p.s: sorry deedee daca am fost putin cam "dur" cu tine
O viata dedicata aviatiei este o viata plina de bucurii, satisfactii si impliniri si totodata o viata destul de trista.
O viata dedicata aviatiei este o viata plina de bucurii, satisfactii si impliniri si totodata o viata destul de trista.
Initial trimis de Alin
Ce apreciati voi la un baiat...
Initial trimis de java
- toleranta
..............................
Initial trimis de java
De ce oare am impresia ca mesajul tau are un oarecare sambure de rautate?
Am uitat sa mentionez ca mai apreciez si sinceritatea la un barbat...
Initial trimis de zoso
si cine te opreste?
tu de ce crezi ca se fac intalnirile forumiste?
Initial trimis de Superba Oana
sa fie de gasca si sa f*** bine...cam atat....dar se pare ca cer prea mult din moment ce nu prea gasesc doritori...
Originally posted by Necuratu'
Cum de nu gasesti? Ca din pozele de pe "Generalitati" am vazut ca arati bine. Sau nu gasesti din aia care sa f*** bine si sa fie de gasca. In fond, ce inseamna sa f*** bine? Sa-l tina la mai multe reprize?
sa fie de gasca si sa f*** bine...cam atat....dar se pare ca cer prea mult din moment ce nu prea gasesc doritori...
Initial trimis de lester
haideti mai ca toate sunteti dragute...;P vor doar bani
eu va iubesc pe toate nu vreau decat sa va fut![]()
Love2Fly : mai sa stii ca la mine a fost exact pe invers : am avut si eu un noroc la fete ca exact pe la 17-18 ani nu nimeream decat prietene care roseau numai daca faceam aluzie de sex
Initial trimis de Love2Fly
Wow sefu' bai.....tre' sa vorbim sa mi le arati pe alea 10 vestite ca ar fi in tot bucurestiul care sunt cum ai zis tu! Trebuie sa faci 50 de posturi neaparat si sa vii la intalnirile forumiste ca tre' sa vorbim...
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator