de baixinho© » Mar Sep 02, 2003 1:29 pm
nu mai selecta, ma, ca nu mai ai ce sa selectezi ©
am fost si eu la intalnirea despre care a povestit foca. ma rog, m-a susprins ca nu a relatat si cum voia sa ceara chelnerilor de acolo un pai ca sa bea berea cu baiul. un nebun!
nu mai tin minte pe la ce ora am ajuns, in orice caz, toticei de la masa s-au ridicat si au inceput sa ma aplaude si sa-mi scandeze numele. ceilalti co-teraseni se uitai mirati la mine si nu intelegeau cine este personalitatea care tocmai intra pe terasa si cu careau onoarea sa fie in aceeasi incinta. sa va mai spun ca fetele de la masa la care urma sa stau au navalit pe mine din dorinta de a ma pupa? este evident, nu? Briatore a asteptat momentul prielnic si m-a luat in brate destul de tandru, mi-a spus "buna, dragul meu", dupa care mi-a bagat o limba pe gat. recunosc ca am fost oluat pe nepregatite, dar am raspuns pe masura gestului ei, deoarece nu imi place sa raman dator din acest punct de vedere.
dupa ce m-am pupat cu toate fetele, m-am asezat la masa si am comandat o bere. m-am apucat sa bag aer in sticla, eliminand lichidul acela facut, printre altele, din malt si mei, direct in burtica mea, ascultand ce povestesc comesenii mei. cu coada ochiului ma uitam si la celelalte mese. oameni buni, toti cei de acolo se uitau admirativ la mine, iar cateva chelnerite de acolo chiar au venit sa-mi ceara autograf. intr-o prima faza, patronul nu a vrut sa le lase, dar ele au inceput sa planga, iar seful nu a avut ce sa le mai faca. fiecare bucatica a semnaturii mele era primita de catre fetele carora urma sa le fie adresate autografele cu chuituri, strigate de bucurie, declaratii de genul "vreau sa fiu numai a ta", iar la final, o chelnerita mai indrazneata, m-a intrebat daca ii permit sa ma pupe pe obraz. dupa ce a primit raspunsul meu afirmativ, a trecut la fapte, iar dupa ce m-a pupat, a inceput efectiv sa planga cu sughituri. am reusit sa o linistesc si i-am promis ca o sa mai ma duc la mache. a plecat fericite, ce sa mai?!
dupa ce au plecat Briatore, Diana si ex-K-gula (actualmente Dr Oguri), petrecerea (ca asta a fost, nu intalnire) a mai continuat cateva minute afara, dupa care ne-am mutat inauntru. D(semnul euro)CR(semnul euro)T a stat langa foca, Superba - langa Aliosha, iar Ioannis, sfioasa, nu s-a asezat langa mine, ci in fata mea, in partea cealalta a mesei, sorbindu-ma din priviri. intr-un final nu a mai rezistat, si s-a asezat langa mine. userul cu semnul euro in nick a plecat la ora amintita de foca, dupa care am mai lins cateva beri,dupa care ne-am mutat la Fanutza. la fix 3:30 ne-am ridicat cei cinci useri care mai eram si am plecat catre casele noastre. ca un adevarat cavaler ca ma numesc, am condus-o pe Ioannis acasa. doi taximetristi s-au louat la bataie ca voiau amandoi sa ne duca cu masina (si-au dat si ei seama ce onoare este pentru ei sa fiu in masinile lor), dar un al treilea a profitat de ocazie, a luat o bata de base-ball, i-a batut mar pe cei doi rivali, dupa care ne-a rugat in genunchi sa ne suim la el in masina. evident, la capatul cursei, nu mi-a permis sa platesc. mi-a spus: "Stimate domn, este o onoare pentru mine sa va duc cu masina. nu am in fiecare zi placerea sa fie o personaliyate langa mine. as fi bucuros daca mi-ati da un autograf". ce puteam sa fac? am scris pe o bucata de hartie "cu prietenie", i-am dat un autograf, dupa care i-am inmanat hartia. dde bucurie, incepusere sa-i curga lacrimile, iar hartia ii tremura in maini. dupa cateva secunde am coborat din masina si m-am dus acasa.
cam asta a fost.
sper sa nu fi jignit pe nimeni prin continutul acestui post ©
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)