum ceva timp, ca si ei sunt oameni. Numai ca nu cred ca pot fi numite vedete. La noi in Romania termenul de vedeta nu poate fi atribuit unor persoane care merg ca tot omu si fac cumparaturi in Obor, Matache, Berceni, etc, oameni cu care te poti lovi nas in nas cand te astepti mai putin. atunci cand esti pe strada.
Problema este ca la noi se gasesc unii care intra cu bocancii lor jegosi in viata particulara a acestor oameni si se duce dracului linistea acestor persoane publice.
Problema este ca la noi se gasesc unii care intra cu bocancii lor jegosi in viata particulara a acestor oameni si se duce dracului linistea acestor persoane publice.
[font="]Fiecare generatie se crede mai inteligenta decat cea dinainte şi mai inteleapta decat urmatoarea. (George Orwell)[/font]
-
SCORPY - Junior Member
Eu l-as atinge pe d3a^crazy
DA serios de nu l-as atinge pe tovarasu' d3a ^crazy cu un sut in fund..ca tare mi-e antipatic..el chiar crede ca este spiritual dar,....
- Andu
Bey, nu este tovarashul, ci tovarasha D3a^Crazy, shi te rog mumos nu te lua de ia ca e prietena noastra!:mad:
[font="]Fiecare generatie se crede mai inteligenta decat cea dinainte şi mai inteleapta decat urmatoarea. (George Orwell)[/font]
-
SCORPY - Junior Member
Initial trimis de eyewitness
l-am atins cu 30 mil pe adrian minune la o nunta...
..Pe mine M-a inTINS Adrian copchilu'lu' minune ..cu masina lui aia minune (aia cu pedalele modificate) .
Norocul meu : CA nu avea viteza mare..
Norocul lui: ca avea gorila cu el.
...p e b u n e
-
Bortzianu' - Junior Member
90 mesaje
• Pagina 2 din 3 • 1, 2, 3
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma