Servus bucuresteanco!
MAi, se pare ca de fiecare data mi se cer explicatii..

Bun venit ..MA bucur ca mai "respiri" pe acest thread , chiar daca rar iti faci aparitia precum o felina "blanda" ce esti.
Sa fac cateva lamuriri pt pers. ta, nu pt altii..Tu esti interesata.
Dupa cum spuneam, imi plac locurile fitzoase, dar asta nu inseamna ca le "vizitez" des precum o avuta ca tine. E o diferenta. POate sa iti placa locurile fitzoase si sa mergi mai rar, ti-am zis nu ma surclasez la nivelul tau financiar:). NU despre asta am dorit sa scot in evidenta. Ceea ce-mi place mie. Repet, asta nu inseamna ca sutn nevoit sa ma duc des, nu? De obicei cand erau evenimente mai relevante mergeam in aceste cluburi Diesel, Karma. In flash nu umblu draga. Nici nu ma intereseaza daca e deschis sau inchis. AM fost prezent in aceste cluburi cand se aflau si pers. publice. Ti-am zis nu ma duc eu des. LA concertul Proconsul ma faci sa zambesc draga mea. Cred ca Dragos nu te cunoaste pe tine...E normal ca dupa nume cei din KArma sa ma cunoasca. DIn vedere nu ma uita stai calma. Daca din Diesel m-a oprit un tip si m-a salutat, atunci..nu va fi din Karma. La concert bineineles ca am fost prezent. Normal, pt tine (eu) fiind o pers. nesemnificativa este oarecum normal sa nu ma fi vazut. Spuneai ca iti plac finutzii si ma bucur ca te respecti, esti finutza, fi mai atenta atunci si tu un pic. La concert a fost si primarul Emil Boc draga mea, eu am ajuns imediat dupa ce au cantat si m-am pus cu o 4 mese mai lateral. N-am deranjat in timp ce au cantat. Va luam privirea "voua" cu ifose si ma injurati. La masa am fost dupa ce au terminat de cantat. Am stat de vb scurt, am baut un RedBull si un Carlsberg, si am plecat cu totii. N-au ramas. Probabil ai plecat ..Stii bine, vedetele isi fac aparitia la urma, ramasitele sunt primii...MAi departe ...
Dragos ma cunoaste, nu-l cunosti tu pe el. Nu ma stie ca Gigi niste cifre cum spuneti voi. Si ma stie pe alt pseudonim. Sau Gigi din Cluj. Pe mine nu ma uita lumea, de obicei imi las amprenta. Chiar fara sa fac anumite gesturi..Doar alura mea atrage...in fine...
Am fost la concert crede-ma..Daca ai citit articolul din ziar, am discutat succint aceste propuneri cu ei. Rezultatul acum nu conteaza..in timp...nici ei, eu nu-l stiu....
"Gigi e un fan mai sturlubatic, nu stiu daca mai este unul la fel ca el....Nu e ceva prea realist ce isi doreste el ( e vb de proiectele care le-am propus, si cei care au citit articolul stiu despre ce este vb). Nu a mai facut nimeni in Romania asa ceva, dar in cel mai bun caz il vom lua pe el prin turneu"..Spunea un membru al formatiei ( nu are relevanta numele). Dragos e un tip haios..Si nu cred ca ar permite unei "parasute" in sens pozitiv ca tine sa asiste la nunta lui..Doresc sa relev ca intre mine si formatie s-a conturat o relatie buna, mai ales cu unul dintre membrii care ma cunoaste mai bine decat restul colegilor sai. Nu iti imagina ca sunt Boc draga mea:)..MA cunoaste multa luime este drept..De multe ori cand plec in oras intalnesc pers..Chiar azi am intalnit un coleg de la "Adevarul Cluj"..UN simpatic de "nene"...Mi-a spus ca sunt ca o cometa..Vin si dispar..CU asta te-am lamurit..Apar de multe ori atunci cand se intampla ceva relevant ...Nu ma destrabalez la toate evenimentele mai putin sau mai mult signifiante..
Cu ce datorie am ramas eu la tine?

e vb despre cinstea cu o bere Tuborg Strong ce servesti tu sau...?
Acum te las si iti urez numai bine..Sa fi iubita!
Alte nelamuriri, sau tu ai impresia si doresti sa ma dezavantajez in fata cititorilor de pe acest forum ca nu sunt ceea ce par? Spun lucrurilor pe nume si direct..Daca eram patronul de la Diesel, spuneam asta, daca nu sunt spun ca nu sunt.. Perceptia ta este un pic dezorientata. Ar trebui sa privesti in mai multe directii!...
MA rog, la 18 primaveri ale tale, chiar daca esti umblata , le stii pe toate, mai trebuie lucrat la intelepciune..Asta cu timpul se cunoaste..Oricum sa sti ca esti preferata mea de pe acest forum...MA bucur ca te respecti, ma respect, esti finutza, sunt finutz si cauti cizelare.Asa si trebuie..Asta incerc si eu..Cu timpul poate voi ajunge la nivelul financiar al tau:) Daca chiar asta doresti sa scoti in evidenta..
Acum trebuie sa plec.....Apropo, voi participa la un concurs de fotografii.Nu de pe forum..E irelevant pt mine..Ureaza-mi succes in selectia pozelor( Peste 200).. Have a nice day my honey!
Acelasi, mereu EL!
Apropo, canta Ronan Keating..CU "If tomorow never come"..Imi oferi placerea unui dans? Sa fi imbracata elegant!si parfumata cu Miracle de la Lancome ( daca retin bine). Eu vin cu Pierre Cardin..Numai bine si tot asa.