Ultima piesa ASIA -"Hodoronk-Tronk"

discutii pe care nu stii unde sa le incepi, haz de orice caz; ca intre prieteni

Moderator: anjin-san

Mesajde cubu » Mie Feb 11, 2004 12:46 am

Cum mai sa nu intelegi? Fata asta noua.... "Anca" a fost colega de liceu cu Sorana.. in Hasdeu ! Ea a avut un mare shok cand a vazut-o ! In primul rand toata lumea ii spunea Silvia.... de unde si pana unde Roxana... si Anca... nu stie exact ! Ideea e ca tot liceul stia ca o cheama Sarbu Silvia , castigatoare a marelui titlu de "miss popularitate" la balul bobocilor din Hasdeu ! A mai incercat ea cu formatia M-Boys sa cante putin din cate isi aduce ea aminte... unul dintre componenti... Toma... era prietenul ei ! Anyway...in rest nu a cantat niciodata... nu stie ce voce ar putea sa aiba dar este o tipa ok ...simpatica ...nu foarte fitzoasa (dar nu se stie niciodata ce se poate intampla ) ! si da... e studenta in ASE la management ! So... probabil ca ea si Sorana au pastrat legatura si a ajuns rapid in formatie.. she has no idea... Alexandra tot asa a aparut... era din liceul Soranei ;) !! well... ca o buna fosta colega de liceu ea ii ureaza Silviei (ce vreti... ei (ele) asa ii ziceau... sa o scuzati domnisoara prezidenta de fan-club...) bafta :) ce dracu... si cu ea si fara ea ASIA tot o varza e (ma scuzati din nou) ! :) BLASFEMIE!!!!
indescifrabil
cubu

Mesajde nocturna » Mie Feb 11, 2004 10:16 am

deci ma-ntreb care nefericit ne-mpingem sa scriem aci daca n-avem nimica in comun cu notziunea de fan asia?!

Dia, deci pe langa extraordinara inclinatzie spre punte prezintzi shi o dubioasa-nclinatzie spre numele meu. cand dracu v-am luat pe buletin shi io nu shtiam?
Dia ursu koala scrie: eu ii urez Silviei (ce vreti ...noi asa ii ziceam...ma scuzati domnisoara prezidenta de fan-club...) bafta

neah. ptr tine, in cel mai rau caz sunt nocturna. in rest, sa fie shi lasatz-o mai moala ca stricam hartia degeaba. apreciem informatziile da' zau ca nu ne intereseaza.
"Sunt un om. Mi se pare ca e de ajuns"

A.K.M. powered by another.ro
nocturna

Mesajde baixinho© » Mie Feb 11, 2004 11:04 am

eu (si cred ca postez in nickul tutlor fanilor ASIA) o sa iubesc formatia oricum, oricand si oriunde.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde cubu » Joi Feb 12, 2004 2:31 am

Hai nu fii d-ala, lasa si la altii...
indescifrabil
cubu

Mesajde Salma » Lun Feb 16, 2004 12:10 pm

:-? Se vede ca n-am mai dat de mult pe-aici. Forumu vorbeste cu mine romaneste de nu mai inteleg nimic, cautai ferestruica de logat de-mi veni cu lesin si, colac peste pupaza, p-aci au aparut muuulte personaje bagacioase, adica sa-ntzeleg c-am schimbat politica si primim simpatizanti? Adica la o adica inteleg ca s-au mai schimbat trebile si te pomenesti ca daca cu onor vicea n-a mai calcat de luni de zile pragu, nu m-ar mira sa nu ma fi sters din schema, da nu-i vina mea, am avut asa un spliin , o satisire (astea-s pentru neatza), adica, ce mai, mi s-a cam taiat de net o vreme, avand alte preocupari serioase si telectuale, da acu mi-a trecut, mi-am revenit si salut pe aceasta cale cel de-al patrulea trandafir prins in buchetul trupei noastre dragi, ce importa cum o cheama, doar nu vroiai sa le cheme pe fete ASIS sau, mai rau, SSIA. Respectele mele cu plecaciune onorabililor naituisha, neatza, baixu, aiu si portnoiu, care-au vegheat zi si noapte la sediu, nu ca altzi care nu-i mai intereseaza si vin doar sa-si ia salariu :w.
E foame de bani, e foame de bani, baetzi.
Salma

Mesajde basstard » Lun Feb 16, 2004 2:39 pm

Salma, ieu veghez din unbra. Si nici nu pretind salar pt tireaba asta, deci da.
human being/being human
basstard
Junior Member

Mesajde eyewitness » Lun Feb 16, 2004 2:44 pm

bre basule, ca semn de devotament fata de fete in locu tau as compune un imn si las canta cu buricu pamantului duminica in fata la bruchental sa vaza uamenii rai legatura dintre asia si arta si daca ei no vede o vedem noi si ie suficient
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
eyewitness

Mesajde gabuba » Lun Feb 16, 2004 7:11 pm

Doamne, le-ati vazut pe fete la emisiunea lu sexy Moculescu, de la televiziunea de mare audienta, teveredoi? A-) fu bestiale! nici una nu se auzea in microfon! asa fain au cantat!
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde basstard » Lun Feb 16, 2004 9:02 pm

eyewitness scrie:bre basule, ca semn de devotament fata de fete in locu tau as compune un imn si las canta cu buricu pamantului duminica in fata la bruchental sa vaza uamenii rai legatura dintre asia si arta si daca ei no vede o vedem noi si ie suficient

Se rezolva, acu vorbesc cu bajetzii.
vrei copirait pentru idee, sau iti ajunge satisfactia morala? (oricum te vom pomeni acolo...ca la beserica
human being/being human
basstard
Junior Member

stire

Mesajde babbi » Lun Feb 16, 2004 9:58 pm

de unde stii atat de multe lucruri despre Anca asta noua? aveti cunostinte comune?ia mai povesteste-ne si noua k e interesant......
babbi

Mesajde baixinho© » Mar Feb 17, 2004 9:25 am

Gabizzule, te bagasi in seama ca mucii suflati de Alin in salata lui de rosii. am vazut si eu franturi de emisiune, iar Moculescu a fost incantat de felul in care au cantat. decat sa scrii tampenii, mai bine vezi-ti de problemele existentiale care te framanta. poate ai de invatat si noi te retinem.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde nocturna » Mar Feb 17, 2004 12:13 pm

bah gabitzule, ne lashi? mai bine dute shi dezleaga in continuare taina anagramei 'virginitatea lu dornea', a sburatorului sau a moshului sau pe toate trei, daca te tzine. shi-n rest nu te mai baga in conversatziile celor mari ca sar putea sa te trezeshti ca arabu din deshert in bancu cu arabu din deshert cu trei palme din senin peste, shanume uochi.

in alta oridine de chestiuni io leam vazut pe fete, am avut placerea sa le vad laiv shi asha frumuase talentate mai rar. in urma shi dinaintea lor, paleau dalde spaici shi de la vegas ca luminitza de la capatu tunelului sau becurile lu basescu din centru.

nocturna

Mesajde cubu » Mar Feb 17, 2004 2:30 pm

Ce pacat ca Bassu nu mai trage de mult pe 4 corzi... Pe langa imnul buricesc ar fi putut sa-si boteze cate una buc. coarda, pe rand, cu Anca, Sorana, Irina, respectiv Alina... Dar nu-i bai, poti sa-i dai si lu' a 5-a coarda un nume, Rectilia Vulvescu, de egzemplu...
indescifrabil
cubu

Mesajde Salma » Joi Feb 10, 2005 11:09 am

La aproximativ fix un an de la suspendarea temporara a activitatii fanclubului, datorata vinei, zic io, si a mea dar mai ales a cuonor prezidentei care s-a lasat pe tanjala, in goana dupa celebritatea de cel mai antipatic iuser, ma vad nevoita sa convoc plenul intr-o problema de viata si de moarte. Am privit cu totii inlacrimati tszunamiul care s-a abatut asupra scumpei noastre asii, ducand pe apa sambetii atata muncushoara. Praful s-a ales din falnica trupa care era odata, azi ramanan, din ea, ca un fir rosu calauzitor, ca un leit-motiv, as spune, strungareatza donshoarei sorana, spre neshtirbita bucurie a respectabilului neatza. In aceste vremuri de restrishte va-ntreb eu oare, stimatzi colegi, ce-i mai important, omu sau conceptu? Irina sau litera I din frumosul nume care va suna-n urechi ca o dezmierdaciune (copyright G.V.-Firea) a.s.I.a. Acestea am avut sa va spun, mai exact, ne mai avem noi rostul, sau trebuie sa punem temelia unui nou fan club "Sorana si neshte fete?". Cu sperantza ca acest strigat de apel nu va amutzi in tacere, va transmit incodata respectele mele si astept un ajutor umanitar in rezolvarea acestei dileme ontologice a existentzei.
Salma

Mesajde nocturna » Joi Feb 10, 2005 11:32 am

of, tanti vice, nu dadeatzi, facem apel la bunavointza de care datz dovada, va rugam cu insistentza, nu lovitzi in cei ce nu se pot apara, care noi va credeam pe veci disparuta din clubul asiaticelor nuastre dragi. dar acuma...nu va uitatzi ?! ce-a mai ramas din dansele ? o mana de sorana shi cam atata....cum sa stins iele toate talentele, dragutzele, shi sa haotizat tuata treaba de in final nici nu se mai shtie care canta shi care presteaza dansuri orentale. ne e rushine sa recunoashtem da' asta ie adevarul. nimic nu mai ie cia fost, contzertele nu mai ie ca alta dat, fanii nu se mai ghesuie pe la ushi shi ferestre, birourile clubului a ramas goale shi neconsolate ... unii dintre noi neam schinbat shi numele sa nu mai fim recunoscutzi pe strada ... shi treptat, treptat lumea a invatzat sa uite ... pana shi cubu shea schinbat identitatea (nu vrea sai zic pe numele lui real ca sa nul dau de gol) shi sa carat shi dansu pe melegur unpic mai natale, a auzit shi iel ca PHu' ie centru galacsiei, shi a renuntzat demult la postu del indeletnicea cu paza icisha... acuma totu ie la voia intamplarii, orice vandal poate intra shi devasta shi bruma de mobiler shi decoratziuni interoare ce nea mai ramas, care am decorat unpic cu ocazia de sarbatorile care o fost...va place cum am decorat ? ee, shtiu cai saracacios da' nu mai ie nici bani, remuneratzie mica, dupa bujet, fondurile sa dus pe beri shi alte alea matereal de propaganda intru sustzinere fetelor... totush, va place cum am decorat din putzinu strans ? a donat neshte uameni binevoitori unpic din cea strans shi danshii decoratziuni din bradu ala din centru capitalei...da' sa nu mai zicetzi ca iarash ne facem de rushine...care din ceam fost ...

...apropos, LAMULTZEAN, tanti vice !

nocturna

Mesajde Salma » Joi Feb 10, 2005 12:20 pm

Frumos, doamna prezidenta, frumos, nam ce zice, un pic cam chici, da merge. Da sa nu divagam, matale crezi ca-mi iei mie ochii cu neshte gloabe? Adica asta nu-i cumva un apropo la fetele noastre dragi? Si porma matale nu stii ca suntem in 10 ale lui februarie? Ce ma iei cu Lamultzean, sau ati stat si v-ati baut mintzile si banii din cotizatii de la Revelion incoace, de nu mai stiti pe ce lume sunteti? ;M No, doamna prezidenta, io nu-s Mos Craciun, chiar daca costumatia din avatar va poate induce in eroare. Pai matale ce crezi ca-i aici, asociatie de locatari, sa faca care ce vrea cu banii? Crezica n-am intrat si-n birou matale si n-am vazut fotoliu de piele de hipopotan, sticlele de joni ualcar si jacuziu' din veceu de servici? Crezi ca cubu degeaba si-i schimbat numele si identitatea, nu ca sa te urmareasca ce faci? Daia s-a ajuns in situatia grava a prezentului, datorita la dezinteresu unor persoane care-n loc sa cheme fetele la un suc, sa le-npace, sa le insufle spiritul care ne anima pe toti, se deda la chefuri si alte orgii in sediul dezafectat al fanclubului. Asa nu se mai poate, ori iti bagi matale mintzile-ncap si gasim o iesire din situatia care ne framanta, ori nu stiu ce se-ntampla! :no:
Salma

Mesajde nocturna » Joi Feb 10, 2005 12:30 pm

Salma scrie:matale nu stii ca suntem in 10 ale lui februarie?

aoleeoo, deja sa facut 10 februar ??? ce an ?! cand a prins tinpu asta asha viteza nusht...

o ieshire ? pai...ieshirea ie shi iea unpic cam prafuita...defabt, ie chiar blocata din cauza la scrisorile la care nam mai raspuns de...nu mai shtiu exact...in ce an eram ?! oricum, de fuarte mult tinp...cum care scrisori ? alea de la rubrica "raspundem cititorilor fani asia cu drag shi raspundere. semnat, conducerea"... piaru nea parasit shi dansu, aia ie.

nushtu ce sa zic mai zic ....

nocturna

Mesajde cubu » Joi Feb 10, 2005 3:07 pm

nocturna scrie:pana shi cubu shea schinbat identitatea (nu vrea sai zic pe numele lui real ca sa nul dau de gol) shi sa carat shi dansu pe melegur unpic mai natale, a auzit shi iel ca PHu' ie centru galacsiei, shi a renuntzat demult la postu del indeletnicea cu paza icisha...

Don'soara prezidenta, acum ca totu s-a dat in vileag, dumneavostra cine crezi ca i-a raportat iubitei noastre doamna vice veniturile ilicite, scaunu de piele de croncobaur, folosirea sediului in scopuri de dezmat sub pretextu de a consuma literatura si instalarea ilegala a cazii de jacuzii fara apometre? Dovezile sunt irefutabile, le anexez la dosar, este vorba de niste inregistrari audio si video, care, in ingeniozitatea si geniul care ma caracterizeaza, le-am montat pe niste 3 buc. sidiuri care le-am trimis prin posta romana dvs.

In consecinta, propun dizolvarea conducerii si pana la clarificarea acestor probleme sa preia interimatu doamna vice, ca bine le mai zice...

Traiasca fetele nostre de aur! Care or fi ele...
indescifrabil
cubu

Mesajde Salma » Joi Feb 10, 2005 3:59 pm

Bine lucrat, Domnu Cubu :U Acu sa nu se-nteleaga gresit ca as fi io ahtiata dupe putere, departe de mine gandu, da realitatea adevarata ne arata ca situatia este un dezastru catastrofal. Asa ca ar fi cazul sa punem umarul si, shold la shold, cum vine vorba, sa salvam ce mai putem, macar jacuziu, ala. Eu zic sa nu fim asa aspri cu doamna cuonor prezidenta, s-o punem sa-si faca autocritica si sa ne spuna pederost cum le cheama pe fete la momentu dat. Porma s-o punem de-o campanie de PR, sa spunem si noi la presa ce pasta foloseste donshoara sorana, ca si-au luat fetele bigudiuri sau cum se striga ele in intimitate, stiri d-astea interesante, de prima pagina, da asta-i deja treaba lu neatza, nu ma bag eu pe felia lui de lamaie din tequila. Iar aiu sa racoleze si el neshte lutze proaspete sa-nnoim cadrele aci-n fanclub. Cam astea zic io ca ar fi primele masuri de urgenta, daca sunteti de acord aprobati pozitiv.
Salma

Mesajde cubu » Joi Feb 10, 2005 4:21 pm

Sa fie clar, propunerea a venit in mod spontan, in spiritu respectarii legii, nu am nimic personal cu prezidenta si nici nu am complotat cu doamna vice.
indescifrabil
cubu

Mesajde nocturna » Joi Feb 10, 2005 4:23 pm

huoo, misheilor !!! oportunishtilor ! astai suptminare !! cu dastea venitzi voi?! cu tehnici dinastea suptversive? nu va mai recunosc! va loat apa perla cu streptococi mintzile! loatzi voi mah tuate puterile ! spalatziva cu iele pe cap. voi sa fitzi fericitzi shi multzumitzi , da' o sa vedetzi voi ca no sa vajute, care najuta la uaminii rai.

nocturna

Mesajde Salma » Joi Feb 10, 2005 4:25 pm

Acu vezi matale, Domnu Cubu, nici eu nu ma-m afirmat plenar in campu muncii, tragand chiulu nemotivat, ca si restu prezidiului, d-aia zic sa-nchidem si noi ochii. Ehe, unde-s vremurile-alea cand semnam condica si de 3 ori pe zi? :ham: Matale , doamna prezidenta, tonu mai jos, ca ma-necai naibii cu vorbele la ce ma speriashi, ptiu, drace! ~o
Salma

Mesajde cubu » Joi Feb 10, 2005 4:31 pm

O lasam sa se calmeze, dupe aia ii bagam dovezile supt nas. Sa vedem cine de fapt oportunistu...
indescifrabil
cubu

Mesajde nocturna » Joi Feb 10, 2005 4:41 pm

misheilor !! sa nu credetz ca mam intors...numa mam returnat unpic ca sa iau lucrurile tuate ce leam adus aport icisha la clubu asia, shi carem apartzin, inclusiv placutza aia de pe usha de la intrare, care scria cu litere aurite shi deo shchioapa ASIA. adios !

aaa...shi daca va intrebatz unde a disparut foile cu antete sa shtitz ca tot io leam loat !

misheilor !

nocturna

Mesajde Salma » Joi Feb 10, 2005 4:50 pm

Da cuiele alea de le batushi in perete nu le iei? Hai, ia matale un extraveral, un distonocalm c-un pic de vodca, don'neatza, se-aude? Fa repejor o baie-n giacuzi si ashaza-ti shezutu pe fotoliu de hipopotan, c-avem trebi importante de discutat. Acu placutza poti s-o lasi data jos, oricum tresa ne gandim dac-o schimbam in SSNF(vezi matale mai sus iexplicatia) sau o lasam cum era, ca tot nu-mi raspunseratzi la-ntrebare.
Salma

Mesajde cubu » Joi Feb 10, 2005 4:52 pm

Sa nu crezi ca induci in oroare cu minciuni de genul asta. Dovada e dovada!
indescifrabil
cubu

Anterior

Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma