de Salma » Lun Feb 16, 2004 12:10 pm
:-? Se vede ca n-am mai dat de mult pe-aici. Forumu vorbeste cu mine romaneste de nu mai inteleg nimic, cautai ferestruica de logat de-mi veni cu lesin si, colac peste pupaza, p-aci au aparut muuulte personaje bagacioase, adica sa-ntzeleg c-am schimbat politica si primim simpatizanti? Adica la o adica inteleg ca s-au mai schimbat trebile si te pomenesti ca daca cu onor vicea n-a mai calcat de luni de zile pragu, nu m-ar mira sa nu ma fi sters din schema, da nu-i vina mea, am avut asa un spliin , o satisire (astea-s pentru neatza), adica, ce mai, mi s-a cam taiat de net o vreme, avand alte preocupari serioase si telectuale, da acu mi-a trecut, mi-am revenit si salut pe aceasta cale cel de-al patrulea trandafir prins in buchetul trupei noastre dragi, ce importa cum o cheama, doar nu vroiai sa le cheme pe fete ASIS sau, mai rau, SSIA. Respectele mele cu plecaciune onorabililor naituisha, neatza, baixu, aiu si portnoiu, care-au vegheat zi si noapte la sediu, nu ca altzi care nu-i mai intereseaza si vin doar sa-si ia salariu :w.
E foame de bani, e foame de bani, baetzi.