Really!
THINK...
Eu o "beau" pe ea - si nu mí£ refer aici la "watersports", ea de ce n-ar face la fel cu mine???
Dar nici nu i-as indesa-o pe git... poate numai dací£ mi-ar cere-o ea...
Anyway, nice material for students, this thread!

nu incerca daca nu ai experienta necesara..
 esti distractiva  ;-) din 5 femei cred ca 4 au probleme de genul asta cu scurgerile urit mirositoare... eu am avut prietene care se plingeau ca au problema asta si ca le deranjeaza... oricum era doar o intrebare pentru voi fetelor cu experienta  =DJasmine scrie:El vrea ca corpul tau sa suga toata sperma si s-o inghita.
Ei nu vor sa scoti penisul din gura pana cand nu si-au dat drumul complet si au trecut de climax.
Izabela scrie:Cat de mult iti place, Ice-queen? Ai manca-o unsa pe paine in loc de icre? Ca cica icrele ingrasa.
 dar nu cred ca se cade ca cel ce are o problema sa fie tratat asa.Cat despre subiect...nu stiu ce sa zic....sunt lucruri mult prea intime pe care consider ca nu merita sa le discuti decat cu partenerul tau (eventual) Daca inghiti sau nu....cui ii pasa....de fept ar trebui sa ii pese partenerului tau....astfel ai afla daca te foloseste numai fentru satisfacerea placerii sexuale sau nu...iti poate arata dragoste si fara sa ii inghiti tu sperma....Asta ramane la latitudinea fiecareia....fiecare femeie decide ce e mai bine de facut atunci cand e cu partenerul in pat!!!   
)memetShol scrie: e bine din cand in cand sa ai ceva cald in stomac nu?
. Din relatarile unei foste prieten - cica ar fi foarte dulce ( sperma ).
. Din relatarile unei foste prieten - cica ar fi foarte dulce ( sperma ).

Akyta scrie:dar stii ca de la prea mult "dulce", ajunti sa ti se acreasca? mai rarut ca-i mai dragut
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator