Moderator: ghionoiul
Ciuhandru scrie:La drept vorbind, dupa zeci de ani de festival, cu ce se mai poate veni nou? Poate ca si membrii orchestrei s-au plictisit sa cante an de an aceleasi lucruri... o fac si ei ca sa castige un ban de buzunar in vacanta, dar entuziasm nu cred ca mai au de multIar montarile, daca nu sunt socante si teribiliste, risca sa le repete pe cele de acum n-spe ani... eu zic ca ani buni de-acum inainte nu mai e nimic de asteptat de la festivalul asta... de altfel, si-a cam trait traiul, si-a mancat malaiul... n-ar fi rau daca i-ar mari intervalul la 4 ani, ca altfel isi da duhul de batranete
Wagner a avut si el nevoie de ceva ani pana sa-si descopere adevarata menire si modul cum o poate desavarsi.
Muzica lui de maturitate are destule sa ne ofere si nu cred ca o viata de om este suficienta pentru a o epuiza (dpdv al continutului ma refer)
colegu scrie:sunt de acord cu ciuhandru, ar fi de preferat ca festivalul wagner sa fie o data la cel putin 4 ani.
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator