tredu' cu gandu' instant si alte trebi diverse si neserioase

discutii pe care nu stii unde sa le incepi, haz de orice caz; ca intre prieteni

Moderator: anjin-san

Mesajde Invincible » Vin Iul 03, 2009 8:18 am

Gigelo, lasa-te si lasa-ne!

ai vb tu de mine pe privat? A-)

:baby:
Imagine Imagine Imagine
Invincible

Mesajde Ayala » Vin Iul 03, 2009 9:54 am

kant emir, mulkt ai scris, cum faci?

sa lamuresc, nimeni pt mine nu reprezinta un grup cu anumite preocupari, oamenii pt mine reprezinta ceva din punct de vedere al caracterlui, deci cel mai important lucru este ca nu tratez niciodata pe cineva prin prisma faptului ca apartine unui grup, asa cum face subiectul:

deci eu inteleg sa evoluam in loucrurile folosituare. dar in ce sens e folositor societatii obiceiul/stilul de viata/gheismul?

adica na...sa fie. sunt, nu ii putem omora...nici nu vrem asta. dar mai mult de atat, care e rostul?

a se nota ca eu faceam referire la evolutie in sensul tolerantei si al celor explicate mai sus, adica apartenenta la un grup de homosexuali nu da info despre caracterul omului, deci nu vad cum ti-ar putea trece prin cap nu ii putem omora... criminala mica, pe cine vrei tu sa omori ca sa scapi de prezenta lor? te murdareste existenta lor in apropierea ta? spune-ne tot. da, stim, din pct tau de vedere existenta lor nu are rost. dar a ta, in momentul de fata, are?

aia cu papucii de moderatori era o critica adresata celor care au pus-o acolo, cum nu e critica?

eu nu am pb, nu legate de forum oricum, si intotdeauna mi s-a parut ca tu nu poti trece peste trecut

iar cu moderarea, mersi de creditare, oi vedea
Ayala

Mesajde Shaki » Vin Iul 03, 2009 9:59 am

Shiva scrie:ai vb tu de mine pe privat? A-)

ma priveste
aliatzi, right? :D

A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...
Shaki

Mesajde Daimon » Vin Iul 03, 2009 10:35 am

ayala, e interesant cum unii uita prin ce au trecut si ce nedreptati li s-au facut.

ca sa dau un exemplu din zona ta, stii cum se zice, profesorii cei mai ai naibii sunt fix aia care ca si elevi/studenti copiau cel mai mult. sper ca macar pentru tine nu am fost prea subtil.
Daimon

Mesajde piskeshu » Vin Iul 03, 2009 10:35 am

nicicum decat cacaouca, e trist daca tu de 11 ani umbli prin instanta. sa-mi bag pl, ma trec fiorii!
Prezumtia de prostie se aplica tuturor !!!
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
piskeshu
banned

Mesajde little coffee » Vin Iul 03, 2009 10:54 am

ti-era dor de mine??

lasa fiorii, ai spus ca-mi spui nicicum.
little coffee

Mesajde eliana » Vin Iul 03, 2009 11:20 am

Shaki scrie: *iata, asta cred eu ca se numeste tact :p

nu. se numeste ca te protejezi pe tine, deci se cheama ...precautie? tact e cand il aperi pe altu.

kant emir scrie:la fel ca mnai sus: cred sinceri ca scrii despre altcevada' putem s-o intrebam, ca nu e omul care sa-si ascunda sau nege sau renege principiile

da, scrie despre altceva. despre o discutie la caterinca, in care se facea fix asta: caterinca.

ayala, iti raspund la nominalizarea emirului, pentru ca stiu ca nu are rost. nu am condamnat oamenii niciodata, stilul de viata il condamn, nu calitatea unui om de a fi om.

faptul ca un om e homosexual nu il face mai putin om. nu imi pasa ce crezi tu despre mine, dar e minunat cum tu, din 2 randuri scrise in "ziua gheilor" pe un thread de genul ala ti-ai facut o impresie definitiva si irevocabila despre cineva. un om, cum spui tu. eu ti-as sugera sa mai cresti in intelepciune.

kant emir scrie:o fi; asta n-am de unde sa stiu, si poate ca nici ea nu s-a gandit la aspectul asta; daca e important de stiut, cred ca n-o sa ne refuze informatia asta

poate ar fi cazul sa nu te mai uiti asa de atent la mine daca te deranjez.
iti garantez eu ca mare lucru nu cred despre mine, dar totusi nu vad cu ce te priveste asta pe tine.

kant emir scrie:nu e treaba ta; da' ai argati?
nu l-am sters; o sa verific, dar stiu ca nu e sters deloc, ce prostii spui acolo?

nu e sters, are doar alt nume.

edit: pijke, pijke, ai tu ce ai cu fanclubul. nu te potolesti deloc. da' deloc. ok.
eliana
Administrator

Custom user title: αλαξανδρα

Mesajde Invincible » Vin Iul 03, 2009 11:21 am

Kanti:impresia mea este ca ai afirmat sau sugerat pe undeva, nu mai stiu pe unde; chiar daca n-ai afirmat sau sugerat ce e xact prosta, nu prea inteleg de ce nu incapi de ea, de ce te-ar privi pe tine statutul ei pe forum?

Asta, kanti? :D

Scato: eliana aia e cea mai proasta fiinta on line
"si jignirile in limbaj academic se modereaza"
Caprioara: mie imi place eliana ca ma face sa ma rad
Scato: da nu ti se strange inima totusi sub afluenta aia de prostie bonoma ecleziastica?
Caprioara: pai nu mai e nimic de facut in ce o priveste, plus ca ma face sa ma simt inteligenta cand o citesc

Cat despre tine, draga caprioara, vezi ca-ti creste barba!

Shaki scrie:ma priveste

:baby:
Imagine Imagine Imagine
Invincible

Mesajde Ayala » Vin Iul 03, 2009 11:23 am

daimon, nu pre ainteleg unde bati si cine a fost nedreptatit. oricum eu nu las lucruri nerezolvate, deci daca a fost vorba de nedreptati eu am avut grija sa echilibrez balantele in ce ma priveste, astfel ca nu ma incearca nici un resentiment.

din nou, aia cu profesorii, nu m-am gandit, s-ar putea sa ai dreptate, mai ales acum, daca imi analizez mediul. si extrapoland, am obosit sa fiu vigilentul de serviciu si sa tot caut caractere neviciate, imi vine sa spun ca ma multumesc sa nu stiu, nu ma mai dezamagiti, da?

eliana, shiva etc- ramane cum am stabilit
Ayala

Mesajde Shaki » Vin Iul 03, 2009 11:28 am

eliana scrie:nu. se numeste ca te protejezi pe tine, deci se cheama ...precautie? tact e cand il aperi pe altu.

da' ai citit partea aia in care scriam ca am sters jurnalele altora, da?

concret, ca satz dau un exemplu - e vb de teo, ca o cunosti. te rog sa o intrebi cand mai ai ocazia de ce mi-a cerut sa ii sterg jurnalul si daca motivul ti se pare relevant. si sa-i transmiti si lui emiru. poate asta ar fi un inceput in a nu mai crede ca detineti monopolul tactului si al tratarii oamenilor cu ingaduinta. sau ca faceti asta, uneori, cand nu e cazul.

Shaki

Mesajde anjin-san » Vin Iul 03, 2009 11:45 am

neatza , e unu fara un sfert deci e cazul sa plec si yo la munca :D
anjin-san

Mesajde Invincible » Vin Iul 03, 2009 11:48 am

adica sa incasezi somajul?

ce-mi place avatarul meu. nici nu mai trebuie sa pun emoticoane cand spun rautatzele.
Imagine Imagine Imagine
Invincible

Mesajde anjin-san » Vin Iul 03, 2009 11:53 am

nu mah, ci la munca, da yo am un program asa mai lejer si flexibil sau cum spune maica, pentru handicapati :D
anjin-san

Mesajde eliana » Vin Iul 03, 2009 12:01 pm

Shaki scrie:da' ai citit partea aia in care scriam ca am sters jurnalele altora, da?

am citit. eu vorbeam de tact, nu de motive.

faptul ca nu detaliezi nu e tact, ci precautie. nu te mai supara atata, tu.
eliana
Administrator

Mesajde Shaki » Vin Iul 03, 2009 12:36 pm

da optiunea report posts merge, da? :D

Shaki

Mesajde eliana » Vin Iul 03, 2009 12:39 pm

da, merge. :p
eliana
Administrator

Mesajde kant emir » Vin Iul 03, 2009 12:48 pm

merge?

eu n-am bagat de seama

shaki, vad ca tot ai vreme: ocupa-te tu de invincibil

hai sa ne prefacem ca uitam tot ce a fost pana saptamana trecuta, sau pana ieri, sau pana acuma - strgem tot cu buretele, da?

si tot ce e de pedpsit, de azi inainte, semnalezi, fara mila; nu cu report post, ca la mine n-a ajuns nimic; daca gafeaza invincibilul (ca inteleg ca piskeshu si zoroxu nu te deranjeaza), mergi la reclamatii si tragi un link, bun?
"... deasupra-i cer de stele" si legea morala din mine
kant emir

Mesajde piskeshu » Vin Iul 03, 2009 12:56 pm

nu, am zis ca-ti spun nicicum decat cacaouca. te rog sa citesti ce ai solicitat.
piskeshu
banned

Mesajde Shaki » Vin Iul 03, 2009 1:30 pm

emy, pai pe piskeshu shi pe zorox deja ii aveti voi in vizor, ce sens are sa bat moneda pe ceva stiut? imi place sa va aduc lucruri noi in centrul atentiei :D

Shaki

Mesajde piskeshu » Vin Iul 03, 2009 2:01 pm

nicicum decat cacaouca, cate procese ai castigat azi acolo la spital?
piskeshu
banned

Mesajde Invincible » Vin Iul 03, 2009 2:01 pm

n-ai priceput ce vrea sa spuie omu.

o vrut sa spuie ca tu ai boala pe mine. da nu degeaba ai matalutza deviantart, n-asa. ia calca-ma pe coada.
Imagine Imagine Imagine
Invincible

Mesajde pacha » Vin Iul 03, 2009 2:08 pm

da,mai trebuie muncit mai trebuie oxigen. da-ti bataie!
Si asta trece !
pacha

Mesajde Invincible » Vin Iul 03, 2009 2:15 pm

eu m-am pensionat :D

mata ce mai faci, nea Paca? te mai doare romatismu'?
Imagine Imagine Imagine
Invincible

Mesajde Shaki » Vin Iul 03, 2009 2:22 pm

Shiva scrie:o vrut sa spuie ca tu ai boala pe mine. da nu degeaba ai matalutza deviantart, n-asa. ia calca-ma pe coada.

irelevant, si nu vad de ce trebuie sa te preocupe pe tine siteurile pe care am eu cont. eu nu stiu unde ai tu cont si nici nu ma intereseaza.

Shaki

Mesajde Invincible » Vin Iul 03, 2009 2:24 pm

irelevant, si nu vad de ce trebuie sa te preocupe pe tine siteurile pe care am eu cont.
asta depinde de cum te rostogolesti pe-aici cu numele meu in gura.
Imagine Imagine Imagine
Invincible

Mesajde Shaki » Vin Iul 03, 2009 2:30 pm

tu ai inceput sa vb de mine, recitestetzi posturile sau ia leticina.

si cred ca tu ai boala pe mine (si nu numai), de vreme ce esti atat de interesat de ceea ce fac eu pe net, pe alte site-uri. vezi ca se numeste obsesie si cauzeaza.

Shaki

Mesajde kant emir » Vin Iul 03, 2009 4:37 pm

daca se ajunge la momentul "tu ai inceput", deja e grav
kant emir

Mesajde Shaki » Vin Iul 03, 2009 4:50 pm

emy, te rog eu, daca nu esti capabil sa iei pozitie macar scuteshtema, ma pot apara bine si singura.

Shaki

Mesajde piskeshu » Vin Iul 03, 2009 5:17 pm

am boala pa prosti.
piskeshu
banned

Mesajde kant emir » Vin Iul 03, 2009 5:38 pm

daca nu esti capabil sa iei pozitie macar scuteshtema

1 da, 2 nu
de ce n-ai fi tu fata aia minunata, care nu provoaca si nu intretine scandal, care tace din gura si indura o vreme, dupa care ridica frumos doua degetele si cere ce-i trebuie?

de cate ori ti-am spus eu ca inca nu e momentul sa ne spargem in justitii? uite, ce pot eu sa fac pentru tine, in momentul asta, este sa il rog pe junele shiva sa te ignore, cu promisiunea ca si tu o sa-l ignori pe el; nu va mai pomeniti unul pe altul (nici direct, nici cu apropouri si sugestii) si o sa fie pace

din momentul acesta, si fara sa mai amintiti niciunul trecutul, ca fiecare dintre voi a spus dragalasenii destule despre celalalt

daca vi se pare ca e o prostie ce cer eu, recititi regulamentul:
5. Nu se accepta subiecte al caror scop este defaimarea sau discreditarea altui user sau a vreunui grup (de pe acest forum sau din alta parte) si nici mesaje / threaduri care initiaza sau intretin animozitati si tensiuni intre membri. Pe acest forum se vor discuta idei, fapte si atitudini, iar de comentat se vor comenta (sau combate) doar ideile propagate, nu si oamenii. Orice reclamatie impotriva altui membru se face pe sectiunea de reclamatii, sau, in imposibilitatea de a posta, se va trimite mail la adresa fanclub.ro@gmail.com, cu toate detaliile necesare; echipa de administrare va analiza orice situatie de conflict si o va solutiona in mod transparent si echidistant.

da? din momentul acesta, tu cu shiva beneficiati de o atentie suplimentara; daca nu va convine ce v-am propus (sa nu va mai pomeniti in niciun fel, nici macar sub scuza replicii), veniti cu o alta solutie

[color="White"]ps. shaki, tu te plangi, intr-una, ca ti-au fost inselate asteptarile, ca te dezamageste toata lumea, rand pe rand - se poate! ori ca astepti tu prea multe de la [I]noi[/I], ori ca te pacalim noi si te facem sa speri mai mult decat stim ca vei capata; se poate orice, se poate, inclusiv, ca unii oameni sa aiba ceva asteptari de la tine, se poate ca unii sa incerce sa-si lase deoparte treburile si sa-ti tot explice, vreme de cate un ceas sau doua sau trei, diversele aspecte ale fiecarei probleme care te nemultumeste pe tine, in speranta ca poate o sa reusesti sa delimitezi interesul personal (al tau sau al altcuiva) de interesul grupului (in cazul de fata al forumului pentru care ne straduim; interesul meu, personal, coincide, intamplator, cu al fanclubului - sa nu moara; al tau care e? sa-l banez eu pe shiva? sa-l banez mai intai pe shiva si abia dupa aia pe piskeshu? eu nu vreau sa fie nimeni banat, desi nici rahaturile de care is capabili mai sus pomenitii nu fac bine nimanui)[/color]

pe care prosti, piskeshu? cum ii definesti si identifici?
kant emir

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma