Intalniri forumiste sezonul 2004-2005

discutii pe care nu stii unde sa le incepi, haz de orice caz; ca intre prieteni

Moderator: anjin-san

Mesajde Dia » Mie Dec 15, 2004 10:42 pm

Eu ! la 18...vin cu Decret...de data asta il "sechestrez" pe el...el nu stie da afla acum! :) deci ne vedem sambata acolo ! :p vali ? see ya !! :D
like a soul without a mind
in a body without a heart
i'm missing every part
Dia

Mesajde v1n3ri » Mie Dec 15, 2004 10:50 pm

Se fac intalniri forumiste si in TM? :)
Doar doua lucruri sunt infinite: universul si prostia umana. In legatura cu universul nu sunt sigur.
E o onoare sa fiu ignorat de gabuba.
v1n3ri
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Joi Dec 16, 2004 7:18 am

Decret....hai sa fie 19...sa facem o intalnire de iarna ca aia de anu trecut. O sa fie si monk romantic acum...daca tot l-a parasit gagica'sa ~p
De :love:2Fly nu mai zic....ca el e romantic 24 din 24 365 de zile/an in cazul anilor ne-bisectzi.
O sa vorbesc eu cu barmanitza din BS sa ne puna Sinatra sa ascultam :p
Lu' Koala ii dam sa manance un snop de bambus..si n-o sa ne deranjeze. ~)
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde monk » Joi Dec 16, 2004 10:16 am

Oribilul Mosh scrie:O sa fie si monk romantic acum...daca tot l-a parasit gagica'sa ~p

Lasa-ma frate ca nu mai scap de ea ca e suparata ca i-am dat papucii acu vrea sa ne impacam :M

Oricum saptamana asta nu cred ca pot pt ca e ziua celui mai bun prieten al meu.
Tre sa ma apuc de karate sa nu ma bata Dumnezeu

The Wake Up Show™
monk

Mesajde Love2Fly » Joi Dec 16, 2004 11:20 am

Oribilul Mosh scrie:De :love:2Fly nu mai zic....ca el e romantic 24 din 24 365 de zile/an in cazul anilor ne-bisectzi.
O sa vorbesc eu cu barmanitza din BS sa ne puna Sinatra sa ascultam :p
~)

Bah, eu sunt romantic da' sa nu fie vreo Titina langa mine :D
In schimb as vrea sa-l revad pe Decret ca nu am mai schimbat o vorba cu el de ani de zile... :p
Love2Fly
Junior Member

Mesajde monk » Joi Dec 16, 2004 11:39 am

cand e titina langa el ii piere romantismu si incepe sa gandeasca cu organu ... *p

The Wake Up Show™
monk

Mesajde Dia » Vin Dec 17, 2004 10:43 pm

So...intalnirea de maine e anulata...unii sunt raciti (Oribilul Gabriel) ...altii nu vin daca nu se prezinta cei raciti (Hades)...altcineva nu s-a mai anuntat...
No more meetings for this year...sa se deschida intalniri forumiste sezonu 4 :p
Have a nice weekend everybody ! ;)
i'm missing every part
Dia

Mesajde cutuma© » Vin Dec 17, 2004 10:46 pm

iar incepe dia cu fatalisme d'astea gen ne vedem la anul and stuff...mai avem 2 saptamani pana in 2005....mai e tot timpul.

Deci care va sa zica nema intalnire maine? Eh, asta e.....
Prohíbanos que odiamos cuervos

Decret despre Steaua - Sevilla : http://decret.blogspot.com
cutuma©

Mesajde Dia » Vin Dec 17, 2004 10:51 pm

Nu e ma fatalism...vrei sa vezi k asa e ? :) Trust me...as always ! ;) Eu stiu k plec din Bucuresti...deci pt mine asta ar fi fost ultima! nu stiu ce faci tu si ce program ai de sarbatori ;)
i'm missing every part
Dia

Mesajde Mtz » Vin Dec 17, 2004 10:55 pm

Si pt mine tot ultima, ca eu numai in Bucuresti nu stau :cry: Railor care sunteti.... :cry: ca mi-era dor de unii dintre voi ~(
*"Oamenii cer libertatea de exprimare ca o compensatie pentru libertatea gandirii pe care o folosesc rar"-Soren Kierkegaard
*"In order to understand something, you mustn't try to understand everything."-Weinberg - Lump Law

oPsedatii stiu de ce
Mtz

Mesajde Oribilul Mosh » Vin Dec 17, 2004 11:40 pm

Koala...nimic nu stii. Sezonul de intalniri incepe in mai ! Asa ca la sfarsitul lui aprilie se va inchide acest subiect. Sau te crezi in campionatul Rusiei la fotbal...care se joaca primavara-toamna ?

Plus ca maine se face intalnire. k@tzy abia asteapta sa te vada ~p
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde monk » Sâm Dec 18, 2004 12:04 am

io .... vin ......

The Wake Up Show™
monk

Mesajde Titina » Sâm Dec 18, 2004 12:27 am

mey...am o mica rugaminte....sa se faca la Pizza Hut sau in cafeneaua actorilor...plz...ca eu nu mai pot in BS...altfel nush daca pot veni... :( k?
Titina
Junior Member

Mesajde monk » Sâm Dec 18, 2004 1:00 am

sincer acu .. tu crezi ca 10 persoane or sa se mute acolo doar pt tine ? ... io zic sa mai faci un calcul..

The Wake Up Show™
monk

Mesajde Titina » Sâm Dec 18, 2004 9:28 am

10 persoane??ha ha ...shi care or fi alea?u,decret,love,dia(care nush daca mai vine),mtz....cam atat :) eh...eu nu mai vin.Plec la pizza shi vad daca vine careva cu mine .
Titina
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Sâm Dec 18, 2004 9:30 am

A zis Hades ca vrea sa vina el cu tine la Pizza Hut...dar numai daca mergetzi doar voi 2...ca vrea sa iti spuna ceva intre 4 ochi. Suna-l si vezi ce vrea...
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Titina » Sâm Dec 18, 2004 9:32 am

moshule....da bogata imaginatzie mai ai ;)
Titina
Junior Member

Mesajde monk » Sâm Dec 18, 2004 11:40 am

duamne .. mare iti e gradina ...

mah asta .. hai satz esplic ceva ... NU NE PASA ! ... tre sa iti fac o schema ? hades cred ca nici daca i-ai face cinste nu ar veni ... ;B

in alta ordine de idei .. nu toti care scriu pe forum vin ... si spre informatia ta s-ar putea sa fie mai mult de 10 persoane.

ps: tot te am pe ignore da nu m-am putut abtine sa nu ma uit cetz bubuie damijana (c. aiu)

The Wake Up Show™
monk

Mesajde Titina » Sâm Dec 18, 2004 6:48 pm

monk,da vad ca te agitzi rau de tot...n-ai linishte din cauza mea,nu? :P vorbeshti in numele 22ror("nu NE pasa"),dar ceilalti nu se agita mah asha de tare ca tine sa comenteze posturi :p
Titina
Junior Member

Mesajde monk » Sâm Dec 18, 2004 9:12 pm

probabil din cauza ca celorlati chiar nu le pasa daca esti acolo sau nu ... vrei sa facem un sondaj cati citesc posturile tale ?

The Wake Up Show™
monk

Mesajde Cristy » Sâm Dec 18, 2004 9:13 pm

nici mie nu imi pasa :D
Moved away.
Cristy

Mesajde Wild Rose » Sâm Dec 18, 2004 9:21 pm

Titino, unii pur si simplu te ignora si se gandesc ca poate intr-o zi o sa te maturizezi. Atata tot.
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
Wild Rose
Junior Member

Mesajde monk » Sâm Dec 18, 2004 9:39 pm

In alta ordine de idei ... azi am fost la intalnire ... unde desi am ajuns destul de tarziu ... am apucat sa schimb cateva zeci de idei cu dia, katzy, mtz careia i se vedeau ft bine (*)(*)-le.
Cu love2fly nu prea am vb asa mult azi.... in schimb am fost onorati de prezentza lu domn baicsiniu cu "c" d'ala cu cerculetz ... insotit de ssonja cu care recunosc ca nu am schimbat nici o vorba.

Pe de alta parte, oana a tinut neaparat sa-mi zica ca saman cu o oaie.

dia, aceiasi pufoasa cu cracii numai gata sa se desparta, trebuie doar sa gaseasca ursul potrivit.

si acum eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeellll muuuuuuuuuuuuuuundooooooooooooooooo ... acelasi om de mare caracter ... am fost dupa intalnire cu el sa mancam ala KFC unde eu am luat un meiu variety si el un meniu crispy strips ... am observat azi ca are un palton de om de afaceri ... ce sa mai .. un mare caracter .... ma bucur ca l-am cunoscut pt ca este unul din putinii oameni cu caracter pe care ii cunosc.

tin sa va aduc aminte .... si de shaki ... care a venit iar cu prietenul ei ... deh .. cum sa scape omu asemenea frumusete de supt ochi vreo secunda ... lasa ca vine ea o data la intalnire fara el si o as o vrajesc eu cumva.
monk

Mesajde Titina » Sâm Dec 18, 2004 10:32 pm

mie-mi pare rau k n-am aparut,deoarece vroiam sa vb shi eu ami mult cu el mundo :D ca de tine monk,nu-mi pasa :P(deh....e shi reciproca)
Titina
Junior Member

Mesajde kahlan » Sâm Dec 18, 2004 10:41 pm

ermm, reformuleaza intr'o alta varianta.
shi ce mai face cutreumuru? a venit pe la noi shi ne'a intrebat de tine asha ca i'am dat adresa ta.

Eu, ce sa zic, am ajuns prima, am ashteptat'o pe mtz care nu shtia unde este backstageu', intre timp s'a luat unu de mine. Soseshte mtz, in drum spre bs ne intalnim cu shaki shi shtef.Intram, comandam cate ceva. Mai tarziu soseshte shi love, de la serviciu, dia cu o prietena, monk, el mundo shi oana. Trece shi crash pe acolo.Am vorbit, cu unii mai mult, cu altzii mai putzin, shi m'am dus acasa cu shaki shi shtef. Cam atat.
kahlan
Junior Member

Mesajde Titina » Sâm Dec 18, 2004 11:00 pm

vai,katzy....i-ai dat adresa :p trimiti moartea spre mine....iti multzumesc,ca de mult n-am mai vb cu ea,chiar imi era dor ;)
Titina
Junior Member

Mesajde Love2Fly » Sâm Dec 18, 2004 11:05 pm

k@tzy a terminat cu "marile sperantze" :p
Shaki a terminat cu Magica
Mtz...o prezentza agreabila ca de obicei :)
Stef mi-a explicat cum e cu Service Packu' 2 si mi-a dat sperantze in incercarea disperata de a-mi repara mortzii lui de YM
El_Mundo are o haina asemanatoare cu a mea :D
Superba Oana s-a facut...blonda :p
Dia infloreshte de la saptamana la saptamana:)
Prietena/colega/amica lu' Dia = :love: :ham:
monk (pishatu') avea un tricou cu "sex is not the answer, sex is the question, YES is the answer :D
si la sfarsit dar nu cel de pe urma:
CRASHOVER
Mi-a dat o bere :p
10x :))
Love2Fly
Junior Member

Mesajde monk » Sâm Dec 18, 2004 11:24 pm

Pishatule !

The Wake Up Show™
monk

Mesajde Mtz » Sâm Dec 18, 2004 11:32 pm

:cry: eu m-am facut de kko, mi-am aratat sutienul in stanga si in dreapta :nope: Mi-a parut bine s-o vad pe Shaki si Stef, mi-era dor de ea, mi-a parut bine sa-l mai aud pe Love2fly, care se pare ca a uitat ca am fost prezenta, mi-a parut bine ca m-a asteptat Katzy, e o dulce like allways ;r , mi-a parut bine sa vb mai multe cu monk, ca data trecuta n-am apucat, si s-o vad pe Dia si pe amica ei, dulci amandoua, mi-a parut bine s-o cunosc pe Superba Oana cea blonda, care e foarte vorbareatza, pe El Mundo, dragutz si el si pe Crashover, care a stat doar 10 minute si era foarte racit (Insanatosire grabnica! :kiss: ), si sa-i revad pe Domnul Baixinho © si pe dragutza lui pretena Ssonja.
*"Oamenii cer libertatea de exprimare ca o compensatie pentru libertatea gandirii pe care o folosesc rar"-Soren Kierkegaard
*"In order to understand something, you mustn't try to understand everything."-Weinberg - Lump Law

oPsedatii stiu de ce
Mtz

Mesajde Love2Fly » Sâm Dec 18, 2004 11:34 pm

Unde te-am omis Mtz? :D nu vezi ca apari acolo mentionata? si cum sa te faci de kko ca ti-ai aratat sutienul in stanga si in dreapta? asha se spune acum sau ce? :)
Love2Fly
Junior Member

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma