deci ne vedem sambata acolo ! :p vali ? see ya !! 
Moderator: anjin-san
Oribilul Mosh scrie:O sa fie si monk romantic acum...daca tot l-a parasit gagica'sa
Oribilul Mosh scrie:De :love:2Fly nu mai zic....ca el e romantic 24 din 24 365 de zile/an in cazul anilor ne-bisectzi.
O sa vorbesc eu cu barmanitza din BS sa ne puna Sinatra sa ascultam :p
~)

Trust me...as always !
Eu stiu k plec din Bucuresti...deci pt mine asta ar fi fost ultima! nu stiu ce faci tu si ce program ai de sarbatori 

)
Mi-a parut bine s-o vad pe Shaki si Stef, mi-era dor de ea, mi-a parut bine sa-l mai aud pe Love2fly, care se pare ca a uitat ca am fost prezenta, mi-a parut bine ca m-a asteptat Katzy, e o dulce like allways ;r , mi-a parut bine sa vb mai multe cu monk, ca data trecuta n-am apucat, si s-o vad pe Dia si pe amica ei, dulci amandoua, mi-a parut bine s-o cunosc pe Superba Oana cea blonda, care e foarte vorbareatza, pe El Mundo, dragutz si el si pe Crashover, care a stat doar 10 minute si era foarte racit (Insanatosire grabnica! :kiss: ), si sa-i revad pe Domnul Baixinho © si pe dragutza lui pretena Ssonja.Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator