de La Bella » Mie Mar 12, 2003 11:29 pm
De ce faceti voi asa mare tam tam din chestia cu discoteca?!? Ce, nu credeti ca acolo se mai duce lumea sa danseze, sa se simta bine?!? Iar voi chiar credeti ca toate fetele care se duc la discoteca sau intr-un bar- nu birt; sunt curve?!? Chiar asa de rau am ajuns?!?
Eu daca merg la discoteca este sa ma simt bine, sa ma mai relaxez, sa mai vad si eu ceva nou, sa mai ies putin din casa. Nu toate se invart in jurul sexului, oricat de mult incearca altii sa si-l scoata din cap, sau poate nu incearca. Iar, daca merg in bar, este ca acolo mai poti vorbi si tu ceva cu o prietena, prieten, pe cine stiu eu ce teme, probabil chiar sex. Dar cum am zis: A VORBI!!!!!!!
Asa cum sunt eu, sunt si alte persoane, pe care le cunosc.
Preferata, daca tu esti materialista pana la dumnezeu si inapoi, asta nu inseamna ca trebuie sa spulberi sperantele celorlalti, care pana acum au acumulat idei, idealuri si ceva planuri de viitor. Pacat ca mai si arati cat de multa materilalitate incape in tine.
In legatura cu tema sus propusa, fiecare poate descoperi atatea lucruri interesante! De ex, o personalitate bine conturata, un caracter placut, atractiv si multe alte cele. Deci, cautati sau lasati-va descoperiti.
Daca fiecare ar incerca sa fie bun macar o zi, probabil multe s-ar schimba!