Atentie cum ne imbracam!Pt FEMEI&BARBATI

discutii pe care nu stii unde sa le incepi, haz de orice caz; ca intre prieteni

Moderator: anjin-san

Mesajde Morrigana » Vin Aug 12, 2005 3:16 pm

Imi pare rau ca m-ati suspectat de intentii rele, eu am ras doar de bietele fete care habar nu au cum sa se imbrace despre care vorbea gigi. Am observat seriozitatea de care da dovada toata lumea si nu mi-as permite obraznicia de a ma comporta altfel.

Apropo de sapca, de ce sa nu o mai purtam? Eu am vazut-o pe Britney Spears care e modelul meu (si cred ca al multor persoane) ca purta sapca si sandale cu toc asa ca am hotarat imediat sa fac si eu la fel. Bine, a fost mai dificil iarna, dar dupa un timp iti pierzi sensibilitatea si cateva degete si te obisnuiesti. Pana la urma a trebuit sa renunt la ele (la sandale, nu la degete). Ma mai mananca uneori si crestetul capului dar incerc sa suport, cred ca misca ceva pe acolo dar nu imi scot sapca nici anul asta. In plus, poate le e frica de lumina.

O sa incerc in schimb sa tin cont si de sfatul de nu a umbla fara pantofi, desi eu asa credeam ca trebuie, am aflat ca nu e cea mai fericita optiune (citat gigi: Voi trebuie sa purtatihaine care va vin bine si pantofi. - I'd have never known). Desi tocurile astea cui au tendinta de a deveni enervante dupa cateva entorse. :(
Morrigana
Junior Member

Mesajde kahlan » Vin Aug 12, 2005 10:42 pm

cubu scrie:catzii, aia nu eram noi.. sigur nu eram ... CReca erau cei de la Mambosiria oare cand o sa ajungem si noi ca ei?

Ajungetzi dupa ce va bagatzi in trupa un xilofonist-bass shi un triunghist.

Deci eo sunt sofi, ca nu ne trajem de shireturi, da? scuzatzimi mica scapare, sunt oleaca nevrozata, sa va spun shi dece: am avut o mica vacantza la mare shi am fost practic mai mult sau mai putzin lovita de gusturile oamenilor in ceea ce priveshte costumele de baie, hainele de plaja, shlapii shi ochelarii de soare.

Domnule Gigi, putetzi sa ne spunetzi cateva shi despre acestea, va rugam frumos?
kahlan
Junior Member

Mesajde Daimon » Vin Aug 12, 2005 11:28 pm

domnu Gigi,
OTILIAN sunt, imi pare rau ca nu am putu sa scriu din nou, azi o mai trecut daimon asta pe aici si o lasat ca prostu pagina :D.

ieu nu-mi bat joc de dvs. eram fuuarte serios cand ziceam de shpreiurile farmec romanesti. eu acuma am inceput sa muncesc si pot pune bani sa imi iau shpreiuri scunpe dar multi colegi diai mei nu au bani.. deci am vrobit foarte serios..

si despre micheal jacksson si uitnei huston.. imi pare rau, nu stiu engelzeste..

vorbia sofi aici mai sus de spre costume de baie. ieu nu am fost la mare penca nu am bani, dar am vazut la televizor lucruri ciudate, era imagini de la mare unde era multe feline care nu aveau decat jumatate din costumu de baie.. nu stiu cum ii zice la partea de sus, fara sustien..
mi se pare un lucru fuarte rushinos shi degradant. care este parerea dvs domnu Gigi?

cu mult respect al dv OTILIAN

p.s. sper sa nu stearga daimon mesajul
Daimon

O zi cu soare la Cluj~Poveste

Mesajde Gigi0517 » Sâm Aug 13, 2005 3:12 pm

A fost odata ca ......
Intr-un timp indepartat domnea un rege. Un rege plin de biruinta, intelepciune, vrednic in a lua deciziile cele mai de folos neamului. Intr-o zi i-a venit o idee. S-a gandit ca o mare dorinta a lui este sa isi vada portretul pictat, desenat intr-un estetic cat pe placul lui spunem asa. Atunci a dat un anunt care a facut inconjurul Lumii si cel care avea sa ii picteze chipul precum o :holograma: avea sa fie rasplatit. Intr-o zi s-au prezentat la palat 3 artisti. Un indian, un african si un australian. Aveau 2 saptamani la dispozitie timp pt finalizarea operei care avea sa fie fastuoasa. Indianul era plin de sine, panza, pensule si multe culori, exact ca in epoca noastra. Asta a cerut indianul. Africanul a cerut mult nisip, insa australianul a cerut doar o bucata de marmura. Saracutu' el venise cu doar un mic rucsacel. Bun, trece o zi, doua, trei....etc marii artisti lucreaza de zori pt a-i desena chipul regelui perfect, identic. Usor, zilele se scurg si regele soseste la cei 3 mari mesteri. Trece in prima camera si il intalneste pe indian. Minunat, culori de culori, ecosez pe tablou , f. frumos. Un portet minunat dar parca ceva lipsea. Viata din acel tablou. Merge in a doua camera si il intalneste pe african unde isi vede desent in nisip chipul. Da, f.frumos, minunat dar parca ceva lipseste si aici. Merge si ajunge in ultima camera, unde ghiciti se afla australianul. Se uita si nu vede decat o bucata de marmura. Mirat, regele o ia in mana si se uita la ea. Ghici ce vede? Isi vede portretul lui, exact o similitudine cum isi dorea. Chipul ii reflecta in marmura. Morala: Timp de 2 saptamani mesterul tot ce a facut este ca, a lustruit marmura. Suflete voastre pot fi la fel de pure asa cum se oglindeste chipul d-voastra atunci cand va uitati in oglinda. Prin prisma vietii d-voastra puteti dobandi o mare intelepiune si culege, fructifica "miezul" acesteia. Viata intotdeauna dr agii mei ne-a reflectat partea ei pozitiva si negativa. Noi am fost testati si suntem. Suntem pusi in fata unei mari incercari mereu. Cuvantul cheie este ALEGEREA. Ce alegem pt noi si lume sa fie mai bun. Fluxul vietii sa fie precum un izvor ce curge si tasneste. O dodavada a intelepciunii.. Sper ca d-voastra sa prindeti ideea si culegeti samanata din aceasta anecdota. Acum sa revin la intrebarile d-voastra.

Draga eyewithness. Intr-adevar este un precept cald si iti multumesc. Iti dau in aproape totalite dreptate. Preceptul tau este unul verosimil si "palpabil spiritual". MA bucur ca te-au incalzit unele indrumari ale mele. Am vazut ca m-ai citat. Stii ce se spune, la un momendat simti o stare de saturatie si atunci suntem pusi la mari incercari. Nu e voie sa decadem la aceste incercari. Adevarul este ca m-am saturat de fitele acestei presupuse d-ne care isi rostogoleste privirea si neuronii in subiecte ce nu-i in stare sa participe. Am inteles mesajul tau ca forumul Proconsul este total Proconsul. Intr-un fel sunt de-acord ca l-a mutat dar.In fine, am dat de mult forma preceptelor tale. Sa ramana aici daca asta e dorinta. Mai departe....
Draga nocturna,'
Iti multumesc pt sprijin si "confidenta". Doresc daca imi perimiti si nu te superi sa iti dau un mic sfat. Atentie la transmiterea mesajului. In ce forma, pt ca altii pot intelege gresit si poate deveni neplacut. De aceea te-am intrebat care este "sageata mesajului trimisa de tine" sa nu interptretez gresit. Iti multumesc inca odata si sper sa nu te superi.
Draga Morrigana. MA bucur ca Gigi iti induce o stare euforica daca ma pot exprima asa. E bine sa zambim. Devenim mai puternici cu noi si suntem mai pozitivi. Te-ai si pe burtica? A-) Sa ma chemi data viitoare sa te sustin. MAi, eu ii fac pe altii sa rada, dar pe mine cine ma face? Dificila intrebare..
Apropo de zambet..CIteam undeva.. Si spunea asa. Care este primul lucru la care se uita o femeie la un barbat. Stiti care este raspunsul in proportie de 90%. ZAMBETUL..Deci, domnilor zambiti discret si frumos.
Tocmai mi s-a spus azi ca am o dantura tare frumoasa si rar intalnita. Voi profita atunci sa zambesc cat mai mult:)> Spuneam despre dantura pt ca are si ea relevanta in relevarea zambetului. Daca aveti o dantura mai putin adorata zambiti mai discret. Intredeschiderea buzelor sa fie mai mica.
Draga Dany_S. Deocamdata pleci la munte si nu in Antarctica. Genul de blana care il are Fizz nici decum nu se potriveste la o drumetie pe munte. Genul de vestimentatie este o fita in sensul veridic al cuvantului si se poarta la petreceru mondene sau nu numai de inalta clasa sociala. De cele mai multe ori cred ca Fizz o lasa pe cuier. La munte stii cu se se merge echipat. Ghete, rucsac cat mai incapator, cort, butelia de gaz, etc..te-am lamurit? Sau tu du-te in fusta la munte, ce zici?
Draga Tzake. Mersi pt "incurajari si indreptarea ta". Oare e asa? Deci, inca mai faci misto de mine ~P. ei ei, prapaditule...Stiu ca multi masculi le spun la trandafir 'Gigel". E..asta e...Spune-i si tu Jeorjica..Apropo, o expresie buna la care a ras Piskeshu si altii. DAR demodata, " MA duc la baie sa imi scutur trandafirul"..:).Sper sa te indrepti pasi cu pasi.
Draga Morrigana din nou iti scriu.
Despre sepci hm...Nu prea ma bag dar.. LA d-re le sta bine, Cu codita scoasa.. oare si cu Toc....E in trend si fitzos as putea zice. Denota un aer de rasfat la iubit, Daca ai un iubit ii va placea. Precum o papusica te va vedea si il vei rasfata.
Draga K@tzy. Bun venit de la litoral. vad ca ai adus raze incandescente cu multa caldura. Esti in costum de baie si ochelari de soare acum? DAca da, tare as dori sa te vad:). Despre costumele de baie. Sunt o varietate. care le-as recomanda eu si sunt placute , firma I.D. Sarrieri. iti place firma.
Asortarea... Sunt multe tipuri. Este un intreg costum, si este un deux-piece( Sutien si slip ) Acum ca e vara se poata purta albastru sau cu imprimeuri florale. OChelari de soare. Am vazut ca multi poarta ochelari cu "ochiuri mari" fel de extraterestu. Ochelari gen musca sunt care mie cel putin nu-mi plac. Aici sunt subiectiv, dar ....ochelarii se aleg dupa ochi. Forma fetei, culori...
Draga "OTILIAN". Dupa cum sti suntem cetateni al unei tari corupte, "nonconformiste" care isi permite orice. Nu este de laudat ca in majoritatea populatiei este saraca. Stai sa vezi cand vom intra in U>E. daca, ceea ce prea putin probabil de curand. Atunci sa vezi scumpiri. Si acum se majoreaza TVA. revine cum a fost inainte. 22%. iti dai seama. Asa ca si sprayurile vor costa mai scump:). Fiecare dupa posibilitati. Important este ca atunci cand te afli in societate sa fi septicizat conform eticii. Am intalnit multi care se aflau langa mine si numai nu a Coco Chanel (Numer 5) nu miroseau. Atentie, mai ales vara. Stikcul este f. relevant.
In legatura cu partea femeiasca. Nu se mai poarta sutien la pectorali pt ca este in trend. Este ceva obisnuit nu m-as putea opune. Face parte din geneza noastra. Si copiii mici is obisnuiti deja sa vada astfel de "podoabe" sau mai putin. Chiar daca au ce arata d-re/d-nele noastre sau nu sunt femei. Stiu ca ocular palpabil ar fi de preferat sa fie tactili pectoralii si nu numai ocular, de ce nu si tactil?...

Sper ca v-am raspuns in general la majoritatea intrebarilor. MA intreb ce faceti voi, ati fost la mare sau mergeti?..

Apropo..Despre epilat. M-a intrebat Razorel daca retin. Pt maini sa folosesti crema epilatorie. Atentie. inainte testeaz-o daca nu esti alergic. Inroseli, basici, iritatii. Sunt multe publicatii care posteaza tot felul de informatii la intrebarile d-voastra. parca crema se numa Kenvero, nu mai retin exact...

Acum putin despre mine..LA Cluj azi este o zi minunata, plina cu soare si caldura. Azi sunt la o camasa alba cu manecile indoite (sufulcate) daca m-am exprimati bine:). Si pantofi negri. Apropo de moda...Azi in drum la colegu am vazut o tipa care a mers la nunta. Purta o rochie neagra, pantofi frumosi, totul bine dar hairstyle-ul lasa de dorit. PAr lung si drept prins in coada. D-relor.d-nelor nu asa se poarta daca doriti sa aratati de cat "cat> sau tineti la imaginea d-voastra. Cea mai buna solutie la un par lung este sa-l ondulati daca doriti sa scapati dintr-o gafa mare. Si discret parfumate.
Acum plec si Multumesc pt sprijinul si umorul d-voastra. Nu plec inainte de a va raspunde la o intrebare. Imi pare rau ca nu ati participat la raspunsul ei.

"Care este cel mai frumos lucru care vi s-a intamplat in viata?"
ANSWER: CEL MAI FRUMOS LUCRU CARE VI S-A INTAMPLAT ESTE CA V-ATIT NASCUT!. de ce? de-aici veti despica singuri.....
o zi bestiala tuturor.
Dragele mele, ce look purtati in acest anotimp?..VA pup
Gigi0517

Mesajde kant emir » Sâm Aug 13, 2005 3:25 pm

Gigi0517 scrie: MAi, eu ii fac pe altii sa rada, dar pe mine cine ma face? Dificila intrebare..

ba nu chiar asa de dificila, ca poti si tu sa slefuiesti vreo bucata de marmura, cremene, sticla monitorului si-o sa te inveselesti grozav.
De unde ai luat povestea? mai sunt?
"... deasupra-i cer de stele" si legea morala din mine
kant emir

Mesajde eyewitness » Sâm Aug 13, 2005 3:39 pm

gigi,

apreciez in mod deosebit faptu ca m-ai inteles si-mi dai dreptate in ceea ce privejte forumu proconsul. este o adevarata incantare sa stii ca mesaju pe care il transmiti in eter este receptat si inteles in mod inteligent. din pacate se intanpla destul de rar, slava Domnului ca mai exista si uameni inteligenti pe lumea asta.

gigi, avand in vedere experienta si invatatura ta, as dori, daca se poate, sa comentezi sau eventual sa ne explici intr-un mod cat mai elocvent ce semnificatie acorzi tu afirmatiei pe care un user de sex feminin a facut-o pe alt tred, un tred de real interes pentru forumijti :

[quote="sin pa(te)tica"]
Dragi bă]

iti multumesc anticipat pentru atentie si raspuns
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
eyewitness

Mesajde kahlan » Dum Aug 14, 2005 1:03 pm

Gigi0517 scrie: Draga K@tzy. Bun venit de la litoral. vad ca ai adus raze incandescente cu multa caldura. Esti in costum de baie si ochelari de soare acum? DAca da, tare as dori sa te vad:). Despre costumele de baie. Sunt o varietate. care le-as recomanda eu si sunt placute , firma I.D. Sarrieri. iti place firma.

M'ai ghicit, chiar din acela am. Da, inca sunt in costum de baie, chiar mai am putzin nisip in par shi in papuci, am zis sa pastrez amintirea inca un pic.
kahlan
Junior Member

Mesajde cubu » Dum Aug 14, 2005 4:46 pm

Draga GIgi, .. am revenit cu promisiunea facuta catre tine de a pune aici o mica, bucata dintr-un cantec de-al nostru... imi pare rau ca nu pot sa pun mai mult, ne e frica de furaciuni. Deci asculta si fi critic... Cat despre sfaturile tale cu orgasmu minti.. osa bag la cap si osa-ti spun la ce concluzie am ajuns..

Acelklasi Mirel.
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.
indescifrabil
cubu

Mesajde Eagle Raider » Dum Aug 14, 2005 7:03 pm

bai perceputzilor in dale vestimetatiei ia ziceti-mi si mie ce sosete se poarta cu pantaloni scurtzi,ca mie un pr mi-a zis ca numai dalea albe merge,da yo dak am adibasi negri ce nu mere sa port si negre
///tHE Lion kING\\\
Eagle Raider

Mesajde gabuba » Dum Aug 14, 2005 10:59 pm

igale, oricum la tine nu se uita nici necuratu', asa ca nu te stresa.
revenind la lucrurile cu adevarat importante, gigi...
sunt mut de uimire. sincer!
un om care stie ATATEA despre stil si vestimentatie, care cunoaste de la cele mai ieftine parfumuri la cele mai alese, care are un stil aparte , propriu, occidental de a tine sticla-n bot, care sugereaza costumatia rosie din cap pana-n piciore, dand senzatia unui soi de S.O.S. pe distanta lunga, care in acelasi timp danseaza din trupul suplu mai ceva ca michel jecson (iarta-ma, nu stiu engleza, n-am idee cum se scrie numele celui mai mare star din istorie) este un IDOL.
crede-ma ca este pentru prima oara cand spun acestea din suflet.

totusi, nu am reusit sa parcurg prea multe din posturile altora decat ale tale, asa ca daca nu ai vorbit, inca, cu siguranta a sosit momentul sa ne initiezi in tainele gelului, ale fixativului si ale metodelor de epilare rapida.
ce gel folosesti pentru a-ti intari atat de sharmant bucla pe frunte? cum poate sa stea atat de rigida, lucioasa si totusi unica? si mai am o problema.
eu am parul mai des din fire si nu pot sa-l stapanesc intr-o carare perfecta, uniforma, oricat m-as stradui, asa cum tu frumos reusesti.
ma fashcineaza simplitarea frezurii tale, faptul ca niciodata nu se demodeaza si totusi complexitatea in timp a ei.
toate aceste notiuni materiale despre persoana ta, insotite de cultura pe care o etalezi la fiecare doua fraze (+ semnatura) , ma fac sa cred ca esti intr-adevar un model pentru mine, copiii mei, nepotii mei. esti etern.

(ce ti-a placut cel mai mult de la servantes? preferata mea, de altfel, imi cer scuze, dar si singura de care am auzit, a lu nea mighel e don chihote.)
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde Necko » Dum Aug 14, 2005 11:46 pm

Domnule Gigi0517 (vedeti? vedeti, copii, ce inseamna ca o persoana cu adevarat deosebita prin cultura si educatie sa stie sa isi atraga si sa isi impuna respectul in fata celorlalti ?!) deci Domnule Gigi0517, de foarte putin timp am descoperit acest subiect initiat de Dumneavoastra si, desi nu l-am terminat de citit inca, fac doar o mica pauza pentru ca nu ma pot abtine sa nu va spun ca sunteti extraordinar!!! de cind va citesc, dorul de Marele Dornea parca mi s-a mai ostoit.

Va multumesc pentru ca existati !!!

offtopic: Sofi, miine dimineata la cafea sa nu lipsesti la apel, 'ntzeles?
aizzz&co
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
Necko

Mesajde Eagle Raider » Dum Aug 14, 2005 11:47 pm

gabuba scrie:igale, oricum la tine nu se uita nici necuratu', asa ca nu te stresa.

asta e parerea ta ,bai f.....e ,mai usor cu atacurile la persoana ca deja ai sarit calu , eu intrebasem o chestiune cat se poate de serioasa ,in primul rand tu nu m-ai vazut cum arat si asa ca nu te mai da tu cu parerea aiurea
Mai ales intr-o chestiunr care ma intereseaza si ma pricep cat de cat,dau destui bani pe haine !!

invata sa respecti pe cei din jur si vei fi respectat la randul tau
///tHE Lion kING\\\
Eagle Raider

Mesajde diablo_pECi » Lun Aug 15, 2005 12:30 am

ce oameni extrem de neserioshi pe forumu asta...iar atzi mutat threadu lu jiji...vretzi sa se supere shi pe voi(cei care l-atzi mutat) shi sa nu mai scrie...putzin restecpa va rog
va doresc shi yo o nuapte bestiala
sigur nu intereseaza pe nimeni semnatura asta
diablo_pECi
Junior Member

Bogiorno

Mesajde Gigi0517 » Lun Aug 15, 2005 11:42 am

Buna tuturor. Intr-adevar ai dreptate Diablo_Peci..Din nou l-au mutat si poate ca intr-adevar intr-o zi am sa ma eman...cine sti. Din nou nu e frumos ce s-a facut. Sau pe Aberatii se citeste mai mult? Se considera o aberatie acest subiect?... Nu pot sa va raspund acum la intrebari si imi cer scuze, din lipsa de timp. Continuati sa scrieti...am sa revin peste cateva zile..
Pt eyewithness... :) Zambesc..distinsa d-ra ori a spus de la dansa din ratiune sau dintr-un sondaj. Femeia sa simta spasmele (orgasmul) mai puternic de 7 ori decat noi..hm..MA intreb..Cum s-a putut deduce "avantajul acesta"...Dupa gemele care le-a emanat femeia..Orgasmometru inca nu este din cate stiu eu....Intr-adevar placerea este mai intensa la femeie si poate prezenta multiple orgasme in timpul actului. Placeri dupa placeri...Barbatul simmte placerea uneori mai puternic a 2 oara cam dupa ce si-a revenit timp de 30 de minute...+ (-) minute. NU ai cum sa masori virilitatea unui orgasm..nu ai cum............mi se pare o mica aberatie sincer dar...Poate ma va lamuri si pe mine tipa..
Se poate masura distanta la lichidul seminal cu care este eliminat.. Cativa metri bun era recordul. Sau se poate masura durata orasmului sau in cat timp de la intromisiune sau nu numai ai orgasm. Se spunea ca un barbat in 10 secunde. Produce o ejaculare cu orgasm.. E bine..performanta.. O femeie se spunea ca a aavut intr-o oa 60 si ceva de orasme....hm? Oare.voi reveni..trebuie sa plec...Multumesc pt participarea d-voastra si ma bucur ca avem ce discuta..
A[propo, v-ati facut testul tenului. Eu da, la Avon ,am ten normal:).In fiecare dimineata cand ma uit in oglinda si im ating epiderma o simt cat e de delicata si suava..:). O zi buna...tuturor..

Bravo [email]K@tzi..Sau[/email] Bravo Gigi..un pont sa iti spun..NU te-am ghicit.. cu I>D> Sarrieri. AM bucur ca te respecti...FAra el cum areti? A-)
Gigi0517

Mesajde kahlan » Lun Aug 15, 2005 11:47 am

nu pot satz spun.. sunt mai rushinuasa din fire ashea A-)
kahlan
Junior Member

Mesajde cubu » Lun Aug 15, 2005 11:48 am

Gigi.. da de piesa, mea ce zici? :D

Stai linistit acest subiect nu e considerat o, aberatie dar creca din cauza cum ziceai si tu... aici citesc mai multi si cum subiectul foarte greu poate fi incadrat la vreun gen, lau psu aici. DEci astept [parere despre piesa. :D

Mirel.
indescifrabil
cubu

Mesajde nbm » Lun Aug 15, 2005 11:49 am

Acest subiect este vizionat in acest moment de : 12 (9 membri si 3 vizitatori)
nbm, cubu, Gigi0517, k@tzy, memetShol, Oribilul Mosh, piskeshu, Shaki

bre, da voi chiar nu stiti sa va inbracatzi sau duar sunteti in cautare de tzoale noi? :D
GOD must love STUPID PEOPLE. HE made SO MANY!!!
nbm

Mesajde cubu » Lun Aug 15, 2005 11:52 am

Deci vezi Gigi cati oameni urmaresc subiectul... CRezi acesti oameni ca considera o aberatie?
indescifrabil
cubu

Mesajde gaga » Lun Aug 15, 2005 11:56 am

Dupa gemele care le-a emanat femeia

Buna gigi. Scuza-ma dar femeia mea nu emana geme, am numai niste sare gema pe masa. De emanat a emanat cate o data ceva gaze, cred ca te-a informat gresit cineva, uite ce inseamna gema:

Gí‰MĂ, geme, s.f. Nume generic pentru orice piatră preţioasă translucidă. ♦ Bijuterie sau obiect de artă făcut dintr-o piatră preţioasă sau semipreţioasă pe care sunt gravate figuri ori motive decorative. (Adjectival; in sintagma) Sare gemă = sare de bucătărie cristalizată, extrasă ca atare dintr-o salină; halit2. – Din fr. gemme, lat. gemma.

Femeile tale pot emana geme din astea? Daca e pe bune iti da-mi un email la barbatbengos@yahoo.com te rog frumos, multumesc.

geo
semnatura fara culori si nestridenta
gaga

Mesajde gabuba » Lun Aug 15, 2005 11:18 pm

gigi, este a doua oara cand iti adresez si eu cateva cuvinte, iar tu ma ignori. :(
daca ai ceva cu mine, spune-mi in fata! nu ma lasa sa imi fac eu idei , poate gresite...
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde Necko » Mar Aug 16, 2005 12:15 am

mai gabubo, Domnul Gigi este un om ocupat. nu are timp sa intre toata ziua si toata noapte ca tine pe net. eu zic sa te multumesti sa-i citesti invataturile si sa bagi la cap ca ai ce invata de la un asemenea BARBAT !

Domnule Gigi, stiu ca la virsta mea ar trebui sa stiu de toate, dar vedeti, eu am copilarit in niste vremi pudice, nimeni nu ne spunea nimic de orgasm, de orgasmometru, de teste Avon, ca sa nu mai spun de cum ne imbracam. recunosc ca am ramas tarata si sint multe lucruri la care nici macar nu indraznesc sa ma gindesc, daramite sa le discut. eu zic ca bine faci! spune tot! macar copii astia sa invete ceva de la o persoana ca tine care stie atitea si atitea. si, de ce sa nu recunosc, poate mai invat si eu citeceva, nu? A-)
aizzz&co
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
Necko

Mesajde MiG29 » Mar Aug 16, 2005 3:13 am

[Quote=jiji]A[propo, v-ati facut testul tenului. Eu da, la Avon[/Quote]

cum bre de la Avon?Pai ajtia ie firma seriuasa?Nu ziceai matale ca...
[Quote=tot jiji]LAsati deoparte produsele de la AVON&Oriflame.[/Quote]
[Quote=jiji, cine altu?] De obicei gamele de produse Avon& Oriflame sunt folositi de oameni (mai saracuti) care nu isi permit[/Quote]

Adica matale esti mai saracut si nu iti permiti?Bre jiji da ma desamacesti bre, sincer...
The Earth is full.GO HOME!
MiG29

Mesajde eyewitness » Mar Aug 16, 2005 7:26 am

migule, daca matale nu-nteleji sensurile absconse ale expozeielor lu gigi ai face mai bine sa te-ntorci pe fanclub dinapoia lu ficus unde te simti in largu tau. aici discutiile sunt peste nivelu tau de perceptie. multumesc.
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
eyewitness

Mesajde gaga » Mar Aug 16, 2005 8:39 am

neco scrie:. recunosc ca am ramas tarata

am citit tarata si am recitit postul de 5 ori pana m-am prins ~p~p
bre o fi ceva contagios prin zona?
semnatura fara culori si nestridenta
gaga

Mesajde diablo_pECi » Mar Aug 16, 2005 10:43 am

...se puate ca shi yo am citit de vreo 2 ori tarată... :zambet:
...se puate sa ne influentzeze sir jiji pe totzi...
sigur nu intereseaza pe nimeni semnatura asta
diablo_pECi
Junior Member

Mesajde piskeshu » Mar Aug 16, 2005 10:49 am

Va rog sa nu va indepartati de la subiect! Oricum am auzit ca taratzele is bune la curatarea tenului si l-as intreba pe Gigi daca a folosit vreodata pt obtinerea unui ten suav.
Prezumtia de prostie se aplica tuturor !!!
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
piskeshu
banned

Mesajde gabuba » Mar Aug 16, 2005 1:05 pm

cum sa treaca la ten cand pe mine inca nu ma lamurit in legatura cu freza! cu bucla aceea!
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde Amaterasu » Mar Aug 16, 2005 1:49 pm

In calitate de prietena intima a stimabilului Gigi, imi permit sa va transmit ca astazi nu e prin zona. De asemenea, v-as ruga frumos sa nu-l mai bombardati cu intrebari pt ca are si el o viata, o iubita si o cariera de care trebuie sa aiba grija.

Va multumesc frumos.

the one & only Felina.
Sunt ura falselor feline, surprinse-n perne adormite...
Oderint dum metuant.
Amaterasu

Pt toti..sper sa fac fata:)

Mesajde Gigi0517 » Mar Aug 16, 2005 2:49 pm

Buna...Pe rand..of...vreau un sarut, pardon o minune:).
Draga Eagle Raider Sosestele albe nu mai prea sunt in trend, la pantaloni scurti cu adidasi negri merg perfect sosetele negre. Intotdeauna negru a mers bine. Albu se pateaza repede, desi e frumos. LA soseta alb cand mergi la tenis de camp. Sper ca te-am lamurit, chiar daca am fost succint. Scuze.
Draga GAbuba
Iti multumesc pt frazele tale ironice si pt intrebari. Nu stiu daca hairstyle-ul meu reprezinta un "estetic" modern. Mi se spunea ca e de moda veche, dar acum fiecare cum prefera. Sa nu fie stridenta. Suvita in trecut se purta, mie imi place s-o port si acum. CHiar cand ma duc in oras se uita multe d-re la ea. Cred ca totusi reprezinta o dovada de "respect si placere " din partea lor. E important ca freza nostra sa nu fie iesita din comun dupa cum spuneam. De ex: Creasta. Se poarta mult tepi. Capac am mai vazut..Hm....Fiecare dupa placeri. Noi barbatii de obicei purtam paru' scurt gelat usor ca prietena sa se poata juca prin el, nu sa ii ramana blocata mana. Ce gel folosesc? Hm......Se numeste AQUA gel, se vede dupa nume ca e pe baza de apa si are culoarea alba. Apa e insipida si inodora normal. E alb, si are in compozitie fragrance. Miroare bine, intr-adevar si straluceste. Vad ca s-a observat. Adevarul este ca e de dincolo gelul, nu de la noi. Nu poti sa iti dau nume de marci la gel, dar nu cel de la Metro cu 15.000 sau cat e ,...Iti dai seama ca...Este spuma fixativa care iti poate..modela
Ai parul des. O varianta este ca tu sa te tunzi mai des ca sa iti intaresti un pic parul. Dupa cum sti parul se si "autofrezeaza" pe masura ce creste. Adica ia o forma singur. LA mine am avut norocul ca se modeleaza singur frumos, si eu doar trebuie sa fac cateva imbunatatiri. Sa ma exprim asa. Atentie Gelul nu trebuie utilizat in cantitati mari pt ca iti pica parul. Uita-te prin magazine si nu iti lua cu 10.000. CU siguranta nu va fi pe masura asteptarilor tale. Sau tunde-te scurt si da-l pe 2 parti. Scurt il poti "juca" cum doresti. Sper ca te-am lamurit un pic. Multumesc.
continuare
Gigi0517

Mesajde Gigi0517 » Mar Aug 16, 2005 2:50 pm

Buna...Pe rand..of...vreau un sarut, pardon o minune:).
Draga Eagle Raider Sosestele albe nu mai prea sunt in trend, la pantaloni scurti cu adidasi negri merg perfect sosetele negre. Intotdeauna negru a mers bine. Albu se pateaza repede, desi e frumos. LA soseta alb cand mergi la tenis de camp. Sper ca te-am lamurit, chiar daca am fost succint. Scuze.
Draga GAbuba
Iti multumesc pt frazele tale ironice si pt intrebari. Nu stiu daca hairstyle-ul meu reprezinta un "estetic" modern. Mi se spunea ca e de moda veche, dar acum fiecare cum prefera. Sa nu fie stridenta. Suvita in trecut se purta, mie imi place s-o port si acum. CHiar cand ma duc in oras se uita multe d-re la ea. Cred ca totusi reprezinta o dovada de "respect si placere " din partea lor. E important ca freza nostra sa nu fie iesita din comun dupa cum spuneam. De ex: Creasta. Se poarta mult tepi. Capac am mai vazut..Hm....Fiecare dupa placeri. Noi barbatii de obicei purtam paru' scurt gelat usor ca prietena sa se poata juca prin el, nu sa ii ramana blocata mana. Ce gel folosesc? Hm......Se numeste AQUA gel, se vede dupa nume ca e pe baza de apa si are culoarea alba. Apa e insipida si inodora normal. E alb, si are in compozitie fragrance. Miroare bine, intr-adevar si straluceste. Vad ca s-a observat. Adevarul este ca e de dincolo gelul, nu de la noi. Nu poti sa iti dau nume de marci la gel, dar nu cel de la Metro cu 15.000 sau cat e ,...Iti dai seama ca...Este spuma fixativa care iti poate..modela
Ai parul des. O varianta este ca tu sa te tunzi mai des ca sa iti intaresti un pic parul. Dupa cum sti parul se si "autofrezeaza" pe masura ce creste. Adica ia o forma singur. LA mine am avut norocul ca se modeleaza singur frumos, si eu doar trebuie sa fac cateva imbunatatiri. Sa ma exprim asa. Atentie Gelul nu trebuie utilizat in cantitati mari pt ca iti pica parul. Uita-te prin magazine si nu iti lua cu 10.000. CU siguranta nu va fi pe masura asteptarilor tale. Sau tunde-te scurt si da-l pe 2 parti. Scurt il poti "juca" cum doresti. Sper ca te-am lamurit un pic. Multumesc.
continuare
Gigi0517

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma