A fost odata ca ......
Intr-un timp indepartat domnea un rege. Un rege plin de biruinta, intelepciune, vrednic in a lua deciziile cele mai de folos neamului. Intr-o zi i-a venit o idee. S-a gandit ca o mare dorinta a lui este sa isi vada portretul pictat, desenat intr-un estetic cat pe placul lui spunem asa. Atunci a dat un anunt care a facut inconjurul Lumii si cel care avea sa ii picteze chipul precum o :holograma: avea sa fie rasplatit. Intr-o zi s-au prezentat la palat 3 artisti. Un indian, un african si un australian. Aveau 2 saptamani la dispozitie timp pt finalizarea operei care avea sa fie fastuoasa. Indianul era plin de sine, panza, pensule si multe culori, exact ca in epoca noastra. Asta a cerut indianul. Africanul a cerut mult nisip, insa australianul a cerut doar o bucata de marmura. Saracutu' el venise cu doar un mic rucsacel. Bun, trece o zi, doua, trei....etc marii artisti lucreaza de zori pt a-i desena chipul regelui perfect, identic. Usor, zilele se scurg si regele soseste la cei 3 mari mesteri. Trece in prima camera si il intalneste pe indian. Minunat, culori de culori, ecosez pe tablou , f. frumos. Un portet minunat dar parca ceva lipsea. Viata din acel tablou. Merge in a doua camera si il intalneste pe african unde isi vede desent in nisip chipul. Da, f.frumos, minunat dar parca ceva lipseste si aici. Merge si ajunge in ultima camera, unde ghiciti se afla australianul. Se uita si nu vede decat o bucata de marmura. Mirat, regele o ia in mana si se uita la ea. Ghici ce vede? Isi vede portretul lui, exact o similitudine cum isi dorea. Chipul ii reflecta in marmura. Morala: Timp de 2 saptamani mesterul tot ce a facut este ca, a lustruit marmura. Suflete voastre pot fi la fel de pure asa cum se oglindeste chipul d-voastra atunci cand va uitati in oglinda. Prin prisma vietii d-voastra puteti dobandi o mare intelepiune si culege, fructifica "miezul" acesteia. Viata intotdeauna dr agii mei ne-a reflectat partea ei pozitiva si negativa. Noi am fost testati si suntem. Suntem pusi in fata unei mari incercari mereu. Cuvantul cheie este ALEGEREA. Ce alegem pt noi si lume sa fie mai bun. Fluxul vietii sa fie precum un izvor ce curge si tasneste. O dodavada a intelepciunii.. Sper ca d-voastra sa prindeti ideea si culegeti samanata din aceasta anecdota. Acum sa revin la intrebarile d-voastra.
Draga eyewithness. Intr-adevar este un precept cald si iti multumesc. Iti dau in aproape totalite dreptate. Preceptul tau este unul verosimil si "palpabil spiritual". MA bucur ca te-au incalzit unele indrumari ale mele. Am vazut ca m-ai citat. Stii ce se spune, la un momendat simti o stare de saturatie si atunci suntem pusi la mari incercari. Nu e voie sa decadem la aceste incercari. Adevarul este ca m-am saturat de fitele acestei presupuse d-ne care isi rostogoleste privirea si neuronii in subiecte ce nu-i in stare sa participe. Am inteles mesajul tau ca forumul Proconsul este total Proconsul. Intr-un fel sunt de-acord ca l-a mutat dar.In fine, am dat de mult forma preceptelor tale. Sa ramana aici daca asta e dorinta. Mai departe....
Draga nocturna,'
Iti multumesc pt sprijin si "confidenta". Doresc daca imi perimiti si nu te superi sa iti dau un mic sfat. Atentie la transmiterea mesajului. In ce forma, pt ca altii pot intelege gresit si poate deveni neplacut. De aceea te-am intrebat care este "sageata mesajului trimisa de tine" sa nu interptretez gresit. Iti multumesc inca odata si sper sa nu te superi.
Draga Morrigana. MA bucur ca Gigi iti induce o stare euforica daca ma pot exprima asa. E bine sa zambim. Devenim mai puternici cu noi si suntem mai pozitivi. Te-ai si pe burtica?

Sa ma chemi data viitoare sa te sustin. MAi, eu ii fac pe altii sa rada, dar pe mine cine ma face? Dificila intrebare..
Apropo de zambet..CIteam undeva.. Si spunea asa. Care este primul lucru la care se uita o femeie la un barbat. Stiti care este raspunsul in proportie de 90%. ZAMBETUL..Deci, domnilor zambiti discret si frumos.
Tocmai mi s-a spus azi ca am o dantura tare frumoasa si rar intalnita. Voi profita atunci sa zambesc cat mai mult:)> Spuneam despre dantura pt ca are si ea relevanta in relevarea zambetului. Daca aveti o dantura mai putin adorata zambiti mai discret. Intredeschiderea buzelor sa fie mai mica.
Draga Dany_S. Deocamdata pleci la munte si nu in Antarctica. Genul de blana care il are Fizz nici decum nu se potriveste la o drumetie pe munte. Genul de vestimentatie este o fita in sensul veridic al cuvantului si se poarta la petreceru mondene sau nu numai de inalta clasa sociala. De cele mai multe ori cred ca Fizz o lasa pe cuier. La munte stii cu se se merge echipat. Ghete, rucsac cat mai incapator, cort, butelia de gaz, etc..te-am lamurit? Sau tu du-te in fusta la munte, ce zici?
Draga Tzake. Mersi pt "incurajari si indreptarea ta". Oare e asa? Deci, inca mai faci misto de mine ~P. ei ei, prapaditule...Stiu ca multi masculi le spun la trandafir 'Gigel". E..asta e...Spune-i si tu Jeorjica..Apropo, o expresie buna la care a ras Piskeshu si altii. DAR demodata, " MA duc la baie sa imi scutur trandafirul"..

.Sper sa te indrepti pasi cu pasi.
Draga Morrigana din nou iti scriu.
Despre sepci hm...Nu prea ma bag dar.. LA d-re le sta bine, Cu codita scoasa.. oare si cu Toc....E in trend si fitzos as putea zice. Denota un aer de rasfat la iubit, Daca ai un iubit ii va placea. Precum o papusica te va vedea si il vei rasfata.
Draga K@tzy. Bun venit de la litoral. vad ca ai adus raze incandescente cu multa caldura. Esti in costum de baie si ochelari de soare acum? DAca da, tare as dori sa te vad:). Despre costumele de baie. Sunt o varietate. care le-as recomanda eu si sunt placute , firma I.D. Sarrieri. iti place firma.
Asortarea... Sunt multe tipuri. Este un intreg costum, si este un deux-piece( Sutien si slip ) Acum ca e vara se poata purta albastru sau cu imprimeuri florale. OChelari de soare. Am vazut ca multi poarta ochelari cu "ochiuri mari" fel de extraterestu. Ochelari gen musca sunt care mie cel putin nu-mi plac. Aici sunt subiectiv, dar ....ochelarii se aleg dupa ochi. Forma fetei, culori...
Draga "OTILIAN". Dupa cum sti suntem cetateni al unei tari corupte, "nonconformiste" care isi permite orice. Nu este de laudat ca in majoritatea populatiei este saraca. Stai sa vezi cand vom intra in U>E. daca, ceea ce prea putin probabil de curand. Atunci sa vezi scumpiri. Si acum se majoreaza TVA. revine cum a fost inainte. 22%. iti dai seama. Asa ca si sprayurile vor costa mai scump:). Fiecare dupa posibilitati. Important este ca atunci cand te afli in societate sa fi septicizat conform eticii. Am intalnit multi care se aflau langa mine si numai nu a Coco Chanel (Numer 5) nu miroseau. Atentie, mai ales vara. Stikcul este f. relevant.
In legatura cu partea femeiasca. Nu se mai poarta sutien la pectorali pt ca este in trend. Este ceva obisnuit nu m-as putea opune. Face parte din geneza noastra. Si copiii mici is obisnuiti deja sa vada astfel de "podoabe" sau mai putin. Chiar daca au ce arata d-re/d-nele noastre sau nu sunt femei. Stiu ca ocular palpabil ar fi de preferat sa fie tactili pectoralii si nu numai ocular, de ce nu si tactil?...
Sper ca v-am raspuns in general la majoritatea intrebarilor. MA intreb ce faceti voi, ati fost la mare sau mergeti?..
Apropo..Despre epilat. M-a intrebat Razorel daca retin. Pt maini sa folosesti crema epilatorie. Atentie. inainte testeaz-o daca nu esti alergic. Inroseli, basici, iritatii. Sunt multe publicatii care posteaza tot felul de informatii la intrebarile d-voastra. parca crema se numa Kenvero, nu mai retin exact...
Acum putin despre mine..LA Cluj azi este o zi minunata, plina cu soare si caldura. Azi sunt la o camasa alba cu manecile indoite (sufulcate) daca m-am exprimati bine:). Si pantofi negri. Apropo de moda...Azi in drum la colegu am vazut o tipa care a mers la nunta. Purta o rochie neagra, pantofi frumosi, totul bine dar hairstyle-ul lasa de dorit. PAr lung si drept prins in coada. D-relor.d-nelor nu asa se poarta daca doriti sa aratati de cat "cat> sau tineti la imaginea d-voastra. Cea mai buna solutie la un par lung este sa-l ondulati daca doriti sa scapati dintr-o gafa mare. Si discret parfumate.
Acum plec si Multumesc pt sprijinul si umorul d-voastra. Nu plec inainte de a va raspunde la o intrebare. Imi pare rau ca nu ati participat la raspunsul ei.
"Care este cel mai frumos lucru care vi s-a intamplat in viata?"
ANSWER: CEL MAI FRUMOS LUCRU CARE VI S-A INTAMPLAT ESTE CA V-ATIT NASCUT!. de ce? de-aici veti despica singuri.....
o zi bestiala tuturor.
Dragele mele, ce look purtati in acest anotimp?..VA pup