A fost absolut superb. Credeti-ma ca am si uitat ca eram suparat. Nu imi inchipuiam ca va iesi asa frumos. Venisem cu gand sa plec pe la 1....dar am stat pana la 4 fara 1 sfert. Bravo Backstage !
In primul rand pe mine m-a incantat mancarea. Nu l-am crezut pe SOD...cand a zis ca or sa fie friptane & stuff. De..asa snt eu mai necredincios. Dar m-am inselat. Am servit 2 cotlete extraordinare de

,carnatzi , mamaligutza , cartofi prajitzi .
La buzdugane nu am mai ajuns....dar poate se mai iveste vreo ocazie.
In al doilea rand m-a incantat un fapt inedit. Ca la 12 noaptea fix..m-am pupat si felicitat...cu cea care in urma cu nici 1 luna...ma fu*ea in gura...iar eu o faceam curva ! :p Ca sa vedetzi..ca pe forumul asta ..nimic nu e serios . :p Da,atzi ghicit dragi prieteni ,este vorba despre Superba Oana cea super-sexy.
In al treilea rand...bhuttu mananca la fel de mult ca si mine. S-a ingrasat mult de asta vara ,semn ca i-a priit stagiatura de la Brasov. Plus ca musca ca din mar...dintr-un ardei iute...f. iute.
bhuttule..surpriza. M-am uitat acum pe net. Gloria Gaynor ,inca traieste.
Kgula era mai vesel ca niciodata. Numai cu gura pana la urechi a stat toata noaptea. Asa si trebuie. Kgula...aia de care ti-am zis eu....e muzica...nu ce ascultzi tu .In schimb prietena sa...nu stiu de ce..e mereu trista.
zoso m-a uimit. Eu il stiam rocker..dar el dansa cu mare placere pe d'alde O-zone si muzica latino. Plus ca invita toata lumea la dans. Pe la 3 l-a razbit si pe el oboseala..si a adormit pe scaun..ca un betiv rus...dintr-o crasma uitata in St.Petersburg.
Alin,spre surprinderea mea a fost deosebit de cuminte. Doar gura e de el...cica ca se imbata , ca bea pana nu mai poate. Aiurea..a baut 2-3 beri si o vodka mica. Plus ca si-a tinut prietena nemancata. :mad:
Ultimul dar nu cel din urma..este SOD. Superba noastra gazda . A baut , a jucat, a cantat...a telefonat chiar si la Focsani. Si poate ar fi facut mai multe ,daca nu ar fi fost monitorizat. :p
Cata, ca tot intrebai tu ceva ....eu te-ash iubi si gunoier de-ai fi !
Asadar..acestia au fost oamenii alaturi de care am petrecut la trecerea intr-un nou an.
Am plecat impreuna cu Superba pe la 3:45...cu gandul sa mergem la McDuck's...sa servim si noi un BigMac,ceva. Dar...Mc..era inchis. La fel KFC ,la fel PaniPat , la fel Sheriff's.
Asa ca am plecat acasa....infruntand vifornitza de afara.
PS : atmosfera extraordinara in fatza la Backstage la miez de noapte. bubuitori ,petarde ,artificii. Marfa de marfa !
PS2 : am vorbit cu Rolf la telefon. inca mai traieste :p