Atentie cum ne imbracam!Pt FEMEI&BARBATI

discutii pe care nu stii unde sa le incepi, haz de orice caz; ca intre prieteni

Moderator: anjin-san

Mesajde Amaterasu » Mar Sep 27, 2005 12:28 pm

Diesel, Flash, si nu e vb de snobism. Eu sunt un tip cu o ratiune cizelata care are inclinatii spre lux, chiar daca nu-l detin, recunosc. Nu are aface. AM umblat, am vazut locuri si m-am obsinuit, acesta e adevarul. Cu oameni de inalta societate, locuri fitzoase, distinsi, cizelati, cu simtul umorului, inteligenta. Nu fac aluze ca in Pub nu sunt inteligenti. Dar intr-un loc select ma simt eu bine, nu in Pub unde tencuiala pica..

Bai gigele ia zii si mie cum de nu te-am vazut io in cele doua luni cat am fost prin cj nici in diesel, nici in kharma, nici macar la concertul Proconsul?! Sa nu-mi spui ca de fapt ai fost ca ar fi fost IMPOSIBIL sa nu te observ, mai ales ca tu te ai asa bine cu baietii, nu??! Banuiesc ca ai fi stat acolo in fata, la protocol sau ai fi aparut macar sa le ceri un autograf, ceva.. NU??! Zic si eu...
O vedeta asa ca tine... S-ar fi auzit in Kharma ca vii sau ca esti sau ca ai mai venit pe acolo, da` io am intrebat si nimeni, nimeni nu stie de Gigi Kalman sarmantul... Ma intreb si eu cum intr-un oras asa mic o vedeta asa mare ca tine nu e cunoscuta... Apropo, vezi ca flash-ul e inchis de ceva timp ... si asta banuiam ca stii. In fine, poate vrei doar sa fii asa modest, de asta ne dai informatii false.

In plus, nici macar Dragos (stii de cine vb, nu?!) nu stie nimic de nici un Gigi, Jiiintrecifre sau altceva.. Apropo, ti-am zis ca am fost la nunta lui anul trecut, nu?!

Poate ai vreun pseudonim in cj si de asta nu te cunoaste lumea sau esti tu prea modest... Sau ai vreo cariera internationala??!

Inima mea este o cladire cu pereti colorati, stil, sarm, carisma, iubire, lumina, simtul umorului, inteligenta, sociabilitate, intelepciune , copilarie multa, adult, zambet pur, o stea care clipeste mereu si sper sa nu se stinga intr-o buna zi.

E foarte bine ca in inima ta exista stil, sarm, simt al umorului, sociabilitate si intelepciune... Daca existau in mintea ta ar fi fost o problema...
Aprop, de la prea mult "adult" nu se face tahicardie??

ASTEPT REPLICI DE LA FELINE...CUM STATI CU FUNDURILE IUBITELOR?

Uite bine, mereu in asteptare de vedete d`astea ca tine...

P.S: vezi ca in week-end sunt la cluj, asa ca ma astept sa-ti platesti o datorie...
Sunt ura falselor feline, surprinse-n perne adormite...
Oderint dum metuant.
Amaterasu

Buna d-ra Amaterasus!este amabila dupa cum vad!

Mesajde Gigi0517 » Mie Sep 28, 2005 12:46 pm

Servus bucuresteanco!

MAi, se pare ca de fiecare data mi se cer explicatii.. :calm: Bun venit ..MA bucur ca mai "respiri" pe acest thread , chiar daca rar iti faci aparitia precum o felina "blanda" ce esti.
Sa fac cateva lamuriri pt pers. ta, nu pt altii..Tu esti interesata.
Dupa cum spuneam, imi plac locurile fitzoase, dar asta nu inseamna ca le "vizitez" des precum o avuta ca tine. E o diferenta. POate sa iti placa locurile fitzoase si sa mergi mai rar, ti-am zis nu ma surclasez la nivelul tau financiar:). NU despre asta am dorit sa scot in evidenta. Ceea ce-mi place mie. Repet, asta nu inseamna ca sutn nevoit sa ma duc des, nu? De obicei cand erau evenimente mai relevante mergeam in aceste cluburi Diesel, Karma. In flash nu umblu draga. Nici nu ma intereseaza daca e deschis sau inchis. AM fost prezent in aceste cluburi cand se aflau si pers. publice. Ti-am zis nu ma duc eu des. LA concertul Proconsul ma faci sa zambesc draga mea. Cred ca Dragos nu te cunoaste pe tine...E normal ca dupa nume cei din KArma sa ma cunoasca. DIn vedere nu ma uita stai calma. Daca din Diesel m-a oprit un tip si m-a salutat, atunci..nu va fi din Karma. La concert bineineles ca am fost prezent. Normal, pt tine (eu) fiind o pers. nesemnificativa este oarecum normal sa nu ma fi vazut. Spuneai ca iti plac finutzii si ma bucur ca te respecti, esti finutza, fi mai atenta atunci si tu un pic. La concert a fost si primarul Emil Boc draga mea, eu am ajuns imediat dupa ce au cantat si m-am pus cu o 4 mese mai lateral. N-am deranjat in timp ce au cantat. Va luam privirea "voua" cu ifose si ma injurati. La masa am fost dupa ce au terminat de cantat. Am stat de vb scurt, am baut un RedBull si un Carlsberg, si am plecat cu totii. N-au ramas. Probabil ai plecat ..Stii bine, vedetele isi fac aparitia la urma, ramasitele sunt primii...MAi departe ...
Dragos ma cunoaste, nu-l cunosti tu pe el. Nu ma stie ca Gigi niste cifre cum spuneti voi. Si ma stie pe alt pseudonim. Sau Gigi din Cluj. Pe mine nu ma uita lumea, de obicei imi las amprenta. Chiar fara sa fac anumite gesturi..Doar alura mea atrage...in fine...
Am fost la concert crede-ma..Daca ai citit articolul din ziar, am discutat succint aceste propuneri cu ei. Rezultatul acum nu conteaza..in timp...nici ei, eu nu-l stiu....

"Gigi e un fan mai sturlubatic, nu stiu daca mai este unul la fel ca el....Nu e ceva prea realist ce isi doreste el ( e vb de proiectele care le-am propus, si cei care au citit articolul stiu despre ce este vb). Nu a mai facut nimeni in Romania asa ceva, dar in cel mai bun caz il vom lua pe el prin turneu"..Spunea un membru al formatiei ( nu are relevanta numele). Dragos e un tip haios..Si nu cred ca ar permite unei "parasute" in sens pozitiv ca tine sa asiste la nunta lui..Doresc sa relev ca intre mine si formatie s-a conturat o relatie buna, mai ales cu unul dintre membrii care ma cunoaste mai bine decat restul colegilor sai. Nu iti imagina ca sunt Boc draga mea:)..MA cunoaste multa luime este drept..De multe ori cand plec in oras intalnesc pers..Chiar azi am intalnit un coleg de la "Adevarul Cluj"..UN simpatic de "nene"...Mi-a spus ca sunt ca o cometa..Vin si dispar..CU asta te-am lamurit..Apar de multe ori atunci cand se intampla ceva relevant ...Nu ma destrabalez la toate evenimentele mai putin sau mai mult signifiante..
Cu ce datorie am ramas eu la tine? A-) e vb despre cinstea cu o bere Tuborg Strong ce servesti tu sau...?

Acum te las si iti urez numai bine..Sa fi iubita!
Alte nelamuriri, sau tu ai impresia si doresti sa ma dezavantajez in fata cititorilor de pe acest forum ca nu sunt ceea ce par? Spun lucrurilor pe nume si direct..Daca eram patronul de la Diesel, spuneam asta, daca nu sunt spun ca nu sunt.. Perceptia ta este un pic dezorientata. Ar trebui sa privesti in mai multe directii!...
MA rog, la 18 primaveri ale tale, chiar daca esti umblata , le stii pe toate, mai trebuie lucrat la intelepciune..Asta cu timpul se cunoaste..Oricum sa sti ca esti preferata mea de pe acest forum...MA bucur ca te respecti, ma respect, esti finutza, sunt finutz si cauti cizelare.Asa si trebuie..Asta incerc si eu..Cu timpul poate voi ajunge la nivelul financiar al tau:) Daca chiar asta doresti sa scoti in evidenta..
Acum trebuie sa plec.....Apropo, voi participa la un concurs de fotografii.Nu de pe forum..E irelevant pt mine..Ureaza-mi succes in selectia pozelor( Peste 200).. Have a nice day my honey!

Acelasi, mereu EL!

Apropo, canta Ronan Keating..CU "If tomorow never come"..Imi oferi placerea unui dans? Sa fi imbracata elegant!si parfumata cu Miracle de la Lancome ( daca retin bine). Eu vin cu Pierre Cardin..Numai bine si tot asa. ==D
Gigi0517

Mesajde memetshot » Mie Sep 28, 2005 1:08 pm

gigi, rid mai lips:
ESTI PROST.
daca nu pricepi, fii antena inca odata la inca o treaba: esti prost.

pe langa faptu ca esti un agarici narcisist, virgin si 'aidepula ta, gresesti la urmatuarele trebi
1. Gramatica. Daca tinta ta este sus, invata in plm sa vorbesti
2. lojica. vezi ca nu tuate gajicile au 16 ani sau 18 gen ramuna sa nu gandeasca. Culmea e ca femeile nu e proaste. TU DA.
3. esti prost, dar creca am mai zis asta :D
4. aa....creca am uitat sa mentionez ca esti prost

Apropo, voi participa la un concurs de fotografii.Nu de pe forum..E irelevant pt min

intradevar. frica de esec dauneaza grav sanatatii. peste 200 de cadre? uau, ce poznar tare esti.
Eu vin cu Pierre Cardin

bre, da pier asta vine cu tine?

Si nu cred ca ar permite unei "parasute" in sens pozitiv ca tine sa asiste la nunta lui

fii antena. NU exista conotatii pozitive ale lu parasuta. decat daca esti la cateva mii de metri inaltime si cazi. in locu lu tanti bucuresteanca te-as trimte la origini, da nu creca e de vina maica-ta

a si in final duar tu ESTI PROST

sa fii futut.
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
memetshot

Mesajde MiG29 » Mie Sep 28, 2005 2:46 pm

sa fii futut

misian impasibal~p
The Earth is full.GO HOME!
MiG29

Mesajde Amaterasu » Mie Sep 28, 2005 3:15 pm

Si nu cred ca ar permite unei "parasute" in sens pozitiv ca tine sa asiste la nunta lui..

Bai bolnavule, asculta bine ce iti zic eu aici. DU-TE SI TE CAUTA CA E GRAV!

Hai sa-ti descriu ceva: zi de toamna, Gigi la sedinta foto, fotograf pe nume Armando si dinti de aur, camera obscura si gel de par apoi Gigi in patru labe. Dupa care, Gigi ramane gol in piata Pacii in apropiere de Kharma si Diesel ca poate asa o sa aibe vreo sansa sa-l observe si pe el cineva.
Asta in primul rand.

In al doi-lea rand, lasa-ma sa iti spun doar ca imi este ingrozitor de mila de tine. Cred ca este f trist sa te trezesti fara viitor, fara prieteni si fara posibilitati pt ca mai apoi sa te inchizi in lumea ta in care lucrurile merg asa cum stabilesti tu.
Am vesti pt tine, in realitate nu esti nimic mai mult decat un om ff trist blocat intr-o lume in care nimanui nu-i pasa de tristetea ta.
Esti singur! NIMENI nu te place, NIMENI nu te agreaza, NIMENI nu te vede ca pe altceva decat O PAIATA. Un paria de care oricine se poate lua fara sa riste sa si-o ia la randul lui.
Intr-adevar faci oamenii fericiti, dar numai prin faptul ca esti intr-atat de trist si prost si superficial si lipsit de viitor incat propriile lor probleme par fi mici in prop cu ale tale.

Toti stim ce esti de fapt si de unde provii si ce se ascunde in spatele prostiilor pe care le insiri in fiecare zi. Fii multumit pt ca pe acest forum ai avut intr-adevar zilele tale de glorie si ai fost in lumina reflectoarelor asa cum stiu ca iti doresti din toata inima... Pacat ca n-ai realizat ca si in lumina reflectoarelor oameni te pot scuipa...

Acum esti singur in continuare pt ca nici macar pe acest forum nu mai esti de mult amuzant sau atractiv.

Pe viitor, te rog frumos sa te abtii la a-mi mai folosi numele in vreun post sau in vreo discutie. Imi este rusine de faptul ca stiu si am stat de vb cu oameni de teapa ta.
Oderint dum metuant.
Amaterasu

Mesajde Arthemis » Mie Sep 28, 2005 3:30 pm

ete ca ma bag si eu...
nene jiji... tu care esti un finutz, un elegant, tu care esti cel mai cel... ii zici fetei sa vina data cu parfum de la lancome, care costa si iel neshte bani, si tu ii zici ca vii cu pierre "cardan"?????? pai bine mah... si cu ce o incalzeste pe fata ca mirosi ca toti bijnitarii???
daca tot suntem pe " Atentie cum ne imbarcam!" fa si un subtopicutz cu Atentzie cu ce ne parfumam... ca riscam sa fim niste bashinoshi care miros ca toti bijnitarii da' ne dam elegantzi si finutzi...si era sa uit... iubitori de lux A-) (creca ierea vb de sapunul lux nu de altceva)

hai sa traiesti cu "cardanu' tau cu tot
I've got PMS and a gun, don't push it!
Arthemis

Mesajde gabuba » Mie Sep 28, 2005 6:59 pm

Si totusi e trist in lume... floare albastra, floare albastra ~p
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
gabuba

waw:) imi place :)))

Mesajde Gigi0517 » Joi Sep 29, 2005 1:49 pm

Buna !

Imi place ca ai drept la replica d-ra Amaterasus!
Vezi, asa se 'condimenteaza acest thread, si eu care am dorit msa fie unul cu stil, au intervenit tot felul de mercurieni, sa nu spun martieni, si l-au dezintegrat. Pt mine nu e o problema ca pers. ma ia in deradere. Crede-ma ca sunt si persoane care stiu vedea dincolo de "zidurile societatii". Desi, recunosc sunt rare acele persoane. Tu te-ai dat cu parerea in primul rand. As dori sa iti atrag atentia la: Nu vb in numele tuturor, sti bine ca noi 2 suntem printre 'simpatizantii" acestui forum. Cred ca sti la ce fac referire (ifose, fitze, etc). Nu e chiar asa..In fine...Dupa cum spuneam, catalogarile facute de tine sunt doar impresii. Nu ma cunosti absolut deloc. Fiecare are probleme lui, fericirile lui..nu e o noutate pt nimeni. NU toata lumea sta ca tine cu Kent luat de la promotie cu "gust de miere" in Karma, la taclale....Sportul tau preferat este vad , sa faci misto de oameni:). D-rele educate nu fac asta. Ar trebui sa fi educata felino...Rau de tot..Nu ti-ai gasit tu nasul.>Adica de fapt, cine e acea pers. in afara de mine care iti acorda atentie. Hmmm..de-acum inainte voi ceva, pt cel destept cedeaza. Nu am timp toata ziua draga mea sa ma ocup de tine, sa te invat, sa iti aduc tie confirmari, maine ai sa-mi ceri si Cv-ul, nu? Si in pantaloni o sa ma cauti. altceva? Sau de fapt, ce doresti de la mine draga? Atentie la catalogari, eu respect decizia de-a imi adresa tot felul de chestii neconcludente si neveridice. Adevarul este ca sunt aparte dar, asta nu inseamna ca nu am prieteni sau...SI pana la urma gasesti prieteni adevarati sau gunoaie? Vezi.....sunt atent la criteriile de selectionare..Si sincer nu-mi place sa fac parte din stereotipia societatii. NU-mi place sa fiu ca tine, ca celalalt d elanga tine..si intr-un fel normal ca esti un pic "retras", ai lumea ta, dar nu cum iti imaginezi tu draga mea. Adevarul este ca lumea vede ( majoritatea) in materialism( diverse conotatii) totul. Este bine sa fi altfel decat lumea care te inconjoara. Totul consta intr-o doza de intelepciune pe care tu Amaterasus nu o detii. Normal, si eu am mai mult de evoluat> De obicei la pers. mai in varsta se desluseste intelepicunea. Dar nici acolo..
Apropo, viitorul destinul ti-l face..implicit cu mine..Ok..nu am timp sa ma contrazic cu tine..adica cu valorile tale numai imi pierd vremea. N-am cum sa-i explic cum stau lucrurile...Si stai linistita ca nu ma discreditezi in fata nimanui ..Chiar daca incerci..CIne e intelept asteapta sa cunoasca pers..apoi se da cu parerea..

..Apropo inca ceva.......pt toata lumea care m-a luat in deradere, inclusiv pt tine Amaterasus..

" Un geniu se cunoaste dupa faptul ca, toti prostii se ridica impotriva lui". Spunea N. Iorga..

Cu asta v-am inchis gurita la toti....
ieri imi spunea cineva..Gigi e bine sa fi sincer si direct..Chiar daca doare..
Tu nu sti aprecia asta..Imi pare rau pt tine si alti membrii.. Sa fi iubita!

Inca ceva pt ca m-ai facut prost Amaterasus...o replica sa nu ma uiti si toti care au spus sau vor indrazni..

"Cel mai frumos ( entuziasmat) lucru pt un om inteligent este sa-l numeasca prost un prost pt ca atunci se vede diferenta dintre ei" N. Iorga..

P.s daca aveti de comentat la ce-am spus in mesajul care v-a suparat pe toti..' "aici activeaza prosti" nu e cu conotatia cu care m-a catalogat Amaterasus..
Gigi0517

Mesajde memetshot » Joi Sep 29, 2005 2:12 pm

" Un geniu se cunoaste dupa faptul ca, toti prostii se ridica impotriva lui". Spunea N. Iorga..

si memetu zicea, parafrazand neste un proverb:
Un prost se cunoaste dupa faptu ca virgula dupa ca e prost, agramat si cam ratat asea se da ciumeg sisi atribue calitati pe care nici in 1000 de ani nu are deunsa le detina :P
gigi: apropo, daca am fo prea subtil si nai inteles: ESTI PROST si sincer sper sa ai un preten atat de bun incat satz explice ca ESTI PROST. nu de alta, dar un asemenea preten te-ar trezi la realitate (mishan impasabal doi)

sa fii futut
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
memetshot

Mesajde MiG29 » Joi Sep 29, 2005 2:21 pm

gigi , iar o iei pe aratura.
ce vrei tu de fapt sa zici ie "When a true genius appears in the world, you may know him by this sign, that the dunces are all in confederacy against him.", da fraza asta ii apartine lu Johnatan Swift ( jtii tu, ala de a scris Guliver, sau nu?:D).in rest subscriu si io la opinia lu cel de sus.partea tragica ie ca nu mai iejt nici macar amuzant.
MiG29

Mesajde memetshot » Joi Sep 29, 2005 2:35 pm

in rest subscriu si io la opinia lu cel de sus

iote
migu ie religios ~p

"Cel mai frumos ( entuziasmat) lucru pt un om inteligent este sa-l numeasca prost un prost pt ca atunci se vede diferenta dintre ei" N. Iorga.

gigi, inainte sa dai exemple din ce zisera altii citete tot:Cel mai frumos ( entuziasmat) lucru pt un om inteligent
nu e cazu tau asa ca nu te mai stresa
memetshot

Mesajde cubu » Joi Sep 29, 2005 2:40 pm

animale, vezi sa nu o iei pe urmele lu Jiji, ai ajuns sa te crezi Dumnezeu? :D
indescifrabil
cubu

Mesajde memetshot » Joi Sep 29, 2005 2:43 pm

apoi domle, io de unsa stiu ca la migu ala de sus ie ala de a postat anterior?
ca io nustu dastea

apropo mirele: cum merge banda?
memetshot

si J. Swift normal..

Mesajde Gigi0517 » Joi Sep 29, 2005 2:56 pm

Ai dreptate , el a spus-o primu'..Un mare impresionist englez..Ma bucur ca te-ai prins .>felicitari..>Memetshol..sau cum te numesti..spala-ti soseta..se pare ca in ultimul timp iti emana "modestia si capacitatea de CARE DAI DOVADA" la suprafata..Sau esti Al Bundy?...

Nimeni nu e Dumnezeu si nimeni nu se crede ( inclusiv eu) Dumnezeu..Niciodata nu vom putea fi EL.....Cu asta te-am lamurit..raman la ce spunea Iorga si J. Swift...
Gigi0517

Mesajde nbm » Joi Sep 29, 2005 3:00 pm

mda, tu nu esti EL, esti DOAR_EL
gigi, asculta aicea la mine:
"cind unu iti zice ca esti beat, il bati, dar cind doi iti zic ca esti beat, te duci si te culci."
asha ca ma alatur colegilor si iti transmit: ESTI PROST
si din pacate nu esti doar prost, ca asta se putea ierta, esti exemplul viu al zicalei: "prostul nu e prost destul daca nu e si fudul". esti atit de inginfat si plin de tine, incit nici nu-ti dai seama cit de agramat, imbecil si aberant esti
GOD must love STUPID PEOPLE. HE made SO MANY!!!
nbm

Mesajde cubu » Joi Sep 29, 2005 3:08 pm

memetShol scrie:apropo mirele: cum merge banda?

Pai bre, banda merge invers, sa inteleg si io sensu ascuns al piesei "Numai una" alu Porcosu, am auzit io ca s-a dat si astia cu naiba.
indescifrabil
cubu

Mesajde MiG29 » Joi Sep 29, 2005 3:09 pm

deci Swift era scriitor jiji, asta ca sa nu zici ca n-ai invatat chiar nimic de pe fanclub...
MiG29

Mesajde piskeshu » Joi Sep 29, 2005 3:17 pm

Oare cum se imbraca Swift?
Prezumtia de prostie se aplica tuturor !!!
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
piskeshu
banned

Mesajde memetshot » Joi Sep 29, 2005 3:21 pm

Aha, deci
Swift ie ex scriitor actual mort
Mirel asculta proconsul pe invers si devine satanist
Migu subscrie la aia de scrie mai sus
NBMu se ia de gigi
Si io tre sami spal soseta (gigi ce amuzant esti sa muara titirica (c.aiu))
Multe am invatat az

Apropo duar tu: ESTI PROST
memetshot

:)

Mesajde Gigi0517 » Joi Sep 29, 2005 3:29 pm

si scriitor..stiu ca era....un pic de beletristica...am zis impresionist...ups..n-am fost atent..ma corectez...iluminist englez.....pot cultura ta..MIG29...acum m-am uitat mai atent..bine ca mi-ai atras atentia...asta..greseala destul de majora:)..Mersi oricum..invata-i si pe colegii tai.,.diferite ..
Gigi0517

Mesajde whatever » Vin Sep 30, 2005 1:36 am

bai, deci eu inteleg oamenii frustrati, dar tu virgiginele intreci orice masura. si da, esti prost.

bine iti zice memetu ce iti zice, ia aminte la el.

si zii ba odata ce sa fac cu palaria aia de care tot vorbesc.
whatever

Mesajde kant emir » Vin Sep 30, 2005 1:59 am

Gigi0517 scrie:...ups..n-am fost atent.....asta..........greseala destul de majora:)..

aham, carevas'c asta iera, no fo atent! deci memetule, vezi ca iel zice altceva, da?
"... deasupra-i cer de stele" si legea morala din mine
kant emir

Mesajde Sydney » Vin Sep 30, 2005 2:21 am

Jijinestecifre scrie:Ai dreptate , el a spus-o primu'..Un mare impresionist englez..Ma bucur ca te-ai prins .>felicitari..>Memetshol..

Era doar un test de perspicacitate,Jiji stia el,da` n-a vrut sa spuna!~p

memetShol scrie:Apropo duar tu: ESTI PROST

nbm scrie:asha ca ma alatur colegilor si iti transmit: ESTI PROST

whatever scrie:si da, esti prost.

Jiji,deja ti-au spus mai multi,nu doar doi..poate e cazu` sa te duci la culcare...
Good shit this is....mmmmm....

Chester chooses chestnuts,cheddar cheese with chewy chives.He chews them and he chooses them.He chooses them and he chews them...those chestnuts, cheddar cheese and chives in cheery, charming chunks
Sydney
Junior Member

Mesajde gabuba » Vin Sep 30, 2005 3:28 pm

gigi, la cata viata sociala ai tu, doar n-o sa te ei dupa niste unii care nici nu te cunoaste sau macar stie pe tine asa cum esti tu de fapt: un baiat finutz, sensibil, lipsit de frustrari, inteligent, aratos si, evident, cu carare pe mijloc...
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde nbm » Vin Sep 30, 2005 3:29 pm

gabitzule, te maninca undeva? :D
nbm

Mesajde gabuba » Vin Sep 30, 2005 3:33 pm

da, nu mai puteam suporta atata nedreptate.
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde memetshot » Vin Sep 30, 2005 3:34 pm

nu bre nebemeule.
gabitzu ie mai tinerel asa si stie ca calea de urmat e aia mai grea dar unde poa sa ajunga un adevarat, nu ca noi astia care suntem cum suntem

gabitzule, primu lucru pe care tre sal faci e satz zici intrun mod stil : gabuba Neste cifre preferabil ziua ta de nastere, porma sa te faci fan procosul, sa inveti sa dansezi epilepsic si satz tragi carare dreaq pe mijloc
memetshot

Mesajde nbm » Vin Sep 30, 2005 3:38 pm

pai cam la asta ma gindeam si io...
poate il maninca dejtele sa scrie pe tastatura o cerere de schimbare a nick-ului :D
nbm

Mesajde whatever » Vin Sep 30, 2005 6:08 pm

nu ca ar suna fain de tot gabi0811 ? :D
whatever

Mesajde Amaterasu » Vin Sep 30, 2005 6:42 pm

daca era gabi0911 il faceam tinta sigura ...
Oderint dum metuant.
Amaterasu

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma