L-am atins pe ....

discutii pe care nu stii unde sa le incepi, haz de orice caz; ca intre prieteni

Moderator: anjin-san

Mesajde Arny^D » Lun Sep 29, 2003 5:22 pm

Yo am avut ocazia sa le pup pe amandoua Andrele!!!I-am vazut pe cei de la O-zone,Animalx si 3se!!!!!!Dar nu in ultimul rand pe Sexxy!!!!!!!!!!
O ramai,ramai la mine
Te iubes atat de mult
Ale tale doruri toate
Nu mai yo stiu sa le asclult

Dinamo Forever!!!!!
Arny^D
Junior Member

A! Si mai erau aia de la Bosquito

Mesajde I`m With You » Lun Sep 29, 2003 6:49 pm

Neinteresanta formatie... sau neinteresante... daca ar fi fost eminem mai ziceam :)
I`m With You
Junior Member

Mesajde F|y! » Lun Sep 29, 2003 8:13 pm

Din fericire nu am atins pe nimeni :D aproape! Sunt cateva persoane pe care am pus mana, dar nu se pot numi vdt! ;) :p
Only pilots know why birds are singing!
F|y!
Junior Member

Mesajde vulpyx » Lun Sep 29, 2003 8:24 pm

de cand eram mica ma fascinau culisele.asha ca faceam de fiecare data tot posibilul sa merg la vedete.shi "am atins" pe mai multzi.in primul rand ii mentzionez pe animal x.i-am intalnit la concerte shi emisiuni.holograf pe care i-am vazut dupa concert.a fost fantastic.au stat pana la ultimul fan.
apoi:andreEa,andreea balan,trei sud est,valahia(i-am intalnit shi-n orash),dan-omul cu shobolani(tot in orash),taxi,gianina corondan,ro-mania,voltaj...shi nu mai shtiu.
vulpyx
Junior Member

Mesajde Unregistered » Mar Sep 30, 2003 11:14 am

hi hi hi, nu mai spune bortiene cand faci chestii din astea, ca e rusine .... ai crescut de acum ... pretena ta ce zice? ;-)

Initial trimis de Bortzianu'
...m-am atins pe mine ... :)
Unregistered

Mesajde Unregistered » Mar Sep 30, 2003 11:22 am

Eu nu stiu de ce tot faceti atata caz ca l-ati atins pe ala, ati atins-o pe aia, etc. La urma urmei nu sunt altceva decat oameni ca si voi, doar ca sunt celebre intr-o mai mare sau mai mica masura. Eu una, traiesc printre astfel de oameni si nu mi se pare ceva extraordinar. Ba pot sa spun ca unii dintre ei sunt total diferiti fata de ceea ce sustin ca sunt. De exemplu, un foarte celebru artist, roman bineinteles, este cunoscut de toata lumea ca iubind foarte mult copiii. Dar de fapt nu-i suporta deloc.
Unregistered

io am atins o vedeta din strainatate

Mesajde Unregistered » Mar Sep 30, 2003 11:28 am

io zic ca am un avantaj deosebit fatza de voi acu, a???
sunt tare???
o vedeta din strainatate face cat 100 de ale noastre, cred ... ca aia sunt vedete pe bune ....
;-)
Unregistered

3440

Mesajde baixinho© » Joi Oct 02, 2003 5:26 pm

eu si Monica Barladeanu ne atingem reciproc in fiecare zi. cel mai misto este cand facem dus (nu-mi cereti detalii, ca nu va dau).
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde angus » Joi Oct 02, 2003 6:09 pm

scuzatzi, Monica Barladeanu cunoashte despre ceea ce sustzinetz dumneavoastra aicisha in vazu lumii? sau a ieshit pe piatza nejte postere water proof cu dumneaei insushi, ceia ce tzeai lipit pa faiantza din bae?!
angus

Mesajde angus » Joi Oct 02, 2003 6:13 pm

da' sa nu ne dai detalii, ca nu le putem duce.
shi care meatz matrashit mah avataru?!
lucrurile nu sunt ce par a fi
angus
Junior Member

3450

Mesajde baixinho© » Vin Oct 03, 2003 8:48 am

pai cum sa nu stie cand facem dus impreuna? si nu ma refer la postere, ca nu am nevoie de asa ceva cand am originalu.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde memetshot » Vin Oct 03, 2003 10:20 am

:drool: mama si ai frecat-o pe spate? si nu a cazut faianta dupa?
oau....:sperm:
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
memetshot

3456

Mesajde baixinho© » Vin Oct 03, 2003 11:35 am

v-am zis ca nu va dau detalii? v-am zis, asa ca nu mai insista animaloole, da?
ANTI

baixinho©

Mesajde memetshot » Vin Oct 03, 2003 11:45 am

pai nu ceream detalii ci amanunte picantoase..
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
memetshot

3460

Mesajde baixinho© » Vin Oct 03, 2003 2:08 pm

stai sa treaca sarbatorile astea si mai vorbim dupa.
ANTI

baixinho©

Re: L-am atins pe ....

Mesajde Unregistered » Vin Oct 31, 2003 7:33 pm

Depinde cum... l-am atins pe sub masa...cu piciorul...i-am bagat limba in gura la baie....
Unregistered

Mesajde cat_ » Vin Oct 31, 2003 8:24 pm

OFffffffff.....shi eu cand am facut thard-ul asta,ma gandeam la alt fel de atingeri..nu pe sub masa,in baie,pe acoperis.....:rolleyes:
Amintirea este un singura Rai,de unde nu te poate goni nimeni......
Si tot ea este floarea de pe mormantul ..unei iubiri PIERDUTE......
cat_
Junior Member

Mesajde alya » Vin Oct 31, 2003 8:42 pm

Initial trimis de d3a^crazY
looool! kind of diary... hmm.. :con:
mare kestie.. hai sa ne laudam in stg si`n dreapta cum cand pe cine am atins... nuj... dar nu e cazu` sa ne agitam asa.. pt ca la noi nu's cine stie ce artisti...mari vedete...
anyway...si ca sa rasp la intreb.... i'am vazut pe cei de la 3se prin intermediului unuia din dansatori care este coregraful meu... ;) then.. pe animal x... si mai multi..majoritatea prin spectacole....culise...cand se nimerea sa aiba in acelasi timp cu noi... :)
si cam atat... in rest..simplu spectator...la diverse spectacole dp litoral... etc.. :D
that's all folks! :kiss:
alya

Mesajde cat_ » Sâm Noi 01, 2003 12:53 am

Initial trimis de alya
poor-silly-little-monkey :monkey:
Amintirea este un singura Rai,de unde nu te poate goni nimeni......
Si tot ea este floarea de pe mormantul ..unei iubiri PIERDUTE......
cat_
Junior Member

Mesajde Unregistered » Lun Noi 03, 2003 12:44 am

fratilor.. mie-mi pare rau de un singur lucru. Ca de fiecare data cand se propune un subiect.. incepeti si aberati, si va certati si se duce drequ tema si nimeni nu mai stie despre ce e vorba

referitor la atingerea vedetelor.. cred ca subiectu nu-si are locu, in conditiile in care in bucuresti prin magazinele mai selecte(nu dau nume) gasesti toate ¨vedetele¨.. si daca ai si putin noroc te ciocnesti cu ei la benzinaria de pe colt sau il vezi pe strada cum vb cu vecinu. Chestii perfect normale, apropos..
Unregistered

Mesajde B_zkita » Lun Noi 03, 2003 9:14 am

spunea cineva mai sus ca sunt shi ei oameni... asha e...
dak cei care ii idolatrizeza akim, i-ar fi intalnit pe vremea cand nu le aparea fatza pe TV. ,a tunci sigur n-ar fi dat 2 bani pe ei...acum se lauda ca i-a atins... mda...
eu am cunoscut-o pe Julia de la Candy pe vremea cand abia se puneau bazle trupei... faceam mediattzii la rom. pt capacitate cu aceiashi profa...
era o tipa de treaba pe vremea aia, dar celebritatea a schimbat-o mult... asta se intampla cu totzi cei care ies din anonimat...e inevitabil...
B_zkita
Junior Member

Mesajde SCORPY » Lun Noi 03, 2003 9:54 am

Da, mai, asta spuneam si eu acum ceva timp, ca si ei sunt oameni. Numai ca nu cred ca pot fi numite vedete. La noi in Romania termenul de vedeta nu poate fi atribuit unor persoane care merg ca tot omu si fac cumparaturi in Obor, Matache, Berceni, etc, oameni cu care te poti lovi nas in nas cand te astepti mai putin. atunci cand esti pe strada.
Problema este ca la noi se gasesc unii care intra cu bocancii lor jegosi in viata particulara a acestor oameni si se duce dracului linistea acestor persoane publice.
[font="]Fiecare generatie se crede mai inteligenta decat cea dinainte şi mai inteleapta decat urmatoarea. (George Orwell)[/font]
SCORPY
Junior Member

Mesajde gabuba » Lun Noi 03, 2003 10:20 am

damn, asa cum am facut eu si koala + fanclubu NINIA , in viata ta? ;P :p

ninia forever!!! :D
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde SCORPY » Lun Noi 03, 2003 10:21 am

De ce intrebi? Te simti cumva cu musca pe caciula?:D
[font="]Fiecare generatie se crede mai inteligenta decat cea dinainte şi mai inteleapta decat urmatoarea. (George Orwell)[/font]
SCORPY
Junior Member

Mesajde gabuba » Lun Noi 03, 2003 10:25 am

dom'le... ce sa zic! m-ai prins! :sperm: :o
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
gabuba

Eu l-as atinge pe d3a^crazy

Mesajde Andu » Lun Noi 03, 2003 11:43 am

DA serios de nu l-as atinge pe tovarasu' d3a ^crazy cu un sut in fund..ca tare mi-e antipatic..el chiar crede ca este spiritual dar,....
Andu

Mesajde SCORPY » Lun Noi 03, 2003 11:50 am

Bey, nu este tovarashul, ci tovarasha D3a^Crazy, shi te rog mumos nu te lua de ia ca e prietena noastra!:mad:
SCORPY
Junior Member

Mesajde eyewitness » Lun Noi 03, 2003 12:27 pm

l-am atins cu 30 mil pe adrian minune la o nunta...
eyewitness

Mesajde Sunny Morning » Mar Noi 04, 2003 11:39 am

L-am atins pe Oribilul Mosh!
I'm singing and dancing in the rain...
Sunny Morning
Junior Member

Mesajde Bortzianu' » Mar Noi 04, 2003 1:15 pm

Initial trimis de eyewitness
l-am atins cu 30 mil pe adrian minune la o nunta...

..Pe mine M-a inTINS Adrian copchilu'lu' minune ..cu masina lui aia minune (aia cu pedalele modificate) .

Norocul meu : CA nu avea viteza mare..
Norocul lui: ca avea gorila cu el.

...p e b u n e
Bortzianu'
Junior Member

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma