Desi multor femei le place gustul si abia asteapta ca partenerul sa ejaculeze, altora li se pare dezgustator. Cu toate acestea, este un gust cu care te poti obisnui si este o experienta placuta daca te lasi cuprinsa in climaxul lui si ii gusti orgasmul, nu doar sperma.
Barbatii sunt o specie a carei functie de baza este sa insarcineze femeile. Ei fac asta plantand sperma in ele, nu in aer.
El isi poate controla aceasta dorinta subconstienta pana la un punct, dar astfel isi reneaga o satisfactie innascuta care este foarte importanta pentru barbati . El vrea ca corpul tau sa suga toata sperma si s-o inghita.
Ei nu vor sa scoti penisul din gura pana cand nu si-au dat drumul complet si au trecut de climax. Atunci cand faceti sex si tu iti dai drumul, simti cum il tragi inauntru. La fel el simte ca este tras inauntru si de aceea simte nevoia sa ii tii penisul in gura pana isi da drumul si trece de climax.
Este o adevarata dezamagire pentru el sa-i scoti penisul din gura ta calda si moale chiar inainte sa ajunga la climax si sa il masturbezi pana isi da drumul intr-o carpa uda. Este ca si cand el ar scoate penisul din vagin chiar inainte sa-ti dai drumul si ar continua cu degetul. Asa ca tine-te bine si tine-i si penisul in gura pana cand a terminat.
Gustul spermei difera de la barbat la barbat si depinde de moment. Sperma unui barbat poate avea gust placut pentru o femeie si neplacut pentru alta. Ea este ca si albusul unui ou crud. Poate sa nu aiba nici un gust sau poate avea unul pe care nu-l pot descrie. De obicei, e usor sarat si poate fi un pic amar.
Felatia ar trebui sa te excite si pe tine si sa fie o parte dintr-o partida de sex care va va lasa pe amandoi satisfacuti. Ar trebui sa-ti placa sa-i simti penisul in gura si sa simti cum isi da drumul in gura ta.
Am spus mai devreme ca poti fie sa-i inghiti sperma, fie sa o scuipi. Exista si o a trei optinue daca faci deapthroat ("pana-n gat"). El poate sa-si dea drumul direct in gatul tau si sperma s-ar duce direct prin esofag in stomac. Asta este cea mai mare placere a unui barbat. insa numai profesionistele stiu sa faca asta

nu incerca daca nu ai experienta necesara..
am zis!