Intalnirile forumiste de miercuri seara

discutii pe care nu stii unde sa le incepi, haz de orice caz; ca intre prieteni

Moderator: anjin-san

Mesajde Oribilul Mosh » Joi Dec 19, 2002 11:54 pm

Exact..dupa cum zicea si Alin...ash sta cu mare placere pana mai tarziu la intalniri...dar deh...daca in Backstage nu au ciorba sau macar mititei. :)
Aseara cum am plecat..mi-am amagit foamea pana acasa cu 6 pateuri de la PaniPat.

Eu daca mai si beau o bere..foamea imi este amplificata. De exemplu..la o intalnire gen "camera lui Sopra" ...ash rezista pana dimineatza. :)
Dar nu cred..ca ar rezista Alin....ca ar muri de ras o noapte intreaga.

Hera...eu abia astept sa ma intalnesc cu tine...cand ai sa vii in Bucuresti. :kiss:
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde vali » Vin Dec 20, 2002 5:07 am

moshule cine isi bea mintile mah???

PS: sper, pentru binele vostru, ca imi veti pastra identitatea screta. altfel va trebui sa va omor pe toti.
some people deserve to die
vali

Mesajde baixinho© » Vin Dec 20, 2002 9:44 am

Hera, nu aia de ce sa iti faci probleme. Cu tine sunt in stare sa ma intalnesc si la miezu' noptii!
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

mey moshule

Mesajde Bamse » Sâm Dec 21, 2002 2:02 am

Initial trimis de Oribilul Mosh
Nici aici nu sunt scumpe taxiurile. Dar cand e sa n-ai bani..totul tzi se pare scump. Backstage - casa mea = 40 000 (bacsis inclus).
Dar prefer tramvaiul...ca e pe gratis !

pai da e frumoz ce faci tu ...nu cumperi bilet pe RATB...ufff..uite d-aia se duce tara de rapa!
Go go shift+7 keep running!
Bamse
Junior Member

Mesajde Sopra Tutt1 » Dum Dec 22, 2002 11:54 am

Initial trimis de baixinho
Hera, nu aia de ce sa iti faci probleme. Cu tine sunt in stare sa ma intalnesc si la miezu' noptii!
huh? :rolleyes:

So, care merge in Backstage de revelion... si se poate considera aia o intalnire forumista? :D Creca daca o sa fie macar doi de pe forum, se poate numi asa :)
Sopra Tutt1
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Dum Dec 22, 2002 12:09 pm

Eu am fost aseara la SOD....si am dus banii pt. 2 rezervari !
Deci..Sopra...se pare ca nu scapi de mine..nici la cumpana dintre ani ! :p
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde K-gula » Dum Dec 22, 2002 3:54 pm

foarte posibil sa apar si eu cu Anca. deci dupa cum a spus si sopra, cred ca va fi cea mai mare intalnire forumista :D

K-gula.
Dreapta In Univers Centru In Intuneric
K-gula

Mesajde marian jan » Dum Dec 22, 2002 4:30 pm

o sa fiu si eu cu dora de revelion in backstage.parerea mea e ca o sa fie foarte misto.n-are cum sa nu iasa bine.ne vedem pe 31!

mosh,vii cu mirela?
bravo baixule!
marian jan

Mesajde Oribilul Mosh » Dum Dec 22, 2002 9:04 pm

Initial trimis de Alin
mosh,vii cu mirela?

Nu. Mirela o sa vina cu mine ! :p
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde baixinho© » Lun Dec 23, 2002 6:48 pm

Avand in vedere ca anul asta nu o sa mai dau prin Backstage, tin sa va urez cetrepere fromoaxa de Revelion!

PS: nu este nevoie sa va ganditi la mine. :D
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde Sopra Tutt1 » Mar Dec 24, 2002 9:18 am

Vine Moshu :cry:
:D

Si eu sper sa iasa fain si sa fie chef pe cinste.
Sopra Tutt1
Junior Member

Mesajde Dragos NPC » Mar Dec 24, 2002 12:40 pm

Initial trimis de Sopra Tutt1
Vine Moshu :cry:
:D

Si eu sper sa iasa fain si sa fie chef pe cinste.

Omule am vrut sa iti dau pm dar se pare nu servesti :) Bine te-am regasit oricum si Craciun Fericit !
Momentan nu am semnatura.
Dragos NPC
Junior Member

Mesajde gabuba » Vin Dec 27, 2002 4:03 pm

Da, mishto rau cred ca vin si io in Back Stage. D-abia astept!
O sa vin cu conditia sa circule taxi-urile. Poate mai vin cu niste userite de pe forum!
Ar fi chiar mishto. La ce ora? 11? 10? hmmm astept pareri...
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde Sopra Tutt1 » Dum Dec 29, 2002 12:06 pm

La multi ani Dragos si sa-ti produca ... sala :D

Gabyzzu - de revelion in backstage... sau m-am inselat eu? :)
Sopra Tutt1
Junior Member

Mesajde gabuba » Mar Dec 31, 2002 2:35 pm

Sunt invitat la o petrecere, deci nu pot sa vin... :(
Pe voi o sa va mai vad si la anu'!
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
gabuba

1327

Mesajde baixinho© » Mar Dec 31, 2002 6:11 pm

Azi, la 13.30, mi-am rezolvat Revelionul. Asa ca o sa ajung in Backstage pe la 5.00. Sper sa va mai gasesc. In concluzie, nu vin la 2.30-3.00 asa cum anuntasem.
ANTI

baixinho©

Mesajde vali » Mie Ian 01, 2003 10:22 am

mda, a fost asha

alin +pretena (alin care nu stia sa danseze, rushine bai!)

SOD +mama copilului sau. cata, esti dkkt mah :o

kgula +afra (+ niste prieteni. buna mah micutza aia, pacat ca era mofturoasa :D )

oribilus - mai fomist ca niciodata

bhuttu - suparat ca a plecat nicole si l-am lasat

superba oana - care avea o problema cu hainele, ii tot cadeau de pe ea :D

zoso - ca intotdeauna

s-a baut, s-a mancat, s-a fumat, s-a dansat. l-ati pierdut pe kgula dansand, pe mine dansand cu pretena lu kgula sau sotia lu sod, ca astia nu stie sa danseze, moshu mancand ca un porc, eu band ca un porc (motiv pt care pe la 3-4 s-a taiat filmul), sopra care, ca de obicei, a dezamagit lumea si nu a venit (probabil spre binele lui). pe bauxinio nu l-am vazut, o fi venit dupa ce am plecat eu.

bai, am dansat pe muzica de o-zone!!! ozone foreva!

aceasta a fost intalnirea forumista de revelion.

am mai imbatranit cu un an.
vali

Mesajde Sopra Tutt1 » Mie Ian 01, 2003 11:48 am

Initial trimis de vali
sopra care, ca de obicei, a dezamagit lumea si nu a venit (probabil spre binele lui).

Ne pare rau ca nu am ajuns si noi si ne pare bine ca v-ati distrat, maybe next time.
Da zoso, spre binele meu nu am venit. La multi ani coae!
Sopra Tutt1
Junior Member

Mesajde vali » Mie Ian 01, 2003 11:50 am

hai la multi ani, suji mustaru! :D

ps: normal, daca te-ai simtit mai bine in alta parte.
vali

Revelionul 2003 , in Backstage . printre forumisti

Mesajde Oribilul Mosh » Mie Ian 01, 2003 2:03 pm

A fost absolut superb. Credeti-ma ca am si uitat ca eram suparat. Nu imi inchipuiam ca va iesi asa frumos. Venisem cu gand sa plec pe la 1....dar am stat pana la 4 fara 1 sfert. Bravo Backstage !

In primul rand pe mine m-a incantat mancarea. Nu l-am crezut pe SOD...cand a zis ca or sa fie friptane & stuff. De..asa snt eu mai necredincios. Dar m-am inselat. Am servit 2 cotlete extraordinare de :@) ,carnatzi , mamaligutza , cartofi prajitzi .
La buzdugane nu am mai ajuns....dar poate se mai iveste vreo ocazie.
In al doilea rand m-a incantat un fapt inedit. Ca la 12 noaptea fix..m-am pupat si felicitat...cu cea care in urma cu nici 1 luna...ma fu*ea in gura...iar eu o faceam curva ! :p Ca sa vedetzi..ca pe forumul asta ..nimic nu e serios . :p Da,atzi ghicit dragi prieteni ,este vorba despre Superba Oana cea super-sexy.

In al treilea rand...bhuttu mananca la fel de mult ca si mine. S-a ingrasat mult de asta vara ,semn ca i-a priit stagiatura de la Brasov. Plus ca musca ca din mar...dintr-un ardei iute...f. iute.
bhuttule..surpriza. M-am uitat acum pe net. Gloria Gaynor ,inca traieste.

Kgula era mai vesel ca niciodata. Numai cu gura pana la urechi a stat toata noaptea. Asa si trebuie. Kgula...aia de care ti-am zis eu....e muzica...nu ce ascultzi tu .In schimb prietena sa...nu stiu de ce..e mereu trista.

zoso m-a uimit. Eu il stiam rocker..dar el dansa cu mare placere pe d'alde O-zone si muzica latino. Plus ca invita toata lumea la dans. Pe la 3 l-a razbit si pe el oboseala..si a adormit pe scaun..ca un betiv rus...dintr-o crasma uitata in St.Petersburg.

Alin,spre surprinderea mea a fost deosebit de cuminte. Doar gura e de el...cica ca se imbata , ca bea pana nu mai poate. Aiurea..a baut 2-3 beri si o vodka mica. Plus ca si-a tinut prietena nemancata. :mad:

Ultimul dar nu cel din urma..este SOD. Superba noastra gazda . A baut , a jucat, a cantat...a telefonat chiar si la Focsani. Si poate ar fi facut mai multe ,daca nu ar fi fost monitorizat. :p
Cata, ca tot intrebai tu ceva ....eu te-ash iubi si gunoier de-ai fi !

Asadar..acestia au fost oamenii alaturi de care am petrecut la trecerea intr-un nou an.
Am plecat impreuna cu Superba pe la 3:45...cu gandul sa mergem la McDuck's...sa servim si noi un BigMac,ceva. Dar...Mc..era inchis. La fel KFC ,la fel PaniPat , la fel Sheriff's.
Asa ca am plecat acasa....infruntand vifornitza de afara.

PS : atmosfera extraordinara in fatza la Backstage la miez de noapte. bubuitori ,petarde ,artificii. Marfa de marfa !

PS2 : am vorbit cu Rolf la telefon. inca mai traieste :p
Oribilul Mosh
Junior Member

Re: Revelionul 2003 , in Backstage . printre forumisti

Mesajde vali » Mie Ian 01, 2003 3:23 pm

Kgula era mai vesel ca niciodata. Numai cu gura pana la urechi a stat toata noaptea.

oo, e o simpla stare de spirit, se fumeaza ...

zoso m-a uimit. Eu il stiam rocker..dar el dansa cu mare placere pe d'alde O-zone si muzica latino.

mda, pai am facut dansuri clasice bai. am incercat eu ceva, dar era prea mic spatiul. si afra, nu aveam loc, de aia ma impiedicam, nu din alte motve.

in alte stiri, am scapat de durerea de burta care ma tot chinuia.
vodca i-a dat de cap.
vali

Mesajde afra » Vin Ian 03, 2003 6:34 pm

Zoso, cred ca eu te-am calcat pe picioare de mai multe ori.Oricum, ai fost tare.Chiar nu ma asteptam sa dansezi pe orice gen de muzica.
afra
Junior Member

Mesajde vali » Sâm Ian 04, 2003 1:46 am

n-am simtit nici o calcatura :D

gata, m-ati facut dance master.

bai, nu va mai luati dupa haine. si SOD era imbracat ca un dandy si el e roacker
vali

Mesajde bhuttu » Sâm Ian 04, 2003 11:11 am

Sa zic, sa nu zic?
Daca e sa zic, zic ca mi-a placut si ca a fost mai misto decat ma asteptam. Daca m-as fi imbatat(cu alcool, that is) si daca n-s fi asa anti-talent la dans ar fi fost si mai bine. Dar, cum eu ma asteptam la un Revelion de cacat, am incercat sa-l fac asa. N-am reusit.
Acuma pe rand:

K-gula - ti-am zis ca vreau avatar, da?

Moshu - facem treaba aia cu mancarea?

vali - lemn, ba, lemn! Ce dracu' rocker esti tu, ma?

SOD - daca tot esti somer de 2 zile, asa cum ai promis :p, uite ce zic eu sa faci: scapa-ti nevasta de ideile alea retrograde!

Alin - Hai mersi. Cu tine mai discutam.

Despre Oana, Anca, Dora si Simona nu zic nimic. Asa, de-al dracu'.
If there's a war, we'll all fight!
bhuttu

Mesajde Oribilul Mosh » Sâm Ian 04, 2003 11:23 am

bhuttu..martzi sa te prezintzi in Shorley . Ma duc cu Alin . Nu vom face noi concurs ...dar vom manca cat vom putea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde vali » Lun Ian 06, 2003 1:00 am

subicetul asta se inchide, vom deschide cate unul pe fiecare luna, ca sa nu se mai amestece intalnirile.
vali

Anterior

Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma