ai vb tu de mine pe privat?

Moderator: anjin-san
deci eu inteleg sa evoluam in loucrurile folosituare. dar in ce sens e folositor societatii obiceiul/stilul de viata/gheismul?
adica na...sa fie. sunt, nu ii putem omora...nici nu vrem asta. dar mai mult de atat, care e rostul?
Shaki scrie: *iata, asta cred eu ca se numeste tact :p
kant emir scrie:la fel ca mnai sus: cred sinceri ca scrii despre altcevada' putem s-o intrebam, ca nu e omul care sa-si ascunda sau nege sau renege principiile
kant emir scrie:o fi; asta n-am de unde sa stiu, si poate ca nici ea nu s-a gandit la aspectul asta; daca e important de stiut, cred ca n-o sa ne refuze informatia asta
kant emir scrie:nu e treaba ta; da' ai argati?
nu l-am sters; o sa verific, dar stiu ca nu e sters deloc, ce prostii spui acolo?
Kanti:impresia mea este ca ai afirmat sau sugerat pe undeva, nu mai stiu pe unde; chiar daca n-ai afirmat sau sugerat ce e xact prosta, nu prea inteleg de ce nu incapi de ea, de ce te-ar privi pe tine statutul ei pe forum?
Scato: eliana aia e cea mai proasta fiinta on line
"si jignirile in limbaj academic se modereaza"
Caprioara: mie imi place eliana ca ma face sa ma rad
Scato: da nu ti se strange inima totusi sub afluenta aia de prostie bonoma ecleziastica?
Caprioara: pai nu mai e nimic de facut in ce o priveste, plus ca ma face sa ma simt inteligenta cand o citesc
Shaki scrie:ma priveste
eliana scrie:nu. se numeste ca te protejezi pe tine, deci se cheama ...precautie? tact e cand il aperi pe altu.
Shaki scrie:da' ai citit partea aia in care scriam ca am sters jurnalele altora, da?
Shiva scrie:o vrut sa spuie ca tu ai boala pe mine. da nu degeaba ai matalutza deviantart, n-asa. ia calca-ma pe coada.
asta depinde de cum te rostogolesti pe-aici cu numele meu in gura.irelevant, si nu vad de ce trebuie sa te preocupe pe tine siteurile pe care am eu cont.
daca nu esti capabil sa iei pozitie macar scuteshtema
5. Nu se accepta subiecte al caror scop este defaimarea sau discreditarea altui user sau a vreunui grup (de pe acest forum sau din alta parte) si nici mesaje / threaduri care initiaza sau intretin animozitati si tensiuni intre membri. Pe acest forum se vor discuta idei, fapte si atitudini, iar de comentat se vor comenta (sau combate) doar ideile propagate, nu si oamenii. Orice reclamatie impotriva altui membru se face pe sectiunea de reclamatii, sau, in imposibilitatea de a posta, se va trimite mail la adresa fanclub.ro@gmail.com, cu toate detaliile necesare; echipa de administrare va analiza orice situatie de conflict si o va solutiona in mod transparent si echidistant.
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator