Ce vreti voi de la el?

de strans in brate, de pupat cu foc, de bagat in pat

Totusi iubirea....

Mesajde Love2Fly » Vin Oct 25, 2002 12:21 am

Deci eu zic sa veniti putin prin Bucuresti sa cunoasteti "tipul de fata bucuresteanca" dupa care mai vorbim. Nu traiesc mai Preferato pt a oferi sex fetelor dar ziceam ca daca fetele nu vor de la mine si alte chestii( adica iubire, intelegere, prietenie, sinceritate) atunci eu ce sa fac? macar sex sa le ofer!:) In legatura cu "viitoarea mea sotie" daca ma va lua pt bani sau ma va lua pt ca ma iubeste, ramane de vazut. Anyway...va comunic si voua daca m-a luat din dragoste. Hihihihi! Deedee.....intr-un fel ai dreptate ca te bucuri ca nu esti din Bucuresti insa daca erai....eu nu mai aveam probleme cu dragostea iar tu nu aveai probleme cu un baiat care sa te iubeasca cu adevarat :( Acum doar: "am incercat atat de mult si am ajuns atat de departe dar in final nimic nu mai conteaza, a trebuit sa cad ca sa pierd totul, dar in final nimic nu mai conteaza...":(

p.s: sorry deedee daca am fost putin cam "dur" cu tine

O viata dedicata aviatiei este o viata plina de bucurii, satisfactii si impliniri si totodata o viata destul de trista.
Love2Fly
Junior Member

solutie

Mesajde pulsar » Mie Dec 04, 2002 9:27 pm

trebuie sa-ti faci prietena care traieste la sat, sunt mai rusinoase si mai timide deci nu se culca cu oricine :)
pulsar
Junior Member

Mesajde marian jan » Joi Dec 05, 2002 2:36 pm

ah?ce zici maa?
alea de la sat?sunt cele mai penale!
bravo baixule!
marian jan

Re: Ce vreti voi de la el?

Mesajde java » Joi Dec 05, 2002 6:37 pm

Initial trimis de Alin
Ce apreciati voi la un baiat...

- simtul umorului
- toleranta

..............................
java

Re: Re: Ce vreti voi de la el?

Mesajde marian jan » Joi Dec 05, 2002 7:13 pm

Initial trimis de java

- toleranta

..............................

detaliaza,te rog,cu exemple !
bravo baixule!
marian jan

Mesajde java » Joi Dec 05, 2002 11:28 pm

De ce oare am impresia ca mesajul tau are un oarecare sambure de rautate? :)

Am uitat sa mentionez ca mai apreciez si sinceritatea la un barbat...
java

Mesajde marian jan » Vin Dec 06, 2002 2:31 pm

Initial trimis de java
De ce oare am impresia ca mesajul tau are un oarecare sambure de rautate? :)

Am uitat sa mentionez ca mai apreciez si sinceritatea la un barbat...

vb foarte serios.rautate?nu!
bravo baixule!
marian jan

Mesajde vali » Sâm Dec 07, 2002 6:29 am

Initial trimis de Alin
ma scuzati,trebuia sa fac un subiect genul "cine ia muie si cine nu"
;)

si cine te opreste?
tu de ce crezi ca se fac intalnirile forumiste?
some people deserve to die
vali

Mesajde Kayla » Sâm Dec 07, 2002 4:31 pm

Imi permit si eu sa imi expun parerea. Sunt f constienta ca majoritatea fetelor/femeilor sunt niste c***e. Ba chiar observ ca in fiecare zi numarul lor creste (destul de considerabil). In acest caz, eu reprezint una dintre putinele exceptii. Si acum va voi spune ce as vrea eu de la prietenul meu: sa ma iubeasca, sa nu vrea numai sex etc, sa fie inteligent, intelegator, iar cel mai important, sa fie fidel. Nu vreau neaparat sa aiba bani, asta deoarece eu imi doresc sa ajung bogata datorita sudorii fruntii mele proprii. Probabil ca am preferintele astea din cauza mediului in care traiesc si a faptului ca sunt o fata "de moda veche". Mi s-a mai spus chestia asta. Dar stiu sigur ca am dreptate. :-X
Kayla

Mesajde marian jan » Sâm Dec 07, 2002 8:43 pm

Initial trimis de zoso

si cine te opreste?
tu de ce crezi ca se fac intalnirile forumiste?

ca sa se dea......
bravo baixule!
marian jan

Mesajde Jasmine » Lun Dec 09, 2002 10:59 am

Pai..mie imi place asa cum este : sincer,glumetz,intelegator,altruist,plin de viata,uneori copilaros si rasfatat,alteori prea matur,posesiv,gelos(insa nu exagerat)...nu stiu ..e exact ceea ce vreau de la un barbat ..

quod me nutrit me destruit
Jasmine
Junior Member

Mesajde Superba Oana » Lun Dec 09, 2002 2:23 pm

sa fie de gasca si sa f*** bine...cam atat....dar se pare ca cer prea mult din moment ce nu prea gasesc doritori...
If I could rearange the alphabet, I'd put U and I together
Superba Oana
Junior Member

Mesajde Necuratu' » Lun Dec 09, 2002 2:52 pm

Initial trimis de Superba Oana
sa fie de gasca si sa f*** bine...cam atat....dar se pare ca cer prea mult din moment ce nu prea gasesc doritori...

Cum de nu gasesti? Ca din pozele de pe "Generalitati" am vazut ca arati bine. Sau nu gasesti din aia care sa f*** bine si sa fie de gasca. In fond, ce inseamna sa f*** bine? Sa-l tina la mai multe reprize?
Necuratu'
Junior Member

Mesajde Superba Oana » Lun Dec 09, 2002 3:22 pm

Originally posted by Necuratu'
Cum de nu gasesti? Ca din pozele de pe "Generalitati" am vazut ca arati bine. Sau nu gasesti din aia care sa f*** bine si sa fie de gasca. In fond, ce inseamna sa f*** bine? Sa-l tina la mai multe reprize?

arat eu bine da' n-am gasit pe nimeni inca...
nu neaparat sa-l tina mai multe reprize ci pur si simplu sa ma faca pe mine sa ma simt bine de mai multe ori...:p
If I could rearange the alphabet, I'd put U and I together
Superba Oana
Junior Member

Damn...Am trait sa o aud si pe asta...

Mesajde Love2Fly » Mar Dec 10, 2002 1:23 am

He...trebuie sa-mi iau o papusa gonflabila si sa mai las dreaq literatura, cartea, sentimentele, dragostea, sinceritatea, increderea in persoana iubita, respectul fata de persoana iubita.:)
Eu am impresia ca unele fraza de pe forumul asta sunt zise asa la rupere, adica sa ne "rupa" pe noi baietzii....pai bai Oana, daca tu ceri doar atat de la baietzi....pai eu cred ca gaseai toata jumatatea masculina a bucurestiului ca na! toti barbatii stiu sa dea din fund si sa bage si sa scoata (mai repede sau mai incet)
:) so....cut the crap!
Love2Fly
Junior Member

Mesajde afra » Mar Dec 10, 2002 4:18 pm

Tu crezi ca a f*** bine inseamna doar sa dai din "fund sa o bagi si sa o scoti mai repede sau mai incet"?Imi pare rau ca te dezamagesc, dar pentru o fata "a f*** bine" are alta definitie.
afra
Junior Member

Mesajde eyewitness » Mar Dec 10, 2002 4:40 pm

ma facusi curios
ia zi afro definitia la a f*** bine ,poate mai invat si io ceva ca niciodata nu-i prea tarziu...
eyewitness

Mesajde aphextwinz » Mar Dec 10, 2002 8:12 pm

afra, ron jeremy suits you ? :p
aphextwinz
Junior Member

deci daca ar sti ele ce vor as jti si io ....

Mesajde Bamse » Mie Dec 11, 2002 4:22 am

bine ca-s um pik mai istet decat...
Bamse
Junior Member

bau

Mesajde PreferatA » Vin Dec 13, 2002 12:57 pm

sa fie la picioarele noastre:) asta imi doresk eu
While money can't buy love, It can buy a damn good imitation...
PreferatA
Junior Member

Mesajde barbarella » Sâm Ian 18, 2003 7:55 am

Initial trimis de lester
haideti mai ca toate sunteti dragute...;P vor doar bani
eu va iubesc pe toate nu vreau decat sa va fut :)

Chiar pe toate vrei? Esti sigur ca te tin balamalele? N-ar strica sa fi mai selectiv.
barbarella
Junior Member

Mesajde AnjinSan » Dum Feb 02, 2003 2:57 am

Love2Fly : mai sa stii ca la mine a fost exact pe invers : am avut si eu un noroc la fete ca exact pe la 17-18 ani nu nimeream decat prietene care roseau numai daca faceam aluzie de sex :mad:
Dar pana la urma tot reuseam eu sa le "conving" pe unele ca nu e chiar asa ... ca e si altfel si alte vrajeli ;)

Dar ce vroiam eu sa zic este ca nu stiu dar chiar nu cred ca "toate fetele din Bucuresti " sunt asa cum zici tu. Uite eu sunt tot in Poli si intr-adevar acolo nu prea ai ce sa "scanezi" dar fete care sa "stie" mai mult decat sex si bani la o relatie se mai gasec prin Bucresti desi mai greu
AnjinSan
Junior Member

Wow!

Mesajde Love2Fly » Dum Feb 02, 2003 4:51 am

Love2Fly : mai sa stii ca la mine a fost exact pe invers : am avut si eu un noroc la fete ca exact pe la 17-18 ani nu nimeream decat prietene care roseau numai daca faceam aluzie de sex

Wow sefu' bai.....tre' sa vorbim sa mi le arati pe alea 10 vestite ca ar fi in tot bucurestiul care sunt cum ai zis tu! Trebuie sa faci 50 de posturi neaparat si sa vii la intalnirile forumiste ca tre' sa vorbim...
Love2Fly
Junior Member

Mesajde ROBAKITA » Dum Feb 02, 2003 4:50 pm

Ce vrem noi de la el,adik de la barbati,ce vor si ei de la noi,adik de la femei,sa fim iubite ,respectate,sinceritate si mai ales satisfacute pe plan sexual si ori de cite ori ne vine cheful sa nu fim refuzate:) .
''Pe masura ce aflu mai multe ,imi dau seama ca nu stiu nimic.'' SOCRATE
ROBAKITA
Junior Member

Re: Wow!

Mesajde AnjinSan » Lun Feb 03, 2003 12:43 am

Initial trimis de Love2Fly

Wow sefu' bai.....tre' sa vorbim sa mi le arati pe alea 10 vestite ca ar fi in tot bucurestiul care sunt cum ai zis tu! Trebuie sa faci 50 de posturi neaparat si sa vii la intalnirile forumiste ca tre' sa vorbim...

Mai nu inteleg care e chestia asta cu 50 de posturi dar in fine , probabil ca o as fac si mai multe. Si acum serios daca vrei fete "cuminti" eu ti le las tie pe toate ca eu m-am saturat de ele si acum as mai vrea sa "ma satur " si de alea din Agronomie :) ca eu pana acum nu stiam faza pe care ai zis-o tu mai sus. Deci... sa vb frate.

Pana una alta ai grija la examene frate .
AnjinSan
Junior Member

Mesajde Melina » Joi Feb 13, 2003 12:39 pm

In primul rand vreau sa imi fie prieten, sa stiu ca pot discuta cu el majoritatea lucrurilor care ma intereseaza. Si sa fie si pentru el la fel. Sa nu incerce sa imi impuna ideile lui, chiar daca nu este de acord cu ale mele (in sensul ca eu vreau sa ma realizez profesional iar pentru el inseamna mai mult familia). Daca reusim sa traim impreuna fara sa ne ciondanim din orice fleac, cred ca deja sunt sanse mari sa fie ceva serios. Bineinteles, asta daca exista si sentimente de iubire. Si partea sexuala e importanta, dar aici cred ca se pot face tot felul de compromisuri incat pana la urma sa ajungem sa ne potrivim.

Legat de materialismul fetelor, din ce cunostinte am eu, toate vor sa fie independente material, au avut maxim 5 parteneri, din care macar 2 relatii serioase, din care macar una trecea de 1 an. Iar sex au facut cu maxim 3 din acei parteneri. N-am cunoscut de aproape fetele despre care vorbiti voi. Insa nu mi se pare nimic anormal, fiecare stie mai bine de ce are nevoie si decide cum sa isi traiasca viata. Si cred ca fiecare ar avea mai mult de castigat daca si-ar vedea de jucariile lui in loc sa il judece pe vecin. :rolleyes:
Melina
Junior Member

Bravo Melina

Mesajde Love2Fly » Lun Feb 17, 2003 1:37 am

=D =D =D =D =D =D

Bravo Melina!!! Poate una din cele mai competente pareri pe care le-am auzit vreodata! Ai stiut sa imbini TOTUL intr-o relatie fara sa te axezi pe ceva anume. Bravo! fete ca tine mai rar...pacat ca majoritatea sunt cum sunt......
Love2Fly
Junior Member

Mesajde genicon » Lun Feb 17, 2003 6:48 pm

La fel ca martorul ocular, sunt si eu curios ce intelege afra prin "a f*** bine". Si nu inteleg de ce nu vrea sa ne spuna... sau a plecat cumva sa caute si sa invetze intai ce-i aia "a f*** bine"????
Ma intreb...
Fara acte, fara bani, fara echilibru - genicon!

Shi tzine bine minte numele/ Ca s-ar putea sa-l auzi din toate partzile/ Si n-ai sa uitzi niciodata ca ai fost cu mine - Du-te dracu! De la mine pentru tine...
genicon
Junior Member

Mesajde La Bella » Mie Mar 12, 2003 11:29 pm

De ce faceti voi asa mare tam tam din chestia cu discoteca?!? Ce, nu credeti ca acolo se mai duce lumea sa danseze, sa se simta bine?!? Iar voi chiar credeti ca toate fetele care se duc la discoteca sau intr-un bar- nu birt; sunt curve?!? Chiar asa de rau am ajuns?!?
Eu daca merg la discoteca este sa ma simt bine, sa ma mai relaxez, sa mai vad si eu ceva nou, sa mai ies putin din casa. Nu toate se invart in jurul sexului, oricat de mult incearca altii sa si-l scoata din cap, sau poate nu incearca. Iar, daca merg in bar, este ca acolo mai poti vorbi si tu ceva cu o prietena, prieten, pe cine stiu eu ce teme, probabil chiar sex. Dar cum am zis: A VORBI!!!!!!!
Asa cum sunt eu, sunt si alte persoane, pe care le cunosc.
Preferata, daca tu esti materialista pana la dumnezeu si inapoi, asta nu inseamna ca trebuie sa spulberi sperantele celorlalti, care pana acum au acumulat idei, idealuri si ceva planuri de viitor. Pacat ca mai si arati cat de multa materilalitate incape in tine.
In legatura cu tema sus propusa, fiecare poate descoperi atatea lucruri interesante! De ex, o personalitate bine conturata, un caracter placut, atractiv si multe alte cele. Deci, cautati sau lasati-va descoperiti.
Daca fiecare ar incerca sa fie bun macar o zi, probabil multe s-ar schimba!
La Bella
Junior Member

Mesajde La Bella » Mie Mar 12, 2003 11:44 pm

Raspunsul de mai sus este in corelatie cu prima pagina! Sfarsitul este valabil pentru ce e scris mai sus. Oricum, mai sunt destule fete cuminti!!!!! Nu as spune-o daca nu as cunoaste!!
Daca fiecare ar incerca sa fie bun macar o zi, probabil multe s-ar schimba!
La Bella
Junior Member

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Sex