Dragi tovarasi de forum, oare ar strica putina temperare a parerilor? Nu de alta, dar s-a ajuns aici sa se faca o caterinca jalnica!!!
In viata de toate zilele, am constatat ceva foarte interesant: femeile care lucreaza impreuna se sfasaie intre ele, daca nu exista si barbati pe acolo!!! Cel mai nasol e cand sefa e femeie. In astfel de situatii, relatiile cu subalternele sunt foarte incordate. Relatiile cu barbatii sunt in general mult mai bune. Daca seful e barbat (presupunem ca e om normal la cap si nu hartuie sexual pe nimeni!), in general relatiile sunt bune atat cu subalternii, cat si cu subalternele.
Ce rezulta de aici? Nu vreau sa-mi imaginez cum ar arata o lume exclusiv a femeilor!!!
Acum o sa-mi sara fetele in cap...
Miscarea feminista mie mi se pare un fenomen extremist care n-a adus nimic bun societatii. Sunt de acord ca multi barbati nu recunosc nici acum valoarea femeii, dar asta se datoreaza si abordarii defectuoase a conceptului de "emanciparea femeii". Hai sa spunem ca, de multe ori, s-a actionat fara tact. Evident ca masculii feroce s-au simtit amenintati si au rispostat dur!
Pe de alta parte, s-au cerut acele drepturi egale, ceea ce mi se pare CORECT. Ce nu mi se pare insa corect e faptul ca, de fapt, femeia a inceput sa persecute barbatii, zbierand in gura mare ca nu isi primeste drepturile. Probabil e un fel de razbunare pentru mileniile de suferinta pe care le-a indurat.
Cel mai penibil exemplu e America, unde poti fi condamnat pentru cele mai absurde si imaginate vini, doar pentru ca esti barbat si o femeie a urlat in gura mare ca a fost hartuita sexual :bleah:
Oricate egalitati s-ar impune legal intre femei si barbati, fiecare sex are propriile caracteristici, propriul farmec, propriile abilitati. Si asta in primul rand datorita diferentelor fizice si psihice intre cele doua sexe. Este evident ca un tata nu poate fi mama, oricat ar incerca...
Asa ca trebuie sa ne respectam intre noi si sa ne intelegem diferentele, sa le acceptam si sa scoatem maximul de eficienta din ele. Caci lumea nu se poate nici fara barbati, nici fara femei!