Din informatiile mele a fost foarte foarte bun.
Si foarte mult lume spre deosebire de Brasov. Unii spuneau ceva de 50.000, desi totusi cifra pare exagerata.
Digital Atheneum Constanta
8 mesaje
• Pagina 1 din 1
bun venit pe forum sergiu!
daca tu zici ca au fost atati,eu te cred...la craiova se va tine in piata Mishu Viteazul...deci va fi jalnic...Iris va concerta in piata unde vor fi toti manelistii...vor manca seminte si vor striga tampenii...dana,nu vei pierde nimic
daca tu zici ca au fost atati,eu te cred...la craiova se va tine in piata Mishu Viteazul...deci va fi jalnic...Iris va concerta in piata unde vor fi toti manelistii...vor manca seminte si vor striga tampenii...dana,nu vei pierde nimic
- Rockeru'Somer
- Junior Member
Initial trimis de Rockeru'Somer
bun venit pe forum sergiu!
SERGIU, WELCOME!!!
Eram curioasa cand vor mai veni noi tovarasi.
Shomere, eu am auzit ca se tine pe stadion in Craiova, dar o sa mai sun sa mai intreb odata. Oricum nu cred ca am bani sa ma misc. Ultimii i-am folosit sa experimentez o noua prietenie. He.. He... Rezultatul a fost, ca de obicei cel pe care-l asteptam asa ca a meritat banutii.
- gaga
Initial trimis de DANA
SERGIU, WELCOME!!!
Eram curioasa cand vor mai veni noi tovarasi.
Shomere, eu am auzit ca se tine pe stadion in Craiova, dar o sa mai sun sa mai intreb odata. Oricum nu cred ca am bani sa ma misc. Ultimii i-am folosit sa experimentez o noua prietenie. He.. He... Rezultatul a fost, ca de obicei cel pe care-l asteptam asa ca a meritat banutii.
in craiova sigur se tine in piata MV uita-te la vidioclipul Ultimul ....
pe antena 1 pe la sfarsit scrie ca se va tine acolo
in constanta am auzit si eu ca au fost multa lume cam vreo 10000 de oamenii parca pe Radio Contact
-
alina - Junior Member
revenind la subiect
concertul din constanta a fost frumos cat a fost minculescu pe scena.........de fapt, pe mine ma enerveaza oricum "umplutura", adica daca ma duc la concert iris, pe ei vreau sa-i vad.....
dar a mai fost o faza naspa atunci cand a aparut felicia filip si toti manelarii din spate au inceput sa huiduie ca niste idioti......
dar a mai fost o faza naspa atunci cand a aparut felicia filip si toti manelarii din spate au inceput sa huiduie ca niste idioti......
"Get away from me!
Take heed to thyself and see my face no more!
For in the day Thou see my face Thou shalt die!"
Take heed to thyself and see my face no more!
For in the day Thou see my face Thou shalt die!"
- May
- Junior Member
Re: revenind la subiect
Initial trimis de May
concertul din constanta a fost frumos cat a fost minculescu pe scena.........de fapt, pe mine ma enerveaza oricum "umplutura", adica daca ma duc la concert iris, pe ei vreau sa-i vad.....
Dobitoci. Nu i-a caftit nimeni?
- gaga
Re: Re: revenind la subiect
Initial trimis de DANA
Dobitoci. Nu i-a caftit nimeni?
penibil ce sa mai zic !!!!!!!
-
alina - Junior Member
8 mesaje
• Pagina 1 din 1