unde il/o cauti ca sa gasesti ce iti doresti de la un partener/a

de strans in brate, de pupat cu foc, de bagat in pat

Mesajde goni_q » Mar Aug 31, 2004 5:45 pm

pai tocmai asta era idee ..asta ar fi vrut ei "mistretzii" sa intimideze....
dar se pare ca fiind departe, oricine e tare in gusha....da in capusha....
chitzi chitzi shtii ce gandesc......shi ce parere am la o astfel de atitudine .....
ceva de genul .......ma ridik de la masa ... imi arunc pletele pe spate shi ma ashez la masa de langa .....ignorantza e la ea acasa....
norokul meu este ca sunt antrenata :P, cu atata testosteron in jurul meu, am demult shieldu' de protectzie
goni_q
Junior Member

Mesajde supermouse » Mar Aug 31, 2004 5:48 pm

eu acuma ashtept cu nerabdare nishte atacuri ad hominem catre mine. Sper ca masculii cei feroci imi vor da motive de ras cand ajung acasa. Am mai zis-o, o repet- nu este nimic mai amuzant decat un amscul heterosexual shi bigot cand se simte contrazis.
riiiiiiiiiight................
supermouse
Junior Member

Mesajde goni_q » Mar Aug 31, 2004 5:52 pm

singurul lor avantaj este ca ataca in haita.......ca de-ar fi singuri.....mama.... cred ca le-ar tremura coada......
goni_q
Junior Member

Mesajde supermouse » Mar Aug 31, 2004 5:52 pm

de parca asta ar conta... au contraire
supermouse
Junior Member

Mesajde goni_q » Mar Aug 31, 2004 6:00 pm

m-ai intzeles greshit, ......"avantaj" considerat de EI,... nu de mine ori de tine....
goni_q
Junior Member

Mesajde proXtu » Mar Aug 31, 2004 9:24 pm

goni_q, io cred ca masculii care te'o atacat o folosit aceeashi metoda de'a impresiona, adica o exagerat, ca shi tine.. ca shi tu ai cam exagerat, trebe sa recunoshti :D n'or fi romanii cei mai de treaba mistretzi, da' nici cei mai nashpa. io din cate cupluri cunosc, casatoritzi shi ne, nu prea cunosc situatzii descrise de tine. iar comparatzia cu familiile din vest nu e tocma' corecta, acolo venitu' familiei e altul, nu trebe sa faca aia mancare pe cateva zile la toata familia din te miri ce, cum fac majoritatea familiilor din ro. iar daca barbatu' ie nesimtzit shi porc, e shi vina femeii ca accepta situatzia. prost ii ala care da, nu la care cere :D deci adevaru' e pe la mijloc. barbatzi mishto se mai gasesc, ca shi femei mishto, numa' sa ai rabdare sa'i cautzi :p
eat like a predator, not like prey
proXtu
Junior Member

Mesajde supermouse » Mar Aug 31, 2004 10:17 pm

nu cred ca saracia e responsabila in primul rand. Prejudecatzile au un mare rol
supermouse
Junior Member

Mesajde proXtu » Mar Aug 31, 2004 11:41 pm

nu e saracia in primul rand, da' prejudecatzi au ambele partzi, shi mistretzii shi femeile, nici unii nu's mai breji :D
proXtu
Junior Member

Mesajde theOffender » Mie Sep 01, 2004 7:03 am

tz, tz, tz...
mai goni_q, matale eshti exemplul perfect de femeie. pe bune. pentru ca voi shtitzi foarte bine ce vrem noi barbatzii (la fiecare shase minute). insa al draq sa fiu daca shtiu ce vrei matale. la tine (voi) totul e un joc (<citat>am mai zis-o, o repet- nu este nimic mai amuzant decat un amscul heterosexual shi bigot cand se simte contrazis</citat>)...

intrebi unde gaseshti barbatzi, tzi se raspunde, te superi shi o lashi balta. te-ntreb daca pleci, dai din cap shi zici ca nu (nu ai avut parte destula de distractzie), mai stai cit mai stai,... iar te superi (shi-i foarte rau ca mai eshti shi gazda pe deasupra)! <majuscule>HOTARA-TE!</majuscule> (incerc sa o pun pe seama PMT-ului, insa tare vine la intervale neregulate) ii calda 'au rece! ca bag sama cu matale nu-i bine nici in car nici in carutza. daca nu ne gasishi nici in baruri, librarii, locuri de munca, tramvaie, strada, forum shamd (shi suntem cel putzin 3 bil.) poate ca ar trebui sa incetezi cautatul.

poate ca suntem foarte norocoshi. poate ca tu eshti aia norocoasa, poate ca-l portzi deja in posheta. declara-tzi afiliatziunea shi intentziile shi nu mai arunca cu pietre ca un copil mic

iar matale shoricel, matale eshti buna de pus in guvern (oricare ar fi ala) la descoperirea conspiratziilor. ca zice omu ceva, gata! PREJUDECATA! fereasca d-zeu sa fie cineva care sa zica "nu, nu cred ca ai dreptate" ca imediat te zburleshti... care-i baiu cu tine? shi tu il cautzi pe "mistretzul cu fildeshii de aur"? sau l-ai gasit, pus pe protzap shi prajit la foc mic shi-amu n-a mai ramas nimic de el?
what is freedom of expression? without the freedom to offend, it ceases to exist - salman rushdie
theOffender

who me?!?

Mesajde h0va » Mie Sep 01, 2004 12:02 pm

goni_q scrie:singurul lor avantaj este ca ataca in haita.......ca de-ar fi singuri.....mama.... cred ca le-ar tremura coada......

noi atacam in haita? ~p ... pey ce sa faci cand e ditamai cireada :cow:

..am vazut shi pe Discovery, deci asha se face...just?!? :B

?!
h0va

Mesajde supermouse » Mie Sep 01, 2004 12:10 pm

pai, depinde carei specii de animal ii apartzii
supermouse
Junior Member

Mesajde h0va » Mie Sep 01, 2004 12:16 pm

cel mai adorabil specimen..barbatu'..de curiozitate, shoriceii traiesc singuri sau in colonii?!? :kiss:

?!
h0va

Mesajde supermouse » Mie Sep 01, 2004 12:22 pm

soriceii traiesc asha cum au chef sa traiasca
soarecu asta se pregateste sa se mute in padure
supermouse
Junior Member

Mesajde h0va » Mie Sep 01, 2004 12:29 pm

acolo sigur n'o sa gaseshti un partener..on topic..da' dak l'ai gasit deja e locu' ideal in care sa stai k sa'l pastrezi langa tinee :)

?!
h0va

Mesajde supermouse » Mie Sep 01, 2004 12:31 pm

de gasit l-am gasit de mult, dar n-am nevoie sa-l tzin in padure ca sa-l pastrez
supermouse
Junior Member

Mesajde eyewitness » Mie Sep 01, 2004 12:39 pm

supermouse scrie:aiu n-a "desfiintzat" pe nimeni. Postul lui nu este decat o incercare de a intimida o femeie care nu crede ca barbatzii sunt "all that and a bag of chips"

bah ori iti chemi prietenu ori iti pui baterii la vibrator ca daca asta ai inteles tu din postu meu atunci sigur iti abureste foliculina neuronu. mai ai doo incercari puate vii cu ceva mai telijent ca pana acu iejti pe aratura. chestia din engleza intercalata ie de mare efect literar.
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
eyewitness

Mesajde supermouse » Mie Sep 01, 2004 12:47 pm

previzibil ca de obicei
mai incearca...
supermouse
Junior Member

Mesajde baixinho© » Mie Sep 01, 2004 3:02 pm

off-topic ca de obicei.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde supermouse » Mie Sep 01, 2004 3:14 pm

shi cum ziceam, goni, in haita
supermouse
Junior Member

Mesajde goni_q » Mie Sep 01, 2004 4:15 pm

Chitzi Chitzi .....e mortala faza....... totul este previzibil.......

1. exagerarile au fost "pe toate partile".....dar din a da sfaturi s-a ajuns la atacuri, ceea ce nu mi s-a parut normal !
2. stau ff bine si cu "recea si cu calda" le ofer precum merita fiecare sa le primeasca, iar de hotarata am fost si voi fi mereu ff hotarata,
ceea ce nu atzi intzeles voi este ca pt o femeie nu trebuie neaparat sa existe un barbat in spatele ei ca sa reusheaska,
pe cand un barbat fara o femeie puternika in spate are mari shanse sa se prabusheasca,
nu zik sunt exceptzii de ambele sexe....
dar parca totushi barbatzii sunt cei mai sensibili la suferintza, femeile au dovedit a fi de mult prea multe ori mai puternice decat mistretzii ...de ce atunci cand ii ataca vreo boala jeles de parca le-a murit tot neamul, dar femeia tine in picoare o casa intreaga si nu stie nimeni ca ea sufera de ceva?!?

iar cu pietre nu am fost eu cea care a arunkat .....eu m-am abtzinut de la a jigni si am preferat sa imi spun parerea, inca un lucru ce ne deosebeshte de mistretzi, diplomatzia ...

iar cred ca riposta este dreapta si demna, toti avem dreptul la a ne apara opiniile sau a acuza,
argumentand of course!! dar nu in mod pueril!

have a nice day
goni_q
Junior Member

Mesajde eyewitness » Mie Sep 01, 2004 4:34 pm

si uite asa s-a fondat clubu feministelor de pe fanclub.ro ~p
eyewitness

Mesajde proXtu » Mie Sep 01, 2004 4:40 pm

io zic ca generalizarile asta is eronate shi cam le gadila la orgoliu pe feministe :D, da' nu e kiar asha de simplu. cum zicea shi eyewithness, exista o lege a compensatziei, el da ceva, ea da alceva, kestii diferite shi care nu pot fi comparate cantitativ. daca tu vezi doar ce da ea sau io vad doar ce da el... atunci logic ca amandoi avem dreptate: mistretzii is nesimtzitzi shi nashpa, femeile is slabe shi nashpa. goni_q, io te shtiu fata deshteapta shi cred ca tu exagerezi numa' ca sa starneshti pe mistretzi improashte cu invective ca dupa aia sa zici: uite, vezi cat is de proshti shi de nesimtziti ?! :D
shi de orgolioshi... care la fel e shi femeile :D
proXtu
Junior Member

Mesajde Castila » Mie Sep 01, 2004 4:53 pm

Sincer eu nu cred ca este un loc "perfect" unde sa`l/o gasesti doar in basme cand printesa se gandeste la un loc si spune "Care este cel care se va mai gandi la el va veni dupa mine" 4 real
Be smart, kill yourself !
Castila
Junior Member

Mesajde eyewitness » Mie Sep 01, 2004 5:03 pm

pe langa chestia cu printzesa mai ie si aia cu gargaritza care ie infailibila "gargaritza ritza unde vei zbura, acolo ie dragostea" sau cam asa ceva ca daca stiam descantu conplet puate ieream si io la nanuka in canada acu
eyewitness

Mesajde Castila » Mie Sep 01, 2004 5:26 pm

=)) LOOL tare ai fost la faza asta mda mai este si asta dar na ma rog .. oricum pt tine Gioni am un sfat nu mai pune topicuri pe un site si fugi si te plimba pana la urma tot gasesti pe cineva (la faza cu topicurile m`am referit la timp sa nu`l mai pierzi cu netul) poate printr`o cunostinta sau cine stie poate la un baeram dar in nici un caz intr`un club sau o biblioteca hai good luck
Be smart, kill yourself !
Castila
Junior Member

Mesajde Dany_S » Mie Sep 01, 2004 5:41 pm

ce-am pierdut in cateva zile...... :yD

Goni - draga, m-ai inteles gresit, eu nu ziceam sa pleci de pe forum sau din thread, poti sa scrii pe funclub , ce treaba am eu, eu ziceam s-o tai cu barbatzii......daca tot esti asa dezamagita de noi si suntem fara sperantza,nu gasesti unul cum vrei nicaieri,deci nu exista, lasa-ne ca e plina lumea de femei, nu e ca si cum n-o sa mai avem ce f*te daca tu nu mai esti disponibila, si combinate cu vreo colectie de vibratoare sau vreo consoarta de-a ta care are aceleasi idei si concepte despre barbati.....cine stie, poate-ti face chemare Superchitz in anglia sa va cunoasteti mai bine, ca pe forum va intelegeti de minune
Dany_S
Junior Member

Mesajde theOffender » Joi Sep 02, 2004 7:25 am

si uite asa s-a fondat clubu feministelor
shi eu ma subscriu parerii marelui maestru (in viatza) Sacha Baron Cohen, enuntzata intr-unul din interviurile sale:
"cred ca toate femeile ar trebui sa incerce feminismul macar o data in viatza (...) [do you know what feminism is?] you know, when they go down on each other!..."

ca din posturile lungi shi semnaturile combatantelor de pe frontul "eu impotriva barbatzilor" cam asta inseamna! :)
shi pe urma ajung ca shi australiencele in anii 60 de compun "where are all the men gone"... iar in anglia feminismul a avut mare succes: toate femeile sunt egale sa bea cot la cot cu barbatzii in carciumi... shi-acum circiumile sunt pline de femei ~p
un barbat fara o femeie puternika in spate are mari shanse sa se prabusheasca
suna atit de bine incit ar merita facuta caterinca, insa ma abtzin... ~p
de aia se cheama cuplu!
sigur ca putetzi reushi singure!... tzinetzi dildo shi cardu in posheta, inseminare artificiala in cazul in care vretzi shi nishte bebe...
da shtii unde va fi problema voastra aia mare, in momentul ala de independentza maxima? nu vetzi mai avea pe cine critica!

shi pe urma iar luatzi barurile shi restaurantele shi forumurile la rost in sperantza ca doar doar vetzi gasi un barbat; ca sa putetzi sa-l criticatzi; iar pentru satisfacerea acestei necesitatzi vetzi fi in stare sa renuntzatzi la independentza!... ~p
what is freedom of expression? without the freedom to offend, it ceases to exist - salman rushdie
theOffender

Mesajde h0va » Joi Sep 02, 2004 9:14 am

crezi!??..io's absolut convins! ~p

?!
h0va

Mesajde PeerGynt » Joi Sep 02, 2004 10:14 am

Dragi tovarasi de forum, oare ar strica putina temperare a parerilor? Nu de alta, dar s-a ajuns aici sa se faca o caterinca jalnica!!!

In viata de toate zilele, am constatat ceva foarte interesant: femeile care lucreaza impreuna se sfasaie intre ele, daca nu exista si barbati pe acolo!!! Cel mai nasol e cand sefa e femeie. In astfel de situatii, relatiile cu subalternele sunt foarte incordate. Relatiile cu barbatii sunt in general mult mai bune. Daca seful e barbat (presupunem ca e om normal la cap si nu hartuie sexual pe nimeni!), in general relatiile sunt bune atat cu subalternii, cat si cu subalternele.

Ce rezulta de aici? Nu vreau sa-mi imaginez cum ar arata o lume exclusiv a femeilor!!!

Acum o sa-mi sara fetele in cap...

Miscarea feminista mie mi se pare un fenomen extremist care n-a adus nimic bun societatii. Sunt de acord ca multi barbati nu recunosc nici acum valoarea femeii, dar asta se datoreaza si abordarii defectuoase a conceptului de "emanciparea femeii". Hai sa spunem ca, de multe ori, s-a actionat fara tact. Evident ca masculii feroce s-au simtit amenintati si au rispostat dur!

Pe de alta parte, s-au cerut acele drepturi egale, ceea ce mi se pare CORECT. Ce nu mi se pare insa corect e faptul ca, de fapt, femeia a inceput sa persecute barbatii, zbierand in gura mare ca nu isi primeste drepturile. Probabil e un fel de razbunare pentru mileniile de suferinta pe care le-a indurat.

Cel mai penibil exemplu e America, unde poti fi condamnat pentru cele mai absurde si imaginate vini, doar pentru ca esti barbat si o femeie a urlat in gura mare ca a fost hartuita sexual :bleah:

Oricate egalitati s-ar impune legal intre femei si barbati, fiecare sex are propriile caracteristici, propriul farmec, propriile abilitati. Si asta in primul rand datorita diferentelor fizice si psihice intre cele doua sexe. Este evident ca un tata nu poate fi mama, oricat ar incerca...

Asa ca trebuie sa ne respectam intre noi si sa ne intelegem diferentele, sa le acceptam si sa scoatem maximul de eficienta din ele. Caci lumea nu se poate nici fara barbati, nici fara femei! :-:
Fii insuti tu. Asta e de-ajuns
PeerGynt
Junior Member

Mesajde h0va » Joi Sep 02, 2004 10:36 am

nene peer'gynt nici corrado catani n'a incasat atatea gloantze cate o sa incasezi tu :yD

ai o grama' de ani trecutzi in buletin shi tot n'ai aflat ca sinceritatea asta "debordanta" nu'shi gaseshte rostu' intr'o discutzie de acest gen?..faci pariu k nici juma' din cele care o sa'tzi citeasca postu' o sa se bashice inainte sa ajunga la partea cu "hai sa ne respectam.."..lolo..sa vezi atunci ce'o sa'tzi auda urechile..in lumea femeilor cea plina de stereotipii shi clishee n'au ce cauta asemenea afirmatzii..tzie nu tzi'e clar ca dak se dorea "egalitate" (deja imi provoaca greatza aceasta formulare!) disputa ar fi fost de mult incheiata..nu e vb vere de egalitate..e vb de dorintza perpetua a femeii de a avea tot (inclusiv ceea ce nu i se cuvine..)..ce'i ashea de greu de priceput..mai nou ne'au luat shi sperma shi'au pus'o la pastrare in camara ca sa fie sigure ca au shi d'aia..

dak tu crezi ca o sa multzumeshti f'odata o femeie sau dak chiar crezi ca ea va fi multzumita cu conditzia ei (indiferent care e aia) inseamna ca ai trait degeaba pe pamantu' asta..

aja ca tot ce ne ramane de faqt e sa mijtocarim..ca materia cenushie se gaseshte mai des in capetele de barbat..se oftica careva..n'are decat..am devenit imun intre timp la rautatzile vstre (nesimtzit chiar pe alocuri)

(:|

?!
h0va

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Sex