Intalniri forumiste (sezonul 2)

discutii pe care nu stii unde sa le incepi, haz de orice caz; ca intre prieteni

Moderator: anjin-san

Mesajde vali » Lun Sep 01, 2003 9:01 am

intrebare de baraj: cine sunt wildrose si briatore?

Initial trimis de AnDrEi
Prin Octombrie anu curent o sa imi fac si eu aparitia , ma primiti? :D

noi suntem toleranti, da nici chiar asha. te primim, dar cu conditia sa nu stai la masa cu noi
some people deserve to die
vali

Mesajde Briatore » Lun Sep 01, 2003 10:06 am

[quote]Initial trimis de vali
[B]intrebare de baraj: cine sunt wildrose si briatore?

Eu sunt flavio briatore cunoscuta si sub numele de flavia, alias flaviutza, care maine are examen de admitere la facultatea de jurnalism, sectia de comunicare si relatii publice din bucuresati. Daca nu reusesc raman in Cluj - ca eu acolo, in manastur, am invatat sa fumez si mai am si ceva probleme cu tirurile - si la anu incerc din nou in Buc.
Sunt frumoasa, desteapta, modesta, un geniu si curioasa :D
Eu sunt ... Briatore
Briatore
Junior Member

Mesajde K-gula » Lun Sep 01, 2003 10:31 am

sincer domnule baixinho, chiar imi cer miliarde de scuze pt. faptul ca tocmai pe dumneavoastra v-am sarit. stati foarte linistit. nu am avut cum sa ma supar pt. simplu fapt ca ati plecat cu flavia la mica mica plimbarica. stiam foarte bine ca nu va rezista foarte mult fara mine si copilul nostru (thasha). asa ca v-am lasat sa va face-ti putine iluzi, in ceea ce o priveste pe flavia :p :lol:

promit sa va iau cat se poate de curand la un mic concert si sa va prezint ca fiind cel mai bun prieten al meu. succes garantat :p

P.S.: pe cand urmatoarea intalnire? si daca se poate pana la urmatoarea revedere, fiecare sa isi faca un consult stomatologic (cred ca am spus bine)

K-gula.
Dreapta In Univers Centru In Intuneric
K-gula

Mesajde eyewitness » Lun Sep 01, 2003 10:37 am

Initial trimis de Dr. Oguri
la cat "tutun" fumasem inainte nu mai tin foarte bine minte.

vezi bre ce poate face tutunu din om ? creaza amnezii de toamna timpurie sau vara tarzie cum vrei s-o iei matale ca uiti si de ore si de baicsuri :D
eyewitness

Mesajde K-gula » Lun Sep 01, 2003 10:54 am

nu am vazut ce poate face "tutunul" din om, doar ca "tutunul" te poate face om ;)

apropos. tu unde ai fost sambata seara, ca acum te urechiez :p

K-gula.
K-gula

Mesajde eyewitness » Lun Sep 01, 2003 11:04 am

doar ca "tutunul" te poate face om ;)

apropos. tu unde ai fost sambata seara, ca acum te urechiez :p

K-gula.

...cu riscu de a te pisha tzinandu-te de pom :D

...pe bosfor in jos, pe un mal frumos
aiu bey trece, cu cadane zece...:D
eyewitness

2972

Mesajde baixinho© » Lun Sep 01, 2003 11:35 am

ati plecat cu flavia la mica mica plimbarica.

nu mai selecta, ma, ca cine stie ce mai selectezi ©

in afara faptului ca ai lipsuri de memorie, mai pierzi si notiunea timpului. "mica mica"a fost pentru tine, ca plimbarica la care te referi a durat mult mai mult (nu stau sa intru in detalii si sa iti spun ca nu a fost o simpla plimbarica, ci cu totul si cu totul altceva - dovada fiind ca Flaviutza a venit ciufulita rau de tot, iar eu am aparut la masa cu tricoul scos din pantaloni; bine ca am avut timp sa ma inchiei la slitzul de la blugi). te las sa crezi ce vrei.

sper sa nu fi jignit pe nimeni prin continutul acestui post ©
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde marian jan » Lun Sep 01, 2003 12:25 pm

ba,miercuri seara la ruine se poate?aliosha..poate te mai vede omu la fata o data....kgula,as vrea sa ma fac si eu om,ca nu m-am mai facut de mult.caca boy,cand te mai doare maseaua,ia dentocalmin,da' sa nu inghiti,ca e toxic,sau........
bravo baixule!
marian jan

alooo...

Mesajde Hades » Lun Sep 01, 2003 12:57 pm

mai mai bine martzi... daca vine lumea... ca miercuri ma car si eu in vacantza... deci martzi pe la 18:00 la ruine??? interesata lumea???

PacE
There is no save game in real life...
Hades

Mesajde marian jan » Lun Sep 01, 2003 1:03 pm

mai bine miercuri :D
bravo baixule!
marian jan

hai ma...

Mesajde Hades » Lun Sep 01, 2003 1:13 pm

nu potzi maine sub nici o forma plzz... ma rog... mai vreau opinii... cine vine maine???

PacE
Hades

Re: 2972

Mesajde K-gula » Lun Sep 01, 2003 1:27 pm

Initial trimis de baixinho ©

nu mai selecta, ma, ca cine stie ce mai selectezi ©

in afara faptului ca ai lipsuri de memorie, mai pierzi si notiunea timpului. "mica mica"a fost pentru tine,

in primulrand sevede ca nu sti ce se intampla atunci cand tutunezi :p timpul se dilata. nu stiam ca te scapi atat de repede :p pt. mine plimbarea voastra a durat doar 5', so....... in realitate, nu stiu ce sa spun :lol:

- dovada fiind ca Flaviutza a venit ciufulita rau de tot, iar eu am aparut la masa cu tricoul scos din pantaloni; bine ca am avut timp sa ma inchiei la slitzul de la blugi). te las sa crezi ce vrei.

pai normal ca asa sa intamplat dupa ce ai tras atata de ea. a iesit cu scandal. :p

K-gula.
K-gula

Mesajde Oribilul Mosh » Mar Sep 02, 2003 2:20 am

Adevaratele intalniri forumiste la ora asta se termina. Pentu ca suntem cei mai buni.

Gabriel , Alexandru , Oana , Gigi , Ioana....am rezistat pana acum in pofida vremii nefavorabile.

9 ore jumate ! campionii lumii suntem ! l-am batut pana si pe marian jan. suntem recordmani mondiali ! doar carl lewis e peste noi !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde vali » Mar Sep 02, 2003 7:24 am

Initial trimis de Briatore
Sunt frumoasa, desteapta, modesta, un geniu si curioasa :D
Eu sunt ... Briatore

si dai si la jurnalism? uita-te la mine, eu am facut jurnalism si nu imi foloseste la nimic. la drept inveti sa fumezi
vali

1st of September , Episode I

Mesajde Oribilul Mosh » Mar Sep 02, 2003 8:47 am

Revenit in activitatea competitionala ,dupa ce am absentat de la All Star Game , ieri mi-am facut aparitia pe teren...si am dat tot ce am avut mai bun in mine in aceasta vara ...pe parcursul a 570 minute. Sunt sigur ca publicul spectator a apreciat evolutia mea, marturie fiind ropotele de aplauze care se auzeau din cand in cand.

Ora 17:59...ies pe usa apartamentului meu situat in probabil cel mai frumos cartier al capitalei.
Ora 18:00 si 45 de secunde. Decret ma suna,probabil fiind nelinistit ca nu ajunsese nimeni la locul intalnirii.Ii dau cancel pentru ca deja aveam contact vizual cu el.Imbracat in eterna sa rochie.Eu in tricoul cu Rivaldo primit acum mai bine de 1 an de la Mirela.
Ora 18:01 . apropiindu-ma de Mihai..in zare se vede si Aliosha imbracat la geaca lui preferata.
De aici am pierdut notiunea timpului. Abia cand am plecat spre casa am realizat ca acele ceasornicului indica jumatate de ora peste 3 dimineatza.
Asadar pentru o buna bucata de vreme am fost doar noi 3...si am dicutat despre cat de valoroasa este Grecia in fotbal. Orasul Athena are 3 echipe in grupele ligii campionilor. eye-ule , este corect sa socotesc Pireus ca facand parte din Athena , nu ?

Urmatoarea sosita a fost Superba Oana , cunoscuta in unele cercuri drept foca doi. Iar cei din urma sositi au fost ...tandemul Dia The Monkey Koala Bear si Flavio Junkyard Junkie Briatore....insotite de Kgula.

Mint...nu au fost cei din urma. Ca a venit si Gigi Silver Bear Baixinho EUP.

Oanei i s-a facut foame. S-a dus la sheriff's venind insotita de 1 shawerma si 1 Texas Burger. I-am cerut o bucatica de hamburger..dar mi-a replicat cu raceala : "eu nu am supernova". Pana la urma nu a lasat-o inima si mi-a dat si mie ca o septime de hamburger. Iar Aliosha cam o patrime din shawerma lui. (ca am uitat sa va spun..Oana luase pt. Aliosha shawerma). Flaviutza Briatore vazand shawerma apetisanta din mana mea..a venit langa mine cu limba scoasa de 2 cotzi. Aproape ca m-a atins cu limba pe fatza.

Pana la urma a dat Aliosha o shawerma intreaga si am fost fericit.

Intalnirea a continuat in mod placut. Dia Slap The Monkey Koala Bear mi-a destainuit faptul ca s-a bronzat pe labutze si pe burtica.Mi-a si aratat burtica. Da,Aliosha a observat bine...chiar vroiam sa ii dau o limba pe piercingul din buric. Poate data viitoare. Nicholas , nu tzi se apre excitant sa lingi piercingul din buric al unei fete ?

Cei 3...Dia,Briato & Rasta...nu au stat prea mult. La plecare Dia si-a luat limba in gura cu Superba Oana...semn al deplinei armoni si intelegeri dintre cele doua exuberante fete. Eu nu am primit decat un dublu pupat pe obraz. Dia din stanga , Briato din dreapta. Pacat. Ma asteptam si eu la mai mult.

Of,of...sunt foarte uituc in dimineatza asta. A venit si Yoaniss, imbracata la rochie. Gigi a luat-o in primire inca de la inceput. Mai multe probabil va spune el.

Dupa o vreme ne-am mutat inauntru ca era racaore. Am avut nenorocul sa stau langa Decret...care ma tot mangaie pe picior. Nu s-a potolit pana nu l-am plesnit. A ramas mut de uimire..cand s-a trezit cu o japca peste fatza. Decret..sa stii ca pe mine m-a durut mai tare (sufletul,evident) , dar trebuia sa te potolesc cumva.
Lasand gluma la o parte..Decret s-a autodepasit..si a stat cu noi pana in jurul orelor 23....cand surazator ne-a parasit.

Noi am mai continuat pana la vreo 2:30 (cam asa)...dupa care ne-am mutat la Fanutza...pentru inca 1 Silva.

Cam asta a fost firul epic al povestirii, nuantat cu unele momente lirice si chiar dramatice.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

2992

Mesajde baixinho© » Mar Sep 02, 2003 1:29 pm

nu mai selecta, ma, ca nu mai ai ce sa selectezi ©

am fost si eu la intalnirea despre care a povestit foca. ma rog, m-a susprins ca nu a relatat si cum voia sa ceara chelnerilor de acolo un pai ca sa bea berea cu baiul. un nebun!

nu mai tin minte pe la ce ora am ajuns, in orice caz, toticei de la masa s-au ridicat si au inceput sa ma aplaude si sa-mi scandeze numele. ceilalti co-teraseni se uitai mirati la mine si nu intelegeau cine este personalitatea care tocmai intra pe terasa si cu careau onoarea sa fie in aceeasi incinta. sa va mai spun ca fetele de la masa la care urma sa stau au navalit pe mine din dorinta de a ma pupa? este evident, nu? Briatore a asteptat momentul prielnic si m-a luat in brate destul de tandru, mi-a spus "buna, dragul meu", dupa care mi-a bagat o limba pe gat. recunosc ca am fost oluat pe nepregatite, dar am raspuns pe masura gestului ei, deoarece nu imi place sa raman dator din acest punct de vedere.
dupa ce m-am pupat cu toate fetele, m-am asezat la masa si am comandat o bere. m-am apucat sa bag aer in sticla, eliminand lichidul acela facut, printre altele, din malt si mei, direct in burtica mea, ascultand ce povestesc comesenii mei. cu coada ochiului ma uitam si la celelalte mese. oameni buni, toti cei de acolo se uitau admirativ la mine, iar cateva chelnerite de acolo chiar au venit sa-mi ceara autograf. intr-o prima faza, patronul nu a vrut sa le lase, dar ele au inceput sa planga, iar seful nu a avut ce sa le mai faca. fiecare bucatica a semnaturii mele era primita de catre fetele carora urma sa le fie adresate autografele cu chuituri, strigate de bucurie, declaratii de genul "vreau sa fiu numai a ta", iar la final, o chelnerita mai indrazneata, m-a intrebat daca ii permit sa ma pupe pe obraz. dupa ce a primit raspunsul meu afirmativ, a trecut la fapte, iar dupa ce m-a pupat, a inceput efectiv sa planga cu sughituri. am reusit sa o linistesc si i-am promis ca o sa mai ma duc la mache. a plecat fericite, ce sa mai?!
dupa ce au plecat Briatore, Diana si ex-K-gula (actualmente Dr Oguri), petrecerea (ca asta a fost, nu intalnire) a mai continuat cateva minute afara, dupa care ne-am mutat inauntru. D(semnul euro)CR(semnul euro)T a stat langa foca, Superba - langa Aliosha, iar Ioannis, sfioasa, nu s-a asezat langa mine, ci in fata mea, in partea cealalta a mesei, sorbindu-ma din priviri. intr-un final nu a mai rezistat, si s-a asezat langa mine. userul cu semnul euro in nick a plecat la ora amintita de foca, dupa care am mai lins cateva beri,dupa care ne-am mutat la Fanutza. la fix 3:30 ne-am ridicat cei cinci useri care mai eram si am plecat catre casele noastre. ca un adevarat cavaler ca ma numesc, am condus-o pe Ioannis acasa. doi taximetristi s-au louat la bataie ca voiau amandoi sa ne duca cu masina (si-au dat si ei seama ce onoare este pentru ei sa fiu in masinile lor), dar un al treilea a profitat de ocazie, a luat o bata de base-ball, i-a batut mar pe cei doi rivali, dupa care ne-a rugat in genunchi sa ne suim la el in masina. evident, la capatul cursei, nu mi-a permis sa platesc. mi-a spus: "Stimate domn, este o onoare pentru mine sa va duc cu masina. nu am in fiecare zi placerea sa fie o personaliyate langa mine. as fi bucuros daca mi-ati da un autograf". ce puteam sa fac? am scris pe o bucata de hartie "cu prietenie", i-am dat un autograf, dupa care i-am inmanat hartia. dde bucurie, incepusere sa-i curga lacrimile, iar hartia ii tremura in maini. dupa cateva secunde am coborat din masina si m-am dus acasa.
cam asta a fost.

ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Re: 1st of September , Episode I

Mesajde vali » Mar Sep 02, 2003 1:34 pm

Initial trimis de Oribilul Mosh
Aproape ca m-a atins cu limba pe fatza.

si ti-ai udat nadragii

gigi, si i-ai mai dat limba inapoi?
vali

Mesajde Oribilul Mosh » Mar Sep 02, 2003 1:37 pm

doar pentru atata... nu. daca facea ce i-a facut lu' Gigi...poate. :mad:
Oribilul Mosh
Junior Member

2993

Mesajde baixinho© » Mar Sep 02, 2003 1:44 pm

Initial trimis de vali
gigi, si i-ai mai dat limba inapoi?

ma stii chel cu ciunga in par? tu cam ce crezi? normal ca am raspuns cu aceeasi moneda.

ANTI

baixinho©

Mesajde Nicholas_Alex » Mar Sep 02, 2003 1:48 pm

Offf...ce frumoase intilnirile voastre! Limbi si buricuri in gura, bere si vin mai ceva ca la ultima cina, localuri selecte, fete frumoase, orgii, mese, festivitati,etc...

Am avut o asa intilnire si eu odata, cu fostii colegi de liceu, da a ieshit cu bataie, din cauza unei chelnerite care se lua dupa noi la wc...dar asta-i alta chestie. Imi pare bine ca intilnirile voastre sint reushite (sint putin gelos ca nu gasesc timpul necesar sa ma inaugurez si eu pe acolo), si va lingeti unii pe ceilalti!

Moshule, treaba cu linsul piercingului din buric este un act care cere multa experienta! Nú te baga inca unde nu stii...mai intai fa exercitii pe inelushe..:D
Nicholas_Alex
Junior Member

2996

Mesajde baixinho© » Mar Sep 02, 2003 1:52 pm

inelushe d-alea cu care se incing butoaiele?

am uitat sa va spun cum a mancat foca shaorma, dar nu este timpul pierdut si, probabil, nici threadul potrivit.

ANTI

baixinho©

Re: 2993

Mesajde vali » Mar Sep 02, 2003 1:53 pm

Initial trimis de baixinho ©
normal ca am raspuns cu aceeasi moneda.

si, are plamanii intregi?

inelushe din alea de se gasesc in rat la scroafe

sper sa nu fi jignit pe nimeni de sex feminin, mic si piercizat prin continutul acestui post ©
vali

Mesajde marian jan » Mar Sep 02, 2003 1:59 pm

nu stiu ce sa zic.incep sa imi face griji pentru voi.in special pentru sanatatea voastra.nu e bine,baieti si fete,pe cuvant.ganditi-va ca inca sunteti tineri :) mail ales sa faceti toate astea fara mine,futu-va-n gura sa va fut! !:mad:
bravo baixule!
marian jan

2998

Mesajde baixinho© » Mar Sep 02, 2003 2:04 pm

lasa, ma, ca tu faci cu catelu lu alin.

ANTI

baixinho©

Mesajde K-gula » Mie Sep 03, 2003 9:00 am

da cat sa te tot asteptam marijane? ne tot ameninti ca vi, ca faci, ca dregi si cand colo o arzi la negru cu copiii tai din bloc, aia cu fata de buton de lift ...........

anyway. te voi anunta cand va fi cazul ;)

K-gula.
K-gula

alooo

Mesajde Hades » Mie Sep 03, 2003 1:44 pm

mai chematzi-ma si pe mine... ce facetzi??? intalniri clandestine??? bagatzi si la baiatu un PM... ca eu vin... :P

PacE
Hades

Mesajde Briatore » Joi Sep 04, 2003 1:59 am

Declar, oficial, ca in urma celor intamplate ... eu si Koala ... nu stiu cum sa va spun ... hmmmm ... sa trecem peste asta ... Bine ai revenit Laura (verisoala lui Koala) si nopate buna la toti ca pe mine ma doare rau de tot capul si ma duc sa dorm ... sper ca in noaptea asta o sa pot face acest lucru, doar daca Koala si Laura nu vin cu alte propuneri ...
V-am pupat
Ps: Koala, a mea ramai :P
Briatore
Junior Member

Mesajde Dia » Joi Sep 04, 2003 2:15 am

Da..frumoasa intalnire..!! Pa Aliosha!!Drum bun!! hope to see u soon!!! :) imi pare rau k am plecat asa devreme!!! oricum..nu mai am timp acum sa comentez..ma duc acasa cu Briato k suntem obosite! hai fie..o luam si pe laura!!! :)
like a soul without a mind
in a body without a heart
i'm missing every part
Dia

Mesajde Briatore » Joi Sep 04, 2003 2:18 am

Pe draqu obosite ... vezi ca eu ma duc cu Laura acasa, daca vrei sa vii si tu e ok :P ... Avem "intalnire" cu Gigel si tu ne tii spatele:) Daca e ceva, ridici fusta si am scapat :P ... glumeam, normal :))
Drace, termina Koala si hai acasa ca mor de somn !!!!!!!
Ah da, drum bun Aliosha si sa ne vedem cu bine intr-o buna zi
Pup si pe Tasha :)
Byyyyyyeeeeeeeee
Briatore
Junior Member

Mesajde monk » Vin Sep 05, 2003 1:15 am

preiau legatura ...

o decizie luata in scurt ...

maine , adica azi ( vineri , 05 sept. 2003 ) , ora 4 se va face o intalnire unde este binevenit oricine ... Intalnirea va fi la km 0 al Bucurestiului (In fata Teatrului National ) deoarece se va face la terasa din fata teatrului pentru a mai schimba ambientul :D.

Participanti pana acum :

monk
Hades

Inca o data oricine e bine venit !

pentru dumneavoastra ,
trimisul special in teren , monk

... Andreea ?
Tre sa ma apuc de karate sa nu ma bata Dumnezeu

The Wake Up Show™
monk

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma